SOFA INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOFA INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 821.479.043

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 04.06.2014 14150-0581-025
19/08/2014
ÿþMod Wmd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergeleadiontvelmgen ©p

0 7 A. 2011

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van baandel Brussel

Ondernemingsnr Benaming 0821.479.043

(voluit) (verkort) : SOFA INVEST

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres) Neerlegging van een voorstel voor een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt op 5 augustus 2014 door de raad van bestuur van Sofa Invest NV en de raad van bestuur van Immo VAC Gent NV overeenkomstig artikel 719 van het Wetbcek van Vennootschappen

Onderwerp akte :



Uittreksel uit het fusievoorstel

De raad van bestuur van Immo VAC Gent NV (de "Overnemende Vennootschap" of "Immo VAC Gent" zoals hierna meer in detail beschreven) enerzijds, en de raad van bestuur van Sofa Invest NV (de "Over Te Nemen Vennootschap" of "Sofa Invest") anderzijds, hebben op 5 augustus 2014 vergaderd en beslist over de opmaak en goedkeuring van een gezamenlijk fusievoorstel met het oog op de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (het "Voorstel"). Dit Voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders van respectievelijk de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap.

1.BESCHRIJVING VAN DE BEOOGDE VERRICHTING

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting betreft een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van de Over Te Nemen Vennootschap, zowel de activa als de passiva, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat naar de Overnemende Vennootschap, die houdster zal zijn van alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap op datum van de beslissing over de fusie (de "Voorgenomen Verrichting").

Door de Voorgenomen Verrichting zal het gehele vermogen van de Over Te Nemen Vennootschap, zowel de activa als passiva, met inbegrip van doch niet beperkt tot het vastgoed zoals gedetailleerd omschreven in punt 6 hierna, overgaan op de Overnemende Vennootschap.

De Voorgenomen Verrichting zal onderworpen zijn aan de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek Vennootschappen. Er wordt slechts een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overwogen, zodat de fusie enkel plaatsvindt indien de Overnemende Vennootschap op datum van de beslissing over de fusie alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap heeft verworven. Indien de fusie niet voor 31 december 2014 gerealiseerd wordt, komt dit Voorstel te vervallen.

2. IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE VOORGENOMEN VERRICHTING DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN (ARTIKEL 719, 1° W, VENN.)

2.1. De Overnemende Vennootschap Immo VAC Gent NV

De Overnemende Vennootschap is de naamloze vennootschap Immo VAC Gent.

De Overnemende Vennootschap is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0557.992.795 en werd opgericht onder de naam Immo VAC Gent bij notariële akte op 4 augustus 2014.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Havenlaan 12,1080 Brussel.

Het maatschappelijk kapitaal van Immo VAC Gent bedraagt thans EUR 61.500 en is vertegenwoordigd door 300 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van Immo VAC Gent, zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- de verwerving van alle rechten (zowel zakelijke als persoonlijke) met betrekking tot (i) het "Virginie Lovelinggebouw" gelegen aan de Koningin Fabiolalaan te Gent vlak naast het treinstation "Gent-Sint-Pieters" dat bij de oprichting van de vennootschap dienst doet als Vlaams Administratief Centrum Gent (het "Gebouw") en (ii) ieder goed dat in de onmiddellijke omgeving van het Gebouw is gelegen, voor zover de verwerving van deze rechten noodzakelijk of nuttig is voor de uitbating of het beheer van het Gebouw (waarbij iedere verwijzing hierna naar het Gebouw ook een verwijzing omvat naar ieder dergelijk goed in de onmiddellijke omgeving van het Gebouw waarop overeenkomstig deze statuten rechten werden verworven);

- de financiering van de verwerving van deze rechten en de (her)financiering van het Gebouw, met inbegrip via de uitgifte van vastgoedcertificaten met betrekking tot het Gebouw, en de vestiging van zekerheden (met inbegrip van hypotheken) in het kader van deze financiering;

- de uitbating van het Gebouw, inclusief de verhuring ervan aan derden;

- het lenen van geld om de bestaande investeringen veilig te stellen door, onder meer, de financiering van herstellingen, renovaties of verbeteringen aan het Gebouw, en de financiering van commerciële beslissingen met betrekking tot de uitbating van het Gebouw;

de toekenning van persoonlijke of zakelijke rechten aan derden om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel mogelijk te maken;

- de gehele of gedeeltelijke overdracht van het Gebouw; en

- het stellen van alle daden van beheer (met inbegrip van het commercieel, financieel, administratief, juridisch, technisch en algemeen beheer), van renovatie (licht of zwaar), en van beschikking met betrekking tot het Gebouw en alle daden van bestuur van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2.2. De Over Te Nemen Vennootschap Sofa lnvest NV

De Over Te Nemen Vennootschap Sofa lnvest is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0821479.043 en werd opgericht bij notariële akte op 11 december 2009.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel.

De statuten van Sofa lnvest werden verscheidene keren gewijzigd, het laatst op 9 juli 2010.

Het maatschappelijk kapitaal van Sofa Invest bedraagt thans twaalf miljoen euro (EUR 12.000.000) en is vertegenwoordigd door twaalfduizend (12.000) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van Sofa Invest, zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven;

"De vennootschap heeft tot doel;

De ontwikkeling, financiering en realisatie van het Vlaams Administratief Centrum Gent (VAC Gent), op de site Al (van de zone A) aan de Koningin Fabiolalaan te Gent-Sint-Pieters met het oog op de huisvesting en verhuring op lange termijn aan de Vlaamse Gemeenschap.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

W

.;.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag slechts onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen aangaan zowel voor haarzelf en niet voor derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen

" welke van in verband staan met haar doel of welk eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te

bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

3. BOEKHOUDKUNDIGE DATUM (ARTIKEL 719, 2° W. VENN.)

De handelingen van de Over Te Nemen Vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf de datum dat de fusie voltrokken is (zie punt 11 hieronder).

4. BIJZONDERE RECHTEN (ARTIKEL 719, 3° W. VENN.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Over Te Nemen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Bovendien bestaan geen andere effecten binnen de Over Te Nemen Vennootschap.

Daarom zullen er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen warden gecreëerd die bijzondere rechten toekennen aan de aandeelhouders en moeten dienaangaande geen maatregelen worden uitgewerkt.

5. BIJZONDERE VOORDELEN (ARTIKEL 719, 4° W. VENN.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de Over Te Nemen Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap.

6.BESCHRIJVING VAN HET VASTGOED DAT TOT HET PATRIMONIUM VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BEHOORT

De erfpachtrechten op de 'bovengrond' en de 'ondergrond' en op de opgerichte en de op te richten gebouwen op de bovengrond respectievelijk de ondergrond:

I. Onder `bovengrond' moet worden verstaan:

STAD GENT - NEGENDE AFDELING

Het bovengrondse deel van het perceel, en de gebouwen die daarop werden opgericht, gelegen te Gent, aan de Koningin Fabiolalaan, gekadastreerd, sectie I, deel van nummer 0649/52G, met een totale oppervlakte volgens meting van drieduizend negenhonderd vierenvijftig vierkante meter tweeëntachtig vierkante decimeter (3.954,82 m2) vervolgens nummer 0649/52K met een op-pervlakte van drieduizend negenhonderd vijfenvijftig vierkante meter (3.955 m2) en thans nummer 0649/52S/deel met dezelfde configuratie en oppervlakte als het voormalige perceel 649/52K.

Zoals voorschreven gedeelte afgebeeld en aangeduid is als Zone Al op een plan opgemaakt door de heer Jan Collin voor J & T Collin, landmeter-expert, te Wilrijk, op 13 december 2010, welk plan werd gehecht aan de erfpachtakte van 24 januari 2011 verleden voor notaris Niek Van der Straeten tussen de N.M.B.S, Holding en Sofa NV,

Onder het "bovengrondse deel" wordt verstaan het gedeelte gelegen boven de bovenste laag van de betonnen vloerplaat die de ondergrondse parking overdekt, genaamd "gietasfalt" op de technische doorsnede die gehecht is aan de splitsingsakte verleden voor notaris Niek Van der Straeten op 24 januari 2011.

De bovenste laag van de betonnen vloerplaat is gelegen bovenop de volgende deellagen van de betonnen vloerplaat: (i) de laag op de technische doorsnede die is aangeduid als de "waterdichte rok" en (ii) de laag die op de technische doorsnede wordt aangeduid ais "beton".

Op alle plaatsen waar de betonnen vloerplaat onderbroken wordt (ie. niet aangelegd is), bijvoorbeeld omwille van het feit dat er schachten, opritten, trappenhallen, enz, aanwezig zijn, wordt de scheidingslijn geacht horizontaal op dezelfde hoogte door te lopen.

I!. Onder `ondergrond' wordt verstaan: STAD GENT - NEGENDE AFDELING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het ondergrondse gebouw gelegen te Gent, aan de Koningin Fabiolalaan, voorheen ten kadaster bekend sectie I nummers 649/52/11, 6491521K, 649/52/L en een perceel zonder nummer, met een totale oppervlakte volgens nagemelde basisakte van vierendertigduizend zeshonderd zevenentwintig vierkante meter zesennegentig vierkante decimeter (34.627,96 m2).

Thans ten kadaster bekend onder sectie I nummer 649/52/S, met een oppervlakte volgens kadaster van vierendertigduizend zeshonderd achtentwintig vierkante meter (34.628 m2).

Onder het "ondergrondse gebouw" wordt verstaan, het gebouw dat bestaat uit 3 ondergrondse bouwlagen gelegen onder en met inbegrip van de bovenste laag van de betonnen vloerplaat die de ondergrondse parking overdekt, genaamd "gietasfalt" op de technische doorsnede die gehecht is aan de splitsingsakte verleden voor notaris Niek Van der Straeten op 24januari 2011,

De bovenste laag van de betonnen vloerplaat is gelegen bovenop de volgende deellagen van de betonnen vloerplaat: (i) de laag op de technische doorsnede die is aangeduid ais de "waterdichte rok" en (ii) de laag die op de technische doorsnede wordt aangeduid als "beton".

Op alle plaatsen waar de betonnen vloerplaat onderbroken wordt (ie. niet aangelegd is), bijvoorbeeld omwille van het feit dat er schachten, opritten, trappenhallen, enz, aanwezig zijn, wordt de scheidingslijn geacht horizontaal op dezelfde hoogte door te lopen.

De ondergrond waarop Sofa Invest NV een erfpachtrecht heeft wordt afgebeeld met een paarse omlijning/arcering op een metingsplan opgemaakt door de heer Jan Collin voor J&T Collin, landmeter-expert, te Wilrijk, op 13 december 2010, welk plan gehecht is gebleven aan de splitsingsakte verleden voor notaris Niek Van der Straeten, te Destelbergen, op 24 januari 2011, alsook op het plan met nummer SV/02-06 van 7 november 2012 opgemaakt door de heer De Clercq Philippe, architect, welk plan aan nagemelde basisakte gehecht werd, doch niet mee werd overgeschreven op het hypotheekkantoor

A. Op niveau -1:

Zoals aangeduid op het plan voor de technische lokalen en aanhorigheden nr. P3-503-0522-75/-1, gehecht gebleven aan akte houdende overdracht van erfpacht door Sofa NV aan Sofa Invest NV, welk plan een kopie is van het plan van de kelderverdieping -1, gehecht aan de basisakte verleden voor Niek Van der Straeten op 31 oktober 2013:

- een zone voor projectontwikkeling genummerd 1, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: een zone aangeduid in gele kleur met het omcirkelde cijfer 1 (-1 Z3 A 044)

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfhonderd zeventig/honderd duizendsten (570/100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het ondergrondse gebouw.

- een zone bestemd voor projectontwikkeling genummerd 2 en 3 voor aanhorigheden (zone 3) en voor 300 fietsenstallingen (zone 2), omvattende:

a) in privatieven uitsluitende eigendom: de zones aangeduid in gele kleur en met de omcirkelde cijfers 2 (-1 Z3 A 013a) en 3 (-1 Z3 A013b)

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zeshonderd drieënvijftig/honderd duizendsten (6531100A00sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het ondergrondse gebouw.

B. Op niveau -3:

- 350 autoplaatsen zoals weergegeven in groene kleur op het plan nr -3 PcPm0353, gehecht gebleven aan akte houdende overdracht van erfpacht door Sofa NV aan Sofa Invest NV, welk plan een kopie is van een deel van het plan van de kelderverdieping -3, gehecht aan de basisakte verleden voor Niek Van der Straeten op 31 oktober 2013 ;

- een zone bestemd tot locatie voor archieven en kantooraanhorigheden zoals weergegeven in blauwe kleur ("zone archief Al") op voormeld plan;

Voormelde 350 autostaanplaatsen en voormelde zone voor archieven en kantooraanhorigheden komen overeen met 445 autostaanplaatsen zoals aangeduid op het plan van de kelderverdieping -3, gehecht aan nagemelde basisakte verleden op 31 oktober 2013, te weten de autostaanplaatsen, genummerd als volgt:

 -3.02 -- a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, b.09, c.03,

c.04, c.05, c.06, c.07, c.08, c.09, d.05, d.06, d.07, d.08 en d.o9

 -3.03 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08,

b.09, c.01, c.02, c.03, c.04, c.05, c.06, c.07, c.08 en c.09

-- -3.04 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08,

b.09, c.01, c.02, c.03, c.04, c.05, c.06, c.07, c.08 en c.09

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

--- - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, b.09, 0,01, c.02, c.03, c.04, c.05, c.06, c.07, c.08 en c.09

- -3.06 - a.01, a.02, a.03, a.04, a_05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, b.09, c.01, c.02, c.03, c.04, c.05, c.06, c.07, c.08 en c.09

- a.01, a.02, a.05, a.06, a.07, a.08, b.01, b.02, b.05, b.06, b.07, b.08, c.01, c.05, c.06, c.07 en c.08 --- ~3.08 - a.01, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, c.01, c.02,

c.3, c.04, c.05, c.06, c.07 en c.08

----3.09 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, b.09, 0,01, c.02, c.03, c.04, 0,05, c.06, c.07, c.08 en c.09

--- -3.10 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, b.09, c.01, c.02, c.03, c.04, c.05, c.06, c.07, c.08 en c.09

--.- -3.11 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, b.09, 0,01, c.02, c.03, c.04, c.05, c.06, c.07, c.08 en c.09

--- -3.12 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, b.09, c,01, c.02, c.03, c.04, c.05, c.06, c.07, c.08 en c.09

--- -3.13 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09 (staanplaatsen voor andersvaliden), b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08 en b.09

-- -3.14 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, a.08, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, b.09, c,03, c.04, c.06, c.07, c.08 en c.09

-- -3.15 - a.03, a.04, a.06, a.07, a.08, a.09, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, b.08, b.09, c.03, c.04, c.05, c.06, c.07, c.08 en c.09

--- -3.16 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.09, c.01, c.02, c.03,

c.4, c.05, c.06, en c.09

--- -3.17 - a.01, a.02, a.03, a.04, a_05, a.06, a.09, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.09, c.01, c.02, c.03,

c.04, c.05, c.06, en c.09

-.- -3.18 - a.01, a.02, a.03 (voor andersvaliden), a.04 (voor andersvaliden), a.05, a.06, a.07 (voor

andersvaliden), a.08 (voor andersvaliden), a.09, b.01, b.02, b.05, b.06, b.09, c.01, c.02, c.05, c.06 en c.09

- -3.19 - a.01 (voor andersvaliden), a.02 (voor andersvaliden), a.03, a.04, a.05 (voor andersvaliden), a.06 (voor andersvaliden), a.07, b.03, b.04, b.07, c.03, c.04 en c.07

- -3.20 - a.01, a.02, a.03, a.04, a.05, a.06, a.07, b.01, b.02, b.03, b.04, b.05, b.06, b.07, c.01, c.02, c.03, c.04, c,05, c.06 en c.07

- -3.21 -- a.03, a.04, a.05 en a.06

omvattende elk:

a) in privatieven uitsluitende eigendom. de eigenlijke staanplaats, zoals zij op de grond begrensd is door verflijnen of andere markeringsmiddelen,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

- zevenentwintig/honderd duizendsten (27/100.000sten) in de algemene gemeenschappelijke delen van het ondergrondse gebouw;

- zevenentwintig/eenendertigduizend achthonderd zevenentachtigsten (27131.887sten) in de bijzondere gemeenschappelijke delen van het ondergrondse gebouw;

Voorschreven goederen staan beschreven in de basisakte van het ondergrondse gebouw verleden voor notaris Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris te Destelbergen, op 31 oktober 2013, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent formaliteit nummer 67-T-13-11-2013-16399,

7, RUILVERHOUDING

Aangezien voorgenomen verrichting een met fusie gelijkgestelde verrichting is overeenkomst artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen er geen aandelen uitgegeven worden door de Overnemende Vennootschap in ruil voor de inbreng van de Over Te Nemen Vennootschap (artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen). De vraag naar de emissievoorwaarden en de onderliggende ruilverhouding stelt zich dus niet.

8, BELANG VAN DE VOORGENOMEN VERRICHTING

De Voorgenomen Verrichting wordt voorgesteld om de Overnemende Vennootschap toe te laten alle rechters te vervoerven met betrekking tot het vastgoed dat tot het patrimonium van de Over Te Nemen Vennootschap behoort, en dit teneinde alternatieve vormen van herfinanciering van het vastgoed mogelijk te maken, zoals de uitgifte van vastgoedcertificaten met betrekking tot het vastgoed.

De Voorgenomen Verrichting zal de Overnemende Vennootschap ook toelaten om het beheer van de activiteiten en het vastgoed van de Over Te Nemen Vennootschap efficiënter te maken en op die manier kosten te minimaliseren.

9. VERBINTENISSEN

De raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschap verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorgenomen Verrichting onder de hiervoor bepaalde voorwaarden en verbinden zich ertoe het Voorstel voor te leggen ter goedkeuring aan hun respectieve Algemene Vergaderingen.

De raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschap verbinden zich ertoe om ten aanzien van elkaar alsook ten aanzien van de aandeelhouders van de Ovememende Vennootschap alle nuttige inlichtingen mee te delen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

` De in het kader van het Voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk en de raden van

bestuur van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschap verbinden zich er wederzijds toe het vertrouwelijk karakter hiervan te eerbiedigen.

10. GEEN WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap oordeelt dat het niet nodig is om haar statuten te wijzigen teneinde haar maatschappelijk doel uit te breiden in het kader van de Voorgenomen Verrichting (zoals voorzien in artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen), aangezien het de Overnemende Vennootschap op grond van haar maatschappelijk doel al is toegestaan om de activiteiten van de Over Te Nemen Vennootschap uit te oefenen.

11. ALGEMENE VERGADERINGEN

Onderhavig Voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de Over Te Nemen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap ten minste 6 weken na de publicatie van het Voorstel in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, en in elk geval niet vroeger dan op 30 september 2014,

De precieze timing voor de goedkeuring van het Voorstel door hun respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders zal in gemeenschappelijk overleg tussen de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap worden vastgesteld in functie van, onder meer, het moment waarop de Overnemende Vennootschap alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap zal hebben verworven, de voorafgaande administratieve verplichtingen welke gebruikelijk verbonden zijn aan de overdracht van onroerend goed en de datum van publicatie van het Voorstel In het Belgisch Staatsblad.

De Voorgenomen Verrichting zal voltrokken worden zodra alle betrokken vennootschappen daartoe effectief overeenstemmende besluiten hebben genomen.

12. BODEMATTEST

In het kader van de Voorgenomen Verrichting zal een overdracht van grond plaatsvinden, zoals bedoeld ln art. 2, 18° van het Vlaamse Bodemdecreet. Deze overdracht kan pas plaatsvinden voor zover er aan de verplichtingen uit Hoofdstuk VIII 'Overdrachten' van Titel III van het Bodemdecreet werd voldaan.

De Overnemende Vennootschap bevestigt dat zij van de Over Te Nemen Vennootschap een bodemattest d.d. 8 april 2014 ontving betreffende de over te dragen grond en waarvan de inhoud luidt als volgt:

1. Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01,01.2014

afdeling: 44809 GENT 9 AFD

straat + nr.: Koningin Fabiolalaan

sectie : I

nummer: 0649/525000

Verder 'deze grond' genoemd.

2. inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2,1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 04.07.2006.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 04.07,2006

TYPE: oriënterend 'bodêmónderzoek'de Post Gent X te' Gent (06/19051/WD) + beperkte aanvulling'

oriënterend bodemonderzoek (strategie 5A) parking NMBS-Holding Station Gent-Sint-Pieters, Koning

Fabiolalaan, 9000 Gent (Rapport PMOEV100462) van 17.12.2010 door Bodemkundige Dienst van België

AUTEUR: Ecolas NV

DATUM: 25.10.2012

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Beperkte aanvullingen OBO strategie 5A  Ruimtelijke omschrijving, Parking NMBS-Holding,

Koningin Fabiolalaan, 9000 Gent

AUTEUR: Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Kopie van dit attest wordt als Bijlage bij dit fusievoorstel gevoegd.

De Overnemende Vennootschap verklaart dat er op de over te dragen grond momenteel een risico-inrichting gevestigd is en dat zij het nodige zal doen opdat voor het verlijden van de fusieakte aan de verplichtingen die gelden voor de overdracht van risicogronden werd voldaan.

Het Voorstel wordt dan ook aangegaan onder de opschortende voorwaarde dat uiterlijk op 31 december' 2014 een bodemattest wordt voorgelegd waaruit blijkt dat aan deze verplichtingen werd voldaan en dat de overdracht toelaat, conform de bepalingen van het Bodemdecreet,

13, NEERLEGGING EN VOLMACHT

Het Voorstel wordt door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap en door de raad van bestuur van de Over Te Nemen Vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap geven volmacht aan ieder van Niek De Pauw, Eric Blomme, Wim Aerts, Pieter De Bock, Matthias Maselis en Alexandre Ooms, advocaten bij Clifford Chance LLP, handelend door haar bijkantoor gevestigd te Louizalaan 65, bus 2, 1050 Brussel, elk met volmacht om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de neerlegging van dit Voorstel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen (inclusief het ondertekenen van de verschillende formulieren I voor publicatie in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad).

Eric Blomme

Advocaat bij Clifford Chance LLP

Handelend als volmachtdrager

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

illoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

14/02/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

I~~'~ ~~i

RII

*1404 AB

0 5 FEV. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0821.479.043

>Benaming

(voluit) : SOFA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brogniezstraat 54, 1070 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslaglbenoeming bestuurders - zetelverplaatsing

- Via éénparige schriftelijke besluitvorming heeft de algemene vergadering dd. 27 januari 2014 beslist om alle bestuurders eervol te ontslaan uit hun functie als bestuurder, met ingang van 27 januari 2014, ni:

-Stedelijke Ontwikkelingsmaatschappij Fabiolalaan nv (Sofa nv), vast vertegenwoordigd door de heer

Herwig Persoons, bestuurder categorie A;

-De heer Philip Penen, bestuurder categorie A;

-perticipatieMaatschappij Vlaanderen nv, vast vertegenwoordigd door de heer Steven Adons, bestuurder

categorie B.

De algemene vergadering benoemt vervolgens de volgende personen tot bestuurders van de vennootschap:

-ParticipatieMaatschappij Vlaanderen nv, met maatschappelijke zetel te Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

er+ ondernemingsnummer 0455.777.660, vast vertegenwoordigd door de heer Steven Adons, wonende te

Koning Leopold 111-laan 30, 3001 Leuven;

-Mevrouw Elke Van de Walle, wonende te Papenvest 112, 1000 Brussel;

-Mevrouw Mia Segaert, wonende te Westhinderstraat 10, 8670 Koksijde.

De voornoemde bestuurders worden met eenparigheid van stemmen tot bestuurder van de vennootschap benoemd met ingang van 27 januari 2014, voor een periode van zes jaar, die onmiddellijk zal eindigen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2020.

Door het verenigen van alle aandelen in de handen van een en dezelfde groep is het niet meer noodzakelijk om te werken met categorieën van bestuurders en worden voornoemde bestuurders geacht zowel bestuurder categorie A en B te zijn.

Het mandaat van de bestuurders wordt onbezoldigd uitgeoefend.

- De raad van bestuur dd. 27 januari 2014 besliste, bij eenparigheid van stemmen, om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Brogniezstraat 54, 1070 Brussel naar Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel en dit met ingang van 27 januari 2014.

ParticipatieMaatschappij Vlaanderen nv Elke Van de Walle

Bestuurder Bestuurder Vast vertegenwoordigd door Steven Adons

29/01/2014
ÿþ Mad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

81

BRUSSEL

2 JAM 2014

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0821.479.043

Benaming

(voluit) : SOFA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brogniezstraat 54, 1070 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger bestuurder

De vennootschap nam kennis van de vervanging van de vaste vertegenwoordiger van de bestuurder - rechtspersoon, de naamloze vennootschap ParticipatieMaatschappij Vlaanderen, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnummer 0455.777.660, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, te weten wordt ParticipatieMaatschappij Vlaanderen nv vanaf 19 december 2013 voor de uitoefening van haar bestuursmandaat in de vennootschap vast vertegenwoordigd door de heer Steven Arions, wonende te Koning Leopold 111-laan 30, 3001 Leuven ter vervanging van de heer Philip Borremans.

ParticipatieMaatschappij Vlaanderen nv

Bestuurder B

Vertegenwoordigd door

Steven Adons

Vaste Vertegenwoordiger Sofa nv

Bestuurder A

vertegenwoordigd door

Herwig Persoons

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111IWIp11N0W11I

SEP 201à

~ A A w

BRUSSEL

Griffie

vt bah i

aar

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0821.479.043

Benaming

(voluit) : SOFA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brogniezstraat 54 - 1070 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders dd 31 mei 2013 blijkt dat met algemeenheid van stemmen wordt beslist om de hiemavermelde commissaris te herbenoemen tot en met de algemene vergadering in het jaar 2016:

BDO Bedrijfsrevisoren CVBA, Da Vincilaan 9, bus E6, 1935 Corporate Village, vertegenwoordigd door Bart Kegels

Voor eensluidend uittreksel.

Phillp Penen, Participatiematschappij Vlaanderen NV, ,

Bestuurder A vast vertegenwoordigd door

Philip Borremans

Bestuurder B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 22.08.2012 12468-0568-027
04/02/2015
ÿþ1

I

50189 Q

111111

2 3 M;1. 2@15

ter griffie van de rleciï. rt:An'-'7-xnriç u

rechtbank van !Grr~i~ :ah-Lz J C r uss ;

I

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van tde g

rttig,.legolontvartçien on

dndernemingsnr : 0821.479.043

Benaming

(voluit) (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bestuurders: ontslagen en benoemingen -

Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder van 24 december 2014:

De enige aandeelhouder heeft de volgende beslissingen genomen:

Kennisname van het ontslag van volgende bestuurders:

(i) mevrouw Elke Van de Walle, zoals aangeboden aan de Vennootschap per 24 december 2014, met onmiddellijke ingang;

(ii) mevrouw Mia Segaert, zoals aangeboden aan de Vennootschap per 24 december 2014, met onmiddellijke ingang; en

(iii) ParticipatieMaatschappij Vlaandei'én NV, met maatschappelijke zetel te Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel en ondernemingsnummer 0455.777.660 (RPR Brussel), vast vertegenwoordigd door de heer Steven Adons, zoals aangeboden aan de Vennootschap per 24 december 2014, met onmiddellijke ingang.

Benoeming van volgende personen tot bestuurders van de Vennootschap, met ingang van heden:

(1) BVBA Amaury de Crombrugghe, met maatschappelijke zetel te 1640 Sint-Genesius-Rode, Sneppenlaan

16, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0464.615.548 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Amaury de Crombrugghe;

(ii) BVBA Laurent Stalens, met maatschappelijke zetel te 1170 Brussel, Vorstlaan 90, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0867.656.486 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Laurent Stalens;

(iii) BVBA Marc Van Begin, met maatschappelijke zetel te 1170 Brussel, Gemeentelijke Godshuisstraat 105, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0864.979.583 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Van Begin.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurders zal onbezoldigd worden uitgeoefend, en zal, behoudens herbenoeming, eindigen na de jaarvergadering van 2019.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

SOFA INVEST

I

Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergâdering van'dë Ra ad van bestuur gehouden op 24 december 2014:

De Raad van bestuur beslist overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de Vennootschap om de zetel te verplaatsen van het huidige adres naar 1210 Brussel, Sint-Lazaruslaan 4-10, met ingang van heden,

BVBA Amaury de Crombrugghe BVBA Laurent Stalens

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

Amaury de Crombrugghe Laurent Stalens

Vaste vertegenwoordiger Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste biz, van Luik B vermelden _ Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n{en? bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

iBelgisûh

Staatsblad

04/04/2012
ÿþ Mod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaoe~esi* l!

23 MRT

+º% n f,A

Griffie



Ondernemingsnr : 0821.479.043

Benaming

(voluit) : SOFA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brussel 1070, Brogniezstraat 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Notule van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 10.01.2012

1.Met ingang van heden wordt, in unanimiteit, de NV LANDSBEECK, met maatschappelijke zetel te Wilrijk (1620), Heistraat 129, O.N. 0667,599.078, vast vertegenwoordigd door de heer Filip De Poorter, ontslagen als bestuurder A.

2.Er wordt, in unanimiteit, beslist om als nieuwe bestuurder A aan te stellen ter vervanging van de sub 9 ontslagen bestuurder A, de heer Philip Penen, ingeschreven in het Rijksregister onder het nummer 59.06.07471.18 wonende te Hof "Oude Miek" gelegen Brasschaat (2930), Miksebaan 346, met ingang van heden en voor de duurtijd dat automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap welke in het jaar 2015 zal worden gehouden.

Philip Penen,

bestuurder A

Participatiemaatschappij Vlaanderen NV,

bestuurder B,

Vast vertegenwoordigd door Philip Borremans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 01.08.2011 11375-0528-026
20/03/2015
ÿþ 3Aad Word 11.1

Del» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,1.111111101

*15042091*

Ondernemingsnr : 0821.479.043

Benaming

(voluit) : SOFA INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Joost-ten-Node (1210 Brussel), Sint-Lazaruslaan 4-10 (volledig adres)

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - AFSCHAFFING SOORTEN AANDELEN - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geas-socieerde notaris te Brussel, op 27 februari 2015, blijkt het dat:

* Voorafgaande verslagen en verklaringen *-

I. Doelwijziging

De Raad van bestuur heeft een verslag over het voorstel tot doelwijziging opgesteld, in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd vastgesteld op 31 december 2014.

De commissaris, de burgerlijke CVBA BDO bedrijfsrevisoren, vertegen-woordigd door de heer Bert KEGELS, bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, , Da Vincilaan 9 bus E6, Elsinore Building - Corporate Village, heeft een verslag over deze staat opgesteld, in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

. Een exemplaar van deze verslagen zal aan deze akte aangehecht blijven.

II. Afschaffing van de klassen aandelen

De Raad van bestuur heeft tevens een verslag over de afschaffing van soorten aandelen opgesteld, in

toepassing van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van dit verslag zal aan deze akte gehecht blijven.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de huidige tekst van artikel 3 betreffende het doel van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel alle onroerende, verrichtingen en onder andere de koop, de verkoop, de promotie, het productief maken, de bouw, de toe-eigening, de omvorming, de uitbating, het verhuren, het huren en het in beheer geven, de verkaveling, de horizontale splitsing en het brengen onder het stelsel van de medeeigendom van om het even welke onroerende goederen. Bovenstaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag in het kader van het doel, zowel in binnen- ais in buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maat-schappelijk doel en de verwezenlijking ervan kan helpen of bevorderen.

De vennootschap zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België ais in het buitenland.

Dit doel mag verwezenlijkt worden door versmelting, afstand, deelneming, aanbreng, onderschrijving of financiële tussenkomst in andere soortgelijke on-dernemingen of op gelijk welke andere wijze.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, aandelen in pand geven,"

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de bestaande klassen van aandelen af te schaffen.

DERDE BESLUIT,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

wijlagen bij let Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 0 MO 2015

ter griffie trant deenlerlandstalige

rcchtb kopvrr~rtde}_8russel

neergelegd/ontvangen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van drie miljoen tweehonderdduizend euro (3.200.000 EUR) om het van twaalf miljoen euro (12.000.000 EUR) op vijftien miljoen tweehonderdduizend euro (15.200.000 EUR) te brengen door de uitgifte van zevenhonderdéénenzeventig (771) aandelen, van hetzelfde type als de bestaande en genietend van dezelfde rechten en voordelen vanaf de winstverdeling met betrekking tot het boekjaar dat op 1 januari 2014 is begonnen en vanaf hun uitgifte.

Deze nieuwe aandelen zullen worden ingetekend tegen de globale prijs van drie miljoen tweehonderdduizend euro (3.200.000 EUR) en bij Inschrijving volledig in contanten worden volstort.

VIERDE BESLUIT,

De vergadering besluit de bepalingen betreffende de overdracht van aan-delen af te schaffen.

Bijgevolg worden de artikelen 10, 11, 12, 13, 14 en 15 betreffende de overdracht van aandelen afgeschaft.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit de artikelen van de statuten betreffende de verte-genwoordiging en bestuur van de

vennootschap te wijzigen, teneinde ze aan te passen aan de afschaffing van de klassen van aandelen. Er wordt

in het bijzonder besloten dat:.

-de vennootschap voortaan vertegenwoordigd wordt door twee be-stuurders, samen optredend; en

-de Raad van bestuur uit ten minste drie leden zal bestaan, In de ge-vallen voorzien door de wet, mag de

Raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan.

ZESDE BESLUIT,

De vergadering besluit de artikelen van de statuten betreffende het aan-wezigheids- en meerderheidsquorum op aandeelhoudersvergaderingen te wijzi-gen, teneinde ze aan te passen aan de afschaffing van de klassen van aandelen.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit volgende statuten aan te nemen teneinde deze in overeenstemming te brengen met

de voorafgaande besluiten, de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en de huidige

maatschappelijke zetel:

HOOFDSTUK I. - KARAKTER VAN DE VENNOOTSCHAP,

Artikel 1 Vorm - Naam,

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Ze draagt de naam: "SOFA INVEST',

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Joost-ten-Node (1210 Brussel), Sint-Lazaruslaan 4-10,

gerechtelijke arrondissement Brussel.

Hij kan, bij besluit van de raad van bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur en met inachtneming van de wettelijke

beschikkingen inzake het taalgebruik in België, admini-stratieve of exploitatie zetels, dochtervennootschappen,

bijkantoren en agent-schappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft als doei alle onroerende verrichtingen en onder andere de koop, de verkoop, de

promotie, het productief maken, de bouw, de toe-eigening, de omvorming, de uitbating, het verhuren, het huren

en het in beheer geven, de verkaveling, de horizontale splitsing en het brengen onder het stelsel van de mede-

eigendom van om het even welke onroerende goederen. Bovenstaande opsomming is aanwijzend en niet

beperkend.

De vennootschap mag in het kader van het doel, zowel in binnen- als in buitenland, alle daden van

Industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen erf over het algemeen alle

ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maat-schappelijk

doel en de verwezenlijking ervan kan helpen of bevorderen.

De vennootschap zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als

in het buitenland.

Dit doel mag verwezenlijkt worden door versmelting, afstand, deelneming, aanbreng, onderschrijving of

financiële tussenkomst in andere soortgelijke on-dernemingen of op gelijk welke andere wijze,

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar

agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden

verstrekken, aandelen in pand geven.

Artikel 4.- Duur,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

HOOFDSTUK II. - KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5.- Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftien miljoen tweehonderdduizend euro (15.200.000 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door twaalfduizend zevenhonderdéénenze-ventig (12.771) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal kan door een besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de

regels gesteld voor de wijzigingen van de statuten, verhoogd of verminderd worden.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden afgelost zonder verminderd te worden door terugbetaling aan de

aandelen die dit kapitaal vertegenwoordigen van een gedeelte der uitkeerbare winsten.

Artikel 7.- Voorkeurrecht bij inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging, moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst

aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun

aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht tot inschrijving mag evenwel, in het belang van de ven-nootschap, beperkt of opgeheven

worden door de algemene vergadering, volgens een besluit genomen volgens de regels voor de wijziging van

de statuten.

Artikel 8.- Opvragingen op niet volstorte aandelen.

De stortingen op de niet volstorte aandelen worden soeverein door de raad van bestuur opgevraagd.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet gedaan werden

wordt geschorst zolang deze regelmatig opge-vraagd en opeisbaar geworden stortingen niet volledig werden

gedaan,

De aandeelhouders kunnen echter het bedrag van hun inschrijving ver-vroegd volstorten.

Artikel 9.- Aard van de aandelen.

De aandelen zijn en blijven op naam. Zij worden ingeschreven in een re-gister gehouden in de zetel van de

vennootschap,

Artikel 10,- Uitgifte van obligaties.

De vennootschap mag te allen tijde hypothecaire of andere obligaties creëren en uitgeven door besluit van

de raad van bestuur die het type en de voorwaarden van de obligatieleningen zal bepalen.

De vennootschap mag converteerbare obligaties of obligaties met voor-keurrecht, al dan niet verbonden met

andere effecten, uitgeven met inachtneming van de door de wet opgelegde voorschriften.

HOOFDSTUK 111.- BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 11: Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet

aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van

aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan. Evenwel mag, in de door de wet gestelde voorwaarden, de

raad van bestuur slechts uit twee leden bestaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat der niet herko-zen uittredende bestuurders

eindigt onmiddellijk na de gewone algemene verga-dering,

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het mandaat van bestuurder met een vaste of

veranderlijke vergoeding za! worden bezoldigd.

Artikel 12.- Voorzitterschap - Vergaderingen,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen.

De raad van bestuur komt samen na oproeping en onder het voorzitter-schap van zijn voorzitter, of, bij zijn

ontstentenis, van een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De raad van bestuur vergadert op de in de oproeping aangeduide plaats, in België of in het buitenland,

telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen. Hij moet bijeengeroepen worden telkens als tenminste

twee bestuurders erom vragen.

De raad van bestuur vergadert geldig zonder oproepingen als alle be-stuurders aanwezig of

vertegenwoordigd zijn en de agenda hebben aanvaard,

Artikel 13.- Beraadslagingen.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen en

wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder die belet is kan, zelfs per eenvoudige brief, fax of. e-mail, een ander lid van de raad van

bestuur machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Nochtans kan een bestuurder

aldus niet meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

De vergaderingen kunnen worden gehouden door middel van telecom-municatietechnieken die een

gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie. Bestuurders die deelnemen

aan een vergadering die wordt gehouden door middel van dergelijke telecommunicatietechnieken worden

beschouwd als zijnde aanwezig op de vergadering,

Deze middelen moeten de bestuurders toelaten om met elkaar te laten spreken en horen.

De besluiten worden genomen met meerderheid van stemmen van de bestuurders die aan de stemming

deelnemen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

in de gevallen waar de wet het toelaat en die uitzonderlijk moeten blijven en die behoorlijk door de

hoogdringendheid en het belang van de vennootschap worden gerechtvaardigd, mogen de besluiten van de

raad van bestuur worden genomen door de eenparige, schriftelijke toestemming van de bestuurders,

Artikel 14.- Notulen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen door de voorzitter van de

vergadering en de secretaris opgesteld en ondertekend samen met de bestuurders die erom vragen.

Kopieën of uittreksels van deze notulen worden ondertekend hetzij door de voorzitter van de raad van

bestuur, hetzij door een gedelegeerd-bestuurder, hetzij door twee bestuurders.

Artikel 15.- Dagelijks bestuur - Directiecomité.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de

vennootschap wat dit bestuur aangaat, aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, opdragen.

Hij kan eveneens een directiecomité en alle raadgevende of technische commissies oprichten, al dan niet

permanent, samengesteld uit leden binnen of buiten de raad van bestuur gekozen en bijzondere bevoegdheden

delegeren aan lasthebbers van zijn keuze, waarvan hij de eventuele vaste of veranderlijke be-zoldiging bepaalt.

Artikel 16.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarre-kening en op de regelmatigheid

van de verrichtingen weer te geven in deze rekening wordt opgedragen aan één of meer commissarissen,

benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfs-revisoren.

De bezoldiging van de commissarissen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering

vastgesteld.

De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar,

Nochtans is, bij afwijking van de eerste alinea die voorafgaat, de benoe-ming van één of meer

commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt,

Artikel 17.- Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt geldig vertegenwocrdigd in en buiten rechte door twee bestuurders samen

optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een

gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere lasthebbers.

HOOFDSTUK IV. - ALGEMENE VERGADERINGEN.

Artikel 18.- Vergaderingen.

Ieder jaar wordt er op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingen aangeduid,

een gewone algemene vergadering gehou-den de laatste werkdag van de maand mei om negentien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur plaats.

Artikel 19.- Vertegenwoordiging op en toelating tot de algemene ver-gaderingen.

Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten verte-genwoordigen door een derde, al

dan niet aandeelhouder, drager van een bij-zondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, telegram

of fax kan worden gegeven en waarvan de raad van bestuur in voorkomend geval de vorm kan bepalen.

De aandeelhouders op naam worden op de vergadering toegelaten op vertoon van hun certificaat van

inschrijving in het register der aandeelhouders, op voorwaarde dat zij minstens vijf dagen voor de vergadering

ingeschreven werden.

Artikel 20,- Bureau.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn

ontstentenis, door een andere bestuurder.

De voorzitter stelt de secretaris aan, die al dan niet aandeelhouder Is, en de vergadering mag twee

stemopnemers kiezen onder de aanwezige aandeel-houders.

Artikel 21.- Uitstel.

Iedere algemene vergadering, zowel gewone als bijzondere of buitenge-wone vergadering, kan tijdens de

zitting, bij besluit van de raad van bestuur, drie weken worden uitgesteld.

De volgende vergadering heeft het recht definitief te beraadslagen over dezelfde agenda. De formaliteiten

van toelating tot de vergadering en van verte-genwoordiging die ter gelegenheid van de eerste algemene

vergadering werden vervuld, blijven geldig voor de tweede.

Artikel 22.- Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23. Beraadslagingen - Notulen.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten in de agenda opgenomen, zelfs al zou

het gaan over het ontslaan van bestuurders of commissarissen.

Behoudens de gevallen voorzien door de wet of door huidige statuten, kan de vergadering geldig

beraadslagen met gewone meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden Van het bureau en de

aandeelhouders die het vragen.

Kopieën of uittreksels van deze notulen worden ondertekend hetzij door de voorzittèr van de raad van

bestuur, hetzij door een gedelegeerd-bestuurder, hetzij door twee bestuurders.

HOOFDSTUK V. - BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDE-LING.

Artikel 24.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum stelt de raad van bestuur de inventaris en de jaar-rekening op, alsmede, in

voorkomend geval, zijn jaarverslag.

Artikel 25.- Verdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aan-leggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplicht wan-neer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur,

ieder jaar over de aanwending ervan zal be-slissen.

Artikel 26.- Betaling van dividenden  Interimdividend.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door de raad van

bestuur worden aangeduid.

De raad van bestuur mag, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkom-stig de wettelijke bepalingen

terzake, de uitkering van interimdividenden beslissen en de datum van hun betaling bepalen.

HOOFDSTUK VI. - ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 27.- Ontbinding,

De ontbinding van de vennootschap kan op ieder ogenblik uitgesproken worden door een besluit van de

algemene vergadering der aandeelhouders genomen volgens de regels vereist voor de wijzigingen van de

statuten.

Artikel 28.- Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en de terugbetaling van het werkelijk

volstort kapitaal wordt het saldo per gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

HOOFDSTUK VII. - ALGEMENE BESCHIKKINGEN.

Artikel 29.- Keuze van woonplaats.

Ieder aandeelhouder op naam, bestuurder, directeur, gemachtigde, veref-fenaar, die in het buitenland woont

is, voor de uitvoering van huidige statuten, gehouden woonplaats te kiezen in België. Gebeurt zulks niet, wordt

hij geacht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap te hebben gedaan,

Artikel 30.- Gemeen recht.

Voor al wat in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering beslist mevrouw Tatiana POSA, wonende te 1190 Brussel, Rodenbachstraat 64, als

bestuurder te benoemen.

Behalve herkiezing zal haar opdracht eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het

jaar tweeduizend negentien,

Haar mandaat als bestuurder is onbezoldigd.

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de raad van bestuur,

voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan,

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie, volmachten, verslagen en bankattest

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOFA INVEST

Adresse
SINT-LAZARUSLAAN 4-10 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale