SECURITY CONSULTANTS INTERNATIONAL, AFGEKORT : SCI

Société en commandite simple


Dénomination : SECURITY CONSULTANTS INTERNATIONAL, AFGEKORT : SCI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.834.267

Publication

11/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~'

,

4 ,..ia

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SECURITY CONSULTANTS INTERNATIONAL

(verkort) : SCI

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Adolphe Lacomblélaan, 59 - B-1030 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Heden, donderdag 15 maart 2012, zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Als beherend vennoot, de SECURITY CONSULTING & TRAINING Ltd., afgekort tot 'SC & T' gevestigd te 150, Fairway Heights, Camberley Surrey GUIS 1 NJ, en hierbij vertegenwoordigd door de genaamde LEBLANC, Kristien (N.N. 67.08.03 476-24)

Als stille vennoot, de SECURITY CONSULTING MANAGEMENT Ltd., gevestigd te 85, Northfield Avenue, London W5 4UB en hierbij vertegenwoordigd door de genaamde LEBLANC, Kristien (N.N, 67.08.03 476-24)

De vennootschap wordt opgericht onder de naam SECURITY CONSULTANTS INTERNATIONAL met maatschappelijke zetel te 1030 BRUSSEL, Adolphe Lacomblélaan, 59. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vijftienduizend EUR (¬ 15.000,00) en vertegenwoordigd door 150 aandelen zonder nominale waarde.

De beherend vennoot verricht een inbreng van vijfduizend EUR (¬ 5.000,00) waarvoor hij vijftig aandelen zonder nominale waarde ontvangt. De beherend vennoot is hoofdelijk een onbeperkt aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De stille vennoot verricht een inbreng van tienduizend EUR (¬ 10.000,00) waarvoor hij honderd aandelen zonder nominale waarde ontvangt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in ten belope van zijn inbreng in de vennootschap.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van vijftienduizend EUR (¬ 15.000,00).

De vennootschap heeft als doel;

in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening,

-het verlenen van bijstand, advies en opleiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk  doch niet uitsluitend  op het vlak van particuliere beveiliging, diensten in verband met beveiliging en beveiligingssystemen en beveiligings- en opsporinsgdiensten.

-de organisatie en uitvoering van bijstand, advies en opleiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk  doch niet uitsluitend  op het vlak van particuliere beveiliging, diensten in verband met beveiliging en beveiligingssystemen en beveiligings- en opsporinsgdiensten.

-In het algemeen, alle commerciële en organisatorische handelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met zijn maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking er van, te vergemakkelijken of uit te breiden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootsohap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen, aile verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iao)ii3z

1

V

beh

aa

Bel

Staa

o

îce Ét/ 83 q 26

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

. ,

Y

Voor,

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nuttig is of kan zijn om het maatschappelijk doel van de' vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

Ieder jaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van de neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel om te eindigen op 31 december van

dit kalenderjaar.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, Het eenparig akkoord van alle vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld volgens dezelfde verhouding als hun inbreng met dien verstande dat de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng kan overtreffen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 20 januari om 14.00 uur op de maatschappelijke zetel, of wanneer die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De genaamde LEBLANC, Kristien, (N.N. 67.08.03 476-24) wordt aangeduid als zaakvoerder, voor een periode van onbepaalde duur. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Als beherend vennoot SECURITY CONSULTANT & TRAINING Ltd., vertegenwoordigd door LEBLANC Kristien,

Als stille vennoot, de SECURITY CONSULTING MANAGEMENT Ltd., vertegenwoordigd door de genaamde LEBLANC, Kristien (N.N. 67.08.03 476-24)

Hierbij de gelijktijdig neergelegde oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SECURITY CONSULTANTS INTERNATIONAL, AFGEKORT…

Adresse
ADOLPHE LACOMBLELAAN 59 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale