TALK ABOUT IT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TALK ABOUT IT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.009.785

Publication

04/01/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O et e 003? V es

Benaming U

(voluit) : TALK ABOUT IT (verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 1090 JETTE, HENRI WERRIESTRAAT 14 BUS 3-5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 19 december 2011, dat een Vennootschap Onder Firma met de benaming "TALK ABOUT IT", waarvan het uittreksel, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt:

1. Oprichters :

1) Mevrouw De Beule Annick, 1090 Jette, Henri Werriestraat 14 bus 3-5;

2) De heer Morren Jan, 1090 Jette, Henri Werriestraat 14 bus 3-5.

2. Rechtsvorm en naam :

Een Vennootschap Onder Firma onder de naam 'TALK ABOUT IT".

3. Zetel : gevestigd te 1090 Jette, Henri Werriestraat 14 bus 3-5.

4. Duur : voor onbepaalde duur.

5. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitbaten van een vertaalkantoor, met alle activiteiten daaraan verbonden, schriftelijke vertalingen, simultaanvertaling, vertalingen van alle soorten audio en visuele dragers, copywriting, (eind)redactiewerk, journalistieke bijdragen, uitgeefactiviteiten, beheer van publicaties, lay-out, nalezen teksten, administratieve activiteiten, consultancy op administratief, journalistiek en commercieel vlak, het uitvoeren van doceeractiviteiten, taalcursussen en taaladvies.

Ontwikkelen van online applicaties op internet, programmeren en ontwerpen van websites, integreren van nieuwe modules in bestaande websites, aanpassen en onderhouden van websites, webdesign en webbeheer. ICT consultancy en het geven van IT-cursussen.

Kleinhandel, groothandel, import, export en commissiehandel in computers, computeronderdelen en toebehoren, zowel hardware als software.

De uitbating van een informatiekantoor voor mechanografische werken, omvattende het ontwikkelen van computerprogramma's en toepassingen, en alle wat met het voorgaande rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Consultancy en helpdesk betreffende informatie- en communicatietechnologie in de meest ruime zin; Productie, de aan-en verkoop, de in-en uitvoer, en de handel in alle computer-software en hardware, toebehoren en alle aanverwante artikelen en randapparatuur, de ontwikkeling van software;

Verhuur van standaardprogrammatuur;

Verlenen van adviezen over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) en overige activiteiten in verband met computers;

Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur;

Het verlenen van automatisering s- en informatica-adviezen in de breedste zin, alsmede het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

Het organiseren en het geven van opleidingen en seminaries in binnen- en buitenland, inbegrepen het schrijven, distribueren en verkopen van boeken en handleidingen met betrekking tot software en hardware;

Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautics en aanverwante toepassingen.

Het verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruimte zin van het woord, aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, risico-analyse, kwaliteitscontrole en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van

" het waarnemen van bestuurdersmandaten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 1111 ill

behouder " iaooi9v"

aan het

Belgisch

Staatsblat

BRUS,"

Griffie. 2. Da. 2elt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het beheren en beleggingen en van participaties in (dochter)vennootschappen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij zal deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag daarenboven alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende enlof onroerende verrichtingen zowel in binnenland als in het buitenland doen, en die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot begunstiging, ontwikkeling of verwezenlijking ervan, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Bovendien mag de vennootschap, bij wijze van inbreng, deelneming, versmelting, inschrijving, geldschieting door een eenvoudige zaakvoering of anderszins, belangen nemen in elke onderneming van gelijke of aanverwante aard, wanneer zij daarmee hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kan begunstigen, vergemakkelijken of ontwikkelen.

Zij mag ook nog voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen alle roerende en onroerende goederen verwerven en aankopen. Zij mag huurcelen afsluiten, bouwwerken verrichten, goederen verkopen en ruilen.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag tevens alle financiële, handels- en industriële, roerende en onroerende handelingen en bewerkingen evenals rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

6. Kapitaal :

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend (1.000,00) euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam.

Alle aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van de aandeelhouders dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met eenparigheid goedvinden van alle vennoten, behalve wanneer de overdracht plaatsvindt aan een vennoot.

7. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de

vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

8. Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

9. Jaarvergadering

Deze jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden binnen de zes maanden na het afsluiten van

het boekjaar.

OVERGANGSBEPALINGEN:

De vennoten zijn bijeengekomen in een eerste vergadering, doch alles onder schorsende voorwaarde van

neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 december 2011.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) Worden als zaakvoerders benoemd :

Mevrouw De Beule Annick, voornoemd,

De heer Morren Jan, voornoemd,

die deze benoeming aanvaarden

b) Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur.

c) De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

DE SEULE ANNICK MORREN JAN

Voor ontledend uittreksel.

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte de dato 19 december 2011

voorbehouden aan het Be'lgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TALK ABOUT IT

Adresse
HENRI WERRIESTRAAT 14, BUS 3-5 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale