SOLAR SOLUTIONS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLAR SOLUTIONS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.195.813

Publication

19/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/09/2012
ÿþ " ;. Mod word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 111fl liii! 11111 11111 11111 11111 111fl 1111 1111

*iaias~3a*

2 4 AUG dult

Griffie " ~

(g i q -/05-

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "Solar Solutions Belgium" (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Havenlaan 86C, bus 204

(volledig adres) OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Onderwerp akte :



Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op tweeëntwintig augustus tweeduizend en twaalf.

1. De nauwkeurige aanwijzing van de vennoten:

1. De vennootschap naar Nederlands recht "Scheuten Soiar Solutions B.V,", gevestigd te 5928 LL Venlo (Nederland), van Heemskerckweg 30, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het dossiemummer, 55121225.

2. De vennootschap naar Nederlands recht "Scheuten Solar Trade B.V.", gevestigd te 5928 LL Venlo' (Nederland), van Heemskerckweg 30, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het dossiemummer, 55182968.

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: "Solar Solutions Belgium"

3. De zetel van de vennootschap: 1000 Brussel, Havenlaan 86C, bus 204, in het gerechtelijke arrondissement Brussel

4. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening als in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, het ontwikkelen van photovoltaïsche systemen en het ontwikkelen van, de fabricage van, de handel in alsmede de in- en uitvoer van alle soorten verwarmings-, koelings- en energiesystemen.

De vennootschap mag :

* aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

* deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;

* zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft borg-stellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ .18.550,00), verdeeld

in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

c) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde termijn benoemd:

de vennootschap naar Nederlands recht "Scheuten Solar Trade B.V.", gevestigd te 5928 LL Venlo (Nederland), van Heemskerckweg 30, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het dossiemummer 55182968, die voor de uitvoering van deze opdracht vast wordt vertegenwoordigd door de heer VERBERNE Petrus Henricus, geboren te Eindhoven (Nederland) op 12 januari 1969, wonend te 5212 BG 's-Hertogenbosch (Nederland), Fredrik Hendriklaan 60, op heden zonder Bis-registernummer, dit overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Krachtens artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Commissaris : één (1)

Werd aangesteld tot commisaris :

de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, met ondernemingsnummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer NEIJENS Koen, bedrijfsrevisor.

De opdracht van de commissaris neemt een einde bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend vijftien (2015).

b) Intern bestuur:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

8. Het begin en het einde van het boekjaar:

één januari - eenendertig december, en voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend en

twaalf (2012.12.31).

9. a) Gewone algemene vergadering:

de laatste donderdag van de maand april, om zeventien (17:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar

tweeduizend dertien (2013).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, ai dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst - reserve:

Van het te bestemmen winstsaldo wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenornen om de wettelijke reserve

te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

zaakvoerders.

b) de wijze van vereffening:

onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

11. Bijzondere volmacht

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, met ondernemingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot:

a) inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de

Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 22 augustus 2012, met in bijlage : twee volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SOLAR SOLUTIONS BELGIUM

Adresse
HAVENLAAN 86C, BUS 204 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale