SPORTS FOOD AND CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : SPORTS FOOD AND CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.906.550

Publication

29/04/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD _Q

-*±

co CD X CD

M 4304070*

Ondememingsnr : 0550906550

Benaming

(voluit) : Sports Food and Consult

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Haltestraat 52

3130 Begijnendijk

België

Onderwerp akte : Oprichting

Neergelegd

Griffie

O) CM

_ço

CO CO

■4—'

&> CD

-I—'

_Ç0

Uittreksel uit de oprichtingsakte - Het blijkt uit de akte van 22/04/2014 dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de benaming Sports Food And Consult waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Haltestraat 52 3130 Begijnendijk door Tom Steurs, bedrijfsleider, wonende te Haltestraat 52 3130 Begijnendijk en Verrekt Joeri, bedrijfsleider, wonende te Tiensestraat 50 3271 Scherpenheuvel-Zichem. De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur en begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsovereenkomst op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Tom Steurs, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij/zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor aile verbintenissen van de vennootschap. Joeri Verrekt, voornoemd, treedt op als commanditaire of stille vennoot. Hij/zij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tôt beloop van zijn/haar inbreng (of van hetgeen hij/zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen), op voorwaarde dat hij/zij geen enkele daad van bestuur treft.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt driehonderd euro (Z 300,00) en is verdeeld in 100aandelen zonderaanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven door de oprichters, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tôt nagemelde inbreng, en wel als volgt:

Tom Steurs, voornoemd, schrijft in op 99 aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van drie euro (â–¡ 3,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van tweehonderd zevenennegentig euro (â–¡ 297,00) in geld;

Joeri Verrekt, voornoemd, schrijft in op 1 aandeel, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van

drie euro (Z 3,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van drie euro (â–¡ 3,00) in geld.

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend: 1. aan de heer Tom Steurs, voornoemd, die aanvaardt: negenennegentig (99) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van drie euro (Z 3,00) per aandeel;

2. aan de heer Joeri Verrekt, voornoemd, die aanvaardt: één (1 ) aandeel zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van drie euro (Z 3,00) per aandeel. De vennootschap heeft als doel:

1.(1 )De handel, verkoop, distributie, import en export, vervaardiging, vertegenwoordiging van voedingssupplementen, vitamines, sportvoeding, sportdranken, sportkledij.

(2)Het geven van clinics, opleidingen en bijscholingen samen met aile bijbehorende activiteiten inzake inspanningsfysiologie, voedingsleer, stress en bum-out en dergelijke meer. Het verstrekken van opleidingen, prestaties en adviezen, het maken van studies en het opmaken, verspreiden en uitgeven van cursusmateriaal en

boeken.

(3)Het geven van advies over voeding, training, samenstelling van voedingssupplementen en dit in de meest

ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

Luik B -vervolg

ModPDF 11.1

aan het

Belgisch

Staatsblad

O) CD _Q

-I—«

CO CD X CD

_Ç0

•*—>

CO CO

-I—'

_Ç0

(4)Het schrijven , redactie, publiceren en te koop aanbieden van boeken, tijdschriften en literatuur in het algemeen.

II. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tôt onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, hetaankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tôt roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coôrdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan

kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tôt de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan réglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

De algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand Juni om 19 uur. Indien deze dag eeen feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

VERKLARINGEN - OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De vennootschap begint te werken op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

Luik B -vervolg

ModPDF 11.1

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD _Q

-I—«

CO CD X CD

�F

_Ç0

•*—>

CO CO

-I—'

_Ç0

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand Juni van het jaar tweeduizend en zestien.

Voor de uitvoering van deze overeenkomst verklaren de ondergetekenden keuze van woonplaats te doen op hun respectieve woonplaats en/of zetel.

Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Tom Steurs, wonende te Haltestraat 52 3130 Begijnendijk, die aanvaardt, wordt benoemd tôt niet-statutaire zaakvoerder, voor een termijn ingaand op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zijn/haar mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De ondergetekenden en de aldus benoemde zaakvoerder(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tôt in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van BAS Accountants. die woonstkeuze doen op het kantoor te Staatsbaan 112E 3460 Bekkevoort:

"Verrekt Joeri.

Steurs Tom - Zaakvoerder - Gecommanditeerde Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
21/01/2015
ÿþ Mod Word 11 .1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

15 10989

Ondememingsnr : 0550.906.550

Benaming

(voluit) : Sports Food And Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Haltestraat 52 3130 Begijnenijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - aandelen - verplaatsing zetel Ingevolge de buitengewone algemene vergadering dd 8/8/2014 werd hetgeen volgt unaniem beslist ;

Alle 99 aandelen die in het bezit waren van Dhr. Steurs Tom, Haltestraat 52 3130 Begijnendijk zijn overgenomen door Dhr. Stroobants Rudi, Tervuursesteenweg 1191981 Hofstade . Hij zal vanaf heden optreden als gecommanditeerde vennoot en neemt uitdrukkelijk de hoofdelijke aansprakelijkheid mee over samen met de volledige overdracht van de aandelen. Dhr. Sieurs Tom wordt ontslagen van zijn oprichtersaansprakelijkheid,deze wordt mee overgenomen door de nieuwe aandeelhouder en gecommanditeerde vennoot,

Dhr. Steurs Tom, Haltestraat 52 3130 BegijnendijK wordt ontslagen als zaakvoerder en er wordt hem kwijting verleend voor zijn uitgeoefende mandaat. Dhr, Stroobants Rudi, Tervuursesteenweg 119 1981 Hofstade wordt benoemd tot zaakvoerder,

De maatschappelijke wordt verplaatst van de Haltestraat 52 3130 Begijnendijk naar Tervuursesteenweg 119 1981 Hofstade,

Stroobants Rudi

Zaakvoerder

Steurs Tom

Ontslagnemend zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie nee gelegdbn vangen op '

i 3 mi, 2015

der griffie ~, ~ ^ d , lt' µderlandsfiaiige rie#terttt VieitJ rASIMl-PH)-14 FtrlgS`SG)

j1,1,111jIIII81111

Voc behot aan Belgi Staats

IIV

Ondernemingsnr : 0550.906.550

Benaming

(voluit) : Sports Food And Consult

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Tervuursesteenweg 119 1981 Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - aandelen - verplaatsing zetel Ingevolge de buitengewone algemene vergadering dd 05/03/2015 werd hetgeen volgt unaniem beslist :

Alle 99 aandelen dle ln het bezit waren van Dhr. Stroobants Rudi, Tervuursesteenweg 119

1981 Hofstade zijn overgenomen door Dhr. Gevriye Kurt, Chaussee De Vleurgat 138 1000 Brussel

Hij zal vanaf heden optreden als gecommanditeerde vennoot en neemt uitdrukkelijk de hoofdelijke

aansprakelijkheid mee over samen met de volledige overdracht van de aandelen. Dhr. Stroobants Rudi

wordt ontslagen van zijn oprichtersaansprakelijkheid,deze wordt mee overgenomen docir de

nieuwe aandeelhouder en gecommanditeerde vennoot.

Het aandeel dat in het bezit was van Dhr. Verrekt Joeri is overgenomen door Mevr. Goia Mirela-Irina, Chaussee de Vleurgat 1381000 Brussel,Zij zal vanaf heden optreden als commanditaire/stiile vennoot.

Dhr. Stroobants Rudi, Tervuursesteenweg 119 1981 Hofstade wordt ontslagen als zaakvoerder en er wordt hem kwijting verleend voor zijn uitgeoefende mandaat. Dhr. Gevriye Kurt, Chaussee de Vleurgat 138 1000 Brussel wordt benoemd tot zaakvoerder.

De maatschappelijke wordt verplaatst van Tervuursesteenweg 119 1981 Hofstade naar Chaussee de Vleurgat 1381000 Brussel

Stroobants Rudi

Ontslagnemend Zaakvoerder

Gevriye Kurt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzll van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/05/2015
ÿþN~.. ]

1..\~-'~

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

ol

*1507 8

Déposé/Reçu-1e 1$ MAI 20

" .~ 15

Greffé

N° d'entreprise : 0550.906.550

à):1 -greffe du tribunal de commerce

Dénomination fra! cops ole de Bruxelles

(en entier) : SPORTS FOOD AND CONSULT

(en abrégé)

Forme juridique : SCS

Siège : Chaussée de Vleurgat 138 à 1000 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL

Suite à l'Assemblée Générale Extraordinaire du tel- mai 2015, il a été décidé d'adapter l'objet social de las société par ce qui suit ci-après;

La société a pour objet social :

L'achat, la vente, l'importation, l'exportation, la représentation, le commerce de gros, demi-gros et au détail. de tous produits se rapportant directement ou indirectement

Au secteur horeca, tels que snack, friterie, salon de consommation, rôtisseries, restaurants, hôtels, taverne, café, discothèques, débits de boissons, night-shop... ;

Au commerce d'alimentation générale tels que fruits, légumes, conserves, produits laitiers, produits de la mer, poissons, boucherie, charcuterie ;

La boulangerie et la pâtisserie en générale, l'achat, la vente en gros et en détail de toutes matières

premières se rapportant à cette activité, notamment toutes farines et matières premières en général, ainsi que

tous matériaux et objets nécessaires pour son exploitation ;

Article de ménage et articles cadeaux ;

Matériaux de construction, matériel électrique et électronique, sanitaire et de plomberie ;

Tous textiles en général, chaussures, cordonnerie, serrureries, maroquinerie dans le sens le plus large,

' tailleur et retouche ;

Bijouterie, Bibelots, de dinanderie, de bijouterie de fantaisie, de cuir, de skai, de confection, de valises, de ' sacs, de lustrerie, horlogerie, verrerie, faïence, porcelaine ;

Articles de parfumerie, de toilette, cosmétiques, produits de beauté, maquillage ainsi que savons et détergents ;

Articles d'horticulture tels que fleurs, plantes, articles de jardinage ;

Tous films de bandes magnétiques, DVD, cassettes, tous articles imprimés ou enregistrés permettant leur

lecture vision ou audition ;

Import-export, achats et ventes d'articles meubles, commerce de gros et de détail pour meubles ; Commerce d'ameublement général ;

Le commerce ambulant et le marché public ;

L'exploitation de jeux sous toutes ses formes ;

L'exploitation de cabines téléphoniques, fax, photocopieurs, de réseaux de communications diverses tels que internet... ;

Import-export, commerce de gros de véhicules à moteurs neuf et d'occasion;

Atelier de carrosserie et de mécanique, carrossier-réparateur, ,.. ;

Commerce de gros et de détail de matériel informatique ;

Salon de coiffure, exploitation de bancs solaires, achats et ventes de produits de beauté et d'articles de

toilette ;

Le transport de personnes et de marchandises par voie de terre, air, mer ;

Mentionner sur la derniere page du Volet B : Au recto . Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

Ventes de vêtements ;

Entretien et nettoyage de bureaux, locaux industriels ou commerciaux, maisons, appartements, nettoyages

de vitres etc ;

La plomberie, sanitaire, zinguerie, la construction, la transformation, la rénovation, l'entreprise générale du

. bâtiment sous toutes ses formes, pose de parquets, isolations, architectures, travaux de démolition, peinture, la

menuiserie, l'électricité, pose de carrelages, maçonneries, le plafonnage, le cimentage, l'installation de

chauffage central.., ;

La traduction, l'interprétariat ;

Exploitation de station services et shops y relatifs ;

Exploitation de station car-wash

Courrier express, transport de personnes et de marchandises

Elle pourra faire ces opérations en nom propre, mais aussi pour compte de tiers. Elle pourra faire toutes

opérations mobilières ou immobilières,...

KURT Gevriye Gérant,

"

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la derniere page du Volet B: /lu recto ; Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Coordonnées
SPORTS FOOD AND CONSULT

Adresse
CHAUSSEE DE VLEURGAT 138 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale