SHIRE-MOVETIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SHIRE-MOVETIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 885.206.558

Publication

01/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

1 3 J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri#:e van de akte

neergelegdlonfivanclen op



2 1 AUG. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

leifeandel Brussel

Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming

(voluit) : SHIRE-MOVETIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5C, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking machten en volmachten

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders ter vervanging van de gewone algemene vergadering, d.d. 3 juli 2014:

Zesde agendapunt: Herbenoeming van de commissaris en volmacht

De vergadering neemt kennis van het feit dat het mandaat als commissaris van de vennootschap van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees, bedrijfsrevisor, een einde neemt onmiddellijk na huidige vergadering. De vergadering beslist vervolgens bij eenparigheid van stemmen de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door mevrouw Julie Delforge, bedrijfsrevisor, te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap met ingang van heden voor een nieuwe termijn van 3 jaar om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zal worden gehouden in 2017 om uitspraak te doen over de jaarrekening van het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2016.

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens kent de algemene vergadering een volmacht toe aan ieder van de bestuurders, en/of aan Meester Virginie Ciers of Meester Christophe Verstappen of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het vervullen van de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie.

Christophe Verstappen

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.07.2014, NGL 25.09.2014 14598-0502-042
21/02/2014
ÿþO'~

4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod WORT 51.1

naamloze vennootschap

Lambroekstraat 5C, 1831 Diegem

Intrekking machten en volmachten

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur, d.d. 4 februari 2014:

1. Intrekking van machten van dagelijks bestuur

De raad van bestuur besluit tot het ontslag van de heer Andrew Parker, geboren op 15 september 1965 te Portsmouth (Verenigd Koninkrijk), wonende te 1180 Rolle, Chemin des Pepinières 3, Zwitserland, met paspoortnummer 801208197, als persoon belast met het dagelijks bestuur, en dit met onmiddellijke ingang.

De Raad van Bestuur beslist daarenboven dat alle bevoegdheden die werden verleend aan de heer Andrew Parker, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de vertegenwoordigingsbevoegdheden die hem werden toegekend door de Raad van Bestuur van 22 januari 2013 en waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 19 april 2013 onder het nummer 13061949, met onmiddellijke ingang te herroepen.

2. Intrekking van volmachten

De Raad van Bestuur beslist om alle vertegenwoordigingsbevoegdheden die aan mevrouw Godelieve Vandeplassche, wonende te Lijsterpad 2, 2275 Lille (Gierle), werden toegekend in welke hoedanigheid ook, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de vertegenwoordigingsbevoegdheden die haar werden toegekend door de Raad van Bestuur van 21 november 2011 en waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 11 april 2012 onder het nummer 12071697, met onmiddellijke ingang te herroepen.

De Raad van Bestuur beslist om aile vertegenwoordigingsbevoegdheden die aan mevrouw An D'l-lollander, wonende te Stijfseirui 26, 2000 Antwerpen, werden toegekend in welke hoedanigheid ook, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de vertegenwoordigingsbevoegdheden die haar werden toegekend door de Raad van Bestuur van 18 mei 2012 en waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 augustus 2012 onder het nummer 12129738, met onmiddellijke ingang te herroepen.

3. Volmacht

De Raad van Bestuur geeft hierbij volmacht aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe, alsook enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de Vennootschap te vervullen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot inschrijving, wijziging, doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel en/of de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het publiceren van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber Kan daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

" Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

IJIIII11~~umuti~~~uu~

140478

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

0885.206.558

SHIRE-MOVETIS

ORDSSEp

1 2 FEB 2014

Griffie

06/08/2013
ÿþ Mod word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II

II

*131 2698*

Griffu

,AAI. (

Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming

(voluit) : Shire-Movetis

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5C, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders:

"De vergadering neemt kennis van het feit dat het mandaat als bestuurder van de vennootschap van de heer James Bowling en de heer Roger Adsett een einde neemt onmiddellijk na huidige vergadering. De vergadering beslist vervolgens bij eenparigheid van stemmen de heer James Bowling, wonende te Rosecare, Bighton Road, GU345ND Medstead Alton, Verenigd Koninkrijk, en de heer Roger Adsett, wonende te Barn Hill Road 309, PA19382 West Chester, Vernigde Staten van America, te herbenoemen tot bestuurder van de vennootschap met ingang van heden voor een nieuwe termijn van 6 jaar om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zal worden gehouden in 2019. Het mandaat van de zopas herbenoemde bestuurders wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De raad van bestuur van de vennootschap is aldus samengesteld uit de volgende personen:

" de heer Roger Adsett;

" de heer James Bowling; en

" mevrouw Carde Lynn Prey,

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt voor alle handelingen in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend, binnen de bevoegdheden van het directiecomité door twee leden van het comité of binnen de perken van het dagelijks bestuur door de persoon of personen aan wie dit bestuur is opgedragen, alleen handelend. Bovendien is de Vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaat.

Vervolgens kent de algemene vergadering een volmacht toe aan Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 5/b 1001, vertegenwoordigd door mevrouw Véronique Ryckaert en de heer Fioeland Vereecken of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 5/b 1001, en welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van in de plaats stelling, om de inschrijving, wijzigingen en doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te verrichten alsmede alle administratieve formaliteiten ten aanzien van de federale, regionale en lokale overheden, waaronder begrepen de diensten van de griffie, van het Belgisch Staatsblad en de BTW administratie, te verzorgen in opdracht van de volmachtgever."

Roeland Vereecken Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13331-0583-043
21/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

08MEi 2013

Griffie

VIII I I I011 1111~1

*13075819

111111

I_

V

beh

aa

Be

Ste

11



Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming

(voluit) : SHIRE-MOVETIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5 C, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag gedelegeerd bestuurder - benoeming persoon belast met het dagelijks bestuur

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 11 april 2013:

1. Intrekking en verlening van machten van dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur neemt akte van, en aanvaardt voor zover als nodig, het ontslag van Horizon Pharmaventures BVBA, gevestigd te 2350 Vosselaar, Oudebaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Turnhout) onder het nummer 0885.025,228, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Reyn, als persoon belast met het dagelijks bestuur, waartoe zij werd benoemd door de Raad van Bestuur tijdens de vergadering van 1 februari 2012 (doch daarbij verkeerdelijk verwijzend naar de benoeming als gedelegeerd bestuurder) en waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 14 mei 2012 onder het nummer 12088929 en dit met ingang van 28 februari 2013.

De Raad van Bestuur beslist aldus dat aile bevoegdheden die werden verleend aan Horizon Pharmaventures BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Reyn, bij deze worden opgeheven en dit met ingang van 28 februari 2013.

De Raad van Bestuur beslist de heer Andrew Edward Parker, geboren op 15 september 1965 te Portsmouth (Verenigd Koninkrijk), wonende te 1180 Rolle, Chemin des Pepinières 3 (Zwitserland), met paspoortnummer 801208197, die geen bestuurder is van de Vennootschap, te benoemen als persoon belast met het dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 22 van de statuten en dit met onmiddellijke ingang. Hij zal de titel van algemeen directeur dragen.

De persoon belast met het dagelijks bestuur is belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap en met de vertegenwoordiging van de Vennootschap voor zover deze betrekking heeft op dergelijk bestuur en kan alleen handelend optreden (overeenkomstig artikel 25 van de statuten).

2. Intrekking van volmacht

De Raad van Bestuur beslist om aile vertegenwoordigingsbevoegdheden die aan de heer Dirk Reyn, wonende te 2350 Vosselaar, Oudebaan 34, alsook aan de heer Dirk Van Broekhoven, wonende te Breemlaan 24, 2530 Boechout, werden toegekend in welke hoedanigheid ook, met inbegrip van maar niet beperkt tot de vertegenwoordigingsbevoegdheden die hem werden toegekend door de Raad van Bestuur van 21 november 2011 en waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlag en tot het Belgisch Staatsblad op 11 April 2012 onder het nummer 12071697, met onmiddellijke ingang te herroepen.

3. Volmacht

De Raad van Bestuur geeft hierbij volmacht aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe, alsook enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de Vennootschap te vervullen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot inschrijving, wijziging, doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

&

"

de griffie van de rechtbank van koophandel en/of de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het publiceren van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

. Voor-4 ehou ien aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeiegd ter grime van ae RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 9 An. 2013

IMPNI-IOUT eG rif#te r,

Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming

(voluit) : SHIRE-MOVETIS

{verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Veedijk 58, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 9 april 2013:

"De raad van bestuur beslist bij eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel van de vennootschap

met ingang van 1 april 2013 te verplaatsen naar volgend adres:

Lambroekstraat 5 C

1831 Diegem

Vervolgens kent de raad van bestuur een volmacht toe aan Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 5/b 1001, vertegenwoordigd door Mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken en de heer Bram Busselot of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 5/b 1001, welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van in de plaats stelling, om de inschrijving, wijzigingen en doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te verrichten alsmede alle administratieve formaliteiten ten aanzien van alle federale, regionale en lokale overheden, waaronder begrepen doch niet beperkt tot de diensten van de griffie, van het Belgisch Staatsblad en de BTW administratie, te verzorgen in opdracht van de volmachtgever,"

Roeland Vereecken

Bijzonder gevolmachtigde

Voor-behoude

aan hel

Beígisc

Staatsbl,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2013
ÿþ~-y Q~l: Mod Word 11,1

AL-=ra rl tar rtriffi. sI

I: LK.l i° l'L AN iC VAN -KOOPHANDEL

1 0 All;. 2013

TURNHOUT

DeGfflfeer,



i

IIA

*13061 9 x

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming

(voluit) : SHIRE-MOVETIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Veedljk 58, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping en toekenning van vertegenwoordigingsbevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur d.d. 22 januari 2013: 1. Herroeping en toekenning van vertegenwoordigingsbevoegdheden en volmacht

De Raad van Bestuur beslist om alle vertegenwoordigingsbevoegdheden die aan de heer Troy Hamilton,, wonende te 2930 Brasschaat (België), Alfredlei 25, werden toegekend, in welke hoedanigheid ook, met onmiddellijke ingang te herroepen.

De Raad van Bestuur beslist om alle vertegenwoordigingsbevoegdheden die aan de heer Joannes Schuurkens,, wonende te 2340 Beerse (België), Veldstraat 70, werden toegekend, in welke hoedanigheid ook, met; onmiddellijke ingang te herroepen,

Verder besluit de Raad van Bestuur om, ter vervanging van de heer Troy Hamilton en de heer Joannes Schuurkens, een vertegenwoordigingsbevoegdheid toe te kennen aan de heer Andrew Edward Parker, geboren op 15 september 1965 te Portsmouth (UK), wonende te 1180 Rolle (Zwitserland), Chemin des Pepinières 3, met paspoortnummer 801208197, en dit met onmiddellijke ingang en tot herroeping. De heer Andrew Parker kan deze vertegenwoordigingsbevoegdheid enkel uitvoeren in overeenstemming met de bepalingen van de Shire Delegated Authority Levels, met inachtneming van de monetaire limieten die intern per hiërarchische graad bepaald zijn.

De heer Andrew Parker is aldus bevoegd om namens de Vennootschap en namens zijn bevoegdheidsniveau alle contracten en overeenkomsten te tekenen tot ¬ 750.000,00 per jaar of tot ¬ 2,200.000,00 gedurende de duur van het contract.

De Raad van Bestuur geeft hierbij volmacht aan Mr. Virginie Ciers, Mr, Karolien Boghe, alsook enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel (België), Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de Vennootschap te vervullen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot inschrijving, wijziging, doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel en/of de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het publiceren van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen,

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2013
ÿþtfi\

blad Waai 1 L9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

isiognyl

Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming

(voluit) : SHIRE-MOVETIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Veedijk 58, 2300 Turnhout (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders ter vervanging van de algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 8 januari 2013:

1.Kennisname van het ontslag van de heer Dirk Reyn, wonende te Oudebaan 34, 2350 Vosselaar, België, ais bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang van 15 december 2012.

Bijgevolg, herroeping van alle machten die hem werden toebedeeld als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 15 december 2012,

2.Beslissing om mevrouw Carrie Lynn Frey, geboren te California, USA, op 27 januari 1955, wonende te 699 Clyde Road, Bryn Mawr, Pennsylvania, USA, met als US paspoortnummer US 444343061, te benoemen, met ingang van 15 december 2012, als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van zes jaar. Dit mandaat za! automatisch een einde nemen na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap die zal worden gehouden in het jaar 2018.

Vanaf 15 december 2012 zal de raad van bestuur van de Vennootschap samengesteld zijn uit de volgende personen:

-de heer Rager Adsett;

-de heer James Bowling; en

-mevrouw Carde Lynn Frey.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De Vennootschap wordt voor alle handelingen in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd dcor twee bestuurders samen handelend, binnen de bevoegdheden van het directiecomité door twee leden van het comité of binnen de perken van het dagelijks bestuur door de persoon of personen aan wie dit bestuur is opgedragen, alleen handelend. Bovendien is de Vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaat.

3.Machtiging aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en/of aan Mr. Virginie Ciers, Karolien Boghe of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 0 JAN. 2013

TURNHOUT

GriffierErriffi

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 .'' Voor-

a behouden

aan het

t Belgisch 5taatstgad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de alEtg

MONITEl il3 Rn reeergejegd fer griffie van de

f1LCI ITBANK VAiv I UUPHANDEj_

0 2 -Ha- 2012

BELGISCH STAATSBLAE

18RIL[2012

TURNHOUT

De Griffier,

Grint

li

Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming (voluit) : SHIRE-MOVETIS

;

Il

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Veedijk 58

2300 Turnhout

Onderwerp akte :Bevoegdheden

cie ;; In uitvoering van een beslissing van de raad van bestuur op 18 mei 2012 worden de

T ;; vertegenwoordigingsbevoegdheden binnen de vennootschap van de heer Tomas Van Dyck, wonende te 2650

Edegem, Archimedeslaan als financieel directeur in uitvoering van de beslissing van de raad van bestuur van

e 21 november 2011 herroepen, met ingang op 18 mei 2012_

cie

;[ De raad van bestuur van 18 mei 2012 heeft beslist om de vertegenwoordigingsbevoegdheden van de heer

e ;; Tomas Van Dyck te delegeren aan mevrouw An D'Hollander, wonende te 2000 Antwerpen, Stijfselrui 26, dit met

o 'i

;ngang op 18 mei 2012.

Mevrouw An D'Hollander kan deze vertegenwoordigingsbevoegdheden enkel uitvoeren in overeenstemming

b met de bepalingen van de Shire Delegated Authority Levels, met in achtneming van de monetaire limieten die

rm intern per hiërarchische graad bepaald zijn.

cie il wl

Dirk Reyn James Bowling

,; Bestuurder Bestuurder

'i

1;

N ki

, i'

O

N

0\0

O Qh O et

r.l

-i-b

-i-b ti ~

'F 1

" ^y ''

~ It

^tN li

~

si!

1[

~ , I

" ~ i! 1

~ t 1

~ !t

`^ 1,

W '1

rM ki 1

I~I ti

[i 1

li

1

;t 1

Op do laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 13.06.2012 12184-0346-038
14/05/2012
ÿþVII~~II~N~I~INV~I~V~ *iaose9ae"

I

bel as Be Sta.

mod 2.1

NEERGELEGD

QRII-HE RECHTBANK VAN

0Z MEI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gri¬ ticDe griffier j

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming : Shire-Movetis

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Veedijk 58

2300 Turnhout

Onderwerp akte :Ontslag en benoeming commissaris - ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder.

Bij beslissing van de gewone algemene vergadering de dato 23 mei 2011 werd het ontslag aanvaard van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren », met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de vennootschap Raf Vanderstichele BVBA, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Raf Vander Stichele, als commissaris van de vennootschap. Tot nieuwe commissaris werd benoemd vanaf 23 mei 2011: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Deloitte Bedrijfsrevisoren », met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees, bedrijfsrevisor voor een periode van 3 jaar tot en met de jaarvergadering die zal gehouden worden in 2014.

Bij beslissing van de raad van bestuur van 01 februari 2012 werd het ontslag aanvaard van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « R&S Consulting », met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Populierstraat 4 als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met verlening van kwijting voor het door haar gevoerde beleid. Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder met ingang van 01 februari 2012 ; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Horizon Pharmaventures », met zetel te 2350 Vosselaar, Oudebaan 34, haar bestuursorgaan heeft de heer Dirk Reyn, wonende te 2350 Vosselaar, Oudebaan 34 benoemd als vaste vertegenwoordiger. De gedelegeerd bestuurder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Volmacht wordt verleend aan de heer Van Broekhoven Dirk Leo Esther Maria, wonende te 2530 Boechout, Breemlaan 24, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen in verband met de "Kruispuntbank voor Ondernemingen" en het "Ondernemingsloket", indien nodig en alle stukken en documenten te tekenen ter uitvoering van de genomen beslissingen.

Dirk Reyn Roger Adsett

Bestuurder Bestuurder









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2012
ÿþmod 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel INI

Be

Sta

Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming (voluit) : SHIRE-MOVETIS

(verkort) ;

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Veedijk 58

2300 Turnhout

;, Onderwerp akte : Bevoegdheden

;; In uitvoering van een beslissing van de raad van bestuur op 21 november 2011 werden de;

vertegenwoordigingsbevoegdheden binnen de vennootschap met ingang van 21 november 2011 gedelegeerd:

aan de volgende personen:

- de heer Dirk Reyn, wonende te Vosselaar, Oudebaan 34, ondervoorzitter ;

- de heer Troy Hamilton, wonende te 2930 Brasschaat, Alfredlei 25, vice-president ;

- de heer Joannes Schuurkens, wonende te 2340 Beerse, Veldstraat 70, vice-president ;

- de heer Dirk Van Broekhoven, wonende te 2530 Boechout, Breemiaan 24, vice-president ;

- mevrouw Godelieve Vandeplassche, wonende te 2275 Lille (Gierle), Lijsterpad 2, vice-president ;

- de heer Tomas Van Dyck, wonende te 2650 Edegem, Archimedeslaan 2, financieel directeur.

Bovenvermelde personen kunnen deze vertegenwoordigingsbevoegdheden enkel uitvoeren

overeenstemming met de bepalingen van de Shire Delegated Authority Levels, met in achtneming van de

monetaire limieten die intern per hiërarchische graad bepaald zijn.

Bevoegdheden.

Voormelde personen zijn bevoegd om namens de vennootschap en namens hun bevoegdheidsniveaus alle;

contracten en overeenkomsten te tekenen, zoals hierna bepaald :

- tot ¬ 200.000,00 per jaar of tot ¬ 600.000,00 gedurende de duur van het contract : de heer Tomas Van Dyck,

financieel directeur ;

- tot ¬ 750.000,00 per jaar of tot ¬ 2.200.000,00 gedurende de duur van het contract : de heer Dirk Reyn, de

heer Troy Hamilton, de heer Jan Schuurkens, de heer Dirk Van Broekhoven en mevrouw Lieve Vanplassche,i

allen vice-presidents

boven ¬ 750.000,00 per jaar of ¬ tot 2.200.000,00 gedurende de duur van het contract : de raad van bestuur.

Dirk Reyn Roger Adsett

Bestuurder Bestuurder

11

1; 1

I\1 GRIFFIE Re..0E-1TBAi\EK VAN

2 9 MARI' 2012

KOOP HAN cJ?J R HOUT De griffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 29.06.2011 11224-0187-049
26/03/2015
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ncc. goíegd/ontvanges/ op

96P"7 2015

ter hgrif~e van

rep, ~r~t, r" -xG~~~~r5 :s,4 `~rtl~scai

Ondernemingsnr : 0885.206.558

Benaming

(voluit) : SHIRE-MOVETIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5C, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders d.d. 4 maart 2015 ter vervanging van de algemene vergadering van aandeelhouders

1.Kennisname van het ontslag van de heer James Nicholas Bowling, wonende te Roseacre, Bighton Road, Medstead, Alton, Hampshire, UK als bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang van 6 maart 2015.

Bijgevolg, herroeping van alle machten die hem werden toebedeeld als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 6 maart 2015.

2.Beslissing om heer Timothy John Martel, geboren te St Peter Port, Guernsey, op 13 januari 1975, wonende te 3 Brewery Lane, Romsey, Hampshire, UK, met als US paspoortnummer UK 5019622553, te benoemen, met ingang van 6 maart 2015, als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van zes jaar. Dit mandaat zal automatisch een einde nemen na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap die zal worden gehouden in het jaar 2021.

Vanaf 6 maart 2015 zal de raad van bestuur van de Vennootschap samengesteld zijn uit de volgende personen:

-de heer Roger Adsett;

-mevrouw Carde Lynn Frey; en

-de heer Timothy John Martel.

Gelet op bovenstaande besluiten, machtigen de aandeelhouders hierbij ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en/of aan Mr. Virginie Ciers of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.05.2009, NGL 04.06.2009 09193-0104-021
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 03.06.2008 08176-0032-024
31/08/2015
ÿþmod 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. ----rechtbank van -kbëaphbridel Brussel

Ondernemingsnr : 0885.206.558 Benaming (voluit) : Shire-Movetis

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Larnbroekstraat 5C 1831 DIEGEM



nt:ergclegd/ontvangen ©p

2 0 AUG. 2015

ter griffieven G~~ i~ederlarida.traligA

Ltel 'j 4,Z

i

*15124160*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :VERPLAATSING ZETEL - GOEDKEURING JAARREKENING - KWIJTINGEN ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juli tweeduizend vijftien, door Meester Alexis

LEMMERLING, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Shire-Movetis", waarvan de

zetel gevestigd is te Lambroekstraat 5C, 1831 Diegem,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Montoyerstraat 47, 1000 Brussel.

Aanpassing van het eerste lid van artikel 2 van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Montoyerstraat 47, 1000 Brussel.",

2° Vaststelling dat de gewone algemene vergadering niet op de statutaire datum heeft plaats gevonden.

3° Goedkeuring van de jaarrekening van de Vennootschap over de periode ingegaan op 1 januari 2014 en

afgesloten op 31 december 2014, inclusief de door het bestuursorgaan voorgestelde bestemming van het

resultaat.

4° Kwijting werd verleend aan elke bestuurder afzonderlijk en aan de commissaris voor de uitvoering van

hun mandaat gedurende de periode ingegaan op 1 januari 2014 en afgesloten op 31 december 2014.

5° Goedkeuring van de handelingen die de bestuurders hebben gesteld buiten de statuten of het Wetboek,

van vennootschappen, en meer bepaald het niet tijdig houden van de algemene vergadering van,

aandeelhouders op de statutaire datum, en in ieder geval binnen zes maanden na afsluiting van het boekjaar:

alsook het niet-tijdig beschikbaar stellen van de stukken vermeld in de artikel 552 en 553 van het Wetboek van:

vennootschappen en in artikel 27 van de statuten en besluit elke bestuurder afzonderlijk hiervoor bijzondere

kwijting te verlenen.

6° Ontbinding van de Vennootschap en in vereffeningstelling, te rekenen vanaf dertig juli tweeduizend!;

vijftien.

7° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de hiernavolgende bestuurders van'!

rechtswege ontslag nemend zijn:

- de heer Roger Adsett;

- Mevrouw Carrie Lynn Frey;

- de heer Timothy John Martel,

8° Werd benoemd als vereffenaar :

de vennootschap naar Brits recht "Skire UK Investments Limited", met zetel te Lime Tree Way, Hampshire

International Business, Chineham Basingstoke, Hampshire, RG24 8EP Verenigd Koninkrijk, die in het kadervang

deze vereffeningsopdracht vertegenwoordigd zal worden door de heer Pieter Hugyhe, wonende te Bergenstraat:

125, 3053 Oud-Heverlee,

9° Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek

van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zander;

dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle

zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder

betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere:

belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de'

Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de Vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap.

10° Ingevolge de ontbinding van de Vennootschap, aanpassing van de statuten als volgt in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de Vennootschap zich bevindt.

Wijziging van de statuten als volgt

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst :

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap is in

benaming luidt "Shire-Movetis, in vereffening".",

vervanging van artikel 4 door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van 30 juli 2015 enkel nog voor haar vereffening."

- vervanging van artikel 15 door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt."

- schrapping van artikelen 16, 17, 18, 19,20, 21, 22, 23 en 25

- vervanging van artikel 25 door de volgende tekst

"Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd -voor alle handelingen door de vereffenaar.".

- vervanging van de woorden "raad van bestuur" en "bestuurders" door "vereffenaar of "vereffenaars" doorheen de statuten.

Hernummering van de artikels van de statuten, zodat zij één aansluitend geheel zullen vormen.

11° Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Elke Janssens, Meester Christophe Verstappen en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, woonstkeuze gedaan hebbende te advocatenkantoor NautaDutilh, Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel van Brussel ter bevestiging van de benoeming van de de vennootschap naar Brits recht "Shire UK Investments Limited" als vereffenaar.).

Alexis LEMMERLING

Notaris

vereffening. Haar;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ ~ r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.07.2015, GGK 30.07.2015, NGL 29.02.2016 16055-0273-053
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 21.10.2016 16661-0238-041

Coordonnées
SHIRE-MOVETIS

Adresse
MONTOYERSTRAAT 47 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale