SOCIETE GENERALE

Divers


Dénomination : SOCIETE GENERALE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 455.297.412

Publication

27/06/2014 : BL592411
27/06/2014 : BL592411
26/07/2014 : BL592411
21/01/2014 : BL592411
21/01/2014
ÿþ Med Word 11.1

iel-i" 4~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

{ na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

j IIlI llIl lIl liii ilIl lI I~IIMNIW

*190202 3*

BRUSSEL

0 JAN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 455297412

Benaming

(voluit) : SOCIETE GENERALE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap naar Frans recht

Zetel : Parijs (Frankrijk), 29, boulevard Haussmann en exploitatiezetel te Elsene (1050

Brussel), Marsveldplein 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : DELEGATIE VAN MACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, geassocieerd notaris te Brussel, op 19 decembers 2013, blijkt het dat:

De heer LEBIT Pierre, wonend in 1000 Brussel, de Crayerstraat, 2, houder van het passeport nummer; 06BA45845.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING.

Voorafgaande de toekenning van machten, voorwerp van deze akte, heeft de verschijner verklaard ingevolge hoger vermeldë akte neergelegd onder de minuten van notaris Jean-Christophe Chaput, op 16 juli' 2013, bekleed te zijn van de.volgende machten

1. Het kantoor van Brussel en alle huidige en toekomstige kantoren en bijkantoren, in BELGIË gevestigd, uitbaten, beheren en besturen ; daartoe alle maatregelen nemen van elke aard, bijkomstig of vereist in het: normale kader van de activiteiten van deze kantoren en bijkantoren, en in het bijzonder, maar zonder beperking; van het algemeen karakter van voormelde bevoegdheden, de hierna vermelde daden stellen.

2. ln naam van de vennootschap alle lopende rekeningen doen openen bij alle banken en aile andere' instellingen, inbegrepen het Bestuur der Postcheques, en deze rekeningen laten functioneren ten behoeve van; de gebruikelijke verrichtingen van de vennootschap, alle daartoe nuttige documenten ondertekenen, aile bedragen afhalen, alle saldi en rekeningen goedkeuren, alle contracten sluiten met de Regie voor Telegrafie en Telefonie en met de distributiebedrijven voor water, gas en elektriciteit.

3. Vanwege de Schatkist, alle staatskassen, alle administraties, alle vennootschappen of ondernemingen of van alle privé-personen alle sommen in speciën of in handelspapieren, het bedrag van alle effecten en: geldswaardige papieren, betalingsopdrachten, facturen, schuldbekente-nissen, obligaties van allerlei aard en postwissels ontvangen en incasseren, er kwijting en kwitantie voor geven.

4. Alle materialen en machines aankopen, alle contracten betreffende het onderhoud of de verbetering van; de machines, het materiaal en de gebouwen van de vennootschap sluiten.

5. Alle huurcontracten in hoedanigheid van huurder of van verhuurder sluiten voor de duur en volgens de: voorwaarden die hij passend zal vinden; de rechten die uit dergelijke huurcontracten voortvloeien, afstaan of: verwerven en de hernieuwing ervan vragen; aile plaatsbeschrijvingen laten opmaken.

6. Aile verzekeringscontracten van om het even welke aard sluiten, alle polissen ondertekenen en opzeggen, alle bedragen en vergoedingen incasseren en daarvan kwijting geven.

7. Alle personeelsleden van het filiaal benoemen en afzetten, hun functies en hun titels bepalen, de hun toe te kennen bezoldigingen en beloningen vaststellen, alsook alle andere voorwaarden van hun indienstneming en hun ontslag, met dien verstande dat de benoemingen aldus namens de vennootschap gedaan door de Wettelijke Vertegenwoordiger voor BELGIË, of alle andere benoemingen namens de vennootschap gedaan door andere leidende verantwoordelijke van het Belgisch filiaal, van kracht zullen blijven, ook na het stopzetten van de functies van degene die de benoemingen zal hebben toegestaan, en dat zij anderzijds op elk ogenblik in naam van de vennootschap kunnen worden gewijzigd of herroepen, hetzij dcor de Wettelijke Vertegenwoordiger voor BELGIË, hefzij door elke andere leidende verantwoordelijke van de maatschappelijke zetel of van het Belgisch filiaal, hetzij door om het even wie daartoe gemachtigd is door de raad van bestuur van de vennootschap.

8. In naam van de vennootschap alle of een deel van de bevoegdheden die hij bezit, toekennen aan iedere persoon van het filiaal, voor de duur en mits de voorwaarden die hij passend zal achten, met dien verstande dat:

de bevoegdheden aldus namens de vennootschap _toegekend door de Wettelijke Vertegenwoordiger voor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto-: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam ei handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

BELGIË, 4 of alle andere bevoegdheden namens" de 'vennootschap toegekend door andere leidende verantwoordelijke van het Belgisch filiaal, van kracht zullen blijven, ook na het stopzetten van de functies van dt~gene die de bevoegdheden zal hebben toegekend, en dat zij anderzijds op elk ogenblik in naam van de vennootschap kunnen worden gewijzigd of herroepen, hetzij door de Wettelijke Vertegenwoordiger voor

BELGIË, hetzij door elke andere leidende verantwoordelijke van de maatschappelijke zetel of van het Belgisch filiaal, hetzij door om het even wie daartoe gemachtigd is door de raad van bestuur van de vennootschap. De verschillende categorieën firmahandtekeningen die gemachtigd zijn het filiaal te verbinden, bepalen, alsook de

bevoegdheden verbonden aan elke categorie handtekeningen. De echtheid van elke gemachtigde

handtekening van de vennootschap aan derden waarborgen.

9. De vennootschap vertegenwoordigen in haar betrekkingen met alle openbare en privé-besturen, met name de administratie van de belastingen van de belasting op de toegevoegde waarde, van de registratie en domeinen, van de douane en accijnzen en van de bijzondere belastingsinspectie, met de spoorwegen en andere vervoersmaatschappijen, de Post, het Bestuur der Postcheques en de Deposito- en Consignatiekas. Hij kan voor de vennootschap aile ingeschreven en aangetekende zendingen en pakketten in ontvangst nemen, aile documenten, alle processen-verbaal, alle klachten, alle verzakingen en alle ontvangstbewijzen ondertekenen. Hij kan aile bewaargevingen doen en terugtrekken bij de Deposito- en Consignatiekas.

Alle bedragen die door de vennootschap zullen verschuldigd zijn, en alle belastingen en taksen betalen; desbetreffende alle aangiftes doen, alsook alle verzoekschriften voor het verkrijgen van belastingsveriichting en vermindering van rechten indienen.

De vennootschap vertegenwoordigen in haar betrekkingen met de Nationale Bank van BELGIË, met name alle wisselbrieven, alle geldswaardige papieren, cheques en andere handelspapieren accepteren, uitschrijven, endosseren en kwiteren ; aile disconto- en incassostaten aan de Nationale Bank van BELGIË aanbieden en ondertekenen, alle facturen kwiteren, alle waardepapieren als discontogarantie deponeren en terugtrekken, alle ontvangstbewijzen, betalingsopdrachten of cheques zowel op de gewone rekening als op de voorschottenrekening van de vennootschap bij de Nationale Bank van BELGIË ondertekenen ; alle stukken terugtrekken en daarvoor decharge geven, alle afrekeningen goedkeuren, alle obligaties van de Nationale Bank van BELGIË die aan de vennootschap toebehoren of kunnen toebehoren, verkopen, afstaan en overdragen, alle overdrachten ondertekenen, alle betaalbare of betaalbaar wordende dividenden innen, aile kwitanties en kanttekeningen ondertekenen, alle overdrachten bij wijze van teruggave accepteren, alle sommen op

e" gedeponeerde waardepapieren die door de Nationale Bank van BELGIË als garantie op voorschotten zijn

c aanvaard, tenen, daartoe alle verbintenissen ten aanzien van de Nationale Bank van BELGIË goedkeuren, het bedrag van alle voorschotten incasseren, alle opnemingen op de rekening daartoe verrichten, aile cheques uitschrijven, endosseren en kwiteren, alle ais garantie op voorschotten gedeponeerde waardepapieren terugtrekken, alle betaalbare of betaalbaar wordende uitkeringen cf dividenden op genoemde waardepapieren

in ontvangst nemen, deze overdragen of indien nodig vervreemden. r

10. Het lidmaatschap voor de. vennootschap aanvragen bij alle beroepsorganisaties, organismen voor sociale zekerheid..of andere ; alle inschrijvingen of alle wijzigingen in dit verband bij het handelsregister: aanvragen.

11. Alle documenten betreffende de financiële dienstverlening kwiteren en ondertekenen en onder andere,

ó het beheer en de administratie voeren van alle rekeningen en kredieten bij banken of elders; aile geldswaardige papieren, wisselbrieven, cheques en handelspapieren, postwissels en betalingsopdrachten per kabel uitgeven, endosseren, accepteren, voor aval tekenen, certifiëren, ontvangen en kwiteren, alle overschrijvingen, stortingen en opnemingen verrichten op alle rekeningen, alle rekeningen openen, betwisten en sluiten, alsook de saldi ervan betalen en innen, alle protesten, opzeggingen laten opstellen, aile retourrekeningen opstellen, aile kasbons en reischeques uitgegeven door de vennootschap, ondertekenen, de verworven rechten bij het woonspanen bekrachtigen.

12. Alle gebruik maken van fondsen door renten op de Belgische Staat of door de verwerving van beurseffecten of effecten van Belgische of buitenlandse portefeuilles.

13. Hetzij uit de hand, hetzij door toewijzing alle roerende goederen en, na hiertoe te zijn gemachtigd bij beslissing van de Algemene Directie van de vennootschap, alle onroerende goederen verwerven, dit alles in overeenstemming met de vormen, de prijzen, de lasten en de voorwaarden die de vennootschap passend zal vinden, op aile onroerende goederen bieden of overbieden, zich sterk maken, een lastgever aanwijzen, alle borgen stellen, bezit nemen van de verworven goederen, alle terhandstellingen eisen, De vennootschap verplichten tot betaling van de prijzen en opleg, alsook tot de uitvoering van de voonnraarden van genoemde verwervingen of ruilen, de genotsperiodes en de betalingstermijnen overeenkomen, alle verklaringen afleggen betreffende de oorsprong van de geldmiddelen, alle eigendomstitels intrekken. Aile voorrechten en hypotheken goedkeuren tot zekerheid van de betaling van de koopprijzen en opleg, zowel voor de verworven onroerende goederen als voor andere die aan de vennootschap toebehoren, alle verklaringen, opzeggingen, kennisgevingen, betekeningen, offertes en consignaties verrichten, alle minnelijke schikkingen tot stand brengen en alle gerechtelijke beslissingen vorderen, de koopprijzen en opleg betalen, decharge geven van alle lasten, alle handlichtingen en doorhalingen door uitvoeren.

14. Hetzij uit de hand, hetzij bij opbod alle of een deel van roerende goederen en, na hiertoe te zijn gemachtigd bij beslissing van de Algemene Directie van de vennootschap, alle of ene deel van onroerende goederen, die aan de vennootschap toebehoren of zullen toebehoren in volle eigendom, naakte eigendom of vruchtgebruik, hetzij alleen, hetzij met anderen verkopen voor de prijzen en mits de lasten en voorwaarden die de vennootschap zal adviseren ; alle verkoopsvoorwaarden laten opstellen. Zo nodig alle partijen goederen voor de verkoop samenstellen, de eigendom en de hypothecaire situatie van de verkochte gcederen vaststellen, alle aangiftes verrichten, de vennootschap verplichten tot alle waarborgen en tot het verslag van aile rechtvaardigingen, handlichtingen en doorhalingsattesten, de ogenblikken van de ingenottreding bepalen, de plaatsen, wijzen en ogenblikken voor betaling van de prijzen vaststellen, Deze prijzen ontvangen in hoofdsom

en interesten, hetzij contant, hetzij op de overéerígékômen termijnen, hetzij vooruit, alle betalingsopdrachten en -aanduidingen verrichten, alle ambtshalve te nemen inschrijvingen eisen en alle bewaarders hiervan vrijstellen, bij niet-betaling van alle verkoopprijzen, niet-kwijting van alle lasten en niet-naleving van alle verplichtingen, alle noodzakelijke vervolgingen instellen, dwangmiddelen uitoefenen en andere dwingende stappen nemen, alle vorderingen tot ontbinding van de verkoop instellen, het uitvoerend beslag op onroerend goed vervolgen, alsook de herveiling wegens verzuim van de koper, de onteigeningen, verzet en beslagleggingen, tot deze verschillende verrichtingen overgaan en daartoe volmacht verlenen aan alle ministeriële ambtenaren. Alle vermeldingen en indeplaatsstellingen goedkeuren.

15. Alle rentes op de Staat, alle industriële, commerciële en financiële aandelen, obligaties, waarden en bons van welke aard en onder welke benaming ook, die aan de vennootschap kunnen toebehoren of die haar als gevolg van om het even welke titel kunnen toevallen, verkopen, afstaan en overdragen, deze handelingen van verkoop, afstand of overdracht uitvoeren tegen de beurskoersen die hij passend zal achten, indien deze waarden op de beurs genoteerd zijn, of in die vormen en mits die lasten en voorwaarden die hem zullen believen voor de waarden die geen erkende koers hebben, alle wisselagenten aanstellen, alle overdrachten en conversies van effecten op naam in stukken aan toonder en omgekeerd vragen en verrichten, alle staten, kanttekeningen, kwitanties en om het even welke stukken ondertekenen, de prijzen uit de verkoop, afstand en overdracht incasseren en alle afgeloste effecten terugbetalen, desbetreffend decharge en kwitantie geven.

Alle overdrachten van door de vennootschap verworven effecten aanvaarden, alle overdrachten bewijzen van pandgeving aanvaarden, aile effecten die bij wijze van pandgeving aan de vennootschap werden of zouden worden overgedragen, teruggeven en overdragen bij wijze van teruggave, de verkoop, de overdracht de omzetting aan toonder of de terugbetaling van deze effecten eisen, alle effecten aan toonder of op naam terugtrekken, het bedrag van elke terugbetaling incasseren en daarvoor decharge verlenen, alle voorschotten op effecten goedkeuren.

16. Zich borg stellen, hoofdelijk borg staan voor de verbintenissen van alle personen en van alle vennootschappen ten opzichte van alle personen, vennootschappen en openbare besturen (douane, indirecte belastingen, octrooien, enz.).

" 17. Elk gebruik maken van fondsen, alle kapitaalsbeleggingen doen met hypothecaire waarborg en beding van uitvoerend beslag op onroerend goed, alle voorwaarden, termen en termijnen, alle verplichtingen, beloftes en verbintenissen aanvaarden, alle hypothecaire en andere garanties aanvaarden, alle rekeningen met alle schuldenaars en schuldeisers bespreken en afsluiten. Bij niet-betaling door de schuldenaars of in geval van

°., moeilijkheden met om het even wie, de zaak aanhangig maken bij aile rechtbanken en hoven, als eiser of als verweerder, alle advocaten aanstellen, alle vonnissen, arresten en beschikkingen lichten, deze.doen:uitvoeren met aile rechtsmiddelen. Alle bewarende handelingen stellen, alle inschrijvingen eisen, elk roerend en onroerend beslag leggen, de gedwongen verkoop van alle goederen vervolgen, elke herveiling wegens verzuim van de kdper of elke verkoop ingevolge beslag omzetten, alle zakelijke offertes aanvaarden of doen, het initiatief nemen tot alle orders en verdelingen en er produceren, alle borderellen van toewijzing bekomen en het bedrag ervan incasseren, Voor aile betaalde en ontvangen sommen goede en geldige decharges en kwitantiës geven en verkrijgen. Alle gelijkgerechtigde mededinging en alle prioritaire afstand goedkeuren of aanvaarden.

"

De bevoegde hypotheekbewaarders vrijstellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen, volledige

c of gedeeltelijke opheffing verlenen van elke bevel, beslag, verzet, pandgeving, overschrijving, alsook van elke

eq ambtshalve of conventioneel genomen of te nemen hypothecaire inschrijving en van elke vermelding in de cmarge van voormelde inschrijvingen en overschrijvingen, verzaken aan alle voorrechten en hypotheken, aan alle rechtsvorderingen tot ontbinding en aan alle zakelijke rechten, dit alles met of zonder betaling, evenals voor

eq of na betaling.

Alle overeenkomsten inzake lopende rekeningen opmaken, de werkings- en sluitingsmodaliteiten van de

et rekeningen en van de opeisbaarheid der saldi vaststellen, aile kluizen huren, alle contracten voor kluizen met.

het cliënteel ondertekenen, alle deposito's en beleggingen van fondsen ontvangen, alle ontvangstbewijzen

ervoor verstrekken, chequeboekjes voor het gebruik van deze rekeningen afleveren, alle deposito's van effecten et

et en andere waardepapieren ontvangen en er decharge voor geven, alle documentaire kredieten of kredietbrieven openen, betekenen en bevestigen.

ss 18. ln geval van moeilijkheden met om het even wie, alle noodzakelijke vervolgingen instellen, dwangmaatregelen en andere dwingende stappen nemen, dagvaarden en verschijnen voor alle rechtbanken en hoven als eiser of als verweerder, aile schikkingen treffen, zich verzoenen, onderhandelen, dadingen aangaan, tot een vergelijk komen over om eender welke betwisting, aile deskundigen, scheidsrechters en bemiddelaars benoemen, zich neerleggen bij hun beslissingen of deze betwisten, alle stukken overhandigen, alle gerechtelijke beslissingen bekomen en deze doen uitvoeren, beroep instellen of zich voorzien tegen alle vonnissen, deze aanvaarden of afstand te doen, alle verzet aantekenen, tussenkorren in elk geding, alle advocaten aanstellen en afzetten.

ln geval van collectieve procedure van alle schuldenaars, alle aangiftes van schuldvordering doen en de echtheid ervan bevestigen, elk akkoord geven, elk voorstel tot schuldvereffening aanvaarden of weigeren, alle

et

rechten van de vennootschap doen gelden in geval van het te gelde maken of de afstand van de goederen die haar als waarborg zijn toegekend, alle dividenden ontvangen. In geval van faillissement of gerechtelijk akkoord, deelnemen aan alle vergaderingen van schuldeisers, alle rechten van de vennootschap doen gelden, deelnemen aan elke verdeling van fondsen.

19. De vennootschap in BELGIË vertegenwoordigen op alle vergaderingen van aandeelhouders, deelnemen

aan aile beraadslagingen, uitbrengen van alle stemmen, aile processen-verbaal ondertekenen, het bedrag van alle zitpenningen ontvangen, intekenen op alle uitgiftes van aandelen, het bedrag van het geplaatst kapitaal in een of meer keren betalen, alle intekeningsformulieren ondertekenen, alle ruiloperaties uitvoeren, meewerken aan de oprichting en de vorming van alle nieuwe vennootschappen en de benoeming van alle zaakvoerders, bestuurders of vereffenaars.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

20. ln hef algemeen, de vennootschap vertegenwoordigen en voor haar optreden in alle zaken van om het = ever 'welke aard, alle aanvragen indienen, stappen ondernemen en petities opstellen, alle juridische, btirgerlijke, commerciële en administratieve akten laten verlijden die zouden kunnen worden vereist of die passend worden geacht, zich gedragen naar alle eisen van de Belgische wetten, eraan voldoen en deze uitvoeren bij alles wat het bestaan van de vennootschap en de uitbating ervan in BELGIË betreft.

Geen enkel beding van de hierboven opgesomde machten zal kunnen worden beschouwd als machtiging vanwege de Wettelijke Vertegenwoordiger voor speculatieve operaties of voor het stellen van handelingen die strijdig zijn met deze die de normale en gebruikelijke operaties van de vennootschap vormen.

Te dien einde, alle akten, stukken, bestekken, processen-verbaal verlijden en ondertekenen, woonplaats kiezen, in de plaats stellen, en in het algemeen, alles doen wat hij nuttig of nodig zal achten,

TOEKENNING VAN MACHTEN.

Dit uiteengezet zijnde, heeft de verschijner verklaard, met ingang vanaf 19 december tweeduizend dertien, de handtekeningen en bevoegdheden te wijzigen die het voorwerp zijn geweest van de authentieke akte verleden voor notaris Katrin Roggeman, te Brussel, op 21 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 januari 2012, onder nummer 0025084, en, te dien einde, als volgt de opsomming te doen van de gezamenlijke handtekeningen die gemachtigd zijn om het Belgisch bijkantoor van SOCIETE GENERALE te verbinden, alsook de bevoegdheden verbonden aan elke categorie te definiëren.

Alle akten die het Belgisch bijkantoor van SOCIETE GENERALE verbinden moeten, behoudens de hierna vermelde uitzonderingen, minstens twee gezamenlijke handtekeningen bevatten van personen die de machten van de categoriën A, B of C bekleden, volgens de opsomming hierna.

CATEGORIE A.- De machten die verleend werden aan de Wettelijke Vertegenwoordiger zoals deze zijn opgesomd in de voorafgaande uiteenzetting, doch beperkt tot deze opgesomd onder nummers 1 tot en met 7 en 9 tot en met 20 hierboven. Deze machten zijn toegekend aan de volgende persoon, die alleen mag handelen of gezamenlijk met de Wettelijke Vertegenwoordiger of met één van de hierna genoemde personen aan wie de r machten van de categoriën B of C werden verleend, in functie van de opsomming van bovenvermelde handtekeningen en in zoverre deze volmachten eveneens werden toegekend aan de catergoriën B of C

= De heer Stéphane GARESE.

`Er wordt nader bepaald dat het de voornoemde gevolmachtigde, alleen handelend of gezamenlijk twee aan twee, toegestaan is punctuele volmachten te verlenen.

CATEGORIE B.- De machten die verleend werden aan de Wettelijke Vertegenwoordiger zoals deze zijn i opgesomd in de voorafgaande uiteenzetting, doch beperkt tot deze opgesomd onder nummers 1 tot en met 4, 9 tor en met 12 en 15' tot en met 20 hierboven, Deze machten zijn toegekend aan de volgende personen die mogen handelen, hetzij gezamenlijk twee aan twee, hetzij gezamenlijk met één der hiervoor of hierna genoemde personen die de machten van de categoriën A of C bekleden, in functie van de opsomming van bovnenvermelde handtekeningen, en slechts voor zoveel deze machten eveneens aan de categorie C werden

toegekend.: _ _ - :-Mevrouw Edith BRUDER, Managing Director;

-De heer Frédéric BARBU, Director;

- De heer Sebastien BIEVA, Vice President;

-De heer Frederic DANDOIS, Vice President;

-De heer Roger BACKX, Vice President;

- De heer Walter LAFERE, Vice President;

- De heer Christophe DENAT, Vice President;

De heer Jan GMLIS, Vice President;

-Mevrouw Ann BATEN, AnalysL

CATEGORIE G.- De machten die verleend werden aan de Wettelijke Vertegenwoordiger zoals deze zijn

opgesomd in de voorafgaande uiteenzetting, doch beperkt tot deze opgesomd onder nummers 1 tot en met 4,

9, 11, 12, 15, 17 en 20 hierboven. Deze machten zijn toegekend aan de volgende personen die in functie van

de opsomming van bovenvermelde handtekeningen, gezamenlijk zullen mogen handelen met één der personen

aan wie de machten van de categoriën A of B werden toegekend, voor alle hierboven genoemde machten met

uitzondering van de machten opgesomd onder nummers 3, 9 en 11, waarvoor twee handtekeningen van de

categorie C voldoende zullen zijn :

- Mevrouw Sophie DEMOL, Vice President;

- De heer Richard LOPEZ, Vice President;

- De heer Daniel HAMELRYCKX, Associate.

...1...

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2014 : BL592411
21/06/2013 : BL592411
20/06/2013 : BL592411
11/06/2013 : BL592411
26/06/2012 : BL592411
26/06/2012 : BL592411
27/01/2012
ÿþ Moe word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111 1111

*12025084*

Voc

behot aan I Belgi

Staats

Z

3AN 1"7.17

Griffie

Ondernemingsnr : 455297412

Benaming

(voluit) : SOCIETE GENERALE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap naar Frans recht

Zetel : Parijs (Frankrijk), 29, boulevard Haussmann en exploitatiezetel te Elsene (1050

Brussel), Marsveldplein 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : DELEGATIE VAN MACHTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Katrin ROGGEMAN, geassocieerd notaris te Brussel, op 21 december 2011, [Geregistreerd acht bladen vier renvooien op het lste Registratiekantoor van BRUSSEL de, drie januari 2000 twaalf. Boek 5/54, blad 23, vak 03. Ontvangen vijfentwintig euros (25¬ ). De Eerstaanwezend Inspecteur ai, M. GATELLIER.], blijkt het dat:

IS VERSCHENEN :

De heer GARSIN Claude, wonend in 1180 Brussel, Messidoriaan 215, houder van het Amerikaans paspoort; nummer paspoort nummer 701771319.

Handelend als Wettelijke Vertegenwoordiger in het Belgisch filiaal van de "SOCIETE GENERALE", naamloze vennootschap naar Frans recht met maatschappelijke zetel te Parijs (Frankrijk), Boulevard; Haussmann, 29; geïdentificeerd onder nummer SIREN 552 120 222 RCS PARIS, het Belgisch filiaal bekend; zijnde onder de benaming "SOCIETE GENERALE, Bijkantoor in België van Société Générale Frankrijk", met: exploitatie-zetel te Elsene (1050 Brussel), Marsveldplein 5. Rechtspersonenregister nummer 455.297.412; Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 455.297.412.

Handelend ingevolge de machten die hem werden verleend door de Heer Daniel BOUTON, Voorzitter van de Raad van Bestuur van gezegde vennootschap, zoals blijkt uit een akte verleden voor Meester Nicolas THIBIERGE, geassocieerd Notaris van de vennootschap "Nicolas THIBIERGE, André PENE, Eliane' FREMEAUX, Henri PALUD, Hervé SARAZIN, Jean-Français SAGAUT en Jean-Christophe CHAPUT Burgerlijke Beroepsvennootschap met zetel te PARIJS (achtste arrondissement), rue d'Astorg 9, op 19 april 2007, waarvan een behoorlijk geviseerde uitgifte, samen met een vrije vertaling ervan in de Nederlandse taal op' heden, voorafgaande dezer, werden neergelegd onder de minuten van notaris Matthieu Derynck, te Brussel, op!

" 19 juli 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 augustus 2007 onder nummer;

07120755. "

De heer Claude GARSIN zijn machten uitoefenende, onder andere binnen het kader van het Koninklijk; Besluit nummer 185 van 9 juli 1935 , het Koninklijk Besluit nummer 225 van 7 januari 1936, de wet van 10 juni; 1964, de wet van 9 juli 1975, de wet van 4 december 1990, het Koninklijk Besluit van 9 januari 1991, de wet van! 12 juni 1991, de wet van 4 augustus 1992 en de wet van 22 maart 1993, alsook hun uitvoeringsregle-menten, deze opsomming zijnde niet beperkend. Zij omvatten alle noodzakelijke volmachten en machtigingen om het filiaal in België en in het buitenland geldig te verbinden.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING.

Voorafgaande de toekenning van machten, voorwerp van deze akte, heeft de verschijner verklaard ingevolge hoger vermelde akte van notaris Nicolas Thibierge de dato 19 april 2007, bekleed te zijn van de: volgende machten

1. Het kantoor van Brussel en alle huidige en toekomstige kantoren en bijkantoren, in BELGIË gevestigd,; uitbaten, beheren en besturen ; daartoe alle maatregelen nemen van elke aard, bijkomstig of vereist in het: normale kader van de activiteiten van deze kantoren en bijkantoren, en in het bijzonder, maar zonder beperking: van het algemeen karakter van voormelde bevoegdheden, de hierna vermelde daden stellen.

" 2. In naam van de vennootschap alle lopende rekeningen doen openen bij alle banken en alle andere; instellingen, inbegrepen het Bestuur der Postcheques, en deze rekeningen laten functioneren ten behoeve van: de gebruikelijke verrichtingen van de vennootschap, alle daartoe nuttige documenten ondertekenen, alle;

" bedragen afhalen, alle saldi en rekeningen goedkeuren, alle contracten sluiten met de Regie voor Telegrafie en

Telefonie en met de distributiebedrijven voor water, gas en elektriciteit.

3. Vanwege de Schatkist, aile staatskassen, alle administraties, alle vennootschappen of ondernemingen of

" van alle privé-personen alle sommen in speciën of in handelspapieren, het bedrag van alle effecten en"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

geldswaardige papieren, betalingsopdrachten, facturen, schuldbekente-nissen, obligaties van allerlei aard en postwissels ontvangen en incasseren, er kwijting en kwitantie voor geven.

'4. Alle materialen en machines aankopen, alle contracten betreffende het onderhoud of de verbetering van de machines, het materiaal en de gebouwen van de vennootschap sluiten.

5. Alle huurcontracten in hoedanigheid van huurder of van verhuurder sluiten voor de duur en volgens de voorwaarden die hij passend zal vinden; de rechten die uit dergelijke huurcontracten voortvloeien, afstaan of verwerven en de hernieuwing ervan vragen; alle plaatsbeschrijvingen laten opmaken.

8. Alle verzekeringscontracten van om het even welke aard sluiten, alle polissen ondertekenen en opzeggen, alle bedragen en vergoedingen incasseren en daarvan kwijting geven.

7. Alle personeelsleden van het filiaal benoemen en afzetten, hun functies en hun titels bepalen, de hun toe te kennen bezoldigingen en beloningen vaststellen, alsook alle andere voorwaarden van hun indienstneming en hun ontslag, met dien verstande dat de benoemingen aldus namens de vennootschap gedaan door de Wettelijke Vertegenwoordiger voor BELGIË, of alle andere benoemingen namens de vennootschap gedaan door andere leidende verantwoordelijke van het Belgisch filiaal, van kracht zullen blijven, ook na het stopzetten van de functies van degene die de benoemingen zal hebben toegestaan, en dat zij anderzijds op elk ogenblik in naam van de vennootschap kunnen worden gewijzigd of herroepen, hetzij door de Wettelijke Vertegenwoordiger voor BELGIË, hetzij door elke andere leidende verantwoordelijke van de maatschappelijke zetel of van het Belgisch filiaal, hetzij door om het even wie daartoe gemachtigd is door de raad van bestuur van de vennootschap.

8. In naam van de vennootschap alle of een deel van de bevoegdheden die hij bezit, toekennen aan iedere persoon van het filiaal, voor de duur en mits de voorwaarden die hij passend zal achten, met dien verstande dat de bevoegdheden aldus namens de vennootschap toegekend door de Wettelijke Vertegenwoordiger voor BELGIË, of alle andere bevoegdheden namens de vennootschap toegekend door andere leidende verantwoordelijke van het Belgisch filiaal, van kracht zullen blijven, ook na het stopzetten van de functies van degene die de bevoegdheden zal hebben toegekend, en dat zij anderzijds op elk ogenblik in naam van de vennootschap kunnen worden gewijzigd of herroepen, hetzij door de Wettelijke Vertegenwoordiger voor BELGIË, hetzij door elke andere leidende verantwoordelijke van de maatschappelijke zetel of van het Belgisch filiaal, hetzij door om het even wie daartoe gemachtigd is door de raad van bestuur van de vennootschap. De verschillende categorieën firmahandtekeningen die gemachtigd zijn het filiaal te verbinden, bepalen, alsook de bevoegdheden verbonden aan elke categorie handtekeningen. De echtheid van elke gemachtigde handtekening van de vennootschap aan derden waarborgen.

9. De vennootschap vertegenwoordigen in haar betrekkingen met alle openbare en privé-besturen, met name de administratie van de belastingen van de belasting op de toegevoegde waarde, van de registratie en domeinen, van de douane en accijnzen en van de bijzondere belastingsinspectie, met de spoorwegen en andere vervoersmaatschappijen, de Post, het Bestuur der Postcheques en de Deposito- en Consignatiekas. Hij kan voor de vennootschap alle ingeschreven en aangetekende zendingen en pakketten in ontvangst nemen, alle documenten, alle processen-verbaal, alle klachten, alle verzakingen en alle ontvangstbewijzen ondertekenen. Hij kan alle bewaargevingen doen en terugtrekken bij de Deposito- en Consignatiekas.

Alle bedragen die door de vennootschap zullen verschuldigd zijn, en alle belastingen en taksen betalen ; desbetreffende alle aangiftes doen, alsook alle verzoekschriften voor het verkrijgen van belastingsverlichting en vermindering van rechten indienen.

De vennootschap vertegenwoordigen in haar betrekkingen met de Nationale Bank van BELGIË, met name alle wisselbrieven, alle geldswaardige papieren, cheques en andere handelspapieren accepteren, uitschrijven, endosseren en kwiteren ; alle disconto- en incassostaten aan de Nationale Bank van BELGIË aanbieden en ondertekenen, alle facturen kwiteren, aile waardepapieren als discontogarantie deponeren en terugtrekken, alle ontvangstbewijzen, betalingsopdrachten of cheques zowel op de gewone rekening als op de voorschottenrekening van de vennootschap bij de Nationale Bank van BELGIË ondertekenen ; alle stukken terugtrekken en daarvoor decharge geven, alle afrekeningen goedkeuren, alle obligaties van de Nationale Bank van BELGIË die aan de vennootschap toebehoren of kunnen toebehoren, verkopen, afstaan en overdragen, alle overdrachten ondertekenen, alle betaalbare of betaalbaar wordende dividenden innen, alle kwitanties en kanttekeningen ondertekenen, alle overdrachten bij wijze van teruggave accepteren, alle sommen op gedeponeerde waardepapieren die door de Nationale Bank van BELGIË als garantie op voorschotten zijn aanvaard, lenen, daartoe alle verbintenissen ten aanzien van de Nationale Bank van BELGIË goedkeuren, het bedrag van alle voorschotten incasseren, alle opnemingen op de rekening daartoe verrichten, aile cheques uitschrijven, endosseren en kwiteren, aile als garantie op voorschotten gedeponeerde waardepapieren terugtrekken, alle betaalbare of betaalbaar wordende uitkeringen of dividenden op genoemde waardepapieren in ontvangst nemen, deze overdragen of indien nodig vervreemden.

10. Het lidmaatschap voor de vennootschap aanvragen bij alle beroepsorganisaties, organismen voor sociale zekerheid of andere ; alle inschrijvingen of alle wijzigingen in dit verband bij het handelsregister aanvragen.

11. Alle documenten betreffende de financiële dienstverlening kwiteren en ondertekenen en onder andere, het beheer en de administratie voeren van aile rekeningen en kredieten bij banken of eiders; alle geldswaardige papieren, wisselbrieven, cheques en handelspapieren, postwissels en betalingsopdrachten per kabel uitgeven, endosseren, accepteren, voor aval tekenen, certifiëren, ontvangen en kwiteren, alle overschrijvingen, stortingen en opnemingen verrichten op alle rekeningen, alle rekeningen openen, betwisten en sluiten, alsook de saldi ervan betalen en innen, alle protesten, opzeggingen laten opstellen, alle retourrekeningen opstellen, alle kasbons en reischeques uitgegeven door de vennootschap, ondertekenen, de verworven rechten bij het woonsparen bekrachtigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

12. Alle gebruik maken van fondsen door renten op de Belgische Staat of door de verwerving van beurseffecten of effecten van Belgische of buitenlandse portefeuilles.

'13. Hetzij uit de hand, hetzij door toewijzing alle roerende goederen en, na hiertoe te zijn gemachtigd bij beslissing van de Algemene Directie van de vennootschap, alle onroerende goederen verwerven, dit alles in overeenstemming met de vormen, de prijzen, de lasten en de voorwaarden die de vennootschap passend zal vinden, op alle onroerende goederen bieden of overbieden, zich sterk maken, een lastgever aanwijzen, aile borgen stellen, bezit nemen van de verworven goederen, alle terhandstellingen eisen. De vennootschap verplichten tot betaling van de prijzen en opleg, alsook tot de uitvoering van de voorwaarden van genoemde verwervingen of ruilen, de genotsperiodes en de betalingstermijnen overeenkomen, alle verklaringen afleggen betreffende de oorsprong van de geldmiddelen, alle eigendomstitels intrekken. Alle voorrechten en hypotheken goedkeuren tot zekerheid van de betaling van de koopprijzen en opleg, zowel voor de verworven onroerende goederen als voor andere die aan de vennootschap toebehoren, alle verklaringen, opzeggingen, kennisgevingen, betekeningen, offertes en consignaties verrichten, alle minnelijke schikkingen tot stand brengen en alle gerechtelijke beslissingen vorderen, de koopprijzen en opleg betalen, decharge geven van alle lasten, alle handlichtingen en doorhalingen door uitvoeren.

14. Hetzij uit de hand, hetzij bij opbod alle of een deel van roerende goederen en, na hiertoe te zijn gemachtigd bij beslissing van de Algemene Directie van de vennootschap, alle of ene deel van onroerende goederen, die aan de vennootschap toebehoren of zullen toebehoren in volle eigendom, naakte eigendom of vruchtgebruik, hetzij alleen, hetzij met anderen verkopen voor de prijzen en mits de lasten en voorwaarden die de vennootschap zal adviseren ; alle verkoopsvoorwaarden laten opstellen. Zo nodig alle partijen goederen voor de verkoop samenstellen, de eigendom en de hypothecaire situatie van de verkochte goederen vaststellen, alle aangiftes verrichten, de vennootschap verplichten tot alle waarborgen en tot het verslag van alle rechtvaardigingen, handlichtingen en doorhalingsattesten, de ogenblikken van de ingenottreding bepalen, de plaatsen, wijzen en ogenblikken voor betaling van de prijzen vaststellen. Deze prijzen ontvangen in hoofdsom en interesten, hetzij contant, hetzij op de overeengekomen termijnen, hetzij vooruit, alle betalingsopdrachten en -aanduidingen verrichten, alle ambtshalve te nemen inschrijvingen eisen en alle bewaarders hiervan vrijstellen, bij niet-betaling van alle verkoopprijzen, niet-kwijting van alle lasten en niet-naleving van alle verplichtingen, alle noodzakelijke vervolgingen instellen, dwangmiddelen uitoefenen en andere dwingende stappen nemen, alle vorderingen tot ontbinding van de verkoop instellen, het uitvoerend beslag op onroerend goed vervolgen, alsook de herveiling wegens verzuim van de koper, de onteigeningen, verzet en beslagleggingen, tot deze verschillende verrichtingen overgaan en daartoe volmacht verlenen aan alle ministeriële ambtenaren. Alle vermeldingen en indeplaatsstellingen goedkeuren.

15. Alle rentes op de Staat, alle industriële, commerciële en financiële aandelen, obligaties, waarden en bons van welke aard en onder welke benaming ook, die aan de vennootschap kunnen toebehoren of die haar als gevolg van om het even welke titel kunnen toevallen, verkopen, afstaan en overdragen, deze handelingen van verkoop, afstand of overdracht uitvoeren tegen de beurskoersen die hij passend zal achten, indien deze waarden op de beurs genoteerd zijn, of in die vormen en mits die lasten en voorwaarden die hem zullen believen voor de waarden die geen erkende koers hebben, alle wisselagenten aanstellen, alle overdrachten en conversies van effecten op naam in stukken aan toonder en omgekeerd vragen en verrichten, alle staten, kanttekeningen, kwitanties en om het even welke stukken ondertekenen, de prijzen uit de verkoop, afstand en overdracht incasseren en alle afgeloste effecten terugbetalen, desbetreffend decharge en kwitantie geven.

Alle overdrachten van door de vennootschap verworven effecten aanvaarden, alle overdrachten bewijzen van pandgeving aanvaarden, alle effecten die bij wijze van pandgeving aan de vennootschap werden of zouden worden overgedragen, teruggeven en overdragen bij wijze van teruggave, de verkoop, de overdracht de omzetting aan toonder of de terugbetaling van deze effecten eisen, alle effecten aan toonder of op naam terugtrekken, het bedrag van elke terugbetaling incasseren en daarvoor decharge verlenen, alle voorschotten op effecten goedkeuren.

16. Zich borg stellen, hoofdelijk borg staan voor de verbintenissen van alle personen en van alle vennootschappen ten opzichte van alle personen, vennootschappen en openbare besturen (douane, indirecte belastingen, octrooien, enz.).

17. Elk gebruik maken van fondsen, alle kapitaalsbeleggingen doen met hypothecaire waarborg en beding van uitvoerend beslag op onroerend goed, alle voorwaarden, termen en termijnen, alle verplichtingen, beloftes en verbintenissen aanvaarden, alle hypothecaire en andere garanties aanvaarden, alle rekeningen met alle schuldenaars en schuldeisers bespreken en afsluiten. Bij niet-betaling door de schuldenaars of in geval van moeilijkheden met om het even wie, de zaak aanhangig maken bij alle rechtbanken en hoven, als eiser of als verweerder, alle advocaten aanstellen, alle vonnissen, arresten en beschikkingen Lichten, deze doen uitvoeren met alle rechtsmiddelen. Alle bewarende handelingen stellen, alle inschrijvingen eisen, elk roerend en onroerend beslag leggen, de gedwongen verkoop van alle goederen vervolgen, elke herveiling wegens verzuim van de koper of elke verkoop ingevolge beslag omzetten, alle zakelijke offertes aanvaarden of doen, het initiatief nemen tot alle orders en verdelingen en er produceren, alle borderellen van toewijzing bekomen en het bedrag ervan incasseren. Voor alle betaalde en ontvangen sommen goede en geldige decharges en kwitanties geven en verkrijgen. Alle gelijkgerechtigde mededinging en alle prioritaire afstand goedkeuren of aanvaarden. De bevoegde hypotheekbewaarders vrijstellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen, volledige of gedeeltelijke opheffing verlenen van elke bevel, beslag, verzet, pandgeving, overschrijving, alsook van elke ambtshalve of conventioneel genomen of te nemen hypothecaire inschrijving en van elke vermelding in de marge van voormelde inschrijvingen en overschrijvingen, verzaken aan alle voorrechten en hypotheken, aan alle rechtsvorderingen tot ontbinding en aan alle zakelijke rechten, dit alles met of zonder betaling, evenals voor of na betaling.

Alle overeenkomsten inzake lopende rekeningen opmaken, de werkings- en sluitingsmodaliteiten van de rekeningen en van de opeisbaarheid der saldi vaststellen, alle kluizen huren, alle contracten voor kluizen met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

het cliënteel ondertekenen, alle deposito's en beleggingen van fondsen ontvangen, alle ontvangstbewijzen ervoor verstrekken, chequeboekjes voor het gebruik van deze rekeningen afleveren, alle deposito's van effecten en andere waardepapieren ontvangen en er decharge voor geven, alle documentaire kredieten of kredietbrieven openen, betekenen en bevestigen.

18. In geval van moeilijkheden met om het even wie, alle noodzakelijke vervolgingen instellen, dwangmaatregelen en andere dwingende stappen nemen, dagvaarden en verschijnen voor alle rechtbanken en hoven als eiser of als verweerder, alle schikkingen treffen, zich verzoenen, onderhandelen, dadingen aangaan, tot een vergelijk komen over om eender welke betwisting, alle deskundigen, scheidsrechters en bemiddelaars benoemen, zich neerleggen bij hun beslissingen of deze betwisten, alle stukken overhandigen, alle gerechtelijke beslissingen bekomen en deze doen uitvoeren, beroep instellen of zich voorzien tegen alle vonnissen, deze aanvaarden of afstand te doen, alle verzet aantekenen, tussenkomen in eik geding, alle advocaten aanstellen en afzetten.

In geval van collectieve procedure van alle schuldenaars, alle aangiftes van schuldvordering doen en de echtheid ervan bevestigen, elk akkoord geven, elk voorstel tot schuldvereffening aanvaarden of weigeren, aile rechten van de vennootschap doen gelden in geval van het te gelde maken of de afstand van de goederen die haar als waarborg zijn toegekend, alle dividenden ontvangen. In geval van faillissement of gerechtelijk akkoord, deelnemen aan alle vergaderingen van schuldeisers, alle rechten van de vennootschap doen gelden, deelnemen aan elke verdeling van fondsen.

19. De vennootschap in BELGIË vertegenwoordigen op alle vergaderingen van aandeelhouders, deelnemen aan alle beraadslagingen, uitbrengen van aile stemmen, alle processen-verbaal ondertekenen, het bedrag van alle zitpenningen ontvangen, intekenen op alle uitgiftes van aandelen, het bedrag van het geplaatst kapitaal in een of meer keren betalen, alle intekeningsformulieren ondertekenen, alle ruiloperaties uitvoeren, meewerken aan de oprichting en de vorming van alle nieuwe vennootschappen en de benoeming van alle zaakvoerders, bestuurders of vereffenaars.

20. In het algemeen, de vennootschap vertegenwoordigen en voor haar optreden in alle zaken van om het even welke aard, alle aanvragen indienen, stappen ondernemen en petities opstellen, aile juridische, burgerlijke, commerciële en administratieve akten laten verlijden die zouden kunnen worden vereist of die passend worden geacht, zich gedragen naar alle eisen van de Belgische wetten, eraan voldoen en deze uitvoeren bij alles wat het bestaan van de vennootschap en de uitbating ervan in BELGIË betreft.

Geen enkel beding van de hierboven opgesomde machten zal kunnen worden beschouwd als machtiging vanwege de Wettelijke Vertegenwoordiger voor speculatieve operaties of voor het stellen van handelingen die strijdig zijn met deze die de normale en gebruikelijke operaties van de vennootschap vormen.

Te dien einde, alle akten, stukken, bestekken, processen-verbaal verlijden en ondertekenen, woonplaats kiezen, in de plaats stellen, en in het algemeen, alles doen wat hij nuttig of nodig zal achten.

TOEKENNING VAN MACHTEN.

Dit uiteengezet zijnde, heeft de verschijner verklaard, met ingang vanaf 21 december tweeduizend en elf, de handtekeningen en bevoegdheden te wijzigen die het voorwerp zijn geweest van de authentieke akte verleden voor notaris Matthieu Derynck, te Brussel, op 19 juli 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 augustus 2007 onder nummer 07120755, en, te dien einde, als volgt de opsomming te doen van de gezamenlijke handtekeningen die gemachtigd zijn om het Belgisch bijkantoor van de SOCIETE GENERALE te verbinden, alsook de bevoegdheden verbonden aan elke categorie te definiëren.

Alle akten die het Belgisch bijkantoor van de SOCIETE GENERALE verbinden moeten, behoudens de hierna vermelde uitzonderingen, minstens twee gezamenlijke handtekeningen bevatten van personen die de machten van de categoriën A, B of C bekleden, volgens de opsomming hierna.

CATEGORIE A.- De machten die verleend werden aan de Wettelijke Vertegenwoordiger zoals deze zijn opgesomd in de voorafgaande uiteenzetting, doch beperkt tot deze opgesomd onder nummers 1 tot en met 7 en 9 tot en met 20 hierboven. Deze machten zijn toegekend aan de volgende persoon, die alleen mag handelen of gezamenlijk met de Wettelijke Vertegenwoordiger of met één van de hierna genoemde personen aan wie de machten van de categoriën B of C werden verleend, in functie van de opsomming van bovenvermelde handtekeningen en in zoverre deze volmachten eveneens werden toegekend aan de catergoriën B of C :

-De heer André HELFER, Chief Operating Officer.

Er wordt nader bepaald dat het de voornoemde gevolmachtigde, alleen handelend of gezamenlijk twee aan twee, toegestaan is punctuele volmachten te verlenen.

CATEGORIE B.- De machten die verleend werden aan de Wettelijke Vertegenwoordiger zoals deze zijn opgesomd in de voorafgaande uiteenzetting, doch beperkt tot deze opgesomd onder nummers 1 tot en met 4, 9 tot en met 12 en 15 tot en met 20 hierboven. Deze machten zijn toegekend aan de volgende personen die mogen handelen, hetzij gezamenlijk twee aan twee, hetzij gezamenlijk met één der hiervoor of hierna genoemde personen die de machten van de categoriën A of C bekleden, in functie van de opsomming van bovenvermelde handtekeningen, en slechts voor zoveel deze machten eveneens aan de categorie C werden toegekend :

-Mevrouw Edith BRUDER, Managing Director;

-MevrouwJudith ZIMMERMANN, Managing Director;

-De heer Frédéric BARBU, Director;

- De heer Sebastien BIEVA, Vice President;

-De heer Frederic DANDOIS, Vice President;

- De heer Stéphane GARESE, Vice President;

-De heer Roger BACKX, Vice President;

- De heer Walter LAFERE, Vice President;

Vooi"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- De heer Christophe DENAT, Vice President.

CATEGORIE C.- De machten die verleend werden aan de Wettelijke Vertegenwoordiger zoals deze zijn ;opgesomd in de voorafgaande uiteenzetting, doch beperkt tot deze opgesomd onder nummers 1 tot en met 4, 9, 11, 12, 15, 17 en 20 hierboven. Deze machten zijn toegekend aan de volgende personen die in functie van de opsomming van bovenvermelde handtekeningen, gezamenlijk zullen mogen handelen met één der personen . aan wie de machten van de categoriën A of B werden toegekend, voor alle hierboven genoemde machten met uitzondering van de machten opgesomd onder nummers 3, 9 en 11, waarvoor twee handtekeningen van de categorie C voldoende zullen zijn :

- Mevrouw Sophie DEMOL, Vice President;

- De heer Richard LOPEZ, Vice President;

- De heer Daniel HAMELRYCKX, Associate.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2012 : BL592411
07/07/2011 : BL592411
06/07/2011 : BL592411
20/07/2010 : BL592411
19/06/2009 : BL592411
05/08/2008 : BL592411
14/08/2007 : BL592411
12/07/2007 : BL592411
07/07/2006 : BL592411
12/12/2005 : BL592411
12/12/2005 : BL592411
02/12/2005 : BL592411
19/04/2005 : BL592411
19/08/2004 : BL592411
14/08/2003 : BL592411
14/08/2003 : BL592411
14/08/2003 : BL592411
01/11/2001 : BL592411
01/11/2001 : BL592411
21/10/2000 : BL592411
21/10/2000 : BL592411
29/09/2000 : BL592411
29/09/2000 : BL592411
12/05/1999 : BL592411
12/05/1998 : BL592411
12/05/1998 : BL592411
18/04/1998 : BL592411
18/04/1998 : BL592411
21/11/1997 : BL592411
21/11/1997 : BL592411
05/01/2016 : BL592411
04/12/1996 : BL592411
04/12/1996 : BL592411
13/06/1996 : BL592411
13/06/1996 : BL592411
16/02/1996 : BL592411
16/02/1996 : BL592411
09/08/1995 : BL592411
12/07/1995 : BL592411
12/07/1995 : BL592411
28/06/1995 : BL592411
28/06/1995 : BL592411
28/09/2016 : BL592411
08/11/2016 : BL592411
25/09/2017 : BL592411
17/04/2018 : BL592411

Coordonnées
SOCIETE GENERALE

Adresse
RUE DES COLONIES 11 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale