SIAUD FASTISHEVSKAYA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIAUD FASTISHEVSKAYA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.302.848

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 25.03.2014 14073-0225-012
04/11/2013
ÿþ Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 3 OKT 2013

eusse'

Griffie

Ondernemingsnr : 0833.302.848

Benaming

(voluit) : SIAUD FASTISHEVKAYA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LEUVENSESTEENWEG 265 1932 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Naar aanleiding van een beslissing van de raad van beheer gehouden op maatschappelijke zetel op 02.09.2013 verplaatst de maatschappelijke zetel zich vanaf 02.09.2013 naar volgend adres

AVENUE D'AUDERGHEM 89 APP 03 AR

1040 ETTERBEEK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

SIAUD PIERRE- EMMANUEL

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2011
ÿþmod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel I11 ffII I1ll 1101 BII II Ill MII 10

a. ~iioais3s"

BE

Ste

W



Ondernemingsnr :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 20 januari 2011, blijkt dat:

De Heer SIAUD Pierre-Emmanuel Frédéric Lionel Eric Laurent Jean, geboren te La Mure (Frankrijk) op 5: oktober 1971, wonend te 1932 Zaventem, Eenenboomlaan 10

Welke komparant, hier aanwezig, ondergetekende Notaris verzocht heeft in een authentieke akte vast te! stellen dat hij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming "SIAUD! FASTISHEVSKAYA", met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 265, 1932 Zaventem, en waarvan het! kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600.00) bedraagt, verdeeld in honderdtwintig (120): aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdtwintigste (1/120518) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met de uitbating onder; welke vorm ook van de activiteiten in de restauratie met of zonder drankverbruik, de organisatie van banketten, en in het algemeen alles met betrekking tot de fabricage, de levering en de; commercialisering van voeding en dranken, de uitbating van snacks, bars, brouwerijen, tavems, cafés, restaurants en traiteurdiensten;

De handel, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer door aile middelen en met name door middeli van internet en de levering van alle goederen hierin begrepen alle al dan niet voedingswaren en: dranken in de breedste zin van het woord;

" De ontwikkeling en implementatie van websites;

" Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in aile vennootschappen en verenigingen,; bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of; andere doeleinden; het beheer en de valorisatie van deze participaties;

" De aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties,! overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten;

" Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het verkavelen, het ruilen, h« verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het! opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het! algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het: productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Het beheer van onroerende goederen en advies in dat verband, in de ruimste zin.

De vennootschap zal aile handelingen kunnen verrichten, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng: verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken,: onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten,: voorschotten en leningen verschaffen, borg staan ten aanzien van derden.

Ze zal ook bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar kunnen zijn in andere vennootschappen.

Tenslotte zal zij ook alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of gelijkaardige voorwerpen.

De vennootschap zal in het algemeen alle garanties kunnen verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel_of bieraar, rechtstreeks_of.onrechtstreeks_kunnen.-meehelpec> .-_ __ _____-_ _- _ _______- _ _ ____________ ___ ______-_ _,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : (voluit) SIAUD FASTISHEVSKAYA

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Leuvensesteenweg 265

1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe)

33. 302.89K

mod 2.1

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eenentwintig maart van elk jaar om negentien uur.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één vijfde (1/5de) van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van de volgende jaar. Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparanten, vertegenwoordigd zoals hiervoren bepaald, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boeklaar - Eerste iaarvergaderinq.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2012. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in

maart 2013 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De Heer SIAUD Pierre-Emmanuel, wonende te 1932 Zaventem, Eenenboomlaan 10, hier aanwezig en

aa nva ardend.

Zijn opdracht zal bezoldigd uitgeoefend worden.

3. Benoeming commissaris-revisor.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle

verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van

de vennootschap in oprichting, vanaf 1 december 2010 overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Biizondere lastgeving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebbers aan te stellen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.Jordens, met maatschappelijke zetel te 1210 Brussel, Middagslijnstraat 12, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving 1 aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

béhoulen

aan het

Belgjsch

Staatsblad

"

motl 2.1

Voor-

" b'ehoi+den

aan het

Belrisch

Staatsblad



Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge - 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SIAUD FASTISHEVSKAYA

Adresse
AVENUE D'AUDERGHEM 89, ,BTE 03 1040 ETTERBEEK

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale