SPIRIGROS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPIRIGROS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.022.736

Publication

15/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/11/2013
ÿþrs\ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i 1

behouden 111111

aan het *131 7382+

Belgisch

Staatsbiac





BRUSSEi.

1 5 NOV 20131

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0833.022.736

Benaming

(voluit) : VDP HOLDING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : B - Grimbergen (1853 Strombeek-Bever), Mutsaardplein 2A

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (proces-verbaal van de overnemende vennootschap)

er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op 13 november 2013, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen van de Vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDP HOLDING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Grimbergen (1853 Strombeek-Bever), Mutsaardplein 2A heeft beslist :

Eerste besluit : Fusievoorstel

De bestuursorganen van zowel de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDP HOLDING", overnemende vennootschap, en van de naamloze vennootschap "SPIRIGROS", met zetel te 1000 Brussel, Philippe de Champagnestraat 14-20, RPR 0453.160.046, overgenomen vennootschap hebben op 16 september 2013 een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van, het Wetboek van Vennootschappen.

Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel op 23 september 2013, en werd bekendgemaakt door mededeling in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 oktober 2013 onder nummers 149239 en 14923&

de enige vennoot keurt dit fusievoorstel goed.

Tweede besluit : Fusie

De enige vennoot beslist overeenkomstig het fusievoorstel, de fusie van de vennootschap "VDP HOLDING" en van de naamloze vennootschap "SPIRIGROS", bij wijze van overdracht door deze laatste van haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, zoals blijkt uit de stand van activa en passiva afgesloten per datum van 30 juni 2013, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, overeenkomstig artikel 676, eerste lid, van het Wetboek van vennootschappen.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen vanaf 1 juli 2013 boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Derde besluit : Verplaatsing zetel

De enige vennoot beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen vanaf heden naar het adres van de

overgenomen vennootschap te weten, Philippe de Champagnestraat 14-20 te 1000 Brussel.

Vierde besluit : Wijziging benaming

De enige vennoot beslist de naam van de vennootschap te veranderen vanaf heden in de naam van de

overgenomen vennootschap te weten, "SPIRIGROS".

Vijfde besluit : Machten

De vergadering beslist alle machten aan de enige zaakvoerder te verlenen voor de uitvoering van de

beslissingen die voorafgaan en voor het opstellen van de gecoördineerde tekst der statuten.

VERKLARINGEN

A. Vaststellingen,

(,..)

B. Machten.

Alle nodige machten, met recht deze over te dragen, worden verleend aan Deprince, Cherpion & Associés sprl, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1120 Brussel, Oorlogskruisenlaan, 149/13 en ondernemingsnummer 0890.994.191, ten einde de formaliteiten bij de Kruispuntbank Ondernemingen, in voorkomend geval, bij ieder ondernemingsloket en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren zowel voor de overnemende als voor de overgenomen vennootschap.

C. Interne en externe wettigheid,

D. Pro-fisco.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Huidige fusie geschiedt met toepassing van de voordelen voortvloeiende uit artikel 211 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen en artikel 11 en artikel 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie- coördinatie van de statuten.

Meester Didier BRUSSELMANS

Notaris

G¬ sseleire Versélaan 20

B -1082 Brussel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

yrh < 1 Î

hpuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2013
ÿþ" 13199238*

i

III

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0833.022.736

Benaming

(voluit) : VDP HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mutsaardplein 2A, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

9.TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

A.Opstorpende vennootschap

De opslorpende vennootschap zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VDP HOLDING zijn waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9653 Grimbergen, Mutsaardplein 2A.

Zij wordt ingeschreven in het Kruispunt Bank van Ondernemingen onder het nummer 0633.022.736. Het maatschappelijk doel van de opslorpende vennootschap luidt als volgt :

« De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het leveren van administratieve diensten in de meest ruime zin van het woord, en met name van secretariaat en beheer, adviesverlening en het uitvoeren van studieopdrachten en audits in diverse sectoren zoals alle juridische, financiële, administratieve en fiscale dienstverlening, aisook technische, administratieve, juridische, financiële en economische bijstand.

De vennootschap kan bijzondere audit-opdrachten vervullen en bijstand verlenen ter gelegenheid van onderhandelingen en commerciële vertegenwoordigingen in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel In België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenspraak met dezen: het nemen van participaties in aile mogelijke industriële, commerciële of burgerlijke ondernemingen, alsook het beheer van de aldus verworven participaties, welk beheer dient te worden begrepen in de ruimste zin. Zij kan met name, zonder dat deze opsomming limitatief is:

- het verwerven, door aankoop of onderschrijving, van aandelen, obligaties, kasbons en alle mogelijke andere roerende waarden, van zowel bestaande ais nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze waarden;

- op enigerlei wijze betrokken zijn bij de oprichting, de ontwikkeling en het beheer van vennootschappen door middel van inbrengen, deelname of alle mogelijke andere wijzen van investering, of door het aanvaarden en vervullen van bestuursmandaten;

- bijkantoren oprichten, hetzij door afsplitsingen, hetzij door deelnames;

- handelen als tussenpersoon ter gelegenheid van onderhandelingen gevoerd met het oog op de overname van vennootschappen of het nemen van deelnemingen; en

- het verzekeren aan aile mogelijke vennootschap van technische, financiële of administratieve bijstand, en zich borg voor hen stellen.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als In het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenspraak met hen, het beheer van een roerend en een onroerend patrimonium. In dit kader kan de vennootschap alle mogelijke burgerlijke rechtshandelingen stellen van aankoop, verkoop, omvorming, ordening, het sluiten van handels- en andere huren, onderverhuring en ruil van onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten van beroepskoper en  verkoper.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke leningen aangaan of toekennen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële verrichten, roerende of onroerende , welke rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar doel.

Zij mag bij wijze van Inbreng, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

indien een activiteit zou onderworpen zijn aan een specifieke reglementering of toegang tot het beroep zal de vennootschap haar activiteiten in deze sector opschorten tot het bekomen van de nodlge toestemmingen en vergunningen ».

B.Opgeslorpte vennootschap

De opgeslorpte vennootschap zal de naamloze vennootschap SPIRIGROS zijn waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Philippe de Champagnestraat 14  20.

Zij wordt ingeschreven in het Kruispunt Bank van Ondernemingen onder het nummer 0453.160.046 Het maatschappelijk doei van de opslorpende vennootschap luidt als volgt (vrij vertaling)

« De hoofdactiviteit van de vennootschap is de invoer, uitvoer, groot- of kieinhandelsverkoop van alle producten op het vlak van wijn en sterke drank in de ruimste zin. De rest van de activiteit is complementair.

De vennootschap heeft tot doel alle industriële, financiële, roerende of onroerende transacties van om het even welke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de handel, de fabricage, de verhuur, de aankoop, de groot- of kleinhandeisverkoop, de vertegenwoordiging, de distributie, de service, de verpakking, de exploitatie en de makelaardij, de invoer en de uitvoer, hetzij voor haar eigen rekening hetzij voor rekening van derden van:

1)Alie snackbars, brasseries, hotels, restaurants, tavernes, drank- en eetgelegenheden, cabarets,

discotheken, buffetten, vestiaires voor publiek, verhuur van plaatsen, voorstellingszalen, banketten,

traiteurdiensten.

2)De verlening van diensten en van bijstand aan ondernemingen en particulieren.

3)Alle transacties van aankoop, verkoop, verhuur van gebouwen.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende en onroerende transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan elke activiteit uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zou kunnen bevorderen en op eender welke manier aan een dergelijke activiteit deelnemen.

Zij kan participeren In of fusioneren met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of die kunnen bevorderen.

Zij kan zowel in België ais in het buitenland alle commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële transacties verrichten die rechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel

2.DATUM WANNEER DE FUSIE IN VOEGE TREEDT

De fusie zal met ingang op 1 juli 2013 om nul uur in voege treden.

Op boekhoudkundig vlak, zuilen alle handelingen verricht door de opgeslorpte vennootschap sinds die datum geacht worden te zijn verricht voor VDP HOLDING BVBA en de winst of het verlies zal voor deze laatste vennootschap ten gunste of ten laste worden genomen

3.RECHTEN TOEGEKEND AAN AANDEEL-HOUDERS VAN DE OPGESLORPTE VENNOOTSCHAP

AI de aandelen, vertegenwoordigend het kapitaal van de opgeslorpte vennootschap, zijn gewone aandelen. Bijgevolg zal er geen bijzonder recht aan de aandeelhouders van de opgeslorpte vennootschap worden toegekend.

4.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN

e

î

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Geen bijzonder voordeel zal toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

5. VERSCHEINDENE

ln overeenstemming met Wetboek van vennootschappen, het fusievoorstel zal door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd warden neergelegd en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Elke vennootschap za! ook de documenten en inlichtingen voorzien in de wet houden ter beschikking van haar aandeelhouders op haar maatschappelijke zetel.

Meneer Benoît Van de Pontseele

Zaakvoerder















Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0170-008
15/04/2013
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR PEI_GE

0 8 -Oit- k013 BAUSSial

_E GISCH STA'-1TS81_AD Griffie

2 9 MAR. 2013

Ondernemingsnr : 0,03. ce. le __

Benaming Q

(voluit) : VDP HOLDING ,e



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C C

d>J'

`~T N

Onderwerp akte

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op 28 maart 2013, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDP HOLDING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1853 Strombeek-Bever, Mutsaardplein 2A, beslist heeft:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te laten lopen van 1 oktober van ieder jaar tot 30

september van het jaar daarop. Bijgevolg wordt het huidig boekjaar, begonnen op 1 april 2012 eindigen op 30

september 2013 en uitzonderlijk achttien maanden bedragen.

Tengevolge hiervan za! de volgende gewone algemene vergadering gehouden wordt op de laatste vrijdag

van de maand maart 2014 om 18.00 uur.

TWEEDE BESLUIT - VOLMACHT VOOR DE UITVOERING VAN VOORGAANDE BESLISSINGEN

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de zaakvoerder voor de

uitvoering van de beslissingen die voorafgaan.

voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

Meester Didier BRUSSELMANS.

Notaris

Gisseleire Versélaan 20

B - 1082 Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zetel : B - 4 853 Strombeek-Bever, Mutsaardplein 2A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2013
ÿþ*13055595*

(~ii ~'" ~

Mod Word 11.1

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.022.736

Benaming

(voluit) : VDP HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mutsaardplein 2A, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

1 TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

A.Opslorpende vennootschap

De opslorpende vennootschap zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VDP HOLDING zijn waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1853 Grimbergen, Mutsaardplein 2A.

Zij wordt ingeschreven in het Kruispunt Bank. van Ondernemingen onder het nummer 0833.022.735. Het maatschappelijk doel van de opslorpende vennootschap luidt als volgt

« De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, het leveren van administratieve diensten in de meest ruime zin van het woord, en met name van secretariaat en beheer, adviesverlening en het uitvoeren van studieopdrachten en audits in diverse sectoren zoals alle juridische, financiële, administratieve en fiscale dienstverlening, alsook technische, administratieve, juridische, financiële en economische bijstand.

De vennootschap kan bijzondere audit-opdrachten vervullen en bijstand verlenen ter gelegenheid van onderhandelingen en commerciële vertegenwoordigingen in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenspraak met dezen: het nemen van participaties in alle mogelijke industriële, commerciële of burgerlijke ondernemingen, alsook hét beheer van de aldus verworven participaties, welk beheer dient te worden begrepen in de ruimste zin. Zij kan met name, zonder dat deze opsomming limitatief is:

- het verwerven, door aankoop of onderschrijving, van aandelen, obligaties, kasbons en alle mogelijke andere roerende waarden, van zowel bestaande als nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze waarden;

- op enigerlei wijze betrokken zijn bij de oprichting, de ontwikkeling en het beheer van vennootschappen door middel van inbrengen, deelname of alle mogelijke andere wijzen van investering, of door het aanvaarden en vervullen van bestuursmandaten;

- bijkantoren oprichten, hetzij door afsplitsingen, hetzij door deelnames;

- handelen als tussenpersoon ter gelegenheid van onderhandelingen gevoerd met het oog op de overname van vennootschappen of het nemen van deelnemingen; en

- het verzekeren aan alle mogelijke vennootschap van technische, financiële of administratieve bijstand, en zich borg voor hen stellen.

De vennootschap heeft tevens tot deel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenspraak met hen, het beheer van een roerend en een onroerend patrimonium. In dit kader kan de vennootschap alle mogelijke burgerlijke rechtshandelingen stellen van aankoop, verkoop, omvorming, ordening, het sluiten van handels- en andere huren, onderverhuring en ruil van onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten van beroepskoper en  verkoper.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke leningen aangaan of toekennen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële verrichten, roerende of onroerende , welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

Zij mag bij wijze van inbreng, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

indien een activiteit zou onderworpen zijn aan een specifieke reglementering of toegang tot het beroep zal de vennootschap haar activiteiten in deze sector opschorten tot het bekomen van de nodige toestemmingen en vergunningen ».

B.Opgeslorpte vennootschap

De opgeslorpte vennootschap zal de naamloze vennootschap SPIRIGROS zijn waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Philippe de Champagnestraat 14  20,

Zij wordt ingeschreven in het Kruispunt Bank van Ondernemingen onder het nummer 0453.160.046 Het maatschappelijk doel van de opslorpende vennootschap luidt als volgt (vrij vertaling)

« De hoofdactiviteit van de vennootschap is de invoer, uitvoer, groot- of kleinhandelsverkoop van alle producten op het vlak van wijn en sterke drank in de ruimste zin. De rest van de activiteit is complementair.

De vennootschap heeft tot doel alle industriële, financiële, roerende of onroerende transacties van om het even welke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de handel, de fabricage, de verhuur, de aankoop, de groot- of kleinhandelsverkoop, de vertegenwoordiging, de distributie, de service, de verpakking, de exploitatie en de makelaardij, de invoer en de uitvoer, hetzij voor haar eigen rekening hetzij voor rekening van derden van:

1)Alle snackbars, brasseries, hotels, restaurants, tavernes, drank- en eetgelegenheden, cabarets,

discotheken, buffetten, vestiaires voor publiek, verhuur van plaatsen, voorstellingszalen, banketten,

traiteurdiensten.

2)De verlening van diensten en van bijstand aan ondernemingen en particulieren.

3)Alle transacties van aankoop, verkoop, verhuur van gebouwen.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende en onroerende transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan elke activiteit uitoefenen die' de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zou kunnen bevorderen en op eender welke manier aan een dergelijke activiteit deelnemen.

Zij kan participeren in of fusioneren met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of die kunnen bevorderen.

Zij kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële transacties verrichten die rechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel »,

2.DATUM WANNEER DE FUSIE IN VOEGE TREEDT

De fusie zal met ingang op 1 januari 2013 om nul uur in voege treden.

Op boekhoudkundig vlak, zullen alle handelingen verricht door de opgeslorpte vennootschap sinds die datum geacht worden te zijn verricht voor VDP HOLDING BVBA en de winst of het verlies zal voor deze laatste vennootschap ten gunste of ten laste worden genomen.

3.RECHTEN TOEGEKEND AAN AANDEEL-HOUDERS VAN DE OPGESLORPTE VENNOOTSCHAP

Al de aandelen, vertegenwoordigend het kapitaal van de opgeslorpte vennootschap, zijn gewone aandelen. Bijgevolg zal er geen bijzonder recht aan de aandeelhouders van de opgeslorpte vennootschap worden toegekend.

4.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Geen bijzonder voordeel zal toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

5. VERSCHEINDENE

In overeenstemming met Wetboek van vennootschappen, het fusievoorstel zal door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Elke vennootschap zal ook de documenten en inlichtingen voorzien in de wet houden ter beschikking van haar aandeelhouders op haar maatschappelijke zetel.

Meneer Benoît Van de Pontseele

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 24.10.2012 12617-0054-008
17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 09.11.2011 11605-0571-013
09/08/2011
ÿþ ~~_.._:e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





e +iiiaxssi

Voo 11

behou

aan I'

Selgif

Staatst

4Pejs .'iZt.

2 8 JUL 201/Griffie

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Benaming : VDP HOLDING

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIIJKHEID

Zetel : MUTSAARDPLEIN 2A, 1853 STROMBEEK-BEVER

Ondernerningsnr : 0833022736

Voorwerp akte : DIVERSEN

Uittreksel PV buitengewone algemene vergardering der aandeelhouders van 23 mai 2011

" ...De algemene vergadering besluit unaniem om het gebruik door haar oprichters van het recht van: afstand voorzien in artikel 749 van Wetboek van Vennootschappen in het kader van de gedeeltelijke splitsing; van de nv TASTEVIN DIFFUSION te bekrachtigen

Benoît Van de Pontseele

Zakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

02/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

esee2 1 JAN, 2011

Griffie

111

'11017638"

' Vo beho aan Belt Staat r





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VDP HOLDING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : B - 1853 Strombeek-Bever, Mutsaardplein 2A

Onderwerp akte : Oprichting ingevolge gedeeltelijke splitsing van N.V TASTEVIN DIFFUSION STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op`. 30/12/2010, ter registratie neergelegd, dat naar aanleiding van de splitsing van de naamloze vennootschap: TASTEVIN DIFFUSION, met zetel te 7080 Frameries, rue Montavaux, 118, ondernemingsnummer: 0444.349.080, met inbreng in natura, volledig volstort, van activa tot beloop van voormeld kapitaal,: toebehorende aan TASTEVIN DIFFUSION, werd opgericht hierna genoemde vennootschap.

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid. Haar naam luidt "VDP HOLDING".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken; uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,: van het ondememingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

ZETEL

De zetel is gevestigd te Grimbergen (1853 Strombeek-Bever), Mutsaardplein 2A.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van d

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het leveren van administratieve: diensten in de meest ruime zin van het woord, en met name van secretariaat en beheer, adviesverlening en het' uitvoeren van studieopdrachten en audits in diverse sectoren zoals alle juridische, financiële, administratieve: en fiscale dienstverlening, alsook technische, administratieve, juridische, financiële en economische bijstand.

De vennootschap kan bijzondere audit-opdrachten vervullen en bijstand verlenen ter gelegenheid van; onderhandelingen en commerciële vertegenwoordigingen in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening; voor: rekening van derden of in samenspraak met dezen: het nemen van participaties in alle mogelijke industriële,: commerciële of burgerlijke ondernemingen, alsook het beheer van de aldus verworven participaties, welk: beheer dient te worden begrepen in de ruimste zin.

Zij kan met name, zonder dat deze opsomming limitatief is:

- het verwerven, door aankoop of onderschrijving, van aandelen, obligaties, kasbons en alle mogelijke: andere roerende waarden, van zowel bestaande als nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van: deze waarden;

- op enigerlei wijze betrokken zijn bij de oprichting, de ontwikkeling en het beheer van vennootschappen: door middel van inbrengen, deelname of alle mogelijke andere wijzen van investering, of door het aanvaarden: en vervullen van bestuursmandaten;

bijkantoren oprichten, hetzij door afsplitsingen, hetzij door deelnames;

- handelen als tussenpersoon ter gelegenheid van onderhandelingen gevoerd met het oog op de overname: van vennootschappen of het nemen van deelnemingen; en

- het verzekeren aan aile mogelijke vennootschap van technische, financiële of administratieve bijstand, en zich borg voor hen stellen.

33 oha

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenspraak met hen, het beheer van een roerend en een onroerend patrimonium. In dit kader kan de vennootschap alle mogelijke burgerlijke rechtshandelingen stellen van aankoop, verkoop, omvorming, ordening, het sluiten van handels- en andere huren, onderverhuring en ruil van onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten van beroepskoper en  verkoper.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke leningen aangaan of toekennen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële verrichten, roerende of onroerende , welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag bij wijze van inbreng, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Indien een activiteit zou onderworpen zijn aan een specifieke reglementering of toegang tot het beroep zal de vennootschap haar activiteiten in deze sector opschorten tot het bekomen van de nodige toestemmingen en vergunningen .

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt NEGENENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD VIERENZEVENTIG EURO EN VEERTIG CENT (39.874,40 ê).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/1.250ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam.

Ze vernielden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register bettrefende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP

SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

BESTUUR EN CONTROLE

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één april en eindigt op éénendertig maart van het jaar nadien. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle aandeelhouders, zaakvoerders en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze ter zetel van de vennootschap waar hen alle betekeningen, notificaties en oproepingen kunnen opgestuurd worden betreffende de zaken van de vennootschap."

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS, OVERGANGSBEPALINGEN EN DELEGATIE VAN DE BEVOEGHEDEN

a) BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDERS

wordt benoemd tot gezegde functie, en dit voor een onbepaalde duur:

De heer Benoît Van de Pontseele, geboren op 14 januari 1966, te Bergen, gedomicilieerd te 7080

Frameries, rue Montavaux 118.

De benoeming zal slechts gevolg hebben vanaf de dag van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de

vennootschap.

De functie van zaakvoerder is niet bezoldigd.

b) COMMISSARIS

Er wordt geen commissaris benoemd.

c) EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt heden aan, met terugwerkende kracht op 1 januari 2010 en zal eindigen op 31

maart 2011.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatshebben in september 2012.

d) AANVANG VAN DE WERKZAAMHEDEN

De aanvang van de werkzaamheden van de vennootschap wordt vastgesteld vaanf zijn inschrijving in de

kruispuntbank van ondernemingen met terugwerkende kracht op 1 januari 2010.

e) MACHTEN

Alle machten, met bevoegdheid om te subdelegeren, worden toegekend aan P.M.E Assistance; waarvan de

maatschappelijke zetel is gevestigd te 1120 Brussel, Oorlogskruisenlaan 149/13 en ingeschreven in de

kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0890.994.191 ten einde de nodige formaliteiten te vervullen

bij het ondememingsloket en, in voorkomend geval, bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde

waarde.

Kosten van oprichting

De kosten, uitgaven, vergoedingen, of lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de thans opgerichte

vennootschap komen ingevolge de akte van splitsing en oprichting, zijn evenredig aan het netto-actief

ingebracht in deze vennootschap in het kader van de gedeeltelijke splitsing.

Voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie.

Meester Didier BRUSSELMANS.

Notaris

Gisseleire Versélaan 20

B - 1082 Brussel.

Voor-

behouden

aan het

Bel§isch Staatspiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPIRIGROS

Adresse
PHILIPPE DE CHAMPAGNESTRAAT 14-20 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale