SHUROPE STORAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHUROPE STORAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.737.186

Publication

22/10/2012
ÿþ Mad Word 11.1

Î i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1 1 OKT 2012

intis~

Griffie

11111111011111 III I

*12173661*

Y

bah

aa

Bel Stat

iA

Ondernemingsnr : 0454.737.186

Benaming

(voluit) : SHUROPE STORAGE (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Handelskaai 48, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting van de vereffening

Uittreksel uit de schiftelijke besluiten van de enige vennoot genomen op 27 september 2012 De enige vennoot heeft

AKTE GENOMEN VAN de beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Brussel van 14 september 2012 houdende goedkeuring van het voorgestelde plan van verdeling van activa onder de verschillende schuldeisers van de Vennootschap conform artikel 190 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

BESLOTEN dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende minstens vijf jaar zullen worden bewaard te Handelskaai 48, 1000 Brussel.

BESLOTEN om de vereffening af te sluiten,

BESLOTEN dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

BESLOTEN om aan Jean Kreusch, Marc Vannijvel, Guillaume Hollanders en Benoît Labiau, alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden toe te kennen om de genomen beslissingen uit te voeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de bevoegdheid om (a) op de bankrekening van de Vennootschap alle bankverrichtingen uit te voeren die nodig zijn voor de uitvoering van het verslag van de vereffenaar, (b) vervolgens deze bankrekening te sluiten en (c) de finale fiscale aangifte voor te bereiden en in te dienen en alle bijkomende formaliteiten te verrichten.

BESLOTEN om aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B-Docs, met zetel te Willem de Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel, evenais aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met het recht van indeplaatsstelling, aile bevoegdheden toe te kennen om de genomen beslissingen uit te voeren, met inbegrip van de bevoegdheid om de inschrijving van de Vennootschap bij het rechts personenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de BTW-administratie door te halen.

Voor eensluidend uittreksel,

Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA,

Vertegenwoordigd door Karel Nijs

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 27.07.2012 12365-0356-028
01/08/2012
ÿþ mod 11.1

(Dn *~-.---

moe,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet 11 IN

aa

Be

Stai



BRUSSEL

2 3 JUL ZU 1

Griffie

Ondernemingsnr : 0454.737.186

Benaming (voluit) : Shurope Storage

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Handelskaai 48 1000 BRUSSEL

Onderwerp akte ;ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - VERVANGING VEREFFENAAR "

Er blijkt uit de processen-verbaal opgesteld op dertig maart tweeduizend en twaalf en twintig april,; tweeduizend en twaalf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin:: Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte.; aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840; (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemeldingen dragen :

«Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het lste Registratiekantoor van VORST op 3 april 2012. Boek 82 blad 100 vak 14. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) (getekend) VAN MELKEBtrKE.»

«Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het lste Registratiekantoor van VORST op 2 mei 2012.;

Boek 87 blad 14 vak 6. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) (getekend) VAN MELKEBEKE." dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte:,

aansprakelijkheid "Shurope Storage", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Handelskaai 48, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vervanging van de heer Marc Van Hoecke door de heer Patrick Rottiers vast, in zijn hoedanigheid van'. vaste vertegenwoordiger van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young, Bedrijfsrevisoren", met, maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, met ingang vanaf 30 juni 2011.

2° Ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf dertig maart tweeduizend en twaalf."

3° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de hiernavolgende zaakvoerders van.: rechtswege ontslagnemend zijn:

- de heer John Reyes;

- mevrouw Stephanie Heim.

4° Werden benoemd als vereffenaars:

- de heer John Reyes, wonende te 26466 North Valley Oak Lane, Valencia, CA 91381, Verenigde Staten van Amerika; en

- mevrouw Stephanie Heim, wonende te 1308 Paseo Redondo, Burbank, California 91501, Verenigde Staten van Amerika.

De vergadering beslist dat de vereffenaars hun mandaat onbezoldigd zullen uitoefenen.

5° Benoeming van een nieuwe vereffenaar er vervanging van bovenvermelde vereffenaars, die werden benoemd naar aanleiding van de algemene vergadering van de vennoten op 30 maart 2012 waarbij de: beslissing tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap werd genomen,

Werd benoemd als nieuwe vereffenaar te benoemen:

- de besloten .vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Karel Nijs Bedrijfsrevisor", niet zetel te,, Kleine Meylstraat 16, 2550 Kontich, die voor het vervullen van dit mandaat wordt vertegenwoordigd door de;' heer Karel Maurice Esther Nijs, zaakvoerder, wonende te Kleine Meylstraat 16, 2550 Kontich.

6° Machten van elke vereffenaar :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek,. van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder, dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle' zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zondeai betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere'; belemmeringen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

7° Bijzondere volmacht werden verleend aan de vennootschap "B-Dots" met zetel te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van de processen-verbaal, twee volmachten, het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel van Brussel ter bevestiging van de benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Karel Nijs Bedrijfsrevisor" als vereffenaar).

Denis DECKeRS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

=4 11.1

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 28.06.2011 11230-0066-029
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 28.07.2010 10369-0485-031
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.07.2008 08477-0075-030
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 16.07.2007 07394-0391-028
30/08/2006 : BL592760
06/07/2006 : BL592760
05/10/2005 : BL592760
20/09/2005 : BL592760
14/03/2005 : BL592760
22/02/2005 : BL592760
02/02/2005 : BL592760
04/09/2003 : BL592760
29/06/2000 : BL592760
16/02/2000 : BL592760
02/04/1999 : BL592760

Coordonnées
SHUROPE STORAGE

Adresse
HANDELSKAAI 48 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale