STANKONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STANKONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.282.942

Publication

31/12/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 31.05.2013, DPT 20.12.2013 13698-0242-008
24/12/2013
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

III II IIIII II (III

*13193440*

1111111



BRUSSEL

1 2 DEC 2013

Griffie

Benamïng : STANKONSTRUCT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vergotestraat 25 - 1030 Schaarbeek

Ondernemingsnr : 0845282942

Voorwerp akte : Ontslag - Overdracht van sociale aandelen.

PROCES-VERBAAL VAN DE UITZONDERLIJKE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS DIE GEHOUDEN WORDT OP 26/11/2013 DIE PLAATS VINDT OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering wordt geopend om 17 uur onder het voorzitterschap van Meneer Stanko MECNER. "

Vermits de meerderheid van het kapitaal vertegenwoordigd is, kan de algemene vergadering vrij delibereren over de dag orde.

DAGORDE

Overdracht van 75 sociale aandelen van meneer Ivaylo ZLATKOV naar meneer Stanko MECNER. Ontslag van de zaakvoerder, meneer Ivaylo ZLATKOV.

De algemene vergadering aanvaardt unaniem en bevestigt :

De overdracht van 75 sociale aandelen van meneer Ivaylo ZLATKOV naar meneer Stanko MECNER met als uitvoeringsdatum 26 november 2013.

Het ontslag van meneer Ivaylo ZLATKOV in het kader van zijn bevoegdheid als zaakvoerder, met als uitvoeringsdatum 26 november 2013. De algemene vergadering dankt hem voor zijn inzet in deze taak en ontlast hem van zijn verantwoordelijkheden in verband met zijn beheer.

Aangezien de dagorde uitgeput is, wordt de algemene vergadering beëindigd om 18 uur, Stanko MECNER - zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de 1aat:ie bi?. van Luit~ B vcrmcidcn : Recto : Naam on hoedanigheid van de instrurncntcrcndc notaris het7ij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten abnzien van derden ie vertegenwoordigen

31/10/2013
ÿþ : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111111

" 1316593

Oudenaarde

2 2 OKT, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : STANKONSTRUCT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Steenstraat 37 te 9500 GERAARDSBERGEN

Ondernemingsnr : 0845282942

Voorwerp akte : Overdracht van de maatschappelijke zetel.

PROCES-VERBAAL VAN DE UITZONDERLIJKE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS DIE GEHOUDEN WORDT OP 02/0912013 DIE PLAATS VINDT OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering wordt geopend om 17 uur onder het voorzitterschap van Meneer

Stanko MECNER.

Vermits de meerderheid van het kapitaal vertegenwoordigd is, kan de algemene

vergadering vrij delibereren over de dag orde.

DAGORDE

Overdracht van de maatschappelijke zetel naar Vergotestraat, 25 te 1030 SCHAARBEEK.

De algemene vergadering aanvaardt unaniem en bevestigt :

Overdracht van de maatschappelijke zetel naar Vergotestraat, 25 te 1030 SCHAARBEEK, met als

uitvoeringsdatum lste september 2013.

Aangezien de dagorde uitgeput is, wordt de algemene vergadering beëindigd

om 18 uur.

Stanko MECNER - zaakvoerder.

26/04/2012
ÿþs ~ ~

Mod Word Ii1

F .ii~~Ni5~4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 6 APR. 2012

Griffie

Voor

behouc aan h Belgis

Staatst

Ondernemsngsnr

Benaming

(voluit) : STANKONSTRUCT

(verkort) "

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9500 Geraardsbergen, Steenstraat 37

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Ede THIBAUT de MAISIERES, geassocieerd notaris te Sint-Gillis, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Erie THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS -- Geassocieerde Notarissen", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Blanchestraat 15, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen van Brussel onder nummer 0833.554.454, op 12 april 2012, dat

1) De Heer MECNER Stanko, geboren te Brussel op 26 november 1976, gedomicilieerd te 9500 Geraardsbergen, Steenstraat 37 en

2) De Heer ZLATKOV lvaylo Georgiev, geboren te Pernik (Bulgarije), op 17 februari 1970, gedomicilieerd te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Jean Dubrucglaan 19,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht en waarvan de statuten volgende beschikkingen inhouden :

NAAM : STANKONSTRUCT

ZETEL : 9500 Geraardsbergen, Steenstraat 37.

DOEL : De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor en met rekening van derden :

De algemene werken die verband houden met de bouw, constructie, metserarij, bepleistering, dakwerken, betegeling, cementering, loodgieterij, electriciteit, airconditioning, schoonmaken in het algemeen en reiniging van industriele ondernemingen en privé woningen, de onderneming, conceptualisatie en verwezelijking van bouwwerken, de binnenhuisinrichting en buiteninrichting, het verven, aanleg en restauratie, zoals de reiniging van gevels, herstellings-en renovatiewerken, het opknappen zowel binnen als buiten, de aankoop en verkoop van leveringen en alle elementen die betrekking hebben op de constructie en renovatie van gebouwen voor woonst, handel, kantoor of industrieel gebruik, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, plaatsing, groot, half groot en kleinhandel, import en export van al het materieel voor keuken, huishoudelijke apparaten, hifi, electrische installatie, verlichting, sanitair materiaal en alle verwarmingsbenodigdheden.

Ze zal alle constructies kunnen oprichten voor eigen rekening of voor rekening van derden als bouwheer of algemeen ondernemer, en veranderingen en transformatie doen aan bouwwerken alsook studies uitvoeren, en totstandbrengen van verkavelingen, hierbij inbegrepen wegenwerken en riolen, alle verplichtingen als raadgever in constructies uitvoeren, (studie van civiele genie en technische uitrusting van gebouwen); de aankoop van alle materiaal, alle nodige contracten tekenen; alle verrichtingen van wissel, commissie en makelarij alsook het beheer van gebouwen.

De vennootschap heeft ook als doel alle commercielle activiteiten met betrekking tot de HORECA in de meest ruime zin, zowel als hoofd als bijkomende activiteit, alsook alle commerciële handelingen als het uitbaten van hotels, restaurants, snack-bars, fritkoten, pizzeria's, eetgelegenheden, tavernes, brasseries, verkoop van dranken, alsook het invoer, aankoop, verkoop van voedingswaren en dranken, alcoholhoudende of alcoholvrije; op tijdelijke basis, of niet gekaderd in de in vorige paragrafen vermelde activiteiten.

In geval de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaandelijke voorwaarden van toegang tot het beroep zal de vennootschap haar handelingen onderwerpen aan de verwezenlijking van die voorwaarden. De hierboven vermelde opsomming is exemplatief en niet limitatief, meer bepaald wat de technieken en nieuwe producten betreft en alleen de algemene vergadering van de vennootschap kan dit artikel interpreteren.

De vennootschap kan voorzien in het bestuur, het toezicht en de controle van alle verbonden vennootschappen, of waarin ze over een deelname beschikt en alle andere, zij kan hen aile leningen of garanties verstrekken, in eender welke vorm en voor eender welke duur.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto naam en hoedarogheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening

111111111111,1,111111,1,11I11!111

Bijlagen- bij- het Belgisch-Staatsbiaû z-26/04/2012 --Aiiiiexës"dü Mnitëür`bërgë

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Verso

" ti I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan belangen nemen door middel van inbreng, inschrijving, participatie, fusie of elke andere vorm van investering in titels of roerende rechten in alle verrichtingen, ondernemingen, associaties, of vennootschappen die een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, haar de grondstoffen te verschaffen of de ontwikkeling van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van commerciele, financiele, roerende en onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

In het algemeen kan de vennootschap haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken en af de overeenkomsten van associatie, rationalisatie, medewerking, ieder arbeids of ondernemingsontract sluiten, haar financiele bijstand verlenen onder welke vorm dan ook, alle werken en studies uitvoeren voor elke onderneming, associatie of vennootschap waarin ze een deelname heeft genomen of waaraan ze haar financiele bijstand heeft verleend, verkopen, kcpen, waarborgen verlenen, verhuren of huren van elke lichamelijk of onlichamelijk goed, roerend of onroerend, geheel of een deel van de installatie van haar uitbatingen en haar handelsfonds verhuren of in pacht geven.

DUUR : onbeperkt, vanaf twaalf april tweeduizend en twaalf.

KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ingeschreven in speciën en gestort ten beloop van één derde. AANLEGGEN VAN RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST :

Het positief saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, zoals dit blijkt uit de balans, maakt de jaarlijkse netto-winst uit.

Van deze winst wordt minimum vijf procent afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt; zij moet worden hervat wanneer het reservefonds opnieuw minder dan één tiende van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt.

De algemene vergadering beschikt over de toewijzing van het saldo op voorstel van de zaakvoerder(s). Dergelijke beslissing wordt genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De uitkeerbare winst omvat de winst van het laatste afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst en met de voorafname op de uitkeerbare reserves en verminderd met het overgedragen verlies. VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO : volgens de wettelijke bepalingen. BOEKJAAR : begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Het eerste boekjaar zal beginnen op 12 april 2012 en eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

JAARVERGADERING : wordt van rechtswege gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE VERGADERING :

Iedere eigenaar van aandelen mag zich laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, al dan niet vennoot.

De volmacht moet schriftelijk worden gegeven per brief, telegram, telex, fax, e-mail of andere gelijkwaardige schriftelijke media.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, schuldeisers en schuldenaar-pandgevers moeten zich laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

De uitgiften of uittreksels die zowel in als buiten rechte voor te leggen zijn, worden door één zaakvoerder ondertekend.

BESTUUR - TOEZICHT

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één zaakvoerder of meerdere zaakvoerders.

De zaakvoerder heeft alle meest uitgebreide macht om alleen het beheer van de vennootschap uit te voeren. Als er meerdere zaakvoerders zijn, heeft elke zaakvoerder de macht om alleen het beheer van de vennootschap uit te voeren,

De vennootschap wordt voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor de welke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

In het buitenland kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door iedere persoon die daartoe uitdrukkelijk is aangesteld door de zaakvoerder of de meerderheid van de zaakvoerders.

UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : zoals voorzien door de wet.

BENOEMINGEN :

- als zaakvoerders :

* de Heer MECNER Stanko, voornoemd, en

* de Heer ZLATKOV Ivaylo, voornoemd,

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is bezoldigd.

De algemene vergadering beslist, op zicht van het financieel plan, geen commissaris te benoemen.

De vennootschap die thans is opgericht neemt aile verbintenissen over die werden verricht in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

De overname treedt slechts in werking op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOLMACHT

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan de vennootschap "ASACOMPTA" te 1160 Oudergem, Tedescolaan 5, vertegenwoordigd door Mevrouw Maria PECORELLA en/of de Heer Patrick VANDAMME om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle nodige stappen te ondernemen voor het inschrijven, neerleggen, mogelijke aanpassing en/of schrapping in het Ondernemingsregister van de Kruispuntendatabank van ondernemingen (K.B.0) en de Fiscale en BTW administraties.

== VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL ==

neergelegd voor registratie en uitsluitend dienende voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(gel). E. THIBAUT de MAISIERES, Geassocieerd notaris,

Werd terzelfdertijd neergelegd :

- expeditie van de akte met de volmacht

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luth B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtsaerseon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekeri,na

23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
23/03/2018 : RADIATION D'OFFICE N° BCE
28/05/2018 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)

Coordonnées
STANKONSTRUCT

Adresse
VERGOTESTRAAT 25 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale