SILVER

Association sans but lucratif


Dénomination : SILVER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 535.804.640

Publication

28/06/2013
ÿþ MOD 2,2

ege sk". In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad I~VII~I~IVVVI~IMVI~NYIUNI EIRUSSEL

*13099177 1 9 JUIN 2013

Griffie





Ondernemingsnr : aD 6 3.3- " g 0 Li 6 u~

Benaming

(voluit) : Silver

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 1000 BRUSSEL - Kortenberglaan 60

Onderwerp akte : oprichting

Heden, op 24 mei 2013, zijn samengekomen:

1.De heer BASTIN Luc, wonende te 1601 Ruisbroek aan de Terwenschoofstraat 13, geboren te Watermaal-Bosvoorde op 13 november 1950, N.N. 501113-267-82;

2.Mevrouw MOENS Jeannine, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, aan de Groot-Sijgaardenstraat 60 bus' 11, geboren te Anderlecht op 8 oktober 1943, N.N. 431008-288-57;

3.De heer DEVOS Paul, wonende te 1332 Germai, aan de Rue J. Desmet 14, geboren te Mons op 16, augustus 1943, N.N. 430816-087-04;

4.De heer GAUTHIER Gérard, wonende te 4190 Xhoris aan de Route de Hamoir 11 A, geboren te Ukkel op? 27 juli 1940, N.N. 400727-161-15;

5.De heer GENIN Robert, wonende te 9250 Waasmunster, aan de Groenstraat 13, geboren te Antwerpen op 20 oktober 1945, N.N. 451020-373-42;

6.De heer HELLEPUTTE Vincent, wonende te 1640 Sint-Genesius, aan de Rode Struikenlaan 8, geboren te; Leuven op 2 april 1949, N.N. 490402-235-83;

7,De heer TACK Dirk, wonende te 1653 Dworp, aan de Nachtegaallaan 20, geboren te Halle op 6 januari 1965, N.N. 650106-465-48, aangeduid door BASF;

8.De heer VAN HAUWERMEIREN Freddy, wonende te 8670 Koksijde, aan de Fafchampstraat 10, geboren'

te Schoonaarde op 22 juli 1943, N.N. 430722-205-87; "

9.Mevrouw VAN HERZELEBERTHE Marie-Jeanne, wonende te 1160 Oudergem, aan de Gabriel Emile: Lebonlaan 150 bus 9, geboren te Zandbergen op 16 december 1944, N.N. 441

10.De heer VAN WALLE Hans, wonende te 2930 Brasschaat, aan de Peter Benoîtlei 10, geboren te Antwerpen op 21 september 1938, N.N. 380921-325-03;

11.Mevrouw WYCKMANS Christine, wonende te 1390 Grez Doiceau, aan de Rue des Campinaires 5, geboren te Ukkel op 9 september 1952, N.N. 520909-004-08;

Teneinde een vereniging zonder winstoogmerk op te richten onder de naam "SILVER", in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen, zonder winstoogmerk en de stichtingen, herhaaldelijk gewijzigd en dit voor het laatst door de wet van 30 december 2009, hierna de VZW-wet genoemd,

De vereniging wordt opgericht met de volgende statuten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

A, STATUTEN

Artikel 1 Naam

De vereniging zal de volgende naam dragen: "SILVER".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW" en het adres van de zetel.

Artikel 2 -- Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 3  Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te 1000 BRUSSEL, aan de Kortenberglaan 60.

De vereniging ressorteert onder het gereohtelijk arrondissement Brussel.

De zetel mag overgebracht worden naar om het even welk ander gebied in dezelfde agglomeratie bij besluit van de raad van bestuur.

Artikel 4 Doel

De vereniging heeft tot doei: het onderhouden van de onderlinge contacten tussen gewezen werknemers van de vennootschappen die tot de BASF-groep behoren of behoorden enerzijds en tussen deze gewezen werknemers en de BASF-groep anderzijds.

De vereniging zal daartoe allerlei activiteiten, bijeenkomsten, voordrachten, bezoeken, excursies, reizen en dergelijke meer organiseren.

De vereniging kan beroep doen op alle mogelijke communicatiemiddelen teneinde haar doelstellingen te realiseren en haar activiteiten kenbaar te maken aan haar leden en aan haar doelpubliek, daaronder onder meer begrepen: het versturen van geschreven en elektronische berichten, het aanmaken en aanhouden van een website, enz.

Artikel 5  Effectieve leden

De vereniging telt ten minste drie effectieve leden.

Als effectief lid kunnen worden toegelaten: de personen die overeenkomstig artikel 6 van deze statuten toegetreden lid van de vereniging zijn en die er zich bovendien toe engageren om op constructieve wijze bij te dragen tot de realisatie van het doel van de vereniging door zich onder meer in te zetten voor de werking van de vereniging en de realisatie en organisatie van haar activiteiten.

Teneinde de doelstellingen van de vereniging optimaal te kunnen realiseren, zal de vereniging de leiding van de BASF-groep in België uitnodigen om steeds een natuurlijke persoon uit haar organisatie aan te duiden die in voorkomend geval de hoedanigheid van effectief lid zal hebben,

Bij de oprichting zijn de stichtende leden de effectieve leden van de vereniging.

Een toegetreden lid dat voldoet aan de voorwaarden om effectief lid te worden, kan op diens schriftelijk verzoek en bij een daaropvolgende beslissing van de eerstvolgende raad van bestuur, genomen bij eenvoudige meerderheid, toegelaten worden als effectief lid.

De weigering vanwege de raad van bestuur om een toegetreden lid toe te laten als effectief lid dient niet gemotiveerd te zijn.

Alleen effectieve leden hebben stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 6  Toegetreden leden

De vereniging bestaat verder uit toegetreden leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Als toegetreden lid kunnen worden toegelaten: elke natuurlijke persoon die op het moment van zijn/haar brugpensionering en/of pensionering werknemer is van één van de vennootschappen die tot de BASF-groep behoren.

Het verzoek tot toetreding als toegetreden lid gebeurt op het moment van de brugpensionering en/of pensionering of daarna. Het verzoek dient te gebeuren per gewone brief of per e-mail aan het maatschappelijk adres respectievelijk aan het elektronisch adres van de vereniging.

De toegetreden leden die geen effectief lid zijn, hebben geen andere rechten dan deze die hen door de statuten zijn toegewezen. Zij hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

De toegetreden leden stemmen ermee in dat zij in hoofdzaak beogen van de werking van de vereniging te genieten. Dit verhindert evenwel niet dat zij actief bijdragen tot de realisatie en organisatie van de activiteiten van de vereniging.

De toetreding van een lid impliceert de instemming met de statuten, het huishoudelijk reglement en alle beslissingen van de algemene vergadering en de raad van bestuur van de vereniging.

De jaarlijkse bijdrage van de leden, zowel van de effectieve als van de toegetreden leden, wordt vastgesteld op de jaarlijkse algemene vergadering. Deze jaarlijkse bijdrage zal maximaal vijfentwintig euro (¬ 25,00) bedragen en is integraal verschuldigd indien het lid op 1 januari van het betreffende jaar nog steeds lid is. Dit maximumbedrag wordt jaarlijks aangepast aan het indexcijfer der consumptieprijzen waarbij het basisindexcijfer gelijk is aan het cijfer van de maand die volgt op de oprichting van de vereniging en het toe te passen indexcijfer dat is van de maand die volgt op de verjaardag van de oprichting van de vereniging,

Artikel 7  Uittreding

7.1. Uittreding van effectieve leden

De effectieve leden kunnen hun effectief lidmaatschap beëindigen door daartoe een aangetekende brief te sturen naar het maatschappelijk adres van de vereniging, gericht aan de voorzitter.

De uittreding van een effectief lid wordt aan de eerstvolgende raad van bestuur voorgelegd en wordt door de raad van bestuur vastgesteld. indien de vereniging door de beëindiging van het lidmaatschap evenwel minder dan drie effectieve leden zou tellen, heeft de uittreding geen uitwerking zolang er geen vervangend effectief lid is toegelaten. Deze periode is evenwel beperkt tot zes maanden.

7.2.Uittreding van toegetreden leden

De toegetreden leden kunnen hun lidmaatschap ten allen tijde beëindigen door daartoe een gewone brief of e-mail te sturen aan het maatschappelijk adres respectievelijk aan het elektronisch adres van de vereniging.

De uittreding van een toegetreden lid heeft uitwerking uiterlijk op de dertigste dag na de verzendingsdatum van de gewone brief respectievelijk van het elektronisch bericht waarmee de uittreding ter kennis werd gebracht.

Artikel 8  Uitsluiting

8.1.liitsiuiting van effectieve leden

Over de uitsluiting van een effectief lid wordt beslist door de algemene vergadering.

De beslissing tot uitsluiting van een effectief lid dient te worden genomen bij geheime stemming en bij een twee/derde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Behoudens andersluidende beslissing behoudt het uitgesloten effectief lid zijn hoedanigheid van toegetreden lid.

8.2.Uitsluiting van toegetreden leden

Over de uitsluiting van een toegetreden lid wordt beslist door de raad van bestuur.

Het voorstel tot uitsluiting van een toegetreden lid dient omstandig te worden gemotiveerd en kan enkel steunen op gegronde redenen die het lid onwaardig maken om lid van de vereniging te blijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De niet-betaling van de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage is, na aanmaning daartoe, een gegronde reden tot uitsluiting.

De beslissing tot uitsluiting dient te worden genomen bij geheime stemming en bij een twee/derde meerderheid van de aanwezige bestuurders.

Artikel 9 -- Rechten van leden

Noch een bestaand lid, noch een uitgetreden of uitgesloten lid, noch hun erfopvolgers, noch de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen enig recht doen gelden op het maatschappelijk bezit van de vereniging. Zij kunnen noch rekenschap, noch zegellegging, noch inventaris eisen.

Artikel 10  Algemene vergadering

10.1.Samenstelling

De algemene vergadering van de leden bestaat uit de effectieve leden.

De toegetreden leden kunnen de algemene vergadering enkel bijwonen wanneer de raad van bestuur zulks voorafgaandelijk heeft beslist en hen daartoe heeft uitgenodigd.

10.2.Bevoegdheden

Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de uitsluiting van een effectief lid;

8° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9° alle gevallen waarin deze statuten dat vereisen.

10.3. Oproeping

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen op initiatief van de raad van bestuur en telkens wanneer minstens twee effectieve leden of ten minste één vijfde van de effectieve leden het vraagt.

De algemene vergaderingen worden gehouden op datum, uur en plaats in de oproeping bepaald. De oproeping wordt opgemaakt en verstuurd door de voorzitter of door een secretaris.

Alle effectieve leden, en in voorkomend geval ook de toegetreden leden, worden ten minste acht dagen vôôr de ledenvergadering opgeroepen.

De oproeping gebeurt per gewone post aan het gekende adres van het lid, dan wel per elektronische post aan het gekende e-mailadres van het lid.

De oproeping omvat de agenda.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen en stemmen over de op de agenda vermelde punten.

Wanneer alle effectieve leden aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan met eenparigheid van stemmen van de verplichting tot oproeping worden afgezien.

10.4.Verloop van de vergadering

De algemene vergadering wordt geopend door de voorzitter of, bij zijn afwezigheid, door de ondervoorzitter of, bij diens aanwezigheid door het effectief lid dat onder toezicht van het oudste der effectieve leden door de algemene vergadering als dienstdoend voorzitter wordt aangeduid.

,.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Tenzij de secretaris en de stemopnemer aanwezig zijn, stelt de algemene vergadering, onder toezicht van de voorzitter, één of meer secretarissen en een stemopnemer aan. Zij vormen, samen met de voorzitter, het bureau van de algemene vergadering.

Het bureau stelt de aanwezigheden vast, alsook de meerderheden nodig voor het nemen van de volgens de agenda te nemen beslissingen,

De effectieve leden kunnen volmacht verlenen tot deelname aan de algemene vergadering aan een ander effectief lid, Een effectief líd kan slechts optreden met één volmacht.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en stemmen indien ten minste de helft van de effectieve leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Elk effectief lid beschikt over één stem.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepaling, worden de beslissingen op de algemene vergadering genomen bij eenvoudige meerderheid.

Elke stemming omtrent personen zal, op eenvoudig verzoek van een lid, geheim verlopen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. Zij bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering en de uitslag der stemmingen. De notulen worden door de secretarissen), onder toezicht van de voorzitter, opgemaakt en ondertekend door de leden van het bureau en door aile andere leden die dat wensen.

10.5.Rechten van de toegetreden leden

De toegetreden leden kunnen ten allen tijde schriftelijke vragen en voorstellen overmaken aan de voorzitter. De raad van bestuur zal deze vragen op de jaarlijkse algemene vergadering of enige vroegere vergadering beantwoorden. Het antwoord wordt opgenomen in de notulen,

Wanneer de raad van bestuur heeft beslist dat de toegetreden leden de algemene vergadering kunnen bijwonen, hebben deze niet het recht aan de beraadslaging en de stemming deel te nemen.

Artikel 11  Raad van bestuur

11.1.Samenstelling

De raad van bestuur bestaat uit ten minste drie personen die worden gekozen onder de effectieve leden.

Indien er evenwel slechts drie effectieve leden zijn, dan bestaat de raad van bestuur uit slechts twee bestuurders. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal effectieve leden.

De raad van bestuur zal in zijn schoot een voorzitter, één of meerdere secretarissen en een penningmeester benoemen. Deze functies gelden ook op het niveau van de algemene vergadering

Indien het aantal bestuurders het toelaat, kan de raad van bestuur tevens een ondervoorzitter en een commissaris van de rekeningen benoemen.

11.2.Bevoegdheden

De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de wet niet uitdrukkelijk verleent aan de algemene vergadering, worden toegekend aan de raad van bestuur,

De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die zij in hun hoedanigheid van bestuurder aangaan, De leden van de raad van bestuur zijn slechts verantwoordelijk en aansprakelijk voor de verplichtingen welke limitatief bij wet zijn bepaald en welke zich beperken tot de uitoefening van hun mandaat,

11.3.Benoeming en ontslag

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Behoudens andersluidende beslissing, geldt de benoeming voor onbepaalde duur.

De uittreding of de uitsluiting als effectief lid impliceert van rechtswege het ontslag als bestuurder.

De algemene vergadering kan het bestuurdersmandaat ten allen tijde, bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en geldig vertegenwoordigde stemmen herroepen, zonder dat zulks een ingebrekestelling vereist, zonder naleving van enige verbrekingstermijn of betaling van enige vergoeding, en zonder deze beslissing te moeten motiveren.

11.4. Oproeping

De raad van bestuur komt elk kwartaal minstens eenmaal bijeen, na oproeping door de voorzitter of door de secretaris.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op enige andere plaats, zoals aangeduid in de oproeping.

11.5.Verloop van de vergadering

De raad van bestuur functioneert ais een collegiaal orgaan.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen en beslissingen nemen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig zijn.

De vergadering kan evenwel gehouden worden bij middel van elektronische communicatie op voorwaarde dat de identiteit van de deelnemers aan deze communicatie met zekerheid kan worden vastgesteld.

De bestuurders dienen in persoon op te treden.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige bestuurders genomen. Bij staking van de stemmen is het voorstel verworpen. Indien er slechts twee bestuurders zijn, worden beslissingen genomen met unanimiteit.

Van elke raad van bestuur wordt een proces-verbaal opgemaakt. Dit bevat een beknopt verslag van het verloop van de vergadering en de uitslag der stemmingen. Het proces-verbaal wordt door de secretaris(sen), onder toezicht van de voorzitter, opgemaakt en ondertekend door de aanwezige bestuurders.

In geval van vergadering bij middel van elektronische communicatie worden de notulen per e-mail overgemaakt aan de deelnemende bestuurders ter goedkeuring ervan.

Artikel 12  Corporate housekeeping

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden door toedoen van de raad van bestuur in dat register worden ingeschreven binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

De notulen van de algemene vergadering, alsook de processen-verbaal van de raad van bestuur worden in een bijzonder, daartoe aangelegd register bijgehouden.

Zowel de leden als derden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Kopijen of uittreksels van deze registers worden ondertekend door de voorzitter, door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 13  Externe vertegenwoordigingsmacht der bestuurders

De vereniging is rechtsgeldig vertegenwoordigd, zowel in als buiten rechte, door twee bestuurders gezamenlijk.

Artikel 14  Dagelijks bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur kan de taken in verband met het dagelijks bestuur delegeren aan één of meer bestuurders.

Indien er slechts één bestuurder wordt gelast met het dagelijks bestuur, dan kan deze de vereniging voor wat betreft het dagelijks bestuur individueel vertegenwoordigen en verbinden.

Indien meerdere bestuurders worden gelast met het dagelijks bestuur, dan kunnen twee van deze bestuurders de vereniging voor wat betreft het dagelijks bestuur vertegenwoordigen en verbinden.

De raad van bestuur kan bovenvermelde mandaten te allen tijde herroepen.

De bestuurder aan wie de bevoegdheid van het dagelijks bestuur is toegekend, draagt de titel van gedelegeerd bestuurder.

Artikel 15  Boekhouding

Het boekjaar van de vereniging begint op 1 januari van elk jaar om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

Elk jaar, op 31 december, sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen boekjaar.

De jaarrekening wordt opgemaakt door de raad van bestuur en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene ledenvergadering. Deze vergadering wordt in de regel gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerst daaropvolgende vrijdag.

De vereniging zal zich, voor wat betreft het houden van de boekhouding, het opstellen, goedkeuren en neerleggen van de jaarrekening, de controle van de jaarrekening en het opstellen van een begroting voor komende boekjaren, schikken naar de wettelijke bepalingen.

Artikel 16  Gerechtelijke en vrijwillige ontbinding

Zowel de gerechtelijke als de vrijwillige ontbinding van de vereniging gebeurt in de gevallen en volgens de modaliteiten en regels zoals voorzien in de VZW-wet,

De goederen en de waarden van de ontbonden vereniging die overblijven na de aanzuivering van het passief, zullen door de vereffenaars worden toegekend aan één of meerdere binnen- of buitenlandse rechtspersonen of instellingen, al dan niet in oprichting, die een gelijkaardig doel hebben, minstens het doel van deze vereniging benaarstigen.

In geval van vrijwillige ontbinding, zal de algemene vergadering die hiertoe beslist heeft, een of meer vereffenaars benoemen, hun machten omschrijven en, na aanzuivering van het passief, beslissen aangaande de bestemming van de goederen en waarden van de ontbonden vereniging.

In geval van gerechtelijke ontbinding zullen de vereffenaars beslissen aangaande de bestemming van de goederen en waarden van de ontbonden vereniging.

Artikel 17  Reglement van interne orde

De raad van bestuur kan een reglement van interne orde goedkeuren. De beslissing tot goedkeuring van een dergelijk reglement, of de wijziging daarvan, dient te gebeuren bij drie/vierde meerderheid van de in functie zijnde bestuurders.

Artikel 18  Toepasselijke wetgeving

Voor alles wat in huidige statuten niet is voorzien, blijven de bepalingen van de VZW-wet, alsook de gebruiken inzake verenigingen van toepassing.

Voorbehouden

aan het` Belgisch Staatsblad

Man 2.2

Luik B -vervolg

B.ALGEMENE BEPALINGEN

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op heden om te eindigen op 31 december 2013.

Worden benoemd tot bestuurders van de vennootschap:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.De heer BASTIN Luc, voornoemd;

2.Mevrouw MOENS Jeannine, voornoemd;

3.De heer DEVOS Paul, voornoemd;

4.De heer GAUTHIER Gérard, voornoemd;

5.De heer GENEN Robert, voornoemd;

6.0e heer HELI.EPUTTE Vincent, voornoemd;

7.De heer VAN HAUWERMEIREN Freddy, voornoemd;

8.Mevrouw VAN HERZELEBERTHE Marie-Jeanne, voornoemd;

9.De heer VAN WALLE Hans, voornoemd;

10.Mevrouw WYCKMANS Christine, voornoemd;

Vervolgens worden de volgende functies toegewezen:

1.De heer GENIN Robert, voorzitter;

2.De heer BASTIN Luc, ondervoorzitter

3.De heer DEVOS Paul, penningmeester;

4.De heer GAUTHIER Gérard, secretaris;

5.Mevrouw VAN HERZELEBERTHE Marie-Jeanne, secretaris;

6.De heer HELLEPUTTI= Vincent, commissaris van de rekeningen.

De heer GENIN Robert en de heer BASTIN Luc worden belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. In die hoedanigheid zullen zij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

De vereniging is van mening dat op basis van de vooruitzichten tijdens de eerstkomende jaren, haar jaarrekening niet onderworpen zal zijn aan de revisorale controle.

Gedaan te Brussel op 24 mei 2013

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SILVER

Adresse
KORTENBERGLAAN 60 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale