SLEEPKING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLEEPKING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.369.819

Publication

12/09/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I 'IIUI II EII liii II u

*12153290*



0 3 Se. ZetZ:1

1:31ïtiSs P.

Griffie c~

Ondernemingsnr : o yï y 361

Benaming f

(voluit) : SLEEPKING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkete Aansprakelijkheid

Zetel : 1070 Anderlecht, Doverstraat, B 60 bus 1A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Christian Van Campenhout, te Anderlecht, op 23 augustus 2012, ter; , registratie aangeboden, blijkt wat volgt: De Heer CALLI Yunus, geboren te Gent, op 26 december 1993,1 wonende te 9300 Aalst, Geldhofstraat 118, heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheld' opgericht, onder de naam " SLEEPKING " met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Doverstraat B 60 bus! 1A, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) bedraagt en verdeeld is in' honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort in geld.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen-als buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking: hebben op:

* De vervaardiging van bedveringen, lattenbodems en andere matrassen-dragers; * De vervaardiging van matrassen;

* De groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in meubels, sportartikelen, orthopedische artikelen, in; het bijzonder van bedden, matrassen en toebehoren, boxsprings, bedveringen, lattenbodems en andere, matrassendragers, slaapkamermeubelen, slaapbenodigdheden en huishoudtextiel, zoals lakens, dekens,! enzovoort;

* Het vervaardigen, bewerken, gamieren, plaatsen, herstellen, restaureren, onderhouden, verhandelen, in-? en uitvoeren van alle meubelen en meubileringsartikelen in het algemeen, in het bijzonder slaapkamermeubilair,? slaapsystemen, beddenbodems, matrassen en toebehoren;

* De groot- en kleinhandel evenals de in- en uitvoer van alle textielwaren en artikelen voor huishoudelijke uitrusting in het algemeen en in het bijzonder van beddengoed, bedlinnen, nachtkleding, mercerie-artikelen, huishoud- en tafellinnen, (bad)handdoeken evenals alle mode-, toilet-, fantasie- en luxe-artikelen.

Deze opsomming is slechts aanduidend doch niet beperkend, en moet dus worden verstaan in de meest ruime zin.

In het kader van voormelde activiteiten zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kunnen, aankopen, verbeteren, verkopen, huren, verhuren, leasen of op enige andere wijze ter beschikking kunnen, stellen.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, en' zonder dat deze opsomming beperkend zou kunnen zijn, alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, transacties, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband, voor het geheel of voor een deel, met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, of die van die aard zijn om de' ontwikkeling van haar activiteit te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of', vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te: verschaffen of de afzet van haar producten te verwezenlijken.

De vennootschap mag zich inmengen en participaties nemen, hetzij door inschrijving op of overname van; , aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of door om het even welke andere vorm in om het even welke; ' vennootschap, onderneming of vereniging, voor zover deze een zelfde, aanverwant of gelijkaardig doel! nastreven of deze van die aard zijn om de ontwikkeling van haar activiteit te bevorderen..

De vennootschap mag het mandaat van bestuurder of zaakvoerder vervullen in andere vennootschappen,; zowel Belgische als buitenlandse.

De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen', toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden, zaakvoerders, vennoten, filialen en aanverwante! bedrijven aangegaan en hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke! beperkingen ter zake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan'iet

Belgisch

rStaatsblad

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.De vennootschap wordt voor, onbepaalde duur aangegaan en dit vanaf 23 augustus 2012. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd hetzij door huidige statuten hetzij door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, al of niet vennoten, en in geval van niet-statutaire zaakvoerder(s), voor een duur aan dewelke door beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld. De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen. De algemene vergadering kan ook beslissen dat het mandaat van zaakvoerder gratis of bezoldigd wordt uitgeoefend.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen. Alle rechtsvorderingen, zo eisende ais verwerende, zullen in naam van de vennootschap door één zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd. Alle akten die de vennootschap verbinden, aile machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loon-atrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders, geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag van ' de maand mei, om achttien uur.

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van huidige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op één en dertig decembertweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar tweeduizend veertien.

De algemene vergadering heeft benoemd tot zaakvoerder, voor een onbeperkte duur vanaf neerlegging op ' de Rechtbank :

- de Heer CALL] Yunus, voornoemd, die aanvaard heeft. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn behoudens ' andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH VETTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 30.09.2015 15617-0596-011

Coordonnées
SLEEPKING

Adresse
DOVERSTRAAT 60B, BUS 1A 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale