SOLID21 PRODUCTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLID21 PRODUCTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.955.743

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 11.09.2014 14586-0011-010
21/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307584*

Neergelegd

19-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841955743

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): SOLID21 PRODUCTIONS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Varkensmarkt 24 bus E8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit het uittreksel van een akte verleden voor Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist, op zestien december twee

duizend en elf

blijkt dat de heer en mevrouw

1 . De Heer GALON Stephan Frans Marcel, rijksregister nummer 710917 353 12, geboren te Knokke-Heist op

17.9.1971,

En zijn echtgenote

2. Mevrouw MONTFORT Carmen Elise Tony, rijksregister nummer 630621 352 92, geboren te Bree op 21 juni

1963,

Beiden wonende te 1000 Brussel, Varkensmarkt 24/E/8.

Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris

Eric Deroose te Knokke-Heist met tussenkomst van notaris Siegfried Defrancq te Zellik op 7.5.2010.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de

NAAM:

* SOLID21 PRODUCTIONS 

ZETEL: te 1000 BRUSSEL, Varkensmarkt 24/E/8

DUUR:

Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

De comparant verklaart en erkent:

1. Dat het maatschappelijk kapitaal van 18.600 Euro volledig geplaatst is, het is verdeeld in duizend (1000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde

2. Dat het gestort is ten belope van 6.200,00 ¬ waarbij op ieder van de aandelen ten

minste 1/5 gestort is.

De 1000 aandelen werden als volgt onderschreven:

Door GALON Stephan voornoemd, voor inbreng in contanten tot beloop van 18.581,40 ¬ waarvoor hem 999

aandelen worden toegekend. Op de 999 aandelen werd er slechts 6181.40 ¬ gestort.

Door MONTFORT Carmen voornoemd, voor inbreng in contanten tot beloop van 18,60 ¬ waarvoor haar 1

aandeel worden toegekend. Dit aandeel werd volledig volstort.

Het geheel van de inbreng in speciën werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van

de vennootschap in oprichting bij ING bank zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door

voornoemde instelling en overhandigd aan ondergetekende notaris.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

BOEKJAAR:

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Organisatie en/of productie van voorstellingen, expo s, concerten, conferenties, bijeenkomsten, seminaries, boeken, edities en andere socio-culturele activiteiten.

2. De onderhandeling, consultancy, organisatie van activiteiten op het gebied van spektakel en audio-visuele activiteiten zoals met name de muziek, film, theater, dans, televisie, video, reclame en communicatie.

3. Onderhandelen, consultancy en organisatie van onderhandelingsactiviteiten.

4. De aankoop, verkoop en handel in al zijn vormen van materiaal en diensten of productie in het kader van de hierboven vermelde activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

RESERVE EN WINSTVERDELING:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan.

ONTBINDING:

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto  actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld om in voorkomend geval volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerders dienen hun voorstellen te verantwoorden, zoals voorzien in artikel 332 W.Venn.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto - actief ten gevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan één / vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één / vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto - actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 W.Venn., kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, bij meerderheid van twee derden van de stemmen. Is op dat gebied niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder als vereffenaar beschouwd.

BESTUUR:

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan worden door deze woorden: "Voor *, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de (een) zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten. Het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden de functie van een zaakvoerder ten einde loopt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand nà het beëindigen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGERSMACHT:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni 2013 indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

SLOT EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31.12.2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand juni 2013 om 18.00u.

2. Benoeming van zaakvoerders-vaste vertegenwoordiger

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

De Heer Galon Stephan die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

Zijn ambt is onbezoldigd voor het jaar 2011 en is bezoldigd vanaf 1.1.2012.

Indien de BVBA  Solid21 Productions wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder

van een andere vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door zelfde persoon worden

uitgeoefend, hetgeen deze verklaart te aanvaarden.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Overname

De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de vennootschap in

oprichting sedert 1 november 2012.

5. Volmacht:

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde Fiscozone bvba te 1030 Schaarbeek, en in het bijzonder de Heer POLLYN Denis, aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.08.2015 15552-0552-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16524-0469-010

Coordonnées
SOLID21 PRODUCTIONS

Adresse
VARKENSMARKT 24, BUS E8 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale