SCANIA BUS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SCANIA BUS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.870.259

Publication

27/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het BelgischStffled bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van kde akte ei0gCi/G~~~

' °

i

*1912455

op

ter ~àJÛNjr ZO~y

griffie van

anko Nedi?rfands .

Gril~éharlql0l tal~ge

anise

ei

Ondernemingsnr : 0460.870.259

Benaming

(voluit) : SCANJA BUS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : A. Van Osslaan 1 bus 28, 1120 Neder-Over-Heembeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel fusie door overneming

De vennootschappen Scanie Belgium SA - NV enerzijds ais Overnemende Vennootschap, en Scanie Bus Belgium NV anderzijds als Overgenomen Vennootschap, hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de Overgenomen Vennootschap door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de Overnemende Vennootschap in overeenstemming met artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna de W. Venn."),

Overeenkomstig artikel 693 W. Venn., hebben de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op 28 mei 2014 een gezamenlijk fusievoorstel opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om deze fusie tot stand te brengen tegen de hierna vernielde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de: wettelijke verplichting tot neeriegging van het fusievoorstel bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en dit ten minste 6 weken voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders: dewelke een beslissing zal nemen over dit fusievoorstel (artikel 693 in fine W. Venn.).

A Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap Scanie Belgium SA - NV, met maatschappelijke zetel te A. Van Osslaan 1 bus 28, 1120 Neder-Over-Heembeek.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0402.607.507. Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, is het maatschappelijk doel ais volgt omschreven:

«De vennootschap heeft als doel het verrichten van alle mogelijke handelingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de handel in rollend materiaal in het algemeen, ongeacht onder welke vorm dan ook en ongeacht welke de bestemming ervan is, alsmede in alle goederen welke rechtstreeks of onrechtstreeks voor bovengenoemde handelingen dienen en met name de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer, de verhuur op korte en lange termijn, de montage en de fabrikage, de vertegenwoordiging, de makelaardij en de verhandeling van genoemde voorwerpen.

Zij zal dit doel op aile plaatsen, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geëigend toelijken kunnen verwezenlijken.

Zij zal met name alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke verrichtingen kunnen doen welke een; rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel hebben of die de verwezenlijking hiervan zouden kunnen vergemakkelijken; huren of verhuren, verwerven of vervreemden van aile gebouwen en handelszaken;, belangen nemen door middel van vereniging, inbreng of samensmelting, inschrijving, deelneming, financiële, tussenkomst of anderszins in alle reeds bestaande vennootschappen, of ondernemingen of die nog opgericht:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

tr c .z

moeten worden in België of in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig zou zijn aan het hare of hiermede

in verband zou staan of dat voor haar een bron of een afzetmogelijkheid zou kunnen vormen.»

Hierna genoemd "Overnemende Vennootschap".

2. De naamloze vennootschap Scania Bus Belgium, met maatschappelijke zetel te A. Van Osslaan 1 bus 28,1120 Neder-Over-Heembeek.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0460.870.259. Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, is het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

«De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland het kopen, verkopen, herstellen en onderhouden van Scania chassis en bussen of andere voertuigen, evenals het opbouwen voor deze voertuigen en de onderdelen ervoor.

De vennootschap zal diensten verkopen, die zowel financiering en voertuigenbeheer omvatten, ais alle andere diensten in verband met de commercialisatie van de bovenvermelde producten.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen ef ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.»

Hierna genoemd "Overgenomen Vennootschap".

B. Ruilverhouding

De ruilverhouding werd berekend aan de hand van de eigen vermogenswaarde van de bij de fusie betrokken vennootschappen zoals blijkt uit de ontwerp jaarrekeningen per 31 december 2013 welke reeds onderworpen zijn aan de controle door de commissaris,

Op basis van bovenstaande ruilverhouding zal 1 aandeel in de Overgenomen Vennootschap omgeruild worden voor 0,013 aandelen in de Ovememende Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

C, Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

Aangezien zowel de aandelen van de Overnemende Vennootschap als die van de Overgenomen Vennootschap aandelen op naam zijn, zal de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap het nodige doen om in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap volgende gegevens aan te brengen, en dit binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad:

- de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap;

- het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

- de datum van de fusie.

Deze inschrijving zal mede ondertekend worden door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap of een hiervoor aangewezen gevolmachtigde, en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigden.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap za! geannuleerd worden na goedkeuring van de fusie.

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

j,.. fit-" - ~ ---

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de Overnemende Vennootschap en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

in dit kader zijn er geen speciale regelingen getroffen,

E. Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en vocr wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en voor wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap, dit wil zeggen met retroactief effect,

F. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap noch aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Aldus zullen er geen bijzondere rechten worden toegekend in het kader van de vooropgestelde fusie, G_ Opdracht commissaris

Overeenkomstig artikel 695 W. Venn, werd door de Overnemende Vennootschap mandaat verleend aan Ernst&Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Herckenrodesingel 4A bus 1, en vertegenwoordigd door de heer Stefan Olivier, bedrijfsrevisor, om een rapport over de inbreng in natura, zoals vermeld in artikel 602 W.Venn., op te stellen.

Aan de aandeelhouders van beide vennootschappen zal, overeenkomstig artikel 695§1 laatste lid W.Venn., derhalve voorgesteld worden om te verzaken aan het opstellen van een verslag over het fusievoorstel.

De bijzondere vergoeding die aan de commissaris verleend zal worden voor het opstellen van dit rapport bedraagt EUR 8.500.

H. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap wordt een bijzonder voordeel toegekend,

I. Fiscale verklaringen

De bestuurders van beide vennootschappen verklaren dat deze fusie door overneming beantwoordt aan de vereisten gesteld door artikel 117 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 19 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

J, Wijziging statuten

Behoudens de verhoging van het maatschappelijk kapitaal als gevolg van de realisatie van de fusie, zullen er geen bijkomende wijzigingen aangebracht worden aan de statuten van de Overnemende Vennootschap.

De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan de heer Mats Rosberg om het fusievoorstel alsook het formulier vereist voor de publicatie van dit fusievoorstel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen in naam en voor rekening van de raad van bestuur.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Mats Rosberg

Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014
ÿþ" Mod word 11.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-Icoopnande!_ B.cussei_.._

ummm~wu~~u~m~

19 406

neergelegd/ontvangen op

10 MU 2014

ter griffie van deCNWcierlandstalige

Ondememingsnr : 0460.870.269

Benaming

(voluit) : Scania Bus Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antoon van Osslaan 1 bus 28, 1120 Neder over Heembeek (volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing van het mandaat van een bestuurder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 31 mei 2014 blijkt o.m. het volgende:

De algemene vergadering besluit het mandaat van de heer Mats Rosberg als bestuurder te verlengen voor een periode van 4 jaar. Het mandaat zal eindigen na de gewone algemene vergadering die de jaarrekening zal goedkeuren met betrekking tot het boekjaar afgesloten op 31 december 2017.

Voor analytisch uitreksel

Evert Halvarsson

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2014
ÿþ modll.l

" f. R il J J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



9 56931*

neergetegdlont,rengen op

07 AUG, 2034

ter griffie varbMeederlandstalige cchtbank van koophandel Brlec

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0460.870.259

Benaming (voluit) : Scania Bus Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antoon Van Osslaan 1 bus 28

1120 Brussel (Neder-over-Heembeek)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 31 juli 2014, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "SCANIA BUS BELGIUM", met zetel te 1120 Brussel (Neder-over-Heembeek), Antoon Van Osslaan 1 bus 28, met ondernemingsnummer 0460.870.259, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLISSING -- Verslapen en voorafgaande verklaringen

1. Fusievoorstel.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "SCANIA BELGIUM", met zetel te Neder-Over-Heembeek, Antoon Van Osslaan 1 bus 28, zijnde de overnemende vennootschap, en "SCANIA BUS BELGIUM", met zetel te Neder-Over-Heembeek, Antoon Van Osslaan 1 bus 28, zijnde de over te nemen vennootschap, hebben een fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel op 18 juni 2014, zowel door de overnemende ais door de over te nemen vennootschap. De vergadering ontslaat de voorzitter van lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda.

2. De vergadering beslist uitdrukkelijk te verzaken aan de opstelling van de verslagen door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen en door de commissaris overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen niet worden opgesteld.

3. Belangrijke vermogenswijziging: De vergadering beslist uitdrukkelijk te verzaken aan de mededelingsplicht van het bestuursorgaan zoals vermeld in artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen over de belangrijke wijzigingen die zich eventueel zouden hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de betrokken vennootschappen sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel.

4. Het fusievoorstel en het verzaken aan voornoemde verslagen werden in de agenda vermeld. Een afschrift van het fusievoorstel werd aan de houders van aandelen op naam uiterlijk één maand voor de algemene vergadering toegezonden.

5. De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te

hebben van de inhoud van het fusievoorstel.

Na behandeling van de punten 1 tot 4 bevestigt de algemene vergadering de legitimiteit

van de bijeenkomst en verklaart zich bevoegd om over te gaan tot behandeling van de

volgende punten op de agenda.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING - Fusie:

mod 11.1

r



Voor-

behouden

aan aan het

Belgisch

Staatsblad

V





De voorzitter geeft lezing van het voorliggend fusievoorstel.

De vergadering besluit om over te gaan tot fusie met als gevolg, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de naamloze vennootschap "SCANIA BELGIUM" tot eenzelfde besluit komt, ontbinding van de vennootschap zonder vereffening, waardoor de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013 zal toekomen aan de overnemende vennootschap "SCANIA BELGIUM".

De beschrijving van het overgedragen patrimonium en de voorwaarden voor deze overdracht zijn hernomen In het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap en worden hier thans niet uiteengezet. Als vergoeding worden aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap vijfduizend vierhonderd en elf (5.411) nieuwe aandelen toegekend in de overnemende vennootschap die volledig volgestort zijn en zonder aanduiding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zijn van hetzelfde type en hebben dezelfde rechten en plichten ais de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap, behoudens dat ze slechts zullen delen in de winst vanaf de winstuitkering voor het boekjaar dat begint op 1 januari 2014.

Deze nieuwe aandelen worden verdeeld tussen de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, a rato van vijfduizend vierhonderd en elf (5.411) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, tegen vierhonderd zestienduizend tweehonderd vierendertig (416.234) aandelen van de over te nemen vennootschap.

De vijfduizend vierhonderd en elf (5.411) nieuwe aandelen zullen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap als volgt:

" SCANIA CV AB: vijfduizend vierhonderd en tien (5.410) aandelen

" SCANIA TRUCKS & BUSES AB: één (1) aandeel

De vergadering beslist dat twee bestuurders van de overnemende vennootschap zorg zullen dragen voor de vernietiging van het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap.

Alle handelingen verricht door de over te nemen vennootschap sinds 1 januari 2014, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt en voor wat betreft directe belastingen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Deze beslissing zal slechts uitwerking krijgen op juridisch vlak dan op het moment dat de algemene vergadering der aandeelhouders van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap gelijklopende beslissingen nemen met het oog op de fusie door middel van de overdracht van het volledige patrimonium (actief en passief) van de over te nemen vennootschap aan de overnemende vennootschap, en na goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de aanpassingen aan de statuten die resulteren uit de fusie conform het artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering kent alle machten toe aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de punten die voorafgaan.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Securex Ondernemingsloket Go Start woonstkeuze doend te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 53-55, zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor Ontledend Uittreksel,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

il , 1,

x ti y

404.

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de akte;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2013
ÿþ Mod WaN 11.1

Main In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



mi11 iu~i IIIu In rinueem.*e_

*13143482* 1 1 SEP 20M



Griffie

Ondernemingsnr : 0460.870.259

Benaming

(voluit) : Scania Bus Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antoon van Osslaan 1 bus 28, 1120 Neder over Heembeek (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 31 mei 2013 blijkt dat de aandeelhouders de volgende beslissing hebben genomen:

Het mandaat van de bedrijfsrevisor Ernst & Young Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel gevestigd te B-3500 Hasselt, Herckenrodesingel 4A bus 1, wettelijk vertegenwoordigd door Olivier Stefan is gesteld op 3 boekjaren (2010,2011 en 2012) en loopt af op 31 mei 2013. Dit mandaat wordt verlengd voor de boekjaren 20132014 en 2015.

Voor eensluidend verklaard,

De heer Evert Halvarsson

Gedelegeerd bestuurder

Op de raatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 18.06.2013 13188-0034-035
07/11/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mo i Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1Ill

*12181225*

musse

Griffie 25.0a 2

012

Ondernemingsnr : 0460.870.259

Benaming

(voluit) : Scania Bus Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antoon van Ossiaan 1, bus 28, 1120 Neder Over Heembeek (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming en benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders

Uit de unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 13 juni 2012 blijkt dat de aandeelhouders de volgende beslissingen hebben genomen:

- de aandeelhouders bevestigen hun beslissing om de heer José Badia Mallorqui, wonende te Ameroever 47, 4926 EC Lage Zwaluwe (Nederland), te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 1 maand, eindigend op 30 juni 2012. Alle daden gesteld door de heer José Badia Mallorqui in het kader van de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder tijdens de bovenvermelde periode worden bekrachtigd en bevestigd door de aandeelhouders. Het mandaat van de heer José Badia Mallorqui wordt niet verder verlengd,

- Teneinde in de vervanging van de heer José Badia Mallorqui te voorzien, beslissen de aandeelhouders om de heer John Evert Halvarsson, wonende te Lage Kaart 56, 2930 Brasschaat, te benoemen tot bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 juli 2012. Het mandaat wordt uitgeoefend voor een termijn van 4 jaar en zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden in 2016. Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend. Overeenkomstig artikel 17 van de statuten, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 2 juli 2012 blijkt dat de raad van bestuur de, volgende beslissingen heeft genomen:

- De raad van bestuur bevestigt haar beslissing tot de herbenoeming van de heer José Badia Mallorqui, wonende te Ameroever 47, 4926 EC Lage Zwaluwe, Nederland, als gedelegeerd bestuurder per 1 juni 2012, voor een periode van 1 maand, eindigend op 30 juni 2012. Alle daden gesteld door de heer José Badia Mallorqui in het kader van de uitoefening van zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder tijdens de! bovenvermelde periode worden bekrachtigd en bevestigd door de raad van bestuur. Het mandaat van de heer José Badia Mallorqui wordt niet verder verlengd.

- Teneinde in de vervanging van de heer José Badia Mallorqui te voorzien, beslist de raad van bestuur om de heer John Evert Halvarsson, wonende te Lage Kaart 56, 2930 Brasschaat, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang van 1 juli 2012. Het mandaat wordt uitgeoefend voor een periode: van 4 jaar en zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden in 2016. Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend. Overeenkomstig artikel 16 van de statuten, wordt aan de:

gedelegeerd bestuurder het dagelijks bestuur van de vennootschap toegekend. Tevens kan hij,

overeenkomstig artikel 17 van de statuten, de vennootschap individueel vertegenwoordigen ten aanzien van derden, binnen de grenzen van dit dagelijks bestuur.

Voor eensluidend verklaard,

De heer John Evert Halvarsson

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 21.06.2012 12198-0043-036
21/11/2011
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111

*11174361*

"

Ondernemingsnr : 0460.870.259

Benaming

(voluit) : Scania Bus Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : A. van Osslaan 1/28, 1120 Neder Over Heembeek

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uit de notulen van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders blijkt het volgende:

De aandeelhouders beslissen om met ingang van 30 september 2011 het ontslag te aanvaarden van de: heer Herwig Varendonck, Pontstraat 29, 9770 Kruishoutem, België als bestuurder van de vennootschap.

Verder beslissen de aandeelhouders om de volgende persoon te benoemen tot bestuurder van de vennootschap niet ingang van 1 oktober 2011:

" Carl Aurel Victor Pattyn, André Demedtslaan 20, 8510 Marke (Kortrijk), België

Het mandaat wordt uitgeoefend voor een termijn van vier jaar en zal eindigen onmiddellijk na de gewone' algemene vergadering te houden 2015. Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

José Badia Mallorqui

Gedelegeerd bestuurder

rnussseLl

~

8

Griffie

MOU il~i gr

Op de laatste btz, van l"u"ik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2011
ÿþ D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111 Illl III lI 1ll 11l II1I ll lb lII

" 11165277*

Vc behc

aan

Bel£ Staat

2 0 -10- 2011

R

BRUSS~~'~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming

(voluit) : SCANIA BUS BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antoon Van Osslaan 1/ bus 28, 1120 Neder-Over-Heembeek

Ondernemingsnr : 0460870259

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien Honinckx, geassocieerd notaris te Mechelen op dertien, oktober tweeduizend en elf, geregistreerd "14 oktober 2011, boek 5/982 blad 23 vak 03. Ontvangen:, vijfentwintig euro (¬ 25) Getekend de ontvanger: Koen Decoster "" dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "SCANIA BUS BELGIUM", met zetel te 1120 Neder-Over-Heembeek, Antoon Van Osslaan 1/ bus 28, waarbij hetvolgende werd beslist:

Met unanimiteit van stemmen werd beslist:

Eerste beslissing - Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van negen miljoen' achthonderdduizend euro (9.800.000,00 EUR), teneinde het te brengen van zesentwintig miljoen zevenhonderd veertienduizend euro (26.714.000,00 EUR) op zestien miljoen negenhonderd veertienduizend euro (16.914.000,00 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort` kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en' toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling ins ' speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in, evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van negen miljoen achthonderdduizend euro (9.800.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zestien miljoen negenhonderd veertienduizend euro (16.914.000,00 EUR).

TOELICHTING VAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de: artikelen 613 en 614 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeiser, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na. gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking, nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van de disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Tweede beslissing - Wijziging van artikel 5 van de statuten

In overeenstemming met de voorgaande beslissing, besluit de vergadering om het artikel 5 van de statuten te wijzigen ais volgt:

' "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestien miljoen negenhonderd veertienduizend euro (16.914.000,00

EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd zestienduizend tweehonderd vierendertig (416.234) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal' vertegenwoordigen."

Derde beslissing - Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent aan de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheid om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

Vierde beslissing - Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de' statuten van de vennootschap op te stelten, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde, rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vovr- Luik B - Vervolg

;,tiebOU aan het Belgisch Staatsblad



Vijfde beslissing  Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan PWC Business Adivisors, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen die met de huidige statutenwijziging gepaard gaan.

Voor eensluidend uittreksel.

Getekend Notaris Katrien Honinckx

Tegelijk neergelegd expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.04.2011, NGL 26.05.2011 11127-0579-036
22/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ii III!ioae39*

v<

baht sar Bel! Staa

" .

a o -02- 2011

BRusSla

Griffie

Ondernemingsnr : 0460.870.259

Benaming

(voie) : SCANIA BUS BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : A. Van Osslaan 1 bus 28, 1120 Neder-Over-Heembeek

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - VERLENGING MANDAAT BEDRIJFSREVISOR

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd. 31 mei 2010 blijkt o.m. het volgende:

De vergadering neemt, met eenparigheid van stemmen, akte van het ontslag als bestuurder vanaf de dag volgend op de huidge algemene vergadering van de heer Mouligneau Jacques, wonend te 3018 Wijgmaal, Hambosstraat 44.

De vergadering neemt, met eenparigheid van stemmen, akte van het ontslag als bestuurder per 31 augustus 2010 van de heer Hanse Daniel, wonend te NL 2911 PG Nieuwerkerk AID Ijszel, Veldewater 46.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van de heer Varendonck Herwig, wonende te 9770 Kruishouten, Pontstraat 29, als bestuurder voor een periode van 4 jaar ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de algemene vergadering van aandeelhouders, die zal beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening, van 2014

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van de

heer Rosberg Mats, wonende te 2930 Brasschaat, Guyotdreef 32, als bestuurder voor een periode van 4 jaar ingaand op 1 september 2010 en eindigend onmiddellijk na de algemene vergadering van aandeelhouders, die zal beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening, van 2014.

Hun mandaat als bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Uit de statuten blijkt dat de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat van de bedrijfsrevisor Ernst & Young Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel gevestigd te B-3500 Hasselt, Herckenrodesingel 4A bus 1, wettelijk vertegenwoordigd door Olivier Stefan is gesteld op 3 boekjaren (2007, 2008 en 2009) en loopt af op 31 mei 2010. Dit mandaat wordt verlengd voor de boekjaren 2010, 2011 en 2012.

Voor analytisch uittreksel

José Badia Mallorqui

gedelegeerd bestuurder

Op de watste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 14.06.2010 10176-0397-037
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.09.2009, NGL 23.10.2009 09826-0366-036
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.10.2008, NGL 07.10.2008 08755-0303-038
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 27.06.2007 07285-0283-033
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 27.06.2006 06331-2114-026
11/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 10.08.2005 05637-4457-024
18/07/2005 : BL615667
11/07/2005 : BL615667
21/01/2005 : BL615667
21/01/2005 : BL615667
19/08/2004 : BL615667
19/08/2004 : BL615667
24/06/2004 : BL615667
27/05/2004 : BL615667
31/12/2003 : BL615667
27/11/2003 : BL615667
24/09/2003 : BL615667
14/07/2003 : BL615667
07/07/2003 : BL615667
15/08/2002 : BL615667
14/08/2002 : AN350632
23/08/2001 : BL615667
20/07/2001 : BL615667
11/07/2000 : BL615667
16/05/2000 : BL615667
26/06/1997 : BL615667

Coordonnées
SCANIA BUS BELGIUM

Adresse
A. VAN OSSLAAN 1, BUS 28 1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

Code postal : 1120
Localité : Neder-Over-Heembeek
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale