STUDBOOK HET DRESSUURPAARD

Association sans but lucratif


Dénomination : STUDBOOK HET DRESSUURPAARD
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 846.992.518

Publication

28/11/2014
ÿþMol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch StaAtsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ákdePre 1c cif +MVar qen

I

op

9 NOV. 2014

fercrlfiÉe

cie nSGrtCrl:r ici~~, te

lige

ar'~~~hr,~v~Gr~

911!E!Ii;1 iM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 8 Li C.99 et. 54 8

Benaming

(voluit) : STUDBOOK MET DRESSUURPAARD

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel ; VLEURGATSESTEENWEG 213/1 1050 BRUSSEL

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 18 JULI 2014 BESLUIT TOT VERPLAATSING VAN' DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL NAAR HET ADRES VLEURGATSESTEENWEG 213/1 TE 1050 BRUSSEL.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD: DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 18 JULI 2041.

DE DECKER LUC, VOORZITTER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012
ÿþ^ MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

$RIJSSEL

29 JUN

Griffie

Ondernemingsar sub cp

Benaming

(voiuitf : Studbook HET DRESSUURPAARD

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Sint Annadreef 68 B, 1020 Brussel

Voorwerp akte : OPRICHTING

Ondernemingsnummer:

Benaming: Studbook HET DRESSUURPAARD,

Verkorte benaming; "D"

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel: Sint Annadreef 68 B, 1020 Brussel 2.

I. Onderwerp:

Uit het verslag van de stichtingsvergadering, gehouden op 27 juni 2012, op de bedrijfszetel te Brussel, Sint;

Annadreef 68 B

blijkt dat nagenoemden:

a.De Decker Luc, gescheiden, geboren te Bornem op 6 januari 1962, wonende Spichtenberg 2 te 9681

Nukerke

b.Maes Alexandra, ongehuwd, geboren te Ronse op 3 september 1991, wonende Broektestraat 1 te 9690

Kluisbergen

c,Van den Cruyce Ingrid, ongehuwd, geboren te Ronse op 6 november 1963, wonende Spichtenberg 2 te

9681 Nukerke

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een vereniging zonder winstoogmerk.

II.Benaming, zetel, doel, duur:

a. Naam:

i.Studbook HBT DRESSUURPAARD,

ii,Verkorte benaming; "D"

iii. Vertalingen:

1.in het Frans: Studbook Le Cheval Dressage, in afkorting "D"

2.in het Duits: Studbook Dressur Pferde, in afkorting "D"

3.in het Engels: Studbook Dressage Horse, in afkorting "D"

b.Zetel: Sint Annadreef 68 B, 1020 Brussel

De vereniging ressorteert onder het Gerechtelijk Arrondissement Brussel

c. Doel:

i.De genetische verbetering van het dressuurpaard.

ii.Het fokken van dressuurgerichte paarden die werkwillig zijn en de hardheid en aanleg hebben om het hogere werk in de dressuursport aan te kunnen,

iii.De bevordering van de dressuursport en de dressuurpaardenfokkerij in het algemeen. Hiervoor kan de vereniging dressuurpaarden selecteren en dressuurpaarden vermarkten. De vereniging kan dressuurpaarden ter beschikking stellen voor de sport en dressuurruiters begeleiden of laten begeleiden. De vereniging kan zelf dekhengsten ter beschikking stellen van de openbare dekdienst of zaad van hengsten verhandelen. De; vereniging kan zelf dressuurpaarden fokken.

iv.Het bijhouden van de stamboeken van dressuurpaarden.

v.De vereniging zal hiertoe aile nodige diensten inrichten met betrekking tot het bijhouden van de stamboeken en afleveren van de paspoorten en oorsprongcertificaten, alsook het verzamelen en interpreteren

" iaiai5ss* lIi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging o¬ stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

 n ~ MOD 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge van de gegevens over de'identiteit, de productiviteit, de prestaties en de uiterlijke kenmerken van de fokdieren, van hun voorgeslacht, bloedverwanten en afstammelingen.

vi.De vereniging kan dressuurpaarden labelen op basis van exterieur, gezondheid, afstamming, eigen prestaties en nakomelingen.

vii.De vereniging mag alle roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te verwezenlijken. Zij mag samenwerken met alle natuurlijke of rechtspersonen, Zij mag deelnemen in en samenwerken met alle ondernemingen of verenigingen, zowel binnenlandse als buitenlandse, die voor haar doelstelling nuttig kunnen zijn, Zij mag in andere Belgische gewesten en in het buitenland filialen oprichten.

d. Duur:

i.De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

Iil.De leden, aanneming, ontslag, verplichtingen:

a.Onderverdeling leden:

i.De leden bestaan uit actieve leden, gewone leden en sympathiserende leden. Bij de oprichting zijn er drie actieve leden. Volgens het ledenaantal zijn er actieve leden en wordt hun aantal vermeerderd of verminderd met een even aantal zonder dat het aantal actieve leden ooit minder dan drie kan zijn. Nieuwe actieve leden worden verkozen volgens de procedure vermeld in het reglement van inwendige orde. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de actieve leden. Voor het overige mag geen discriminatie plaatshebben tussen de leden van de vereniging, of zij nu actief lid, gewoon lid of sympathiserend lid zijn, ledere natuurlijke of rechtspersoon kan toetreden.

iiZijn actieve leden:

1,De stichtende leden, zijnde de comparanten van deze akte. Zij worden niet verkozen. Zij zijn actieve leden tot ze overlijden of tot ze zelf ontslag nemen, geschorst of uitgesloten worden en de ledenbijdrage betaald hebben.

2.De verkozen actieve leden, bij eenvoudige meerderheid verkozen door de gewone leden voor een periode van 4 jaar, volgens de procedure van stemming zoals omschreven in het reglement van inwendige orde. De hernieuwbare mandaten zijn voor 4 jaar. Per begonnen 100 gewone leden worden 2 actieve leden verkozen (tot 100 leden: 5 actieve leden, tot 200 leden: 7 actieve leden, tot 300 leden: 9 actieve leden, enz.). Wanneer er meer dan 1000 leden zijn worden er per begonnen schijf van 200, beginnend bij 1000, 2 actieve leden gekozen.

3.De actieve leden hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de verplichtingen van de vereniging.

iii.Zijn gewone leden:

1.1edereen die geïnteresseerd is in de werking van Studbook HET DRESSUURPAARD, minstens één paard heeft dat opgenomen is in Studbook Het Dressuurpaard en zijn ledenbijdrage betaald heeft.

2.De gewone leden hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de verplichtingen van de vereniging.

iv.Zijn sympathiserende leden:

1,ledereen die geïnteresseerd is in de werking van Studbook HET . DRESSUURPAARD, en zijn ledenbijdrage betaald heeft

2.De sympathiserende leden hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de verplichtingen van de vereniging.

v.ieder lid betaalt een jaarlijkse bijdrage die evenwel de honderdvijftig euro (150 ¬ ) niet mag overschrijden. Het lidmaatschap eindigt telkens op het einde van het werkjaar, tot 30 september. Studbook HET DRESSUURPAARD stuurt voor het einde van het werkjaar een uitnodiging tot hernieuwing van het lidmaatschap voor een jaar. Iedereen kan vragen om aan te sluiten.

vi.Lidmaatschap eindigt bij het niet hernieuwen van de voorziene ledenbijdrage,

vii.De leden kunnen vervroegd uit de vereniging treden door hun ontslag te sturen naar de maatschappelijke zetel van de vereniging, bij aangetekend schrijven.

viii.De uitsluiting of schorsing van een actief lid kan slechts uitgesproken worden door de algemene vergadering die beslist met twee derden meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde actieve leden en nadat het betreffende lid per aangetekend schrijven uitgenodigd is om gehoord te worden.

ix.De uitsluiting of schorsing van de gewone en sympathiserende leden wordt bepaald in het reglement van inwendige orde,

x.De ontslagnemende, geschorste, uitgesloten of om andere reden uittredende actieve leden, evenals hun erfgenamen, hebben hoegenaamd geen recht op het kapitaal van de vereniging. Zij kunnen noch opgave of overlegging van rekeningen, noch zegelleging, noch inventaris eisen of vorderen.

IV. Bestuur:

a.De bestuursmandaten zijn onbezoldigd. De betrokken vrijwilligers leveren volledig onbaatzuchtige prestaties aan de vzw. De vergoedingen die worden gegeven vertegenwoordigen enkel de terugbetaling van de werkelijke kosten. Dit wil dus zeggen dat ze niet abnormaal hcog zijn en dus geen verdoken bezoldiging voor geleverde prestaties omvatten. De vergoedingen worden bepaald in het reglement van inwendige orde.

b.Het bestuur handelt naar de wet, de statuten en het reglement van inwendige orde. De wijzigingen aan de statuten en het reglement van inwendige orde zullen aangenomen worden door de algemene vergadering,

c.Het bestuur wordt waargenomen door al de actieve leden, samengesteld uit een oneven aantal en tenminste drie leden. De actieve leden kiezen een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Bij ontstentenis of verhindering van een dezer worden zijn functies waargenomen door de oudste der aanwezige bestuursleden.

" ' i M0D2.0

d.De functies zijn geldig voor een periode van vier jaar en zijn voorbehouden voor actieve leden. Enkel actieve leden kunnen hun kandidatuur stellen voor een functie binnen het bestuur Ze blijven geldig tot de eerste algemene vergadering, na het sluiten van het boekjaar waarin het mandaat eindigt,

Het mandaat van de eerste voorzitter loopt tot de algemene vergadering van januari 2016.

Het mandaat van de eerste secretaris loopt tot de algemene vergadering van januari 2015.

Het mandaat van de eerste penningmeester loopt tot de algemene vergadering van januari 2014.

De uittredende zijn automatisch herkiesbaar, tenzij een geval van schorsing, afzetting, uitsluiting of vroegtijdig eigen ontslag zich voordoet.

De functies worden toegekend na stemming binnen het bestuur en met gewone meerderheid van stemmen. e.Het bestuur vergadert op een schriftelijke bijeenroeping, die de dagorde bevat van de voorzitter of twee van de bestuurders, telkens de belangen van de vereniging het vereisen.

f.Het bestuur vergadert geldig, ongeacht het aantal aanwezige bestuursleden, Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige bestuursleden, Bij gelijke stemmen is de stem van de voorzitter of zijn waarnemer doorslaggevend.

g.Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt en bijgehouden op de zetel van de vereniging. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of zijn plaatsvervanger, Het verslag wordt ter goedkeuring voorgelegd op de volgende vergadering van de raad van bestuur,

h.Het bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De voorzitter is gemachtigd namens het bestuur en de vereniging op te treden. Hij moet daarbij ten aanzien van de andere leden en derden niet doen blijken van enig besluit of machtiging.

i.Het bestuur beslist over tijdelijke schorsing van een gewoon of sympathiserend lid. Deze tijdelijke schorsing kan maximaal duren tot de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering. Verlenging van een tijdelijke schorsing of definitieve uitsluiting wordt behandeld door de jaarlijkse algemene vergadering,

j.Het bestuur kan taken overdragen op andere personen, al dan niet lid van de vereniging. Deze overdracht van bevoegdheden kan voor een periode van maximaal 1 jaar. De overdracht van taken kan door het bestuur meermaals verlengd worden voor telkens maximum 1 jaar en kan te allen tijde met onmiddellijke ingang ingetrokken worden.

V. Ledenvergadering:

a.Voor gewone leden en actieve leden: per begonnen schijf van 100 leden worden 2 leden tot actief lid gekozen. Indien het ledenaantal meer dan duizend bedraagt, worden per begonnen schijf van 200 leden, beginnend bij 1000, 2 actieve leden gekozen. Ieder lid kan zich kandidaat stellen om verkozen te worden tot actief lid, Het bestuur kan de kandidaturen aanvaarden of evenwel niet aanvaarden zoals beschreven in het reglement van inwendige orde. Deze stemming gebeurt per brief, zoals in het reglement van inwendige orde staat beschreven. De ledén die het meest stemmen achter hun naam krijgen zijn verkozen. Ieder lid kan slechts voor zoveel kandidaten stemmen als er vacante plaatsen zijn Er kan niet gestemd worden bij volmacht. Elk jaar, in de loop van de maand januari, wordt een ledenvergadering georganiseerd of worden meerdere ledenvergaderingen georganiseerd, verdeeld over de regio's waar Studbook HET DRESSUURPAARD actief is. De leden worden schriftelijk uitgenodigd. De uitnodiging bevat de agenda, plaats, datum en uur van de vergadering. Op deze vergaderingen wordt de werking van Studbook HET DRESSUURPAARD toegelicht.

VI.Algemene vergadering:

a.Jaarlijkse algemene vergadering:

Elk jaar ten laatste op 10 januari wordt een algemene vergadering gehouden. Alleen de actieve leden mogen deelnemen aan deze algemene vergadering.

Daarnaast moeten alle actieve leden schriftelijk worden uitgenodigd met vermelding van de plaats, datum, uur en agenda van de vergadering.

b.Buitengewone algemene vergadering:

De buitengewone algemene vergadering voor actieve leden moet bijeengeroepen worden telkens het belang van de vereniging het vereist, Ze moet ook worden bijeengeroepen telkens minimum twee actieve leden er om verzoeken. Minstens twee actieve leden kunnen hierom verzoeken bij een gezamenlijk aangetekend schrijven aan Studbook HET DRESSUURPAARD, op de maatschappelijke zetel, met vermelding van het te bespreken punt. Binnen de drie weken na het verzenden moet de uitnodiging tot de bijzondere algemene vergadering verstuurd zijn en binnen de vier weken moet de bijzondere algemene vergadering gehouden worden. Alleen de actieve leden mogen deelnemen aan de bijzondere algemene vergadering. Alle actieve leden moeten per gewoon schrijven tenminste acht dagen voor de vergadering uitgenodigd worden op de bijzondere algemene vergaderingen. De uitnodiging moet de plaats, datum, uur en agenda van de vergadering bevatten.

c.Enkel de agenda vermeld in de oproepingsbrief wordt behandeld. Ieder actief lid kan een onderwerp op de agenda plaatsen van de algemene vergadering mits dit minstens twee weken voor de vergadering schriftelijk gemeld is.

d.De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van het bestuur en bij ontstentenis dezer, de oudste in leeftijd der aanwezige bestuursleden, De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris voor de vergadering aan.

e.Elk actief lid heeft het recht aanwezig te zijn en deel te nemen aan de algemene vergadering, hetzij persoonlijk, hetzij door een door hem gekozen lasthebber die actief lid van de vereniging is. Geen lasthebber mag over meer dan één volmacht beschikken.

f.De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

i.Het wijzigen van de statuten

li.Het benoemen, tijdelijk schorsen en afzetten van actieve leden en bestuursleden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

' '' Maa 2.0

" iii.Het behandelen van beroepsprocedures

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge iv.Het wijzigen van het reglement van inwendige orde

v.Het bepalen van de vergoedingen en bezoldigingen, bepaald in het reglement van inwendige orde

vi.De kwijting aan de bestuurders

vii.Het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen

viii.Het vrijwillig ontbinden van de vereniging

ix.Het uitsluiten van een lid

x.Alle andere gevallen waarin deze statuten of de wet dat vereisen

g.De beslissingen van de algemene vergaderingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behalve als de statuten of de wet anders zouden voorzien. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

h.Wanneer de algemene vergadering moet beslissen over de wijziging van de statuten, kan enkel geldig beraadslaagd worden wanneer dit vermeld staat in de oproepingsbrief en wanneer twee derden van de actieve leden aanwezig zijn op de algemene vergadering. Indien niet kan er geen wijziging doorgaan, tenzij wordt besloten met twee derden van de stemmen

i.Wanneer het een wijziging van de doeleinden betreft moet dit vermeld staan in de agenda, moeten twee derden van de actieve leden aanwezig zijn en moet de wijziging met 4/5de van de aanwezige stemmen goedgekeurd worden.

j.Zijn twee derden van de actieve leden niet aanwezig op de algemene vergadering, dan kan een tweede algemene vergadering met dezelfde agenda bijeengeroepen worden en vergaderd deze geldig, ongeacht het aantal aanwezige actieve leden. De beslissing van deze tweede vergadering moet door de burgerlijke rechtbank bekrachtigd worden.

k.De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris. De uittreksels die uit de notulen moeten voortgebracht worden, worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders,

(.Geheime stemming in het bestuur en de algemene vergadering is verplicht telkens het betrekking heeft tot iemand tot taken of functies te kiezen of een beslissing te nemen betreffende een of meerdere personen. Bij gelijkheid der stemmen voor en tegen wordt het voorstel verworpen.

m.Alle actieve leden kunnen de verslagen van de algemene vergaderingen, de verslagen van de bestuursvergaderingen en alle boekhoudkundige stukken van Studbook HET DRESSUURPAARD raadplegen op de zetel van de vennootschap.

n.De vereniging dient zich te onderwerpen aan alle wettelijke en reglementaire bepalingen die op haar van toepassing zijn, met inbegrip van deze die uitgevaardigd zijn door het Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De vereniging verbindt zich ertoe de vertegenwoordigers van de Minister van Landbouw uit te nodigen op alle algemene vergaderingen, op aile vergaderingen van de raad van bestuur en op de vergaderingen van de technische commissies.

o.Wanneer een beslissing van de raad van bestuur of van de algemene vergadering niet conform is met de statuten en reglementen van de vereniging of in strijd is met de reglementen of richtlijnen van het bevoegde ministerie of met het algemeen belang, zijn de vertegenwoordigers van de bevoegde Minister gemachtigd om deze beslissing te schorsen. De bevoegde vertegenwoordiger legt de betwiste beslissing binnen de drie werkdagen voor aan de bevoegde Minister die ze op zijn beurt binnen de drie dagen aanvaardt of verwerpt. Indien er voor de betwiste beslissing binnen de drie werkdagen geen beslissing volgt van de bevoegde Minister, wordt de beslissing van de vereniging ais aanvaard beschouwd.

VII.Begroting, rekeningen:

a.Het maatschappelijk jaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september, Het eerste maatschappelijk jaar eindigt op 30 september 2013,

b.Elk jaar worden de rekeningen van het afgelopen jaar vastgesteld en wordt de begroting opgemaakt voor het volgende jaar. Beide stukken worden onderworpen aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering. Te dien einde duidt de algemene vergadering een commissaris aan die tot taak heeft de boekhouding van de vereniging te controleren. Het bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en overige in de vzw-wet vermelde stukken binnen de wettelijke termijnen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel of indien de wet dit vereist bij de nationale bank van België.

VIILOntbinding, vereffening:

a.De algemene vergadering kan alleen de ontbinding van de vereniging uitspreken wanneer twee derde van de actieve [eden aanwezig zijn. Wordt aan deze vereiste niet voldaan, dan kan een tweede vergadering bijeen geroepen worden. Door deze wordt geldig beraadslaagd, welke het aantal aanwezigen en vertegenwoordigde leden ook zij. Er wordt geen beslissing aangenomen indien zij niet de meerderheid van twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde actieve leden verenigt. Elke beslissing betreffende de ontbinding, genomen door een vergadering waar niet twee derde van de actieve leden van de vereniging aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet door de burgerlijke rechtbank bekrachtigd worden,

b.Vanaf de beslissing tot ontbinding, vermeldt de vzw steeds dat zij "vzw in vereffening"

c.ln geval van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding op welk ogenblik en om welke reden ook, wordt het netto actief dat na de vereffening van de schulden overblijft besteed aan een werk in binnen- of buitenland met een doelstelling zoveel mogelijk in overeenstemming met de vereniging, aan te duiden door de algemene vergadering.

d.De zoëtechnische gegevens moeten binnen de vijf dagen na de ontbinding overgemaakt worden aan de bevoegde dienst van het ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

MOD 2.0

Luik B  Vervolg

Jincffen-de algemene vergadering binnen de zes maanden na de ontbinding niet beslist over de <

bestemming van de goederen, wordt over de bestemming beslist door de rechtbank,.

0(.1/oor alles wat in deze statuten niet duidelijk geregeld is, blijven de algemene wettelijke bepalingen, het

reglement van inwendige orde en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige van toepassing.

X.Worden benoemd binnen het bestuur in de volgende functies

a.Voorzitter; Luc De Decker, wonende Spichtenberg 2 te 9681 Nukerke

b.Secretaris; Maes Alexandra, wonende Broektestraat 1, te 9690 Kluisbergen

c.Penningmeester. Van den Cruyce Ingrid, wonende Spichtenberg 2 te 9681 Nukerke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

,V or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STUDBOOK HET DRESSUURPAARD

Adresse
SINT ANNADREEF 68B 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale