SUPER TRAVEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SUPER TRAVEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.421.196

Publication

24/08/2012
ÿþ Mad2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



eti

i~ui~iiwuiuuiwin N

" ZZ145~51"

Voc behot

aan

Betgi Staats

eflUSSe

Griffie moï

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0416 421 196

Benaming

{voiuit) : SUPER TRAVEL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Vliegvelddreef 5 bus 51 1082 Brussel

Onderwerp akte : Sluiting der vereffening

Uittreksel uit het proces-verbaal van de sluiting der vereffening dd 4 mei 2012

Op 4 mei 2012 wordt de algemene vergadering gehouden van de NV Super Travel in vereffening, met als aanwezigen :

-Mevrouw Ingrid Filette, eigenaar van 1.600 aandelen

-De heer Filette Nestor, eigenaar van 200 aandelen

-Mevrouw Francine Van denbrande, eigenaar van 200 aandelen

Vertegenwoordigend de totaliteit der aandelen.

Na de uiteenzetting, vangt de vergadering haar dagorde aan .

Er wordt lezing gegeven van het verslag van mevrouw Nestor Filette, commissaris-verificateur, dat besluit de rekeningen betreffende de vereffening goed te keuren. De vergadering keurt de besluiten van dit verslag goed, keurt de rekeningen betreffende de vereffening goed en geeft volledige en algehele ontlasting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de vereffenaar, mevrouw Ingrid Filette voor haar bestuur als vereffenaar van de vennootschap

Zij stelt vast dat de vereffening van de vennootschap Super Travel nv in vereffening bijgevolg definitief is afgesloten en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf huidige datum.

De vergadering neemt akte en keurt wat volgt goed :

-Voor zover er op huidig ogenblik onbekende financiële tegoeden zouden zijn welke toebehoren aan de vennootschap, deze mogen worden gestort op rekening bij de Europabank BE12 6719 0291 6992 op naam van Filette Nestor, die deze verder tussen de aandeelhouders zal verdelen,

-Indien de vennootschap nog schulden zou hebben, die op huidig ogenblik ongekend zijn , de aandeelhouders solidair en individueel gehouden zijn tot betaling dezer schulden.

De vergadering beslist tevens dat de boeken en documenten van de vennootschap zullen gedeponeerd worden bij mevrouw Ingrid Filette, op adres te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Vliegvelddreef 5 bus 51, die ze gedurende ten minste een termijn gelijk aan deze bepaald in de wet, te rekenen vanaf de datum van deze akte, zal bewaren en er zorg voor dragen.

Gedaan op 4 mei 2012

De aandeelhouders

Filette Ingrid

Filette Nestor

Vandenbrande Francine

27/03/2012
ÿþ(fs M«! WoN 71,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



15 MRT 2012

Griffie

!Ill I III H H1llhIUI III

" iaossoia*

V( bah(

aai

Bel Staa

N

Ondernemingsnr : 0416.421.196

Benaming

(voluit) : Super Travel

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1082 Sint-Agatha-Berghem, Vliegvelddreef 5 bus 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een akte verleden voor Meester Lode LEEMANS, Notaris te Sint-Pieters-Leeuw, op 24 februari 2012 , dragende volgende melding : "Geregistreerd te Dilbeek op 2810212012, boek 601 blad 57 vak 09 bladen drie verz. 2 Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Ontvanger (getekend) Martine Wauters, Eerstaanwezend Inspecteur,", blijkt dat een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Super Travel ", met zetel te 1082 Sint-Agatha-Berghem , Vliegvelddreef 5 bus 51, heeft besloten de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden en in vereffening te stellen.

1/ De algemene vergadering keurt met unanimiteit de jaarrekening goed over het lopende boekjaar. Door de algemene vergadering wordt er kwijting gegeven van het beheer van de bestuurders van de vennootschap.

2/ De ontbinding maakt een einde aan het mandaat van de bestuurders in functie, hetzij

mevrouw Pilette Ingrid, nationaal nummer 67.08.27-326.36, wonende te 1082 Sint-Agatha-Berghem , Vliegvelddreef 5 bus 51 en de heer Pilette Nestor Willy, nationaal nummer 43.05.15-393.95, wonende te 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 305 bus 0401 en mevrouw Vandenbrande Francine Pauline Josephine, nationaal numer44.03.01-382.48 wonende te 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 305 bus 0401 .

3/ Mevrouw Pilette Ingrid, voornoemd, wordt benoemd tot enig vereffenaar, Deze benoeming wordt gedaan voor onbepaalde duur en onder voorbehoud van de homologatie van deze benoeming door de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan iedere vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

4/ De vergadering beslist geen commissaris verificator te benoemen.

voor ontledend uittreksel

Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de akte, verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief, verslag over de staat van de bedrijfsrevlsor, kopie van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel betreffende de homologatie van de benoeming van de vereffenaar,

Lode Leemans,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bíj1 gén liij liëfliëlgisc7ïSfâït bTád _ 2T/Ü3726I2 - Annexes du Moniteur belge

21/03/2012
ÿþ Mod PIF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

im *iaoses4e

gie M

(Di °` külz

~

Griffie

Ondernemingsnr : 0416.421.196

Benaming (voluit): SUPER TRAVEL

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel 1082 Sint-Agatha-Berchem, Vliegvelddreef 5 bus 51

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 24 februari 2012 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Dilbeek 28/02/2012, boek 601 blad .57 vak 07 rol drie verz. één Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Ontvanger (getekend) E. M, Wauters, Eerstaanwezend Inspecteur.", blijkt het volgende :

De buitengewone algemene vergadering beslist om de statuten te wijzigen conform de eerder genomen beslissing van de raad van bestuur op 27 december 2011, waarbij uitvoering werd gegeven aan let verzoek van de aandeelhouders, om de aandelen aan toonder te vervangen door aandelen ingeschreven op naam in het register van aandelen op naam, dat alles ingevolge de mogelijkheid geboden door artikel 462 W.Venn.

De buitengewone algemene vergadering beslist om artikel 9 te vervangen conform de eerder genomen beslissing van de raad van bestuur op 27 december 2011, door volgende tekst:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

De buitengewone algemene vergadering beslist ingevolge de vergadering van de raad van bestuur op 11 maart 2010, reeds gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op datum van 12 april 2010 onder nummer 201004-12/0051771, die de beslissing heeft genomen om de zetel te verplaatsen naar 1082 Sint-Agatha-Berchem, Vliegvelddreef 5 bus 51.

Het artikel 2 zal voortaan luiden : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 10S2 Sint-Agatha-Berchem, Vliegvelddreef 5 bus 51.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan BVBA Bedrijfsrevisoren, Degeest, Oude Vilvoordsebaan 21, 1860 Meise, vertegenwoordigd door de heer François DEGEEST, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

-----------Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r" 1... '

l' 'Voorbehouden Luik B - Vervolg

aan het

Belgisch Staatsblad



Tegelijkertijd neergeIegd de uitgifte van de akte, de gecoördineerde statuten en de lijst van de wijzigingen van de statuten conform art, 75 2°.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/11/2011
ÿþ Mod 2.,

LaL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

1111111.1!M11111

Griffie

Ondernemingsnr : 0416421196

Benaming

(voluit) : SUPER TRAVEL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vliegvelddreef 5 bus 51 -1082 Sint-Agatha-Berchem

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel van het verslag van de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 28 september 2011

Met éénparigheid van stemmen werden de bestuurders herbenoemd voor een termijn van zes jaar :

- Mevrouw Ingrid Pilette, Vliegvelddreef 5 bus 51, 1082 Sint-Agatha-Berchem, gedelegeerd bestuurder;

- De heer Nestor Pilette, Koninklijke Baan 305 bus 4, 8670 Koksijde, bestuurder;

- Mevrouw Francine Vandenbrande, Koninklijke Baan 305 bus 4, 8670 Koksijde, bestuurder.

De mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend en zullen een einde nemen met de algemene vergadering

van 2017.

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 28 september 2011.

De Raad van Bestuur heeft, met éénparigheid van stemmen, benoemd tot gedelegeerd bestuurder Mevrouw Ingrid Pilette, die aanvaard heeft.

Ingrid PILETTE

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 28.09.2011, NGL 25.10.2011 11585-0348-014
14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 09.09.2010, NGL 08.10.2010 10574-0402-015
12/04/2010 : BL400031
06/10/2009 : BL400031
14/11/2008 : BL400031
07/10/2008 : BL400031
14/04/2008 : BL400031
02/10/2007 : BL400031
06/10/2006 : BL400031
13/10/2005 : BL400031
26/09/2005 : BL400031
08/10/2004 : BL400031
09/10/2003 : BL400031
14/10/2002 : BL400031
06/10/2001 : BL400031
30/11/1999 : BL400031
19/11/1993 : BL400031

Coordonnées
SUPER TRAVEL

Adresse
VLIEGVELDDREEF 5, BUS 51 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale