SOCIAAL CULTUREEL WERK VOOR BLINDEN EN SLECHTZIENDEN, AFGEKORT : SCWBS

Association sans but lucratif


Dénomination : SOCIAAL CULTUREEL WERK VOOR BLINDEN EN SLECHTZIENDEN, AFGEKORT : SCWBS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 852.078.484

Publication

17/06/2014
ÿþ MOD 2.2

-d)t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernerningsnr 0852.078.484

Benaming

(voluit): Sociaal-Cultureel werk "MU blinden en slechtzienden

(verkort) ; SCWBS

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel Engelandstraat 57 1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte Wijziging statuten - Buitengewone Algemene Vergadering van 30/0412014 Raad van bestuur: benoemingen - Gewone Algemene Vergadering van 30/04/2014

1) De Buitengewone Algemene Vergadering van 30 april 2014 heeft eenparig ingestemd met de voorstellen betreffende de nieuwe statuten van de vereniging. De bestaande statuten zijn nietig en worden vervangen door de volgende.

De nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten luidt ais volgt:

Hoofdstuk I.  Naam, maatschappelijke zetel

Art. 1. Opgericht onder de vorm van een vzw, heeft de vereniging als sociale benaming: Sociaal Cultureel Werk voor Blinden en Slechtzienden, afgekort "SCWBS".

De vereniging behoudt zich het recht voor om de afgekorte benaming "SCWBS" in aile akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere documenten die van de vereniging uitgaan, te gebruiken.

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd in België, Engelandstraat 57, 1060 Sint-Gillis, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Hoofdstuk Il. Doel

Art., 3. De vereniging heeft tot doel op een zo ruim mogelijke wijze dienstverlenend op te treden op het vlak van het sociaal-cultureel werk voor de in Vlaanderen en Brussel woonachtige visueel gehandicapten. Deze dienstverlening gaat uit van een pluralistische inspiratie en beoogt de optimalisering van de zelfstandigheid van de blinden en de slechtzienden alsmede hun sociale integratie. De dienstverlening is gericht op alle visueel gehandicapte personen die er gebruik wensen van te maken, ongeacht hun ideologische of filosofische overtuigingen.

Voor het verwezenlijken van deze doelstelling kan de vereniging een brede waaier van activiteiten aanbieden: initiatie, vorming, sensibilisering, uitlenen, uitgeven, e.d.m.

Zij kan aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan,

Hoofdstuk III.  Leden

Art. 4. Zijn van rechtswege lid van de vereniging de leden van de Raad van Bestuur van de Brailleliga vzw, De Brailleliga is permanent lid.

Worden eveneens als lid toegelaten, de natuurlijke personen die door de Raad van Bestuur aanvaard werden., Hun kandidatuur moet schriftelijk door ten minste twee leden van de Raad van Bestuur voorgelegd worden die. uitspraak zal doen over de toetreding.

Dit besluit moet bij meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders gemmer) worden. Indien op de eerste vergadering twee derde van de bestuurders niet aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zal een nieuwe bijeenkomst van de Raad van Bestuur, die dit punt op zijn agenda geplaatst heeft, bij meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden uitspraak kunnen doen, ongeacht hun aantal, onder voorbehoud van artikel 21, alinea 2.

Art. 5. Het verlies van mandaat als bestuurder van de Brailleliga leidt van rechtswege tot het ontslag als !id.

Art, 6. Het aantal leden mag niet minder dan vier bedragen. Zij alleen worden toegelaten tot de Algemene Vergaderingen en bezitten stemrecht.

Art. 7, De leden die bestuurder zijn van de Brailleliga kunnen zich slechts uit de vereniging terugtrekken op voorwaarde dat zij hun ontslag als bestuurder van de Brailleliga gegeven hebben.

De leden die geen bestuurder zijn van de Brailleliga kunnen zich op elk ogenblik vrij uit de vereniging terugtrekken door bij de Raad van Bestuur hun ontslag schriftelijk in te dienen.

Art. 8.1, Wordt als ontslagnemend beschouwd, het lid dat niet deelneemt noch vertegenwoordigd is op drie opeenvolgende Algemene Vergaderingen.

je

r LM-

e" eCzir

Vcer-helieue aan he Beigisc Staatshl

*14118179*

" " " " "

0 5  06 201Le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOCI 2.2

Art. 8.2. Kan als ontslagnemend beschouwd worden, het lid dat de verschuldigde bijdrage niet betaalt. De Raad van Bestuur bepaalt de toepassingsvoorwaarden van deze beslissing.

" Ait 8.3. Zo ook wordt als ontslagnemend beschouwd, het toegetreden lid dat de verschuldigde bijdrage niet betaalt of zijn prestaties op vrijwillige basis stopzet.

Art. 9. De uitsluiting van een lid kan slechts uitgesproken worden door de Algemene Vergadering met twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 10. De Raad van Bestuur kan, in afwachting van de beslissing van de Algemene Vergadering, de leden schorsen die zich schuldig zouden hebben gemaakt aan een emstige overtreding van de statuten of die een inbreuk op de eer en de goede naam van de vereniging zouden gepleegd hebben.

Art. 11. Het lid dat ontslag nemend, geschorst of uitgesloten is en de rechthebbenden van een lid die ontslag nemend, uitgesloten of overleden Is, kunnen geen enkel recht op het maatschappelijk tegoed laten gelden.. Zij kunnen noch om een overzicht, rekening en verantwoording, verzegeling noch inventaris verzoeken of vorderen.

Art. 12. Een lid dat gebruik wenst van te maken van het inzagerecht dat hem door de wet toegezegd werd, dient deze aanvraag schriftelijk aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur te richten. De aanvraag zal de documenten en de aard van de te consulteren documenten omschrijven.

Een afspraak zal plaatshebben op een door de Voorzitter van de Raad van Bestuur bepaalde dag en uur. De aanwezigheid van een bestuurder is tijdens deze raadpleging vereist. Een verslag dat door het vragend lid en de bestuurder aanwezig tijdens de inzage ondertekend wordt, zal aan de Raad van Bestuur overgemaakt warden dat de volgende Algemene Vergadering hiervan op de hoogte zal stellen.

Een lid dat een onwettig gebruik maakt van de ingewonnen informatie zal van rechtswege van de vereniging uitgesloten worden ongeacht een eventueel gerechtelijke geding voor schadevergoeding.

Art. 13. Een register van de leden zal op de zetel van de vereniging bijgehouden worden. De beslissingen omtrent toetreding, ontslag en uitsluiting van de leden zullen erin genoteerd worden binnen de acht dagen na de beslissing of vanaf de datum van uitvoering krachtens de statuten.

Hoofdstuk IV.  Bijdrage

Art. 14. De leden betalen een jaarlijkse bijdrage van maximum EURO 25,00. Het minimumbedrag van de bijdragen wordt ieder jaar door de Raad van Bestuur vastgesteld,

Hoofdstuk Algemene vergadering

Art. 15. De Algemene Vergadering wordt door aile leden samengesteld.

Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of door de vicevoorzitter of, bij ontstentenis van dezen, door de oudste van de bestuurders.

Art. 16, De bevoegdheden van de Algemene Vergadering omvatten het recht.:

- de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uit te spreken met inachtneming van de geldende wettelijke bepalingen;

- de bestuurders en een of meerdere bedrijfsrevisor(en) te benoemen en te ontslaan of hen decharge van hun mandaat te verlenen;

- jaarlijks de rekeningen en begrotingen goed te keuren, decharge te verlenen aan bestuurders en bedrijfsrevisor(en);

- aile andere bevoegdheden uit te oefenen die uit de wet of de statuten voortvloeien.

Art. 17, De leden worden door de Raad van Bestuur tot de Algemene Vergaderingen opgeroepen. Zij kunnen zich aldaar laten vertegenwoordigen door een lid in het bezit van volmachten. Elke lid kan drager zijn van meerdere volmachten.

De oproepingen worden gedaan per brief die minstens acht dagen vôôr de bijeenkomst van de Vergadering verzonden worden. De oproepingen bevatten de agenda. Elk voorstel getekend door een aantal gelijk aan ten minste 1120 wordt in de dagorde opgenomen. Elke vergadering zal plaatsvinden op dag, uur en plaats zoals vermeld in de oproeping.

De Algemene Vergadering wordt minstens eenmaal per jaar, in de loop van het eerste halijaar, door de Raad van Bestuur bijeengeroepen. Op de agenda moet de goedkeuring van de balans, van de resultatenrekening en van de begrotingen voorkomen. Zij heeft plaats op de dezelfde dag als de Algemene Vergadering van de Brailleliga en gaat deze onmiddellijk vooraf.

Art. 18 De Algemene Vergadering moet door de Raad van Bestuur bijeengeroepen worden wanneer dit door een vijfde van de leden aangevraagd wordt. Deze oproeping gebeurt binnen de eenentwintig dagen na de aanvraag. De Algemene Vergadering heeft plaats ten laatste op de veertigste dag na deze aanvraag.

Art. 19. Aile leden hebben een gelijk stemrecht op de Algemene Vergadering, elk lid beschikkend over een stem.. De beslissingen worden bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden genomen, behoudens in de gevallen waarin door de wet of de statuten anders beslist wordt.

In geval van staking van stemmen, is deze van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt, doorslaggevend.

Behoudens in gevallen waarin anders door de wet of huidige statuten beslist wordt, heeft, wanneer over een besluit, dat door de Algemene Vergadering genomen werd, beraadslaagd werd zonder dat ten minste twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd waren, de Raad van Bestuur het recht de beslissing uit te stellen tot een speciaal daartoe bijeengeroepen volgende Algemene Vergadering of uiterlijk tot de volgende jaarlijkse Vergadering.

In voorkomend geval zal het besluit definitief zijn, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Art. 20. De Algemene Vergadering kan slechts rechtsgeldig beraadslagen over de wijziging van de statuten, de uitsluiting van leden, de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de vereniging in vereniging met sociaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

oogmerk wanneer in overeenstemming met artikels 8, 12, 20 en 26quater van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Art, 21. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgetekend in een notulenregister, ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel, waar het door aile leden, of door derden die hiertoe gewettigd zijn, kan worden geraadpleegd, doch zonder het register te verplaatsen.

Elke wijziging in de statuten moet binnen de maand na haar datum neergelegd worden bij de griffie van de Handelsrechtbank van het gerechtelijk arrondissement van de maatschappelijke zetel en per uittreksel gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad zoals vernield in artikel 26novies van de wet van 27 juni 1921 op de vzw's. Hetzelfde geldt voor elke benoeming, ontslag of afzetting van bestuurders of bedrijfsrevisor(en).

Hoofdstuk VI.  Beheer en toezicht

Art. 22. De vereniging wordt beheerd door een Raad, samengesteld uit minstens drie en hoogstens acht bestuurders die door de Algemene Vergadering te allen tijde benoemd en afgezet worden, al dan niet in eigen schoot gekozen«

De Raad van Bestuur komt zo vaak bijeen als de belangen van de vereniging dit vereisen en wordt opgeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij beraadslaagt rechtsgeldig indien ten minste een derde van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, dit derde mag niet minder zijn dan drie aanwezige personen.

Art. 23. De duur van het bestuurdersmandaat wordt vastgesteld op drie jaar. Dit mandaat is onbezoldigd. De bestuurders kunnen herkozen worden. Het mandaat van de bestuurders loopt ten einde na afloop van de driejaarlijkse periode waarin zij de leeftijd van 75 jaar bereiken.

Bij vacature van een bestuurdersmandaat, zijn de overige bestuurders gemachtigd er voorlopig in te voorzien. In voorkomend geval zal de Algemene Vergadering, tijdens een eerste bijeenkomst tot de definitieve verkiezing overgaan. Hierbij zal de duur van het mandaat de datum van driejaarlijkse hernieuwing van de bestuurdersmandaten niet mogen overschrijden.

Op voorstel van de Raad van Bestuur kan de algemene vergadering aan een gewezen voorzitter, vicevoorzitter of bestuurder de titel van erevoorzitter, erevicevoorzitter of erebestuurder verlenen, waaraan in voorkomend geval evenals erefuncties ook deze die zij hebben uitgeoefend ais secretaris-generaal en penningmeester kunnen toegevoegd worden.

Art. 24. De bestuurder die, overeenkomstig artikel 5, zijn mandaat als lid verliest, is van rechtswege ontslag nemend. Het ontslag zal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad gepubliceerd worden in de maand die volgt op zijn ontslag, zoals vermeld in artikel 21 alinea 2.

Ait 25. De Raad kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer vicevoorzitters, een secretaris-generaal, een penningmeester.

Wanneer de voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door een vicevoorzitter of, bij ontstentenis van deze, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

In geval van vacature voor de functies van voorzitter, secretaris-generaal, adjunct-secretaris-generaI, penningmeester en adjunct-penningmeester, voorziet de Raad van Bestuur in hun vervanging.

Art. 26. De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid van de door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders uitgebrachte stemmen, onder voorbehoud van hetgeen in artikel 21, alinea 2, vermeld werd.

Bij staking van de stemmen is die van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt, doorslaggevend. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in notulen, die door de voorzitter en een bestuurder ondertekend worden. Deze notulen worden bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle leden er kennis kunnen van nemen, zonder echter deze documenten te verplaatsen

Art. 27. De Raad van Bestuur heeft de meeste ruime bevoegdheid om namens de vereniging alle daden van beheer en beschikking te verrichten.

Deze bevoegdheden worden slechts beperkt door deze die door de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

Art. 28. De Raad van Bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, het dagelijkse beheer van de vereniging toevertrouwen aan drie leden van de Raad van Bestuur, die in aile omstandigheden twee per twee samen optreden.

Art. 29. De andere stukken dan deze van het dagelijks bestuur die de vereniging verbinden worden, tenzij er sprake is van een speciale afvaardiging van de Raad, ondertekend, hetzij door de voorzitter en een bestuurder, hetzij door twee bestuurders die ten opzichte van derden het bewijs van hun bevoegdheid niet hoeven te leveren.

Art. 30. De bestuurders gaan wegens hun taak geen enkele persoonlijke verplichting aan en zijn slechts aansprakelijk voor de uitvoering van hun mandaat.

Hoofdstuk VII.  Directiecomité

Art. 31. Binnen de Raad van Bestuur wordt een Directiecomité opgericht dat enerzijds instaat voor het toezicht op het dagelijks beheer en anderzijds, in geval van verhindering van dit beheer, voor de continuïteit van dit beheer. Onderhavige delegatie van bevoegdheden behelst evenwel niet het bepalen van het algemeen beleid, noch de handelingen die in het bijzonder door de wetsbepalingen en door deze statuten aan de Raad voorbehouden zijn.

Het Directiecomité wordt "van rechtswege" samengesteld uit de voorzitter van de Raad van Bestuur, de secretaris-generaal, de penningmeester en de bestuurders die belast zijn met het dagelijks beheer van de vereniging.

Volet B - Suite

Het voorzitterschap van het Directiecomité wordt waargenomen door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Het Directiecomité kan, indien nodig, een vicevoorzitter onder haar leden aanstellen. Het mandaat van de leden van het Directiecomité wordt beëindigd na afloop van de driejaarlijkse periode tijdens dewelke zij de leeftijd van 75 jaar bereiken.

Bij vacature beëindigt de in toepassing van artikel 22 opvolgende bestuurder het mandaat van voorzitter, secretaris-generaal, adjunct-secretaris-generaal, penningmeester, adjunct-penningmeester.

Het Directiecomité vergadert minstens eenmaal per kwartaal: het kan enkel geldig beslissing indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. ln uitzonderlijke gevallen die voldoende gerechtvaardigd zijn door hun spoedeisend karakter of hun sociaal belang, kunnen door het Directiecomité beslissingen genomen worden door schriftelijke instemming van een tweederde meerderheid van zijn leden. Kopieën of uittreksels uit de notulen van het Directiecomité worden eensluidend verklaard door twee van zijn leden.

Art. 32. Behoudens wat in artikel 28 voorzien wordt, kunnen de Raad van Bestuur of het Directiecomité een of meerdere comités samenstellen waarvan de leden in of buiten hun midden gekozen worden en waarvan zij de samenstelling, de werking en de bevoegdheden bepalen. De Raad van Bestuur of het Directiecomité kunnen eveneens, binnen de beperkingen van hun respectieve taken en bevoegdheden, het dagelijks beheer of een deel ervan, bijzondere taken of specifieke bevoegdheden toekennen aan personen gekozen in of buiten hun midden waarvan zij de bevoegdheden bepalen.

Art. 33. De personen die met het dagelijks beheer belast zijn en de personen die aangesteld werden om de vereniging te vertegenwoordigen, sluiten, door hun functies, geen persoonlijke verplichting af en zijn slechts verantwoordelijke voor de uitvoering van hun mandaat.

De aktes met betrekking tot de aanstelling in of opheffing uit de functies van de personen aangesteld voor het dagelijks beheer en/of de vertegenwoordiging van de vereniging worden ter griffie neergelegd binnen de maand na datum en per uittreksel in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd zoals vermeld in artikel 26novies van de wet van 27 juni 1921 op de vzw's.

Hoofdstuk VIII.  Diverse bepalingen

Art. 34. Het maatschappelijk boekjaar vat aan op 1 januail en eindigt op 31 december van elk jaar..

Art. 35. In geval van ontbinding van de vereniging, benoemt de Algemene Vergadering een of meerdere vereffenaars, stelt hun bevoegdheid vast en geeft de bestemming aan van het netto-actief van het sociaal vermogen.

Deze bestemming dient verplicht te gebeuren ten gunste van de Brallieliga, Instelling voor hulp aan blinde en slechtziende personen, vereniging zonder winstoogmerk, of bij ontstentenis, aan de Stichting van openbaar Nut Brailleliga of, bij ontstentenis, ten voordele van een belangeloos werk dat de verbetering van het lot beoogt van blinde en slechtziende personen of, bij ontstentenis, aan een belangeloos werk dat een gelijkaardig doel nastreeft.

Alle beslissingen met betrekking op de opheffing, de vereffeningvoorwaarden, de benoeming van en het beëindigen van de taak van de vereffenaar(s), evenals de besteding van het netto-actief worden ter griffie neergelegd en gepubliceerd in de bijlagen van het Staatsblad, zoals vermeld in artikels 23 en 26novies van de wet van 27 juni 1921 op de vzw's.

Art. 36. Voor alles wat niet uitdrukkelijk in huidige statuten bepaald wordt, is de wet van 27 juni 1921 die de verenigingen zonder winstoogmerk behandelt van toepassing.

Voor de Raad van Bestuur

(getekend) M. Giboux (getekend) Th. Van Boxm eer

secretaris-generaal voorzitter

2) Gewone Algemene Vergadering van 30 april 2014 - Raad van Bestuur: benoemingen Tijdens de jaarlijkse Gewone Algemene Vergadering van 30 april 2014:

1. Werden benoemd in de functie van bestuurders, voor een periode van drie jaar, eindigend na de Gewone

Algemene Vergadering van 2017:

- DEWANDRE Bernard, geboren op 18 oktober 1948, wonende te 7332 Sirault, rue H. Hautecoeur 66

- MALBECQ Philippe, geboren op 12 maart 1974, wonende te 7190 Ecaussinnes, rue Mâlon Fontaine 9

2. Werden in hun functie van bestuurder herverkozen en benoemd voor een periode van drie jaar, eindigend na de Gewone Algemene Vergadering van 2017:

- BEAUSAERT Christine, Constant Bauneweg 6 te 1650 Beersel

- BERLO Michel, Alsembergsesteenweg 1127 te 1650 Beersel

- DE WILDE Guy, Tervurenlaan 320/7 te 1150 Brussel

FLORIZOONE Marcel, chemin du Panorama 4 te 1325 Bordez

- GIBOUX Marc, Generaal Gratrylaan 113 te 1030 Brussel

- MAGIS Michel, E. Derooverstraat 11 te 1080 Brussel - VRYDAG Ronald, Haneveldiaan 59 te 1850 Grimbergen

.1N

Réservé

au

Moniteur

belge

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

MOD 2.2

en dat deze persoon zich niet

Luik B - Vervolg

____________ .............

3.

Werd geacteerd dat het mandaat van volgende bestuurder is afgelopen

kandidaat stelt voor een nieuw mandaat

- VAN BOXMEER Thierry, Robert Jonesstraat 37 te 1180 Brussel

Vanaf 30 april 2014 is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld: BERLO Michel, bestuurder voorzitter van de Raad van Bestuur,

2. GIBOUX Marc, bestuurder secretaris-generaal,

3. DE WILDE Guy, bestuurder vicevoorzitter en penningmeester,

4. FLORIZOONE Marcel, bestuurder vicevomitter en adjunct-penningmeester,

5. DEWANDRE Bernard, bestuurder adjunct-secretaris-generaal,

6. BEAUSAERT Christine, bestuurder,

MAG1S Michel, bestuurder,

5. MALBECQ Philippe, bestuurder,

9. VRYDAG Ronald, bestuurder

4. Erefuncties:

- VAN BOXMEER Thierry, bestuurder en erevoorzitter, Robert Jonesstraat 37 te 1180 Brussel

Voor echt verklaard

Marc GIBOUX Michel BERLO

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/06/2011
ÿþik

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Raad van Bestuur - Ontslag, herbenoeming en benoeming van Bestuurders

Benaming : Sociaal-cultureel werk voor blinden en slechtzienden

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Engelandstraat 57 -1060 Brussel

Ondernemingsnr : 0852078484

Voorwerp akte :

Tijdens de jaarlijkse Gewone Algemene Vergadering van 29 april 2011 werd geacteerd :

1) Herbenoeming van volgende bestuurders:

voor een periode van drie jaar eindigend na de Gewone Algemene Vergadering 2014 :

- DE WILDE Guy, Tervurenlaan 320 te 1150 Brussel

- FLORIZOONE Marcel , Chemin du Panorama 4 te 1325 Bonlez

- GIBOUX Marc, Generaal Gratrystraat 113 te 1030 Brussel

- MAGIS Michel, E. Derooverstraat 11 te 1080 Brussel

- VAN BOXMEER Thierry, Robert Jonesstraat 37 te 1180 Brussel

- VRYDAG Ronald, Haneveldtaan 59 te 1850 Grimbergen

tot 31 december 2011:

- BAREEL Pierre-Baudouin, Konijnenwarande 86 te 1170 Brussel

2) Benoeming van volgende bestuurders :

voor een periode van 3 jaar eindigend na de Gewone Algemene Vergadering 2014 :

BEAUSAERT Christine, Kasteelstraat 6 te 1650 Beersel

- BERLO Michel, Alsembergsteenweg 1127 te 1650 Beersel

3) Einde mandaat bestuurder :

- GUIGON Françoise, Emile Van Becelaerelaan 26A / 6 te 1170 Watermaal-Bosvoorde

4) Vanaf 29 april 2011 is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld :

1. VAN BOXMEER Thierry, bestuurder  voorzitter van de Raad van Bestuur,

2. G1BOUX Marc, bestuurder  secretaris-generaal,

3. DE WILDE Guy, bestuurder  vice-voorzitter en penningmeester,

4. BERLO Michel, bestuurder vice-voorzitter en adjunct secretaris-generaal,

5. FLORIZOONE Marcel, bestuurder  adjunct penningmeester,

6. BAREEL Pierre-Baudouin. bestuurder  tot 31 december 2011,

7. MAGIS Michel, bestuurder,

8. VRYDAG Ronald, bestuurder,

9. BEAUSAERT Christine, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

" 11086350*

2 7 -05- 2011

BRUSSEL

Griffie

"

.4

Voor- Luik " B - Vervolg

behouden -

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor echt verklaard

Marc GIBOUX Bestuurder

Pierre-Baudouin BAREEL Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOCIAAL CULTUREEL WERK VOOR BLINDEN EN SLECH…

Adresse
ENGELANDSTRAAT 57 1060 BRUSSEL

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale