SPMT - ARISTA - SERVICE EXTERNE POUR LA PREVENTION ET LA PROTECTION AU TRAVAIL, EN ABREGE : SPMT-ARISTA

Association sans but lucratif


Dénomination : SPMT - ARISTA - SERVICE EXTERNE POUR LA PREVENTION ET LA PROTECTION AU TRAVAIL, EN ABREGE : SPMT-ARISTA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.623.764

Publication

29/04/2014 : Démission - Nomination administrateur délégué
Extrait du procès-verbal de la réunion du Conseil d'Administration du 27 mars 2014

Le Conseil d'Administration prend acte de la démission de la SPRL L.AR.D.,représentée de façon permamente par P. Claes, comme administrateur délégué de AristA.

Le Conseil d'Administration décide de nommer Monsieur Nicolas Bodson, domicilié à 1070 Anderlecht

boulevard de la Révision, 66, en tant qu'administrateur délégué de AristA et ce à la date du 1eravril 2014.

P. Verertbruggen,

Président.

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature
29/04/2014 : Ontslag en benoeming afgevaardigd bestuurder
Uittreksel uit het versiag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 27 maart 2014

De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van de BVBA L.A.R.D., permanente vertegenwoordigd door de heer Paul Claes, als afgevaardigd bestuurder van AristA.

De Raad van Bestuur beslist om de heer Nicolas Bodson, wonende te 1070 Brussel, Herzieningslaan, 66, als afgevaardigd bestuurder van AristA te benoemen vanaf 01/04/2014.

P. Verertbruggen,

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
02/05/2014 : Nomination président.
Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 27 février 2014

Le Conseil d'Administration de AristA décide de nommer Monsieur Patrick Verertbruggen en tant que président de AristA en remplacement de Monsieur Jean-François Hoffelt.

Décision Conseil d'Administration ; accord sur la nomination de Monsieur Patrick Verertbruggen en tant que président de AristA.

A. Thirion,

Vice-président.

Mentionner sur la dernière page du V olet B ;

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de ia personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature
02/05/2014 : •. Benoeming voorzitter.
Uittreksel van het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 27 februari 2014 :

De Raad van Bestuur van AristA beslist de Heer Patrick Verertbruggen te benoemen als voorzitter van AristA ter vervanging van de Heer Jean-François Hoffelt.

Beslissing Raad van Bestuur : akkoord met de benoeming van de Heer Patrick Verertbruggen als voorzitter

van AristA.

AThirlon,

Ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,
02/06/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111UNIM191

MON1TEU

, BELGE,

-

B

26 -05-

LGISCH S-AATSBLAD

2014

Ondernemingsnr : Benaming 0410.623.764

(voluit) ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK

(verkort) :

Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Koningstraat nummer 196 te Brussel (1000 Brussel)

Onderwerp akte: VOORSTEL TOT INBRENG TEN KOSTELOZE TITEL VAN DE ALGEMEENHEID VAN DE VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK « SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDECINE DU TRAVAIL DES COMMUNAUTES FRANCAISE ET GERMANOPHONE DE BELGIQUE » AAN DE VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK « ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK »

Luidens akte opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizaraan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU Dimitri CLEENEWERCK de

CRAYENCOUR" en Meester Patrick BIOUL, Geassocieerd Notaris te Gembloers, op deertien mei tweeduizend veertien, blijkt dat er een voorstel tot inbreng ten kosteloze titel van de algemeenheid van de vereniging zonder winstoogmerk « SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDECINE DU TRAVAIL DÉS COMMUNAUTES FRANCAISE ET GERMANOPHONE DE BELGIQUE », afgekort "S.P.M.T", met maatschappelijke zetel te 4020 Luik, Quai Orban nummers 32-34, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Luik) onder nummer 0412.027.096, hierna comparant Sub A., aan de vereniging zonder winstoogmerk «ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK », met maatschappelijke zetel te Brussel (1000 Brussel), Koningstraat nummer 196, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0410.623.764, hierna comparant Sub B., werd genomen als volgt:

Overeenkomstig artikelen 670 alinea 2 en 770 van het Wetboek van vennootschappen, verklaren comparanten sub A. en B. uitdrukkelijk onderhavige verrichting te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng zal dus de rechtsgevolgen hebben bedoeld in artikel 763 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikelen 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en artikel 58 van Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, komen comparanten sub A. en B. overeen om het voorstel tot inbreng ten kosteloze titel van de algemeenheid van de vereniging zonder winstoogmerk « SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDECINE DU TRAVAIL DES COMMUNAUTÉS FRANCAISE ET GERMANOPHONE DE BELGIQUE » aan de vereniging zonder winstoogmerk <c ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK »op te stellen.

A. Vorm, naam, maatschappelijk doel en zetel van de rechtspersonen die tussenkomen bij de inbreng:

Inbrengende vereniging:

De vereniging zonder winstoogmerk « SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDECINE DU TRAVAIL DES COMMUNAUTES FRANCAISE ET GERMANOPHONE DE BELGIQUE », afgekort "S.P.M.L", met maatschappelijke zetel te 4020 Luik, Quai Orban nummers 32-34, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Luik) onder nummer 0412.027.096, en met als maatschappelijk doel:

«De vereniging heeft tot doel de bescherming en preventie op het werk.

Zij heeft als maatschappelijk doel de uitvoering van taken van een externe dienst en andere preventieaktiviteiten die rechtstreeks verbonden zijn, als ze worden bepaald door de wet en haar uitvoeringsbesluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

6 -05- 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Hiervoor kan ze ook alle initiatieven en maatregelen nemen die nodig of gewoon nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en vooniverp, met inbegrip van deelname aan wetenschappelijke studies en onderzoeken op het vlak van de verbetering van de arbeidsomstandigheden en deelname aan verenigingen die dit doel hebben inzake welzijn op het werk. Ze kan elle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijke doel en meer bepaald heipen bij. elke activiteit die gelijkaardig is met of een aanvulling vormt van haar maatschappelijk doel."

Begunstigde vereniging:

De vereniging zonder winstoogmerk «ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK », met maatschappelijke zetel te Brussel (1000 Brussel), Koningstraat nummer 196, ingeschreven in het Rechtspersonenreglster (Brussel) onder nummer 0410.623.764 en met als maatschappelijk doel:

"Het doel van de vereniging bestaat in de beoefening en de bevordering van de Arbeidsgeneeskunde en van het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk. Dat houdt in het bijzonder in veiligheid bij de arbeid, hygiëne van het arbeidsmilieu, arbeidsgeneeskunde, de psycho-sociale test die door de arbeid veroorzaakt wordt, ergonomie, verfraaiing van de arbeidsplaatsen en de bescherming van de gezondheid van de werknemer op het werk.

De vereniging streeft dit doel na, uitsluitend overeenkomstig de wetsbepalingen die deze materie beheersen. Zij neemt alle initiatieven en maatregelen die nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en kan met name

1. zich de medewerking verzekeren van eminente persoonlijkheden uit de wetenschappelijke wereld en een Wetenschappelijke Raad en technische comités oprichten;

2.het genot of de eigendom verwerven en bezitten van elk roerend of onroerend goed;

3.Alle handgiften, toelagen, schenkingen onder levenden of legaten aanvaarden die haar zouden toegekend worden door natuurlijke personen of om het even welke instelling onder voorbehoud van goedkeuring door haar Raad van Bestuur en overeenkomstig artikel 16 van de wet op de verenigingen zonder winstoogmerk.

B. Datum vanaf wanneer de verrichtingen van de inbrengende rechtspersoon boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht door en voor rekening van de begunstigde rechtspersoon

De verrichtingen van de inbrengende vereniging worden dientengevolge, vanuit boekhoudkundig en ftscaal oogpunt, beschouwd als zijnde verricht door en voor rekening van de begunstigde vereniging op 01 januari 2014 om nul uur.

C. Varia

De ingebrachte algemeenheid omvat het totaal van de activa en passiva van de inbrengende vereniging zoals dat totaal naar voren komt uit haar boekhoudkundige Palans die is afgesloten op 31 december 2013; deze algemeenheid omvat ook het geheel van de rechten en plichten evenals het geheel van de zakelijke vastgoedrechten die de inbrengende vereniging bezit in Luik, Doornik, Charleroi, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Namen en Brussel; een beknopte beschrijving daarvan blijft hieraan gehecht (bijlage 3). Ook de boekhoudkundige balans van de inbrengende vereniging zoals afgesloten op 31 december 2013 blijft hieraan gehecht (bijlage 4).

Op 21 maart 2014 heeft dhr. Philippe BRANKAER, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAN KAER Ph. & Partners  bedrijfsrevisoren, gevestigd rue Léon Colleaux 41 te 6762 Saint-Mard (Virton), in zijn hoedanigheid van commissaris verslag uitgebracht over de boekhoudkundige balans van de inbrengende vereniging zoals vastgesteld op 31 december 2013; dit verslag blijft hieraan gehecht (bijlage 5).

Al het personeel dat is belast met het beheer van de activiteiten van de inbrengende vereniging wordt automatisch overgebracht naar de vereniging zonder winstoogmerk ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK bij toepassing van cao 32bis, die bepaalt dat de anciënniteit en de rechten van alle overgebrachte werknemers worden gehandhaafd (collectieve arbeidsovereenkomst 32bis).

Alle leden van de inbrengende vereniging worden voorgesteld aan de algemene vergadering van de begunstigde vereniging om overeenkomstig de statuten te worden aangenomen als vaste leden.

Als gevolg van de voornoemde inbreng van algemeenheid en onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van deze inbreng door de buitengewone algemene vergadering van zowel de inbrengende als de begunstigde vereniging, zal er aan de buitengewone algemene vergadering van de begunstigde vereniging, die nieuw is samengesteld, worden voorgesteld om de volgende punten goed te keuren:

1/ de integrale wijziging van de statuten, met inbegrip van de wijziging van de handelsbenaming in `SPMT-ARISTA' van de vereniging zonder winstoogmerk ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK overeenkomstig de tweetalige tekst (Nederlands en Frans) die hieraan gehecht zal blijven (bijlage 6);

2/ het ontslag van aile bestuurders in functie en de benoeming van de nieuwe bestuurders.

De procedure tot fusie van de externe diensten SPMT en ARISTA wordt voortgezet overeenkomstig het

protocol van akkoord dat de raad van bestuur van elke vereniging respectievelijk heeft goedgekeurd op 24 en

MOD 2.2

Luik B Vervolg

28 april 2014, onverminderd de beslissingen die de buitengewone algemene vergadering van de leden van elke' vereniging zou kunnen nemen binnen hun exclusieve bevoegdheidssfeer.

De inbreng ten kosteloze titel van de algemeenheid van de inbrengende vereniging betekent dat deze vereniging zonder vereffening wordt ontbonden.

D. Authentieke akte

De akte waarin de inbreng ten kosteloze titel van de algemeenheid door de inbrengende vereniging alsook de ontbinding zonder vereffening van diezelfde vereniging wordt vastgesteld, wordt opgesteld voor de Notarissen Gérard INDEKEU, te Brussel, en Patrick BIOUL, te Gembloers, en dit ten vroegste binnen een termijn van zes weken vanaf de datum van afgifte bij de griffie van de rechtbank van koophandel van Luik en Brussel van dit ontwerp van inbreng ten kosteloze titel van algemeenheid en overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en artikel 58 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vÉx5r registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte,

Bijlage I notulen van de raad van bestuur van SPMT van 28 april 2014

Bijlage 2: notulen van de raad van bestuur van ARISTA van 24 april 2014

Bijlage 31 beschrijving van de overgedragen gebouwen

Bijlage 4: boekhoudkundige balans van de inbrengende vereniging zoals afgesloten op 31 december 2013

Bijlage 5: verslag op 21 maart 2014 van de heer Philippe BRANKAER, commissaris, over de

boekhoudkundige balans van de inbrengende vereniging zoals afgesloten op 31 december 2013

Billage 6: tweetalige tekst (Nederlands en Frans) van de nieuwe statuten van de vereniging SPIVIT

ARISTA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- " behouden aan het' Bizigisch Staatsblad

02/06/2014
ÿþj.



Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

Mon 2,2

ON1TEUR Î3ELIEW,Catit

26 -05- 2014 it -05- 2014

BELGISCH STAATSBLAD

Greffe

Ne d'entreprise: 0410.623.764

Dénomination

(en entier) ; ARISTA  SERVICE EXTERNE DE PREVENTION ET DE PROTECTION AU TRAVAIL

(en abrégé) :

Forme juridique : Association sans but lucratif

Siège : Rue Royale numéro 196 à Bruxelles (1000 Bruxelles)

Objet de l'acte PROJET D'APPORT A TITRE GRATUIT D'UNIVERSALITE DE L'ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF « SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDECINE DU TRAVAIL DES COMMUNAUTES FRANCAISE ET GERMANOPHONE DE BELGIQUE » A L'ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF « ARISTA  SERVICE EXTERNE DE PREVENTION ET DE PROTECTION AU TRAVAIL »

Aux termes d'un acte reçu par Maître Gérard 1NDEKEU, Notaire associé résidant à Bruxelles (1050 Bruxelles), Avenue Louise, 126, faisant partie de la Société Civile sous forme de Société Privée à

Responsabilité Limitée "Gérard INDEKEU Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR ", BCE n°

0890.388.338, à l'intervention de Maître Patrick B1OUL, notaire associé à Gembloux, le treize mai deux mil quatorze, il résulte qu'un projet d'apport à titre gratuit d'universalité par l'Association sans but lucratif « SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDECINE DU TRAVAIL DES COMMUNAUTES FRANCAISE ET

GERMANOPHONE DE BELGIQUE », en abrégé « », ayant son siège social à 4020 Liège, Quai

Orban numéros 32-34, inscrite au registre des personnes morales (Liège) sous le numéro 0412.027.096, ci-après comparant Sub A., à l'Association sans but lucratif «ARISTA  SERVICE EXTERNE DE PREVENTION ET DE PROTECTION AU TRAVAIL», ayant son siège social à Bruxelles (1000 Bruxelles), rue Royale numéro 196, inscrite au registre des personnes morales (Bruxelles) sous le numéro 0410.623.764, ci-après comparant Sub B., a été décidé par les conseils d'administrations respectifs comme suit:

Conformément aux articles 670 alinéa 2 et 770 du Code des Sociétés, les comparantes sub A. et B. déclarent expressément soumettre la présente opération au régime organisé par les articles 760 à 762 et 764 à 767 du Code des sociétés. L'apport aura donc les effets visés à l'article 763 du Code des sociétés.

Conformément aux articles 760 et suivants du Code des sociétés et à l'article 58 de la loi du 27 juin 1921 sur les associations sans but lucratif, les associations internationales sans but lucratif et les fondations, les comparantes sub A. et B. conviennent d'établir un projet d'apport à titre gratuit d'universalité par l'association sans but lucratif « SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDECINE DU TRAVAIL DES COMMUNAUTES FRANCAISE ET GERMANOPHONE DE BELGIQUE » à l'association sans but lucratif « ARISTA  SERVICE EXTERNE DE PREVENT1ON ET DE PROTECTION AU TRAVAIL ».

A. Forme, dénomination sociale, le ou les buts et siège social des personnes morales participant à l'apport Les personnes morales participant à l'apport sont

1.Association apporteuse

L'Association sans but lucratif «SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDEC1NE DU TRAVAIL DES COMMUNAUTES FRANCAISE ET GERMANOPHONE DE BELGIQUE », en abrégé « S.P.M.T. », ayant son siège social à 4020 Liège, Quai Orban numéros 32-34, inscrite au registre des personnes morales (Liège) sous le numéro 0412_027.096, et dont le but est le suivant :

« L'association a pour but la protection et la prévention au travail.

Elle a pour objet social l'exécution des missions d'un service externe et d'autres activités de

préventions_quLy-sontlées >directement, telles. quelles _sont déterminées_par JaloLet ses.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

arrêtés d'exécution..

Elle peut, pour se faire, prendre toutes les initiatives et mesures nécessaires ou simplement utiles à la réalisation de son objet social, en ce compris la participation à des études et recherches scientifiques en matière d'amélioration des conditions de travail et la participation à des associations ayant celles-ci pour objet en matière de bien être au travail. Elle peut faire tous actes se rapportant directement ou indirectement à son objet social et, notamment porter son concours à toute activité similaire ou complémentaire à son objet social.»

2.Association bénéficiaire :

L'Association sans but lucratif «ARISTA  SERVICE EXTERNE DE PREVENTION ET DE PROTECTION AU TRAVAIL», ayant son siège social à Bruxelles (1000 Bruxelles), rue Royale numéro 196, inscrite au registre des personnes moi-ales (Bruxelles) sous le numéro 0410.623.764 et dont le but est le suivant

« L'association a pour but la pratique et la promotion de la Médecine du Travail, et le bien être des travailleurs lors de l'exécution de leur travail. Ceci comprend en particulier, la Sécurité au Travail, l'Hygiène du Milieu de Travail, la Médecine du travail, la charge psychosociale occasionnée par le travail, l'ergonomie, l'embellissement des lieux de travail et la protection de la santé du travailleur au travail. L'association poursuit ce but comme il est exclusivement prévu par la loi et ses arrêtés d'application régissant cette matière. Pour atteindre ce but, elle prend toutes initiatives et mesures et peut notamment

1.S'assurer la collaboration de personnalités éminentes du monde scientifique et créer un conseil scientifique et des comités techniques.

2.Acquérir, posséder, soit en jouissance, soit en propriété, tout bien meuble ou immeuble ;

3.Recevoir tous dons manuels, subsides, donations entre vifs ou legs qui lui seraient accordés par des personnes physiques ou des organismes quelconques, sous réserve d'approbation par son Conseil d'Administration et conformément à l'article seize de ia loi régissant les Associations Sans But Lucratif. »

B. Date à partir de laquelle les opérations de la personne morale apporteuse sont considérées du point de vue comptable comme accomplies pour le compte de la personne morale bénéficiaire

Les opérations de l'association apporteuse seront considérées du point de vue comptable et fiscal comme accomplies pour le compte de l'association bénéficiaire à dater du 01 janvier 2014 à zéro heure.

C. Divers

L'universalité apportée comprend l'ensemble des actifs et passifs de l'association apporteuse tel qu'il ressort du bilan comptable de cette dernière arrêté au 31 décembre 2013, laquelle universalité comprend également l'ensemble droits et obligations et l'ensemble des droits réels immobiliers détenus par l'association apporteuse à Liège, Tournai, Charleroi, Ottignies-Louvainla-Neuve, Namur et Bruxelles dont une description succincte de ceux-ci restera ci-annexée (annexe 3). Le bilan comptable de l'association apporteuse arrêté au 31 décembre 2013 restera également ci-annexé (annexe 4).

En date du 21 mars 2014, Monsieur Philippe BRANKAER, réviseur d'entreprises, représentant la société civile à forme de société privée à responsabilité limitée « BRAN MER Ph. & Partners  réviseurs d'entreprises », établie rue Léon Colleaux 41, 6762 Saint-Mard (Virton) en sa qualité de commissaire a fait rapport sur le bilan comptable de l'association apporteuse arrêté au 31 décembre 2013, lequel rapport restera ci-annexé (annexe 5).

Tout le personnel affecté à la gestion des activités de l'association apporteuse sera automatiquement transféré à l'association sans but lucratif «ARISTA  SERVICE EXTERNE DE PREVENTION ET DE PROTECTION AU TRAVAIL», en application de la CCT32bis qui implique le maintien de l'ancienneté et des droits de tous les travailleurs transférés (Convention Collective de Travail 32b1s).

Tous les membres de l'association apporteuse seront présentés à l'assemblée générale de l'association bénéficiaire en vue d'être admis en qualité de membre effectif conformément aux statuts.

Suite à l'apport d'universalité précité, et sous condition suspensive de l'adoption de cet apport par les assemblées générales extraordinaires des associations apporteuse et bénéficiaire, il sera proposé à l'assemblée générale extraordinaire de l'association bénéficiaire, nouvellement composée, d'approuver :

1/ la modification intégrale des statuts, en ce compris la modification de la dénomination sociale en « SPMT-ARISTA», de l'association sans but lucratif «ARISTA - SERVICE EXTERNE DE PREVENTION ET DE PROTECTION AU TRAVAIL» conformément au texte bilingue français et néerlandais qui restera ci-annexé (annexe 6).

2/ la démission de tous les administrateurs en fonction et la nomination des nouveaux administrateurs.

La procédure de fusion des services externes SPMT et ARISTA sera poursuivie conformément au protocole d'accord approuvé par les conseils d'administration des deux associations des 24 et 28 avril 2014, et ce sans préjudice des décisions que les assemblées générales extraordinaires des membres des associations pourraient adopter dans la sphère de leurs compétences exclusives.

L'apport à titre gratuit d'universalité de l'association apporteuse impliquera sa dissolution sans liquidation.

D. Acte authentique

L'acte constatant l'apport à titre gratuit d'universalité effectué par l'association apporteuse et la dissolution

sans liquidation de cette association sera tenu devant les Notaires Gérard INDEKEU, à Bruxelles et Patrick

e

,

MOD 2.2

Volet B - Suite

BIOUL, à Gembloux, dans les six semaines au plus tôt suivant la date de dépôt au greffe du Tribunal de Commerce de Liège et Bruxelles du présent projet d'apport à titre gratuit d'universalité et ce conformément au Code des Sociétés et à l'article 58 de la loi du 27 juin 1921 sur les associations sans but lucratif, les associations internationales sans but lucratif et les fondations.

Les expéditions et extraits sont déposés avant enregistrement de l'acte dans l'unique but du dépôt au Greffe du Tribunal de Commerce.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Gérard INDEKEU, Notaire associé

Déposé en même temps: expédition conforme de l'acte,

Annexe 1: Procès verbal du conseil d'administration S.P.M.T. du 28 avril 2014

Annexe 2: Procès verbal du conseil d'administration ARISTA du 24 avril 2014

Annexe 3 : description des immeubles transférés

Annexe 4: bilan comptable de l'association apporteuse arrêté au 31 décembre 2013

Annexe 5: rapport au 21 mars 2014 de Monsieur Philippe BRAN KAER, commissaire, sur le bilan comptable

de l'association apporteuse arrêté au 31 décembre 2013

Annexe 6 : texte bilingue français et néerlandais des nouveaux statuts de l'association SPMT  ARISTA

WeerVé Q

21.1

Moniteur r belge

e

.,

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

23/06/2014
ÿþ MOD 2.2

PiTMIB1 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte



Réservé II IIIIflhI II III II )I

au *14121564*

Moniteur

belge





1 2 -03- 2014

Greffe

N° d'entreprise: 410.623.764

Dénomination

(en entier) : ARISTA - Service Externe de Prévention et de Protection au

Travail

(en abrégé) :

Forme juridique : ASBL

Siège : rue Royale, 196- 1000 BRUXELLES

Objet de l'acte Nominations et démissions d'administrateurs - Renouvellement mandat d'administrateurs

Extrait du procès-verbal de la réunion du Conseil d'Administration du 16 mai 2014

Le Conseil d'administration confirme, pour autant que de besoin, que les membres effectifs d'AristA au 1er janvier 2014 sont :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

BODSON Nicolas -, Boulevard de la Révision 66 - 1070 ANDERLECHT (depuis le 1 er avril 2014)

BRAGGAAR Jacques - rue Saint-Vincent, 176 - 7060 SOIGNIES

CALLEWAERT Paul  rue Eugeen Woutersstraat, 67/A005  2220 HEIST-OP-DEN-BERG

CARSAUW Luc  Karl Marxstraat, 27  2840 RUMST

CLAUWAERT Alain - Breebroekstraat, 42 - 9030 GENT

DEBRY Jacques - avenue Eugène Demolder, 107 - 1030 BRUXELLES

DETROCH Aymon - avenue des Bouleaux, 16- 1420 BRAINE-L'ALLEUD

HENNAUT Frédéric  Allée Franz Dewandeber, 14  1400 NIVELLES

HERMAN Henk - Rodonkstraat, 12 -9030 GENT

MAHOUX Philippe  Moulin de Wagnée, 2  5340 GEVES

MASSART Ivan  rue Fernand Deltenre, 95  7170 LA HESTRE MANAGE

POLLENUS Jean-Pierre - avenue Norbert Gille, 48 - 1070 BRUXELLES

RYAD1Ahmed  rue Paul Pastur, 25-7100 LA LOUV1ERE

STESSENS Karel - Neptunuslaan, 28 bte 18- 1190 BRUXELLES

THIRlON Alain  rue de Willinen, 38-4257 BERLOZ

VERERTBRUGGEN Patrick - Berkenlaan, 35- 1740 TERNAT

WILLEMS Martin - Leemstraat, 3 -9820 MERELBEKE

Le Conseil d'administration décide enfin de renouveler le mandat de Président de Monsieur Patrick Verertbruggen en cas de renouvellement de son mandat d'administrateur à prononcer par l'Assemblée générale convoquée ce jour à l'issue du présent Conseil.

Extrait du procès-verbal de la réunion de l'Assemblée Générale du 16 mai 2014

L'assemblée ratifie la décision du Conseil d'administration du 27 mars 2014 nommant Monsieur Nicolas Bodson, domicilié à 1070 Anderlecht, Boulevard de la Révision 66, en tant qu'administrateur-délégué d'AristA en remplacement de la SPFIL L.A.R.D. Le mandat de Monsieur Nicolas Bodson a pris effet le 1 er avril 2014 et viendra à échéance lors de l'assemblée générale ordinaire 2017. Monsieur Nicolas Bodson est désigné en tant qu'administrateur membre effectif.

L'Assemblée décide de renouveler pour une durée de 4 ans qui arrivent à échéance à l'Assemblée Générale de juin 2018, les mandats des administrateurs membres effectifs suivants :

BRAGGAAR Jacques - rue Saint-Vincent, 176 - 7060 SOIGNIES

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Réservé

" au 1Moniteur belèe

MOD 2.2

Volet B - suite

CALLEWAERT Paul  rue Eugeen Woutersstraat, 57/A005  2220 HEIST-OP-DEN-BERG

CLAUWAERT Alain - Breebroekstraat, 42 - 9030 GENT

DEBRY Jacques - avenue Eugène Demolder, 107- 1030 BRUXELLES

DETROCH Aymon - avenue des Bouleaux, 16 - 1420 BRAINE-L'ALLEUD

HENNAUT Frédéric  Allée Franz Dewandefaer, 14  1400 NIVELLES

HERMAN Henk - Rodonkstraat, 12 - 9030 GENT

POLLEN US Jean-Pierre - avenue Norbert Gille, 48 - 1070 BRUXELLES

STESSENS Karel - Neptunuslaan, 28 bte 18- 1190 BRUXELLES

VEFiERTBRUGGEN Patrick - Berkenlaan, 35- 1740 TERNAT

WILLEMS Martin - Leemstraat, 3 -9820 MERELBEKE

N. Bodson,

Administrateur-délégué

Montionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2014
ÿþira\ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- L et 2

behoud( tete&

aan he Griffie

Belgls(

Staatsb



Ondernemingsor : 410.623.764

Benaming

(voluit): ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op

het werk

(verkort)

Rechtsvorm:

Zetel;

Onderwerp akte;

VZW

Koningsstraat, 196 - 1000 BRUSSEL

Benoemingen en ontslagen van bestuurders - Hernieuwing mandaat van bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 16 mei 2014

De Raad van Bestuur bevestigt, voor zover nodig, dat de effectieve leden van AristA per 1 januari 2014 zijn:

BODSON Nicolas - Herzieningslaan, 66- 1070 ANDERLECHT (sinds 1 april 2014)

BRAGGAAR Jacques - rue Saint-Vincent, 176 - 7060 SOIGNIES

CALLEWAERT Paul  Eugeen Woutersstraat, 57/A005  2220 HEIST-OP-DEN-BERG

CARSAUW Luc Karl Marxstraat, 27  2840 FIUMST

CLAUWAERT Alain - Breebroekstraat, 42 - 9030 GENT

DEBRY Jacques - Eugène Demolderlaan, 107 - 1030 BRUXELLES

DETROCH Aymon - avenue des Bouleaux, 16 - 1420 BRAINE-L'ALLEUD

HENNAUT Frédéric  Allée Franz Dewandelaer, 14-1400 NIVELLES

HERMAN Henk - Rodonkstraat, 12 - 9030 GENT

MAHOUX Philippe  Moulin de VVagnée, 2 5340 GEVES

MASSART-Ivan  rue Fernand Deltenre, 95  7170 LA HESTRE MANAGE

POLLEN US Jean-Pierre - Norbert Gillelaan, 48 - 1070 BRUSSEL

RYADI Ahmed rue Paul Pastur, 25-7100 LA LOUVI ERE

STESSENS Karel - Neptunuslaan, 28 bus 18- 1190 BRUSSEL

THIRION Alain  rue de Willinen, 38 4257 BERLOZ

VERERTBRUGGEN Patrick - Berkenlaan, 35- 1740 TERNAT

WILLEMS Martin - Leemstraat, 3 -9820 IVIERELBEKE

Uiteindelijk beslist de Raad van Bestuur om het mandaat van de heer Patrick Verertb ruggen als Voorzitter

te hernieuwen in geval van hernieuwing van zijn mandaat ais bestuurder die aanvaard moet worden

door de Algemene Vergadering die vandaag op het einde van deze Raad wordt bijeengeroepen.

Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de Algemene Vergadering van 16 mei 2014

De Vergadering bekrachtigt de beslissing van de Raad van Bestuur van 27 maart 2014 tot benoeming van de heer Nicolas Bodson, wonende te 1070 Anderlecht, Herzieningslaan 66, als afgevaardigd bestuurder van AristA ter vervanging van L.A.R.D. BVBA. Het mandaat van de heer Nicolas Bodson heeft een aanvang genomen op 1 april 2014 en loopt ten einde bij de gewone Algemene Vergadering van 2017.. De heer Nicolas Bodson wordt benoemd ais bestuurder, effectief tic!.

De Vergadering beslist om de mandaten van volgende bestuurders die effectieve leden zijn te hernieuwen

voor een duurtijd van 4 jaar die ten einde loopt bij de Algemene Vergadering van juni 2018:

BRAGGAAR JacQues - rue Saint-Vincent 176 - 7060 SOIGNIES

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo or-

behouden

aan tiet

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

CALLEWAERT Paul  Eug een Woutersstraat, 57/A005  2220 HE1ST-OP-DEN-BERG

CLAUWAERT Alain - Breebroekstraat, 42 - 9030 GENT

DEBRY Jacques - Eugène Demolderlaan, 107 - 1030 BRUSSEL

DETROCH Aymon - avenue des Bouleaux, 16- 1420 BRAINE-L'ALLEUD

HENNAUT Frédéric Allée Franz Dewandelaer, 14 1400 NIVELLES

HERMAN Henk - Rodonkstraat, 12 - 9030 GENT

POLLENUS Jean-Pierre - Norbert Gillelaan, 48 - 1070 BRUSSEL

STESSENS Karel - Neptunuslaan, 28 bus 18- 1190 BRUSSEL

VERERTBRUGGEN Patrick - Berkenlaan, 35- 1740 TERNAT

WILLEMS Martin - Leemstraat, 3 -9820 MERELBEKE

N. Bodson,

Afgevaardigd bestuurder

M002.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verse Naam en handtekening

07/08/2014 : BL000014
07/08/2014
ÿþ iNOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



111

1 151,52

MONITEtJ R BELGE ;1.4 -Ü7 2014

3 1 70 ELGISCH E - 2014 BRUSSEL

TAATSBLAD Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0410.623.764

Benaming

(voluit) : ARISTA EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN

BESCHERMING OP HET WERK

(verkort) :

Rechtsvoren : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Koningsstraat nummer 196 te Brussel (1000 Brussel)

Onderwerp akte : GOEDKEURING VAN DE INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID DOOR DE VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDECINE DU TRAVAIL DES COMMUNAUTES FRANCAISE ET GERMANOPHONE DE BELGIQUE, afgekort S.P.M.T. - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING EN VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN EN HET ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT - TERUGTREKKING VAN ALLE HUIDIGE LEDEN EN TOELATING VAN DE NIEUWE LEDEN - DECHARGE AAN SOMMIGE BESTUURDERS - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vaste leden van de vereniging zonder winstoogmerk ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK, met maatschappelijke zetel te Brussel (1000 Brussel), Koningsstraat nummer 196, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0410.623.764, opgemaakt voor Meester Patrick BIOUL, geassocieerd notaris te Gembloux, die in de plaats treedt van zijn confrater meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", territoriaal verhinderd, en meester Patrick BIOUL, voornoemd, geassocieerd notaris te Gembloux, op dertig juni tweeduizend veertien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste besluit

Keuze om de inbreng van algemeenheid te onderwerpen aan de regeling zoals georganiseerd door de

artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering onderwerpt de inbreng van algemeenheid aan de regeling zoals georganiseerd door de

artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede besluit

Inbreng om niet van algemeenheid en beschrijving van het ingebracht vermogen

De vergadering keurt het voorstel om de inbreng om niet te aanvaarden, voorafgaand aan deze vergadering goedgekeurd door de raad van bestuur, zoals deze inbreng wordt verricht aan de vereniging zonder winstoogmerk ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK, door de vereniging zonder winstoogmerk SERVICES DE PREVENTION ET DE MEDECINE DU TRAVAIL DES COMMUNAUTES FRANCAISE ET GERMANOPHONE DE BELGIQUE, afgekort S.P.M.T., met maatschappelijke zetel te 4020 Luik, Quai Orban 32-34, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Luik) onder het nummer 0412.027,096 (hierna ook `de inbrengende vereniging' genoemd), van de algemeenheid van haar actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, zowel de rechten als de verbintenissen, zoals dit vermogen blijkt uit de boekhoudkundige balans van de inbrengende vereniging zoals afgesloten op 31 december 2013,

De verrichtingen van de inbrengende vereniging worden vanuit een boekhoudkundige en fiscale invalshoek als vervuld beschouwd voor rekening van de verkrijgende vereniging, vanaf één januari tweeduizend veertien om nul uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

,

f . t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESCHRIJVING VAN HET INGEBRACHT VERMOGEN

De heren Claude EMONTS en Angelo ANTOLE verklaren dat het door de vereniging zonder winstoogmerk S.P.M.T. ingebracht vermogen het geheel van haar actief en passief vermogen op 31 december 2013 omvat, waarbij niets wordt uitgezonderd of voorbehouden, zoals het voorkomt in de boekhoudkundige balans van de inbrengende vereniging die is afgesloten op 31 december 2013, gehecht aan het proces-verbaal (bijlage 3).

Al het personeel dat werkt aan het beheer van de activiteiten van de inbrengende vereniging wordt automatisch overgedragen aan de vereniging zonder winstoogmerk ARISTA  EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING OP HET WERK, bij toepassing van de cao 32bis krachtens dewelke de anciënniteit en alle rechten van de overgedragen werknemers worden gehandhaafd (collectieve arbeidsovereenkomst 32b1s).

Deze inbreng impliceert ook de overdracht door de inbrengende aan de verkrijgende vereniging van alle boekhoudkundige en sociale documenten, op papier of op een informaticadrager, vanaf de definitieve verwezenlijking van de inbreng.

Ze verklaren dat het ingebracht vermogen ook aile onroerende zakelijke rechten omvat die de inbrengende vereniging bezit in het Waals en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en meer bepaald in Luik, Doornik, Charleroi, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Namen en Brussel en waarvan de beschrijving en de oorsprong van eigendom zijn opgenomen in documenten gehecht aan het proces-verbaal (bijlage 4A, 4B, 4C, 4D, 4E, 4F)

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De algemene voorwaarden van de inbrengt zijn volledig beschreven in het proces-verbaal.

Derde besluit

Wijzigen van de handelsbenaming en het maatschappelijk doel

De vergadering beslist, volgend op de verrichte inbreng van algemeenheid, om de maatschappelijke benaming te wijzigen in'SPMT  ARISTA' en het doel van de vereniging als volgt aan te passen:

'De vereniging heeft ais doel de bescherming en de preventie op het werk en, meer bepaald, de beoefening en de bevordering van de arbeidsgeneeskunde en het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk (i.e. de opdrachten van een externe dienst voor de preventie en de bescherming op het werk). Dit omvat meer bepaald de arbeidsveiligheid, de hygiëne van de werkplaats, de arbeidsgeneeskunde, de psychosociale belasting als gevolg van het werk, de ergonomie, de verfraaiing van de werkplaatsen, de bescherming van de gezondheid van de werknemer op het werk en de maatregelen die de onderneming neemt op het vlak van milieu met betrekking tot hun invloed op de andere domeinen.

De vereniging streeft dit doel na zoals exclusief voorzien door de wet die deze materie regelt en door zijn toepassingsbesluiten. Om dit doel te verwezenlijken, neemt ze aile initiatieven en maatregelen en kan ze meer bepaald:

1,Samenwerken met eminente wetenschappelijke figuren en een wetenschappelijke raad en technische comités oprichten;

2.Gelijk welk roerend of onroerend goed verwerven en bezitten, in genot of eigendom;

3.Alle handgiften, subsidies, schenkingen onder levenden of legaten ontvangen die haar zouden worden toegekend door natuurlijke personen of welke instellingen ook, onder voorbehoud van goedkeuring door haar raad van bestuur en overeenkomstig artikel 16 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

Daartoe kan ze ook alle initiatieven en maatregelen nemen die noodzakelijk of gewoonweg nuttig zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, met inbegrip van de deelname aan wetenschappelijke studies en onderzoeken op het vlak van de verbetering van de arbeidsvoorwaarden en de deelname aan verenigingen wier doel bestaat in de arbeidsvoorwaarden op het vlak van welzijn op het werk. Ze mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel en, meer bepaald, bijstand verlenen aan elke activiteit die gelijkt op of een aanvulling vormt op haar maatschappelijk doel.'

Vierde besluit

Goedkeuring van de nieuwe statuten van de vzw SPMT-ARISTA en van het algemeen huishoudelijk

reglement

De vergadering goedkeurt, in hun geheel :

1/ het algemeen huishoudelijk reglement van de vereniging zonder winstoogmerk SPMT-ARISTA zoals

vermeld in de bijlage 5 van dit document (bijlage 5).

2/ de nieuwe statuten van de vereniging zonder winstoogmerk SPMT-ARISTA.

UITREKSEL VAN STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOU 2.2

Benaming

De vereniging " die wordt opgericht op initiatief van publieke en private personen draagt de volgende benaming in het Frans: "SPMT ARISTA" service externe pour la prévention et la protection au travail" en in het Nederlands "SPMT ARISTA" externe dienst voor preventie en bescherming op het werk", afgekort "SPMT-ARISTA""

Deze benaming moet voorkomen op alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties en andere documenten die uitgaan van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "association sans but lucratif' of in het Nederlands "Vereniging Zonder Winstoogmerk" of de afkorting "ASBL' (vzw) en het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Maatschappelijke zetel

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel in het gerechtelijk arrondissement Brussel, te 1000 Brussel, Koningsstraat 196, De zetel kan worden overgeplaatst naar iedere andere plaats in België bij beslissing van de Algemene Vergadering,

Er zijn administratieve en medische centra opgerioht op andere plaatsten van het land. Met name zijn drie van deze administratieve centra binnen de territoriale bevoegdheid van de vereniging gevestigd in 4020 Luik, Quai Orban 32-34, in 9000 Gent, Koningin Astridiaan 185, en in 1000 Brussel, Koningsstraat 196.

Doel van de vereniging

De vereniging heeft tot doel de bescherming en preventie op het werk en meer bepaald de uitoefening en de bevordering van de Arbeidsgeneeskunde, en het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk (d.w.z. de taken van een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk). Dit omvat in het bijzonder Arbeidsveiligheid op het werk, Hygiëne op het werk, Arbeidsgeneeskunde, psychosociale belasting veroorzaakt door het werk, ergonomie, verfraaiing van de arbeidsplaatsen, bescherming van de gezondheid van de werknemers op het werk en de maatregelen die de onderneming treft inzake het leefmilieu voor zover zij een invloed hebben op voorgaande gebieden.

De vereniging streeft dit doel na zoals dit uitsluitend is bepaald krachtens de wet en de uitvoeringsbesluiten die deze materie regelt. Om dit doel te bereiken neemt ze alle initiatieven en maatregelen en kan ze meer bepaald:

1.Zorgen voor de medewerking van eminente persoonlijkheden uit de wetenschappelijke wereld en een Wetenschappelijke Raad en technische comités oprichten;

2.Alle roerende of onroerende goederen verwerven en bezitten, hetzij in het genot of in eigendom;

3.Alle giften van hand tot hand ontvangen, alle subsidies, schenkingen onder levenden of legaten die haar zouden worden toegekend door om het even welke natuurlijke personen of organisaties, onder voorbehoud van goedkeuring door haar Raad van Bestuur en in overeenstemming met artikel 16 van de wet van 27 juni 1921 op vzw's, ivzw's en stichtingen,

Hiervoor kan ze ook alle initiatieven en maatregelen nemen die nodig of gewoon nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en voorwerp, met inbegrip van deelname aan wetenschappelijke studies en onderzoeken op het vlak van de verbetering van de arbeidsomstandigheden en deelname aan verenigingen die dit doel hebben inzake welzijn op het werk. Ze kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijke doel en meer bepaald helpen bij elke activiteit die gelijkaardig is met of een aanvulling vormt van haar maatschappelijk doel.

WERKENDE LEDEN

Samenstelling

De vereniging bestaat uit werkende leden die rechtspersonen zijn. Alleen de werkende leden hebben het volle bezit van de rechten, waaronder het recht om te stemmen op de, Algemene Vergadering en het recht om leden van de Raad van Bestuur te benoemen.

Het aantal werkende leden is onbeperkt, maar mag niet minder dan 3 zijn.

De Raad van Bestuur houdt op de zetel van de vereniging een register van de werkende leden bij.

De werkende leden zijn allen rechtspersonen die als zodanig zijn toegelaten door een beslissing van de algemene vergadering met een twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Ontslagen en uitsluitingen van werkende leden vinden plaats onder de voorwaarden van artikel 12 van de wet betreffende de vzw's.

GEWONE LEDEN

Gewone leden zijn natuurlijke personen of rechtspersonen die de vereniging willen helpen of deelnemen aan haar activiteiten en die zich ertoe verbinden om de statuten en reglementen van inwendige orde van de vereniging na te leven. De gewone leden genieten enkel van de rechten en verplichtingen die hen worden toegekend door de statuten. Zij nemen niet deel aan de organen van de vereniging met beslissende of raadgevende stem,

Over de toelating van een nieuw gewoon lid wordt onafhankelijk door de Raad van Bestuur met een absolute meerderheid besloten,

De gewone leden betalen een jaarlijkse bijdrage als hiertoe wordt besloten door de Algemene Vergadering.

ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden. Ze wordt voorgezeten door de twee

covoorzitters van de Raad van Bestuur of, bij afwezigheid, door de twee vicevoorzitters, of bij hun afwezigheid,

door de oudste bestuurder.

De materies die hierna aan bod komen, vallen uitsluitend onder de bevoegdheid van de Algemene

Vergadering:

-wijziging van de statuten, met inbegrip van de overplaatsing van de maatschappelijke zetel;

-benoeming en afzetting van de bestuurders en bepaling van hun vergoeding indien hen een vergoeding

wordt toegekend;

-benoeming en afzetting van de commissarissen en bepaling van hun vergoeding indien hen een

vergoeding wordt toegekend;

-kwijting te verlenen aan de bestuurders en commissarissen;

-goedkeuring van de budgetten en rekeningen;

-vrijwillige ontbinding van de vereniging;

-uitsluiting van een lid;

-goedkeuring van het reglement van interne orde van het comité van de gebruikers;

-omvorming van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

-goedkeuring en wijziging van het Algemeen reglement van inwendige orde (waarvoor een 2/3e

meerderheid van de stemmen vereist is), de Algemene Vergadering die de beslissing neemt over de wijzigingen

van de statuten overeenkomstig de modaliteiten van artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de

wijziging van de statuten;

-uitoefening van alle andere bevoegdheden die voortvloeien uit de wet of de statuten.

Gewone Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering zal minstens een keer per jaar worden gehouden.

Aile werkende leden hebben het recht om te stemmen op de Algemene Vergadering,

Het aantal mandatarissen dat elk lid-rechtspersoon vertegenwoordigt, wordt bepaald door het (RIO)

Algemene reglement van inwendige orde.

De Buitengewone Algemene Vergadering

Telkens wanneer het belang van de vereniging dit vereist, of op verzoek van een vijfde van de werkende leden, moeten de covoorzitters van de Raad van Bestuur een Buitengewone Algemene Vergadering bijeenroepen, volgens de in artikel 16 bedoelde formaliteiten.

De beslissingen warden genomen met volstrekte meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, tenzij anders bepaald door de wet of deze statuten. Ongeldige en blanco stemmen en onthoudingen worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheden.

Bij gelijke stemmen wordt het voorstel verworpen.

De Algemene Vergadering kan op een geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, behoudens bij de uitzonderingen voorzien in de wet of deze statuten.

RAAD VAN BESTUUR

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minimum 12 en maximum 24

bestuurders die worden benoemd en kunnen worden afgezet door de Algemene Vergadering.

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering op voorstel van de werkende leden, onder

de mandatarissen die hen vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering en in functie van een verdeelsleutel

die wordt bepaald door het Algemeen reglement van inwendige orde aangenomen en in voorkomend geval

gewijzigd door de Algemene Vergadering.

De duur van de mandaten van de bestuurders bedraagt 6 jaar en ze kunnen verlengd worden.

De Raad benoemt uit zijn midden twee covoorzitters en twee vicevoorzitters.

De Raad van Bestuur heeft de ruimste bevoegdheden voor het bestuur en het beheer van de vereniging. Alles wat niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering valt onder haar bevoegdheid.

Ze kan meer bepaald, zonder dat deze opsomming beperkend is en onverminderd alle andere bevoegdheden die voortvloeien uit de wet of de statuten, de Algemeen Directeur benoemen en ontslaan, alsook de personen die instaan voor de leiding van de afdelingen, hun vergoedingen en tewerkstellingsvoorwaarden bepalen, toezicht houden op hun beheer, de algemene organisatie van de dienst stoppen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen en de préventieadviseurs aanstellen.

Ze -kan onder haar verantwoordelijkheid een of meer van haar leden of derden delegeren of hen speciale bevoegdheden verlenen, Deze delegaties gebeuren binnen de grenzen die werden bepaald door het koninklijk besluit van 27 maart 1998 betreffende de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk.

De Raad van Bestuur toevertrouwd het dagelijks bestuur van de vereniging en de vertegenwoordiging aan de bestuurder die de titel draagt van gedelegeerd bestuurder,

De algemeen directeuren de gedelegeerd bestuurder beschikken over individuele bevoegdheden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid in handelingen en rechtsvorderingen

- Algemene vertegenwoordiging van de vereniging:

T. ,

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle handelingen en in rechtsvorderingen, door een van de covoorzitters en de gedelegeerd bestuurder of de algemeen directeur die samen optreden en die als orgaan geen bewijs van een voorafgaande beslissing of volmacht van de raad van bestuur moeten kunnen voorleggen tegenover derden.

De beperkingen van de bevoegdheden van het orgaan van algemene vertegenwoordiging kunnen niet worden tegengeworpen aan derden zelfs niet indien ze bekendgemaakt zijn, behalve in het geval dat de vereniging kwade trouw kan aantonen in hoofde van de derde.

- Vertegenwoordiging van de vereniging in het kader van het dagelijks bestuur:

In de sfeer van het dagelijks bestuur wordt de vereniging in alle handelingen en rechtsvorderingen rechtsgeldig vertegenwoordigd, elkeen afzonderlijk, door de gedelegeerd bestuurder en de algemeen directeur van de vereniging die handelen in het kader van het dagelijks bestuur. De gedelegeerd bestuurder en de algemeen directeur die handelen als vertegenwoordigingsorgaan en moeten geen voorafgaande beslissing of volmacht van de raad van bestuur kunnen voorleggen tegenover derden.

Vertegenwoordiging van de vereniging door speciale mandatarissen:

De vereniging is ook geldig gebonden door speciale mandatarissen binnen de grenzen van hun mandaat.

- Verduidelijking inzake de vertegenwoordiging in rechtszaken

De rechtshandelingen voor gerechtelijke en administratieve rechtbanken, als eiser of als verweerder, kunnen worden ingesteld of ondersteund namens de vereniging door een van de covoorzitters van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder of de algemeen directeur die gezamenlijk optreden. Deze personen hebben de hoedanigheid van vertegenwoordigingsorgaan en de bevoegdheid om zaken aanhangig te maken, om de vereniging te vertegenwoordigen in de rechtbank en haar raadsmannen te benoemen,

Deze bepalingen doen geen afbreuk aan de bevoegdheden van de algemeen directeur krachtens de reglementering die van toepassing is op de externe diensten voor preventie en bescherming op het werk en zonder afbreuk te doen aan de bijzondere delegaties van de Raad van Bestuur,

CONTROLE VAN DE REKENINGEN EN VAN DE FINANCIËLE SITUATIE VAN DE VERENIGING

De commissarissen)

Onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake wordt de controle op de financiële situatie, de jaarrekening en de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen, toevertrouwd aan een of meer commissarissen. Deze worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van drie jaar die kan worden verlengd.

De Algemene Vergadering bepaalt het bedrag van de bezoldiging van de commissaris(sen) op het ogenblik van hun benoeming.

DIRECTIECOMITÉ

Samenstelling en verantwoordelijkheden van het Directiecomité

De leden van het Directiecomité worden benoemd door de Raad van Bestuur. Het comité telt maximaal 8

leden. Zijn lid van het Directiecomité: de gedelegeerd bestuurder en de algemeen directeur; de overige leden

worden benoemd door de Raad van Bestuur als gevolg van de operationele functie die zij vervullen binnen de

vereniging.

Het directiecomité is belast met de volgende taken:

- deelnemen aan de effectieve leiding van de vereniging, in het kader van het algemene beleid dat werd

bepaald door de Raad van Bestuur;

- de vergaderingen van de Raad van Bestuur voorbereiden en de beslissingen ervan uitvoeren;

aan de Raad van Bestuur voorstellen formuleren voor de bepaling van het algemene beleid en de strategié

van de vereniging;

toezicht houden op de bedrijfsvoering en waken over de naleving van de toegekende bevoegdheden en

verantwoordelijkheden;

verslag uitbrengen aan de Raad van Bestuur over de financiële situatie van de vereniging en zorgen voor

de betrouwbaarheid van het communicatieproces van de financiële informatie,

pe andere voorwaarden worden bepaald door het reglement van inwendige orde, dat wordt goedgekeurd

door de Raad van Bestuur,

samenstelling en verantwoordelijkheden van het Uitvoerend Bureau

De Raad van Bestuur kan in haar schoot een Uitvoerend Bureau oprichten.

pe samenstelling en werking ervan zijn voorzien in het R1O van het Uitvoerend Bureau, dat wordt

goedgekeurd door de Raad van Bestuur.

SPECIFIEKE COMITÉS

Het Benoemings- en Vergoedingscomité: samenstelling en taken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Raad van Bestuur kan in haar schoot een Benoemings- en Vergoedingscomité oprichten dat bestaat uit

maximaal 6 leden, allen niet-uitvoerende bestuurders.

De samenstelling en werking ervan zijn voorzien in het RIO van het Benoemings- en Vergoedingscomité.

Het Auditcomité

De Raad van Bestuur kan in haar schoot een Auditcomite oprichten.

De samenstelling en werking ervan zijn voorzien in het RIO van het Auditcomité.

Het Gebruikerscomité

De leden van het Gebruikerscomité worden benoemd door de Algemene Vergadering en buiten de Raad

van Bestuur.

De samenstelling en werking van het Gebruikerscomité zijn voorzien in het RIO van het Gebruikerscomité

dat is goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

VERSCHILLENDE BEPALINGEN

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vereniging, zal de Algemene Vergadering de vereffenaar(s) benoemen en hun bevoegdheden bepalen en aangeven welke bestemming moet worden gegeven aan de netto activa van het maatschappelijk vermogen,

Deze bestemming moet noodzakelijkerwijs gebeuren ten gunste van een vereniging met een soortgelijk voorwerp en doel als dat van huidige vereniging.

De beslissingen en de namen, beroepen en adressen van de vereffenaar(s) worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Aspecten die niet aan bod komen in deze statuten

Alles wat niet uitdrukkelijk voorzien is in deze statuten wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 op vzw's, ivzw's en stichtingen en desgevallend door de reglementen van inwendige orde.Na ter stemming zijn voorgelegd, wordt dit voorstel aangenomen door vaste leden en wordt het dus

Vijfde besluit

Decharge voor de bestuurders van wie het mandaat verstrijkt op 30 juni 2014

De vergadering verleent decharge aan de bestuurders van wie het mandaat vandaag verstrijkt, meer

bepaald aan:

-De heer Jacques BRAGGAAR, de heerPaul CALLEWAERT,

-De heer Luc CARSAUW, de heer Frédéric HENNAUT,

-De heer Alain THIRION, de heer Patrick VERERTBRUGGEN,

-De heer Nicolas MAHOUX, de heer Ahmed RYADI, de heer Karel STESSENS,

-De heer Alain CLAUWAERT, de heer Jacques DEBRY,

-De heerAymon DETROCH, de heer Ivan MASSART,

-De heer Jean-Pierre POLLENUS, de heer Martin WILLEMS et de heer Henk HERMAN.

Zesde besluit

Volmachten

-aan de raad van bestuur alle volmachten te verlenen om de administratieve formaliteiten te vervullen die volgen op deze vergadering;

-aan notaris Gérard INDEKEU alle volmachten te verlenen om een gecoördineerde versie op te maken van de nieuwe statuten van de vereniging in het Frans en het Nederlands en om de in het kader van deze stukken ingebrachte onroerende goederen over te schrijven in de bevoegde hypotheekkantoren.

Daartoe kan elke lasthebber, in naam van de vereniging, alle aangiften doen, alle documenten en stukken tekenen en, algemeen, alles doen wat nodig is.

Zevende besluit

Terugtrekking van aile leden van de vereniging en toelating van de nieuwe leden

De vergadering goedkeurt van de terugtrekking van alle huidige leden van de vereniging en tot goedkeuring

van de toelating van de nieuwe leden van de algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk

SPMT-ARISTA overeenkomstig de lijst die ais bijlage bij dit document is gevoegd (bijlage 6),

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

i

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, gecoordineerde statuten,

Bijlage 1: aanwezigheidslijst van de vaste leden

Bijlage 2: kopie van de notulen van de raad van bestuur van de vereniging zonder winstoogmerk ARISTA

van 30 juni 2014

Bijlage 3: boekhoudkundige balans van de inbrengende vereniging, afgesloten op 31 december 2013

Bijlage 4 (4A tot 4F): beschrijving van de ingebrachte onroerende goederen

Bijlage 5: algemeen huishoudelijk reglement in het Frans en het Nederlands van de vereniging SPMT 

ARISTA

Bijlage 6: lijst van de nieuwe leden van de algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk

SPMT ARISTA

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

.,.1.

Vpor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

03/02/2014 : BL000014
03/02/2014
ÿþ MOI) 2.2

~ Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

2 3 JAN 2014

~~~~~~~~ ~ Griffie

Ondernemingsnr : 410.623.764

Benaming

(voluit) : AR1STA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 - 1060 BRUSSEL

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen van bestuurders.

Uittreksel van het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 15 november 2013 :

De heer Jean-François Hoffeit heeft zijn ontslag gegeven als voorzitter en bestuurder van AristA op 7 november 2013 met terugwerkende kracht per 30 oktober 2013.

Uittreksel verstag van de vergadering van de Algemene Vergadering van 6 december 2013

De aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering aanvaarden unaniem het ontslag

van de heer Jean-François Hoffelt op 30 oktober 2013, wonende Isidore Geyskenslaan, 7 -

1160 Brussei.ais bestuurder en voorzitter van de vzw AristA.

LARD BVBA

afgevaardigd bestuurder.

permanent vertegenwoordigd door Paul Claes

24/11/2014 : BL000014
24/11/2014
ÿþOndernemingsnr : 410.623.764

Benaming

(voluit) : SPMT-ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming

op het werk

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 -1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : Raad van Bestuur van 30 juni 2014 - aanstellingen

1.Aansteiling onder de leden van de raad van bestuur van de twee co-voorzitters en de twee vice-voorzitters

Met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, stelt de raad van bestuur de Heren Claude EMONTS en Patrick VERERTBRUGGEN aan als co-voorzitters en, de Heren Georges PIRE en Alain THIRION als vice-voorzitters.

De Heren Nicolas BODSON, Frédéric HENNAUT, Alain THIRION, Patrick VERERTBRUGGEN, Michel CROISE, Angelo ANTOLE,, Fabienne PAUWELS, Luc DELIRE, Claude EMONTS, Jean-Pierre GENBAUFFE, Christine NYONSAVYE, Willy DELFLYS aanwezig tijdens de beraadslaging, aanvaarden onmiddellijk hun aanstelling.

2.Aanstelling van de afgevaardigd bestuurder

Met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde leden en overeenkomstig artikel 26 van de statuten, wordt het dagelijks bestuur van de vereniging en de vertegenwoordiging ervan, toevertrouwd aan de Heer Nicolas BODSON, afgevaardigd bestuurder en dit vanaf 27 maart 2014.

3.Aanstelling van de algemeen directeur van de externe dienst

Met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde leden en overeenkomstig de artikelen 17 en 18 van het koninklijk besluit van 27 maart 1998 betreffende de externe diensten voor preventie en bescherming op het werk, duidt de raad van bestuur de persoon aan die belast is met de leiding en het beheer van de dienst en die de titel draagt van algemeen directeur, zijnde dokter Jean MARDAGA, rue Chevaufosse, 13 - 4000 Liège, geboren op 18 oktober 1952 te Loncin.

Algemene Vergadering van 30 juni 2014

De vergadering neemt akte van het ontslag, met inwerkingtreding vanaf vandaag, van de volgende leden

Jacques BRAGGAAR, rue Saint-Vincent, 176 - 7060 Soignies

Luc CARSAUW, Karl Marxstraat, 27 - 2840 Rumst

Jacques DEBRY, avenue Eugène Demolder, 1070 -1030 Bruxelles

Aymon DETROCH, Avenue des Bouleaux, 16 -1420 Braine-l'Alleud

Henk HERMAN Heidebergenpark, 22 - 9830 Sint-Martens-Latem

Philippe MAHOUX, Moulin de Wagnée, 2 - 5340 Gesves

Ivan MASSART, rue Fernand Deltenre, 95 - 71070 La Hestre Manage

Ween-Pierre POLLENUS, avenue Norbert Gille, 48 -1070 Bruxelles

Ahmed RYADI, rue Paul Pastur, 25 - 7100 La Louvière

Karel STESSENS, Neptunusfaan, 28 b18 -1190 Bruxelles

De vergadering beslist om met ingang vanaf vandaag, de volgende leden van de raad van bestuur te herbenoemen

Nicolas BODSON, boulevard de fa Révision, 66 -1070 Bruxelles -

Paul CALLEWAERT, Eugeen Woutersstraat, 571A0n5 - ecs^  -

Alain Ri _Al IUç! '-' ^ " -

MOD 2.2

eltiffei

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Déposé / Reçu le "

1 3 NOV. 2014

au greffe du tribunat de commerce

francophone cFgleuxeiies

~

1111I1111§11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik 13 - Vervolg

e Alain THIRION, rue de Willine, 38 - 4257 Berloz

Patrick VERERTBRUGGEN, Berkenlaan, 35 -1740 Ternat

Martin WILLEMS, Leenstraat, 3 -9820 Merelbeke

De vergadering beslist om met ingang vanaf vandaag, de nieuwe leden van de raad van bestuur te

benoemen

Angelo ANTOLE, quai de Rome 65 à 4000 LIEGE, geboren op 14 juni 1952 te Liège

Gérard APRUZZESE, Quai Marcellis 14/7 à 4020 LIEGE, geboren op 30 december 1942 te Gallinaro.

Marc BEAUJEAN, avenue des Petits Champs, 96/A -1410 Waterloo, geboren op 4 augustus 1965 te Huy

Michel CROISE, boulevard Louis Schmidt, 54 -1040 Bruxelles, geboren op 4 april 1961 te Ixelles

Willy DELFLYS, rue du Roi Albert 362 à 4680 OUPEYE, geboren op 24 januari 1974 te Liège

Luc DELIRE, Chaussée de Dinant 137 à 5170 RIVIERE, geboren op 26 juli 1956 te Charleroi.

Laurent DESPY, rue Isabelle Brunelle 28 à 5380 FERNELMONT, geboren op 6 april 1964 te Ixelles.

Claude EMONTS, rue du Général Bertrand 44 à 4000 LIEGE, geboren op 31 oktober 1947 te Verviers.

Jean-Pierre GENBAUFFE, rue de Soignies 402 à 7811 ATH, geboren op 19 juni 1955 te Ath.

Christine NYONSAVYE, rue Haute 23 à 1330 RIXENSART, geboren op 14 juli 1962 te Bujumbura.

Fabienne PAUWELS, rue de Horion 36 à 4460 GRACE-HOLLOGNE, geboren op 20 september 1964

te Hasselt

Igor PHILTJENS, Bulsstraat 28 à 3750 ALKEN, geboren op 12 maart 1975 te Genk.

Georges PIRE, rue de la Résistance 12 à 4500 HUY, geboren op 16 oktober 1948 te Harsin,

Chris RENIERS, Grootveldweg 3 -3450 Geetbetsné, geboren op 20 februari 1960 te Tienen

Freddy VAN DEN SPIEGEL, Scherpstraat 68-1540 Herne, geboren op 16 juni 1952 te Aafst

Voortaan is clé Raad van Bestuur als volgt samengesteld

Angelo ANTOLE, bestuurder

Gérard APRUZZESE, bestuurder

Marc BEAUJEAN, bestuurder

Nicolas BODSON, bestuurder

Paul CALLEWAERT, bestuurder

Alain CLAUWAERT, bestuurder

Michel CROISE, bestuurder

Willy DELFLYS, bestuurder

Frédéric HENNAUT, bestuurder

Luc DELIRE, bestuurder

Laurent DESPY, bestuurder

Claude EMONTS, co-voorzitter

Jean-Pierre GENBAUFFE, bestuurder

Christine NYONSAVYE, bestuurder

Fabienne PAUWELS, bestuurder

Igor PHILTJENS, bestuurder

Georges PIRE, vice-voorzitter

Chris RENIERS, bestuurder

Alain THIRION, vice-voorzitter

Freddy VAN DEN SPIEGEL, bestuurder

Patrick VERERTBRUGGEN, co-voorzitter

Martin WILLEMS, bestuurder

De vergadering beslist om de heren Philippe BRANKAER en Peter Telders, aan tte steilen als commissaris van het bedrijf.

De burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemet van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel in 1831 DIEGEM, De Kleetlaan 2, treedt op ais commissaris van de vennootschap via de tussenkomst van de heer Peter Teldders, die voortaan

zijn opdracht in het college zal uitoefenen met het revisorenbedrijf BRANKAER ph, & Partners ScPRL,

vertegenwoordigd door BRANKAER Ph.,Rue Léon Colleaux 41 te 6762 VIRTON (Saint-Mard).

Hun mandaten zullen vervallen op de datum van de eerste gewone algemene vergadering van 2016.

Nicolas Bodson,

Afgevaardigd bestuurder,

Op de laatste blz. van Lula< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Vhar-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2013 : BL000014
12/08/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Illej110811111

2013

anuar8

Griffie

Ondernemingsnr : 410.623.764

Benaming

(voiuit) : ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op

het werk

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 - 1060 BRUSSEL

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen van bestuurders. Hernieuwing mandaat revisoren

Uittreksel van het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 7 juni 2013

De heer Paul Claes maakt vanaf 16-04-2013 deel uit van het Beheerscomité van AristA. De samenstelling

van het Beheerscomité is als volgt:

" Jean-François Hoffeit

" Paul Claes

" Jacques Braggaar

" Jacques Debry

" Martin Willems

*Jacques Lorez te vervangen í.

" Guy Peeters  te vervangen

Uittreksel van het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 21 juni 2013 :

De heer Jean-François Hoffeit stelt voor om de heer Patrick Verertbruggen en de heer Alain Thirion op te nemen in het Beheerscomité van AristA  dit ter vervanging van de heer Guy Peeters en de heer Jacques Lorez. Hij stelt eveneens voor om hen te bevestigen als vice-president van AristA en de heer Patrick Verertbruggen als secretaris-schatbewaarder.

De leden van de Raad van Bestuur gaan hiermee akkoord

Uittreksel verslag van de vergadering van de Algemene Vergadering van 21 juni 2013

De aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering aanvaarden unaniem het ontslag van de heren Guy Peeters op 7 juni 2013, wonende De Kluis, 4 - 2970 SCHILDE en Jean-Pascal

Labille, op 17 januari 2013, wonende route de Condroz, 134 - 4031 ANGLEUR, als bestuurders van de vzw AristA.

De Algemene Vergadering benoemt :

De heer Paul Callewaert, wonende Eugeen Woutersstraat, 57/A005 - 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

geboren te Lier, op 28 juni 1963 en

de heer Frédéric Hennaut, wonende Allée Franz Dewandelaer, 14 -1400 NIVELLES, geboren te

Nivelles op 6 oktober 1970

als bestuurders om hun mandaten te beëindigen.

De Algemene Vergadering beslist om de mandaten van volgende bestuurders en effectieve leden te

hernieuwen tot de Algemene Vergadering van juni 2016 :

-Luc Carsauw  Kart Marxstraat 27  2840 Rumst

-Philippe Mahoux -" Moulin de Wagnée 2 -- 5340 Gesves

-Ivan Massait  Rue Ferdinand Deltenre 95  7170 La Hestre Manage

-Ahmed Ryadi  Rue Paul Pastur 25  7100 La Louvière

-Alain Thirion  Rue de Willine 38  4257 Berloz

Op de laatste blz. van Luiks vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoÇo)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

Luik B - Vervolg

De Algemene Vergadering wenst het maandaat van de commissarissen de heer Peter Telders en mevrouw Christel Weymeersch van Ernst & Young, bedrijfsrevisoren BCV, De Kleetlaan 2, 1831 Diegem voor een mandaat van 3 jaar te verlengen.

L.A.R.D BVBA

afgevaardigd bestuurder.

permanent vertegenwoordigd door Paul Claes

... > ` r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n (en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2012 : BL000014
13/11/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NI

'12184756*

3 1 0-CI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0410.623.764

Benaming

(voluit) : ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op

het werk

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Koningsstraat 196, 1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : Volmachten

De Raad van Bestuur heeft op 25/09/2012 beslist om de activiteiten van HDP&AristA Services NV (shared services center) toegewijd aan AristA, te verwerven, De verwervingsovereenkomst van 27 september 2012 heeft, onder meer, de beëindiging van de dienstverleningsovereenkomsten tussen HDP&AristA Services NV, AristA en anderen, tot gevolg, en dit enkel voor zover zij betrekking hebben op de relatie tussen HDP&AristA Services NV en AristA. Hierdoor vervallen met ingang van 1 oktober 2012 de volmachtregelingen die hun oorsprong vinden in deze dienstverleningsovereenkomsten en worden de volmachten toegekend per beslissing van de Raad van bestuur van 18 juni 2010 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 9 augustus 2010, herroepen met ingang van 1 oktober 2012.

L.A.R.D. bvba

Afgevaardigd bestuurder,

permanent vertegenwoordigd door Paul Claes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2012 : BL000014
26/07/2012
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Griffie

lerRintrp





" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderneni ingsnr : 410.623.764

Benaming

(voluit) : ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op

het werk

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 -1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : Benoeming Afgevaardigd Bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 8 juni 2012

De Voorzitter stelt voor de BVBA L.A.R.D. te benoemen als afgevaardigd bestuurder na het ontslag van de heer Ralph Corbey als afgevaardigd Bestuurder.

De Raad van Bestuur beslist tot de benoeming van BVBA L.A.R.D., met maatschappelijke zetel gevestigd te 1560 Hoeilaart, Willem Eggerickxstraat 41, met ondememingsnumrner 0860.092.763, op permanente wijze vertegenwoordigd door de heer Paul Claes, ais afgevaardigd bestuurder van AristA vanaf 01/07/2012.

J.F. Hoffelt,

Voorzitter



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2012 : BL000014
13/07/2012
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

" LZ124210" 11

u

Ondernemingsnr : 410.623.764

Benaming

(voluit) : ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op

het werk

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 -1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen. Vertegenwoordigingen

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 8 juni 2012

De mandaten van volgende bestuurders vervallen tijdens deze algemene vergadering in juni 2012

- Luc Carsauw

- Ralph Corbey

- Marc Elchardus

- Philippe Greisch

- Jacques Lorez

- Philippe Mahoux

- Ivan Massart

- Ahmed Ryadi

- Albert Soudan

- Alain Thirion

De Algemene Vergadering beslist om de mandaten van volgende heren niet te hernieuwen

- Marc Elchardus - Markelbachstraat, 91 -1030 BRUSSEL

- Philippe Greisch - Chemin de la Rentertkapell, 32 - 6700 ARLON (WALTZING)

- Jacques Lorez - Avenue de Scailmont, 92 - 7170 MANAGE

- Albert Soudan - Avenue Pré des Agneaux, 51 A - 1160 BRUXELLES

Daarentegen worden de mandaten van de heren

- Luc Carsauw - Karl Marxstraat, 27 - 2840 RUMST

- Philippe Mahoux - Moulin de Wagnée, 2 - 5340 GESVES

- Ivan Massart - rue Fernand Deltenre, 95 - 7170 LA HESTRE MANAGE

- Ahmed Ryadi - rue Paul Pastur, 25 - 7100 LA LOUVIERE

- Alain Thirion - rue de Willine, 38 - 4257 BERLOZ

hernieuwd tot aan de volgende Algemene Vergadering van 2013,

Het ontslag van de heer Ralph Corbey als bestuurder van de vzw AristA op datum van 8 maart 2012 wordt

voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

De aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering aanvaarden unaniem het ontslag

van de heer Ralph Corbey ais bestuurder van de vzw AristA.

De Algemene Vergadering geeft kwijting aan de ontslagnemende bestuurder.

De Voorzitter stelt aan de Algemene Vergadering voor om de BVBA L.A.R.D te benoemen, waarvan de maatschappelijke zetel opgericht is te 1560 Roeitaart, Willem Eggerickxstraat, 41 en met ondernemingsnummer 860.092.763, op permanente wijze vertegenwoordigd door de heer Paul Claes, als bestuurder van AristA en dit op datum van 1 juli 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

I

ic

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De Algemene Vergadering aanvaardt ook het ontslag van de heer Charles Piaffe als effectief lid van de Algemene Vergadering en benoemt de heer Jacques Lorez ter zijner vervanging.

Beslissing van de Algemene Vergadering :

- gaat akkoord met het ontslag van de heer Ralph Corbey als bestuurder van AristA vanaf 8 maart 2012

- gaat akkoord met de benoeming van de BVBA L.A.R.D., permanent vertegenwoordigd door de heer Paul

Claes, als bestuurder van AristA en dit op datum van 1 juli 2012.

- gaat akkoord met de hernieuwing van de mandaten van de heren Luc Carsauw, Philippe Mahoux, Ivan

Massart, Ahmed Ryadi en Alain Thirion.

- gaat akkoord om de mandaten van de bestuurders, de heren Mark Eichardus, Philippe Greisch, Jacques

Lorez en Albert Soudan niet te hernieuwen.

- aanvaardt het ontslag als lid van de Algemene Vergadering van de heer Charles Piette en de benoeming

van de heer Jacques Lorez als effectief lid van de Algemene Vergadering.

J.F. Hoffelt,

Voorzitter

1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2012
ÿþ MOD 2.2

Man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Ondernemingsnr : 410.623.764

Benaming

(voluit) : ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op

het werk

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 - 1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen. Vertegenwoordigingen

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 19 april 2012

De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Ralph Corbey als Afgevaardigd Bestuurder met ingang op 8 maart 2012.

De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Jos Schockaert als algemeen directeur van AristA vzw en directeur-ingenieur van de afdeling risicobeheer en bevestigt de beslissing om de heer Edelhart Kempeneers te benoemen vanaf 23 maart 2012 als algemeen directeur ad interim, belast met het beheer van de externe dienst voor preventie en bescherming ter vervanging van de heer Jos Schockaert.

De Raad van Bestuur bevestigt de beslissing om mevrouw Lieve Mets te benoemen vanaf 23 maart 2012 als directeur-ingenieur ad interim van de afdeling risicobeheer, eveneens ter vervanging van de heer Jos Schockaert,

J.R. Hoffeit,

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I/II/I///I/I//I/III//I/I/I/I/II/I//I///i/i/ii/iiii

*12099519*

BUSSEL

11 MEI 2012

Griffie

bel a:

BE

Sta

Bïjlágën bij liétBëlgiscli staatsTilad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/05/2012 : BL000014
20/02/2015 : BL000014
20/02/2015
ÿþ Moa 2.2

Luik E3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



'1I Déposé I Reçu le

1 0 FEV. 2015

au

gree du tribffi g#etfe commerce

II

5028699*









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 410.623.764

Benaming

(voluit) : SPMT-ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming

op het werk

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 - 1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : Raad van Bestuur van 10 december 2014

11. Ondertekeningsdelegatie

Om redenen van doeltreffendheid en organisatorisch gemak, vraagt SPMT-ARISTA het akkoord van de

Raad van Bestuur om de ondertekening van akten die de vzw binden, naast de heer Nicolas Bodson,

Afgevaardigd bestuurder, en Dokter Jean Mardaga, Atgemeen Directeur, te delegeren,

-Aan Dokter Philippe Nysten, Medisch Directeur

-Aan de heer Olivier Legrand, Commercieel en Strategisch Directeur

-Aan Mevrouw Christine Petit, Directrice Risicobeheer

Beslissing van de Raad van Bestuur:

De Raad van Bestuur beslist om de officiële ondertekeningsdelegatie van SPMT-ARISTA uit te breiden tot

Dokter Philippe Nysten, Medisch Directeur, de heer Olivier Legrand, Commercieel en Strategisch Directeur en

mevrouw Christine Petit, Directrice Risicobeheer van SPMT-ARISTA.

Nicolas Bodson,

Afgevaardigd bestuurder

francophone d4 "U1'ClY.Ot}ea

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2011 : BL000014
12/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

0 3 JAN. 2011

eRussa

Griffie

Ondernemingsnr : 410.623.764

Benaming

(voluit) : ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op

het werk

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 - 1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen. Vertegenwoordigingsdelegatie.

Uittreksel verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 10 december 2010

De raad van bestuur van 10 december 2010 neemt akte van het ontslag van mevrouw Marijke Soogen als algemeen directeur en bekrachtigt de beslissing van het beheerscomité om met ingang van 7 juli 2010 de heer Jos Schockaert te benoemen als algemeen directeur belast met de leiding van de externe dienst ter vervanging van mevrouw Marijke Soogen.

De raad van bestuur bevestigt krachtens artikel 20 en 22 van de statuten:

Afgevaardigd bestuurder: dat de heer Ralph Corbey, bestuurder, gemachtigd is om het dagelijks bestuur van de vzw AristA te verzekeren en de vzw AristA rechtsgeldig kan vertegenwoordigen in het kader van dit bestuur en gemachtigd is de vzw AristA rechtsgeldig te vertegenwoordigen voor aile akten die de vereniging verbinden die geen verband houden met het dagelijks bestuur en die bestaan uit het aangaan van dienstverleningscontracten die verband houden met de wetgeving op de externe diensten voor preventie en bescherming op het werk.

De raad van bestuur beslist krachtens artikel 20 en 22 van de statuten:

Afgevaardigde van het dagelijks bestuur: dat de heer Jos Schockaert, algemeen directeur, gemachtigd is om het dagelijks bestuur van de vzw AristA te verzekeren en de vzw AristA rechtsgeldig kan vertegenwoordigen in het kader van dit bestuur en gemachtigd is de vzw AristA rechtsgeldig te vertegenwoordigen voor alle akten die de vereniging verbinden die geen verband houden met het dagelijks bestuur en die bestaan uit het aangaan van dienstverleningscontracten die verband houden met de wetgeving op de externe diensten voor preventie en bescherming op het werk.

DR. CORBEY,

Afgevaardigd Bestuurder

*11006638

111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/03/2015 : BL000014
20/03/2015
ÿþ MDD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie " ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

UI1111111111111.11uu

Dépose / Reçu je

1 0 MARS 2015

au greffe du tribunal de commerce francopbcrte deMefies

Ondernemingsnr : 410.623.764

Benaming

(voluit) : SPMT-ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 -1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : Algemene Vergadering van 10 februari 2015

5.Aanstelling van twee bestuurders

De Algemene Vergadering beslist am, met ingang van vandaag, de volgende twee nieuwe leden van de Raad van Bestuur te benoemen:

" Jacques BRAGGAAR, rue Saint-Vincent, 176 - 7060 Soignies, geboren op 13 september 1960 te Ath.

" Eric DEGROS, route des Crêtes, 16 à 5170 Profondeville, geboren op 13 april 1969 te Ixelles.

als bestuurders van de VZW SPMT-ARISTA

Beslissing Algemene Vergadering:

De Algemene Vergadering verleent haar goedkeuring aan de aanstelling van de heren Jacques Braggaar en

Eric Degros als bestuurders van de VZW SPMT-ARISTA.

Nicolas Bodson,

Afgevaardigd bestuurder

09/08/2010 : BL000014
07/09/2009 : BL000014
05/09/2008 : BL000014
15/05/2015 : BL000014
15/05/2015
ÿþMoo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111ïn1111111111

Déposé / Reçu le

C 5 MA! 205

Griffie

.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 410.623.764

Benaming

(voluit) : SPMT-ARISTA - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming

op het werk

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningsstraat, 196 -1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : Raad van Bestuur van 21 april 2015

5. Nieuwe vertegenwoordiger van de bedrijfsrevisor Ernst & Young: mededeling

îr aa.ccrphone de Bruxelles

Bij beslissing van de Algemene Vergadering werd Ernst & Young Bedrijfsrevisoren cvba als commissaris benoemd, met Peter Telders als vaste vertegenwoordiger. Met ingang van 1 januari 2015, heeft Peter Telders zich teruggetrokken ais vaste vertegenwoordiger. Ernst & Young, Bedrijfsrevisoren Cvba zal, als commissaris van de onderneming, voortaan door de heer Pierre Vanderbeek vertegenwoordigd worden.

Nicolas Bodson,

Afgevaardigd bestuurder

20/07/2007 : BL000014
31/05/2007 : BL000014
28/08/2006 : BL000014
16/09/2005 : BL000014
21/04/2005 : BL000014
21/04/2005 : BL000014
14/09/2004 : BL000014
02/03/2004 : BL000014
12/09/2003 : AS000014
24/08/2002 : AS000014
08/09/2001 : AS000014
01/01/1997 : AS14
18/03/2016 : BL000014
08/08/2016 : BL000014

Coordonnées
SPMT - ARISTA - SERVICE EXTERNE POUR LA PREV…

Adresse
RUE ROYALE 196 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale