SINT-HUBERTUS RIDDERHOF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SINT-HUBERTUS RIDDERHOF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.223.034

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.08.2014, NGL 13.08.2014 14421-0053-011
27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.02.2014, NGL 24.02.2014 14048-0372-011
23/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0449.223.034

Benaming

(voluit) : SINT-HUBERTUS RIDDERHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Natiënplein 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Eric THIBAUT de MAlSIERES, geassocieerd notaris te Sint-Gillis, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS  Geassocieerde Notarissen", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Blanchestraat 15, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen van Brussel onder nummer 0833.554.454, op 28 december 2012, "geregistreerd acht bladen nul renvooi op het 1ste Registratiekantoor van Vorst op 7 januari 2013 Boek 90 blad 54 vak 12. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). Po De Ontvanger (ondertekend onleesbaar)", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SINT-HUBERTUS RIDDERHOF", gevestigd te 1000 Brussel, Natiënplein 24, (onderne-mingsnummer : 0449.223.034 - Brussel), onder andere volgende beslissingen heeft genomen :

1) Opheffing van de nominale waarde van de aandelen en vaststelling van het kapitaal in euro, zijnde driehonderd éénenzeventig duizend achthonderd veertig euro negenentwintig cent (371.840,29 EUR).

2) Wijziging van artikel 9 der statuten om het te vervangen door volgende tekst

"Artikel 9

De aandelen zijn op naam. De afstand van aandelen onder levenden en de overdracht na overlijden worden in gene mate beperkt indien zij plaatsvinden ten behoeve van een andere aandeelhouder, de echtgenoot of een afstammeling in rechte lijn van een aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de afstand van aandelen onder levenden of de overdracht na overlijden van een aandeelhouder, op straf van nietig-heid, onderworpen aan de toestemming van tenminste de helft van de aandeelhouders, die tenminste de drie/vierden van de aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de afstand wordt voorgesteld, Daarenboven genieten alle aandeelhouders een voorkeurrecht voor het verwerven van de te koop gestelde aandelen, aan de prijs die geboden werd door de voorgestelde koper. Dit voorkeurrecht zal desgevahlend verdeeld worden naar verhouding van de aandelen, die de gegadigde aandeelhouders reeds bezitten.

Het weigeren van de vereiste toestemming geeft geen aanleiding tot enig verhaal. De aandeelhou-ders, die zich verzetten, hebben zes maanden tijd vanaf de weigering om zelf een koper te vinden. Indien zij hierin niet lukken moeten zij zelf de aandelen overnemen of hun verzet staken.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar vanaf de dag van de inkoop.

De overlater kan in geen enkel geval de ontbin-ding van de vennootschap eisen,"

3) Aanneming van nieuwe statuten, waarvan een uittreksel volgt :

NAAM : Sint-Hubertus Ridderhof.

ZETEL : 1000 Brussel, Natiënplein 24.

DOEL : De vennootschap heef tot doel in België en in het buitenland :

a) Het ontwikkelen van projecten met betrekking tot onroerende goederen.

Het onderzoeken en adviseren inzake onroerende goederen, het aankopen, verkopen, valbrizeren, verkavelen, het doen bouwen of doen verbouwen, het huren, het verburen, de leasing, het inrichten en uitbaten van onroerende goederen.

b) Onroerende goederen ais belegging te verweven en deze te beheren in de ruimste zin.

Het in het vorige lid omschreven doel omvat al hetgeen in de ruimste zin daartoe behoort, daarmede verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Op de laatste DIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

L1,171:7!

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(i) 0 JAN 2O1

BRUSSEL

Griffie

IIIiYauvi316iid~~m

" 1301

111

I

IN

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat der vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR ; De vennootschap werd voor onbeperkte duur opgericht op éénentwintig januari negentienhonderd drieënnegentig.

KAPITAAL : driehonderd éénenzeventig duizend achthonderd veertig euro negenentwintig cent (371.840,29 EUR) en verdeeld in honderd vijftig (150) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

AANLEGGEN VAN RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST :

Het batig saldo van de goedgekeurde resultatenrekening, maakt de te bestemmen winst van het boekjaar uit.

Van deze winst wordt minimum vijf procent voorafgeno-'men voor de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, maar moet opnieuw worden toegepast indien het reservefonds niet meer één/-'tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

De algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist met meerderheid van stemmen over de bestemming aan dit saldo te geven.

De uitkeerbare winst bestaat uit de te bestemmen winst van het boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst, alsmede de uitgevoerde vooraf-.nemingen op de uitkeerbare reserves, verminderd met de overgedragen verliezen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of zal dalen, tengevolge van de uitkering, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto aktief moet worden verstaan ; het totaal bedrag van de activa zoals deze blijken uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het netto aktief mag niet omvatten :

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting;

het niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering in strijd met deze bepalingen moet door hen aan wie de uitkering is geschied, terugbetaald

worden indien de vennootschap bewijst dat zij gezien de omstandigheden er niet onwetend van konden zijn.

De raad van bestuur mag op eigen verantwoordelijkheid en binnen de grenzen van de wet besluiten een

interimdividend uitte keren op de winst van het lopende boekjaar en de datum van betaling bepalen. VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO : volgens de wettelijke bepalingen. BOEKJAAR : begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt de jaarvergadering van rechts-'wege gehouden op dertig mei te elf

uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE VERGADERING

Elke eigenaar van aandelen kan op de algemene vergadering door een lasthebber worden vertegenwoordigd.

Medeëigenaars, vruchtgebruikers en eigenaars van blote eigendom, schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : zoals voorzien door de wet.

BESTUUR : de vennootschap wordt vertegenwoordigd ten overstaan van derden, in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, en die in geen enkel geval hun bevoegdheid moeten verantwoorden door een voorafgaand besluit van de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur opdragen aan één of meer bestuurders, die dan gedelegeerd bestuurder genoemd worden, aan direkteurs of andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden.

Afschriften of uittreksels die moeten voorgelegd worden in en buiten rechte, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

4) De vergadering beslist aan de raad van bestuur volmacht te verlenen om tot de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten over te gaan, en in het bijzonder voor de vernietiging van de aandelen aan toonder en de inschrijving van de aandeelhouders in het register van aandelen.

Werd tot bijzondere lasthebber aangewezen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten bij de bevoegde administraties te vervullen en aile documenten te ondertekenen aangaande onderhavige akte ; Mevrouw Bene CALDEVILLA, voornoemd.

== VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL ==

(get). E, THIBAUT de MAISIERES, Geassocieerd notaris,

Werd terzelfdertijd neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal met de volmachten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.12.2012 12685-0512-011
27/07/2012 : BL565488
06/09/2011 : BL565488
07/09/2010 : BL565488
30/09/2009 : BL565488
21/08/2009 : BL565488
03/08/2007 : BL565488
30/06/2006 : BL565488
13/03/2006 : BL565488
04/07/2005 : BL565488
07/07/2004 : BL565488
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.07.2015, NGL 12.08.2015 15417-0320-011
07/07/2003 : BL565488
04/07/2001 : BL565488
23/06/2000 : BL565488
15/07/1999 : BL565488
11/11/1993 : BL565488
10/02/1993 : BL565488

Coordonnées
SINT-HUBERTUS RIDDERHOF

Adresse
NATIENPLEIN 24 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale