SMET & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMET & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.515.256

Publication

14/12/2012
ÿþ Mod Word tt.1

F ;y _ : inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



V MONITEUR BELGE

beh 07-12 2012

aa

Bel

Stan

g IJ

9 NOV. 20

Griffie

3 LGISCH STAATSBLAD









Ondernemingsnr : 0456515256

Benaming

(voluit) : SMET & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe / A'enve 94- a. 5e14°y 3ee (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Ferdinand Nève, de dato 29 maart 2012, geregistreerd te Gent 6 op 11 april 2012, boek 193, blad 79, vak 12, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMET & Co" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Avenue de la Semoy 30, alwaar volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: Ontbinding

De vergadering beslist vanaf heden de vennootschap vrijwillig te ontbinden. Derhalve bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening,

TWEEDE BESLUIT: Benoemen vereffenaar en bepalen van zijn bevoegdheden,

De vergadering beslist tot vereffenaar van de vennootschap te benoemen: De heer SMET WILLY, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten. Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar worden alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden ais jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer, Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend,

DERDE BESLUIT: Ontslag zaakvoerder

Ingevolge de ontbinding van de venncotschap en de benoeming van een vereffenaar neemt de vergadering kennis van het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder, te weten de heer Smet Willy, voornoemd. De vergadering verleent aan deze ontslagnemende zaakvoerder algehele kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden,

VIERDE BESLUIT: Wijziging van de statuten.

Ingevolge de ontbinding en de in vereffening stelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap. De vergadering beslist alle artikelen van de statuten, behoudens het artikel waarin het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt omschreven op te heffen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; haar naam luidt "SMET & CO In vereffening".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doet zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden op in samenwerking met hen:

A.De verkoop, de reparatie en het onderhoud van elektrische apparaten en van elektrische en electrisch 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Ir - mechanische gereedschappen. .

B.Het verhuren van diverse materialen.

In het algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, met een identiek, gelijksoortig of aanverwant doel die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te verstrekken of de verspreiding van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Avenue de la Semoy 30, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 183,3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België. Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negentien duizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 19.831,48) en wordt vertegenwoordigd door achthonderd (800) gelijke aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79¬ ), afgerond.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over alle bevoegdheden omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden ais jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Artikel zeven

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel acht

De jaarvergadering van de vennootschap wordt gehouden elk jaar op eenendertig mei om twintig uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel negen

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar, Artikel tien.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel elf.

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie worden toegezonden. Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd. Artikel twaalf.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Bij het sluiten van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer samen met de stukken ter staving.Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars kwijting verleend en wordt de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden.

VIJFDE BESLUIT: Coordinatie

De vergadering beslist dat de. intègrale vervanging van de tekst van de statuten door een nieuwe tekst geldt als coardinatie van de statuten zoals voorgeschreven door artikel vijfenzeventig Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT: Volmacht

De vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen ais het schrappen) inzake het rechtspersonenregister of de Kruispuntbank voor Ondernemingen, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Gents Adviesbureau" en/of aan de heer Rudi Pauwels, jurist, beiden kantoor houdend te 9000 Gent, Kasteellaan 50, almede aan hun aangestelden, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(samen hiermee neergelegd)

-expeditie van de akte

-vonnis rechtbank van koophandel

(getekend) F Neve, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bhouden

aan het Belgisch Staatsblad

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 30.06.2012, DPT 27.08.2012 12462-0229-012
07/09/2011 : BL597847
02/10/2009 : BL597847
30/10/2008 : BL597847
13/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0456515256

Benaming

(voluit) : SMET & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Avenue de la Semoy 30, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe (volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITEN VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering gehouden op 20 maart 2015 blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

De vergadering heeft vastgesteld vast dat het verslag van de vereffenaar, gedateerd op 4 februari 2015 en omvattend het voorstel tot verdeling van het maatschappelijk vermogen, werd voorgelegd aan de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel en door deze Rechtbank werd goedgekeurd blijkens beschikking van 18 maart 2015.

De vergadering heeft beslist het verslag van de vereffenaar, omvattend het voorstel tot verdeling van het' maatschappelijk vermogen, goed te keuren zonder amendering.

De vergadering heeft beslist het ontslag aangeboden door de heer Smet Willy, voornoemd, vereffenaar van de vennootschap, te aanvaarden en heeft aan de vereffenaar algehele en definitieve kwijting verleend voor de: uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering heeft bevestigd kennis te hebben van het feit dat, bij gebrek aan commissaris, de vennoten beschikken over een individueel onderzoeksrecht waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant.

De vergadering heeft beslist geen beroep te doen op een bedrijfsrevisor noch op een externe accountant.

De vergadering heeft vastgesteld dat de vereffenaar alle rekeningen en stukken ter staving met betrekking tot de vereffening heeft neergelegd op de zetel van de vennootschap. De vergadering beslist alle rekeningen, bescheiden en stavingstukken van de vereffening goed te keuren en de vereffenaar vrij te stellen van de termijn voor neerlegging van de voorgeschreven stukken, zoals voorzien door het wetboek van vennootschappen.

De vergadering heeft vastgesteld en aanvaard, op basis van het verslag van de vereffenaar en de liquidatiebalans per 31,12.2014, dat er voor de vennoten geen liquidatiebonus is,

Ontvangsten, vergoedingen en inkomsten, van welke aard ook, welke in de toekomst zouden verworven worden door de ontbonden en vereffende vennootschap en welke op heden nog niet zouden gekend zijn, zullen toekomen aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

Eventuele schulden van de vennootschap welke in de toekomst zouden aan het licht komen, van welke aard ook, en welke op heden niet gekend zijn, zullen door de vennoten vereffend worden op eerste verzoek van de schuldeisers, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

De vergadering heeft vastgesteld dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap is beëindigd en heeft beslist de vereffening te sluiten. Derhalve heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMET & Co" definitief opgehouden te bestaan.

De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende ten minste vijf jaren te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op het adres te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Avenue de la Semoy 30.

Met het oog op het vervullen van de formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de BTW en de kas voor zelfstandigen, heeft de vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de bvba Accountantskantoor De Baets te 9000 Gent, Kasteellaan 48-50 en aan haar zaakvoerder, de heer Pauwels Rudi, kantoorhoudend te 9000 Gent, Kasteellaan 50

SMET WILLY

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

b.

A

E St

Mod Ward 11.1

uIU1n~iu0849*i

50

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ne i5geenrieny,

0 4 Mpf,i2015 :'

igifPfe e t>l áerl n~i alig :

'Gri ie : à

"

4~Q~~an ei

Rri~rs '

ter rec

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2007 : BL597847
04/07/2005 : BL597847
14/07/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 01.06.2015, DPT 07.07.2015 15284-0433-011
19/08/2004 : BL597847
23/07/2003 : BL597847
26/07/2002 : BL597847

Coordonnées
SMET & CO

Adresse
AVENUE DE LA SEMOY 30 1200 WOLUWE-SAINT-LAMBERT

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale