SMILE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMILE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.573.867

Publication

25/09/2014
ÿþOndernemingsnr : 0810.573.867

Benaming

(voluit) SM1LE

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: VVeverstraat 31 - 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 19 mei 2014, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 19/05/2014 te verplaatsen van VVeverstraat 31 te 1840 Londerzeel naar Louizalaan 475 bus 15 te 1050 Brussel.

De vergadering verleent aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'KMO coNsum, rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.Ve, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

De Ruyck Dirk

Zaakvoerder

.....

Op d ste h> van Luilc 13 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio,m(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

;".

neeerà

In de bijlagen bij het Belgisch Staats îlikeri,end te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte iè

en 00

1 6 SE

ter P. 2C"'

i.'f'e y

fren de Necied

koo I.

à'(

rechtbank ven pbend

Griffie é.4

ModW 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 V III1aNiiM0e NI

bel

ar

Bt

Sta

i





~~,,.

~'~,'. ai

NOV 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.573.867

Benaming

tvoluct) : THE SMILE ORGANIZATION

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1840 Londerzeel, Middelweg 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOLSTORTING KAPITAAL  KAPITAALVERHOGING  ONTSLAG, BENOEMING ZAAKVOERDERS  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 24 oktober 2013, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer, volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering beslist de zaakvoerder, de naamloze vennootschap MEGADISC, met zetel te, 9000 Gent, Blekerijstraat 75, ondernemingsnummer 0441.511.633, vast vertegenwoordigd door de heer Rik; URMEL, te ontslaan uit haar functie van zaakvoerder van de vennootschap. Er wordt haar decharge verleend, voor de uitoefening van haar opdracht, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening.

.- De algemene vergadering beslist te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder de heer DE RUYCK Dirk, nationaal nummer 680306-039.66, wonende te 1840 Londerzeel, Middelweg 17, die aanvaardt.

- De algemene vergadering beslist een algemene volmacht te verlenen aan mevrouw GOOSSENS Wendy,' wonende te 1840 Londerzeel, Middelweg 17

Deze volmacht houdt ondermeer in, zonder dat de hierna opgenomen opsomming beperkend is :

de indienstneming van uitvoerend personeel, de ontvangst, inzage en verdeling van briefwisseling, de. organisatie van de diverse bedrijfsafdelingen, het innen van alle sommen of waarden toekomende aan de; vennootschap, kwijting geven voor alle sommen of waarden, het betalen van alle sommen die de vennootschap om welke reden ook verschuldigd is, het openen van bank- en postchequerekeningen in naam van de vennootschap, alle leasing- en financieringshuurcontracten aangaan, orderbriefjes, cheques en wissels tekenen, accepteren, endosseren, in ontvangst nemen en verdisconteren, alle vergoedingen of subrogaties aanvaarden of voorstellen, alle stukken, aangetekende of verzekerde, ophalen bij de alle overheids- en nuts bedrijven., N.M.B.S., de douane en alle andere diensten en transportmaatschappijen, al het nodige te doen in verband met de sociale wetgeving en de fiscaliteit; alle handelingen stellen die de vennootschap verbinden, en de vennootschap vertegenwoordigen in rechte.

2) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan lezing te geven van de zaakvoerder, opgesteld in,

toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle vennoten verklaren voorafgaandelijk aan heden een copie van dit verslag ontvangen te hebben en

kennis te hebben genomen van de inhoud ervan.

Het verslag van de zaakvoerder zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

3) De algemene vergadering beslist de vennootschap niet te ontbinden, doch de saneringsmaatregelen door de zaakvoeder in hun verslag voorgesteld, goed te keuren.

4) De algemene vergadering stelt vooreerst vast dat bij de oprichting het kapitaal van twintigduizend euro was volstort ten bedrage van zevenduizend euro (¬ 7.000,00).

De algemene vergadering stelt vast de aandeelhouders zijn overgegaan tot de verdere volstorting van het kapitaal ten bedrage van dertienduizend euro (¬ 13.000,00), zodat het kapitaal thans volledig is volgestort.

5) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met twaalfduizend euro (¬ 12.000,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op. tweeëndertigduizend euro (¬ 32.000,00) door uitgifte van tweeënzeventig (72) aandelen, genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en met deelname in de winst pro rata temporis et liberationis.

Deze aandelen worden onderschreven worden in geldspeciën aan de prijs van honderd zesenzestig, zevenenzestig cent (¬ 166,67) per aandeel en worden volledig volgestort.

Op de laatste blz van luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

'6) 'De algemene vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "SMILE"

7) De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1840 Londerzeel, Weversstraat 31.

8) De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissing(en) en aan de huidige vennootschapswetgeving.

De artikelen der statuten worden volledig herschreven en hernummerd zodat de tekst der statuten voortaan in zijn totaliteit als volgt luidt

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als naam "SMILE".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel, Weversstraat 31

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het aanbieden van technische en logistieke dienstverlening, het verstrekken van adviezen, het uitvoeren van studies en expertises en het verhuren van materiaal. Dit alles voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, in de culturele sector zoals aan andere muziekmaatschappijen, aan muzikanten, organisatoren van muziekconcerten, radio- en televisieoproepen en andere manifestaties; Dit zowel in België als in het buitenland als via alle nu reeds bestaande of nog te ontwikkelen communicatiemethodes, en dit op administratief, technisch en commercieel vlak ais raadgever, bemiddelaar, technisch adviseur of ais tussenpersoon.

- De belangenbehartiging en zakelijke begeleiding van personen in de culturele wereld, zoals artiesten, acteurs, schrijvers, kunstenaars, incluis de begeleiding op vlak van multimedia.

- Het aanbieden van muzikanten en andere uitvoerende kunstenaars en artistieke en journalistieke dienstverlening aan organisatoren van muziekconcerten, radio- en televisieoproepen, filmproductiehuizen en andere manifestaties en organisaties;

Het uitvoeren van acteerprestaties en presentaties voor promotionele en andere doeleinden zoals films en radio- en TV-programma's voor diverse radio- en televisieomroepen.

- Het verwerven van auteursrechten, octrooisen, modellen, geheime procédés of recepten, handelsmerken en alle andere rechten van intellectuele eigendom en daarvan afgeleide rechten, in het bijzonder die betreffende, doch geenszins beperkt tot, muziek en andere producten en producten die op beeld- en geluidsdragers of op andere nog te ontwikkelen dragers kunnen worden vastgelegd of via andere reeds bestaande of nog te ontwikkelen technische methodes kunnen worden opgeslagen of verspreid worden, alsmede het beheren, distribueren, exploiteren (daaronder begrepen het verkrijgen van royalties, huren en andere opbrengsten terzake van het afstaan van gebruik daarvan), en vervreemden van zulke rechten.

- Het organiseren van voorstellingen, concerten recepties, beurzen en tentoonstellingen.

Het exploiteren van een fiimproductiehuis.

Het exploiteren van een muziekuitgeverij.

- Het nationaal en/of internationaal exploiteren op aile reeds bestaande of nog te ontwikkelen manieren, van aile vormen van auteursrechten en/of copyrights in de hoedanigheid van Publisher of als tussenpersoon.

- De handel in, bemiddeling bij en promotie van beeldende kunst, alsmede het deelnemen in, het voeren van beheer over, het financieren van andere ondernemingen en vennootschappen, het stellen van zekerheid voor schulden van anderen en al hetgeen daarmee verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord;

- Het brengen van recenties van diverse culturele en andere manifestaties. Het uitvoeren van journalistieke activiteiten voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, in de culturele sector.

- De productie en realisatie van films en radio. en TV-programma's voor diverse radio- en televisieomroepen.

- Het samenbrengen van diverse partijen inzake sponsoring.

- De handel in en de promotie van diverse producten voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, uit de muzieksector zoals alle vormen van reeds bestaande of nog te ontwikkelen geluidsdragers zoals CD's en DVD's, waaronder begrepen alle analoge of digitale geluidsdragers, aile vormen van merchandising- en/of promotiemateriaal en alle andere vormen van commerciële exploitatie die hiermee verband houden.

- Het verlenen van advies en van dienstprestaties en het uitvoeren van studies en expertises van alle aard, zowel in België als in het buitenland, en dit op administratief, technisch en commercieel vlak als raadgever, bemiddelaar, technisch adviseur of als tussenpersoon.

Het promoten en leveren van handelsinformatie, uitvoeren van marktonderzoek, inrichten van seminaries, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Bijstand verlenen op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

- Het organiseren van bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen van welke aard en omvang.

- De handel in onroerend goed: het kopen en verkopen van allerlei gebouwen en grond, dit zowel voor eigen rekening als als tussenpersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 L De handel in handelszaken, dit zowel in eigen naam als als tussenpersoon.En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of depots oprichten, er aankopen, ze overdragen aan andere vennootschappen of particulieren.

- De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

- Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan aile facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak verrichten en aile handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

- Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

- Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De diverse elementen van het maatschappelijk doel kunnen zowel in België als in het buitenland gerealiseerd worden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het beste geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op E 32.000,00, vertegenwoordigd door 192 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 11192ste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

De algemene vergadering kan ook volmachten geven voor het bestuur.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behou-'dens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op één juni om tien uur (10u00). Indien deze dag een zondag of een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

ledere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander vennoot.

ËIk aandeel geeft rechtop één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

9) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan boekhoudkantoor ANTHONISSEN, met kantoren te Willebroek, Mechelsesteenweg 227, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde statuten, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief

Op de laatste blz van Luil B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris helzra van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Ver-behouden

aan het Belgisch ,Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.08.2013 13419-0158-013
29/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rNEERGELEGD

20 IiOV. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE ËEGENT_

11011111.1111A111111!1111

t3E

~

St

Ondernemingsnr : BE 0810.573.867

Benaming

(voluit) : THE SMILE ORGANIZATION

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BLEKERIJSTRAAT 75 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit het proces verbaal van de zaakvoerder dd 14 november 2012

De zaakvoerder heeft beslist om met ingang van heden de zetel te verplaatsen naar 1840 Londerzeel Middelweg 17,

De zaakvoerder

Megadisc nv vertegenwoordigd door Your Melodies bvba, vv Rik Urmel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12225-0376-011
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 29.08.2011 11447-0250-010
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.09.2015, NGL 15.10.2015 15648-0504-011

Coordonnées
SMILE

Adresse
LOUIZALAAN 475, BUS 15 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale