SVI-ANTWERPEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SVI-ANTWERPEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.770.153

Publication

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 06.07.2012 12273-0553-015
14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 09.02.2012 12029-0558-016
10/02/2012
ÿþOndernemingsnr : 0421.770.153

oE

Benaming (voluit) : SVI-ANTWERPEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Scheutbos 10

9971 Lembeke

Onderwerp akte : Maatschappelijke benaming - omzetting aandelen aan toonder statutenwijziging - benoemingen

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 28 december 2011, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de j naamloze vennootschap "SVI-ANTWEPREN" het volgende heeft besloten :

il MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

i; De vergadering besluit de naam van de Vennootschap te wijzigingen zodat deze luidt als volgt: "FILA; jj INVEST".

jj De vergadering besluit artikel 1 van de statuten overeenkomstig te wijzigen, zodat dit voortaan luidt als volgt:;

;j "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap met de naam "FILO INVEST". j

Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websites en anderej stukken, al dan niet in elektronische vomi, uitgaande van de vennootschap - worden voorafgegaan of gevolgd; :t door de woorden "naamloze vennootschap" of het letterwoord "NV"."

!j OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER

;; De vergadering besluit  in navolging van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van d& jj effecten aan toonder  tot de omzetting van de aandelen aan toonder en besluit dat de aandelen voortaan op: naam of gedematerialiseerd kunnen zijn.

De vergadering stelt vast dat de aandelen in het aandeelhoudersregister werden ingeschreven. '

1 De vergadering besluit de artikelen 8. 9 en 30 van de huidige statuten te wijzigen om deze te laten luiden als! j volgt:

"Artikel 8.: Aard van de effecten

1

jj De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de aandeelhouder.

j De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of;

jj in gedematerialiseerde effecten. j

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam dal ten zetel van dei jj vennootschap wordt gehouden. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek vang It vennootschappen. Naar aanleiding van deze inschrijving wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewas: !1 hiervan overhandigd.

Éj Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de:, ;j eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van j aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die; ;= als zodanig optreedt ."

t, "Artikel 9.: Overgang van effecten

j De overdracht van effecten op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het; :j register van de betrokken effecten en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of! : door hun gevolmachtigden, of op elke andere manier die door de wet wordt toegelaten.

De overdracht van gedematerialiseerde effecten geschiedt door overschrijving van rekening op rekening."

jj "Artikel 13. : Obligaties en warrants

De raad van bestuur is bevoegd obligaties uit te geven. De raad van bestuur zal de wijze, het tijdstip en de; voorwaarden van uitgifte bepalen, de rentevoet, de wijze en het tijdstip van de terugbetaling en alle bijzondere! !: of hypothecaire zekerheden die daarbij zouden kunnen gevoegd worden.

AI

1

i

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c

moa 11.1

In de bijlagen bij ,het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var-akte

,

1

*13D33235~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Tot de uitgifte van converteerbare obligaties of van obligaties met warrants en warrants kan slechts worden' besloten, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen." '

"Artikel 30, : Depotclausule

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, de houders van gedemateriafiseerde titels, of hun vertegenwoordigers, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering zich kenbaar maken op de wijze aangewezen in de oproeping.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

WIJZIGING ARTIKEL 14 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit aan het huidige artikel 14 van de statuten een paragraaf toe te voegen, waardoor het artikel voortaan luidt als volgt:

"Artikel 14. : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorvitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering."

WIJZIGING ARTIKEL 20 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit aan het huidige artikel 20 van de statuten een punt d) directiecomité toe te voegen, dat luidt ais volgt:

"d) directiecomité

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan."

WIJZIGING ARTIKEL 34 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit aan het huidige artikel 34 van de statuten een punt c) schriftelijke besluitvorming toe te voegen, dat luidt als volgt:

"c) schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 Wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen."

INVOEGING ARTIKEL 37bis IN DE STATUTEN

De vergadering besluit een nieuw artikel 37bis in de statuten in te voegen betreffende de antwoordplicht van bestuurders en commissarissen, hetwelk zal luiden als volgt:

"Artikel 37bis.: Antwoordplicht van bestuurders en commissarissen

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak."

WIJZIGING ARTIKEL 49 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 49 van de huidige statuten integraal zal vervangen door volgende tekst: "Artikel 49.: Wettelijke bepalingen

Voor al wat niet geregeld is in deze statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen." BENOEMINGEN

De vergadering stelt vast dal het mandaat van huidige bestuurders een einde neemt na afloop van de jaarvergadering van 2016.

De vergadering beslist evenwel de huidige bestuurders, te weten:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VENDERA", met maatschappelijke zetel te 9971 Lembeke, Scheutbos 10, gekend onder ondernemingsnummer 0454.545.958, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Filip D'Havé;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"Bilagen-bij liet BeljfsclStaatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de naamloze vennootschap "IMMO EERA", met maatschappelijke zetel te 9971 Lembeke, Scheutbos 10, gekend onder ondernemíngsnummer 431.993.458, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Filip D'Havé;

- de vennootschap naar Nederlands recht "BASIC CONSULTANCY" BV, met maatschappelijke zetel te 7623 JG Borne (Nederland), Erve-Jenneboer 13, met ais vaste vertegenwoordiger de Heer in het Veld Alouisius;

Te herbenoemen voor een periode van zes jaar om te eindigen na afloop van de jaarvergadering van 2017.

De vergadering besluit bovendien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMPASS CONSULTING", met zetel te 3001 Heverlee, Ambachtenlaan 14, gekend onder ondernemingsnummer 0886.840.514, te benoemen voor een periode van zes jaar om te eindigen na afloop van de jaarvergadering van 2017 als bijkomend bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger de Heer IN HET VELD Alouisius, voornoemd.

MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren. VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISC-PROTECT" met maatschappelijke zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Alfred Duboisstraat 25, gekend onder ondernemingsnummer 0442.617.928, met mogelijkheid tot substitutie, bijzondere volmacht om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervuilen bij de erkende ondernemingsioketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde voor zover als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen, volmachten;

- de gecoördineerde statuten.

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

x

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2011
ÿþ Mod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Illit1111.111111)1j1Nrlii

,

NEERGELEGD

2 9 I41AR12011

1

1zECGtmié: : K VAN

KOOPH.aNDFL TE GENT

Ondernemingsnr : 421.770.153

Benaming

(voluit) : SVI-ANTWERPEN

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHEUTBOS 10 - 9971 LEMBEKE

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN

Uittreksel van proces verbaal van algemene vergadering van 03/06/2010

De voorzitter brengt ter kennis van de vergadering dat de mandaten als bestuurder van de BVBA VENDERA, de NV IMMO EERA én de de BV BASIC CONSULTANCY een einde nemen na afloop van de volgende jaarvergadering.

De voorzitter stelt aan de vergadering voor de BVBA VENDERA én de NV IMMO EERA beiden met maatschappelijke zetel te 9971 Lembeke, Scheutbos 10 én de BV BASIC CONSULTANCY met maatschappelijke zetel te 7623 JG BORNE (Nederland), Erve-Jenneboer 13, vanaf vandaag te herbenoemen als bestuurder voor een nieuwe periode van zes (6) jaar, d.w.z. tot na afloop van de gewone algemene vergadering van maand juni van het jaar 2016.

Deze herbenoemingen worden door de vergadering na beraadslaging aanvaard met algemeenheid van stemmen. De BVBA VENDERA, de NV IMMO EERA én de de BV BASIC CONSULTANCY aanvaarden hun herbenoeming als bestuurder van de vennootschap. Zij delen mee dat niets zich hiertegen verzet.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de zaakvoerder van de BVBA VENDERA met datum van 2 januari 2006 waarin de heer Filip D'HAVE (nationaal nummer 71.12.13-229-83), wonende te 9971 Lembeke, Scheutbos 10, aangesteld wordt als vaste vertegenwoordiger om te zetelen in de raad van bestuur van onze vennootschap.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de raad van bestuur van de NV IMMO EERA met datum van 2 januari 2006 waarin de heer Filip D'HAVE (nationaal nummer 71.12.13-229-83), wonende te 9971 Lembeke, Scheutbos 10, aangesteld wordt als vaste vertegenwoordiger om te zetelen in de raad van bestuur van onze vennootschap.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de zaakvoerder van de BV BASIC CONSULTANCY met datum van 2 januari 2006 waarin de heer Louis IN HET VELD, wonende te 3001 Leuven, Ambachtenlaan 14, aangesteld wordt als vaste vertegenwoordiger om te zetelen in de raad van bestuur van onze vennootschap.

Na beraadslaging worden deze aanstellingen door de vergadering met algemeenheid van stemmen aanvaard. De heren Filip D'HAVE en Louis IN HET VELD, aanvaarden hun aanstelling als vaste vertegenwoordiger. Zij delen mee dat niets zich hiertegen verzet.

FILIP D'HAVE

GEDELEGEERDE BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 05.01.2011 11003-0557-015
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 13.10.2009 09808-0285-015
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 07.07.2008 08356-0058-014
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.06.2007, NGL 30.08.2007 07644-0001-013
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.06.2005, NGL 14.07.2005 05474-0795-025
04/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 20.07.2004, NGL 29.09.2004 04678-1038-024
23/07/2004 : AN226790
24/02/2004 : AN226790
18/08/2003 : AN226790
29/11/2002 : AN226790
27/09/2000 : AN226790
10/08/1999 : AN226790
13/03/1998 : AN226790
28/11/1996 : AN226790
15/10/1996 : AN226790
05/06/1996 : AN226790
01/01/1995 : AN226790
05/08/1993 : AN226790
01/01/1993 : AN226790
01/01/1992 : AN226790
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.12.2015, NGL 01.02.2016 16038-0383-015
11/08/1990 : AN226790
01/01/1989 : AN226790
22/05/1987 : AN226790
01/01/1986 : AN226790
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 30.08.2016 16528-0300-014

Coordonnées
SVI-ANTWERPEN

Adresse
ALFRED DUBOISSTRAAT 25 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale