TECHBORN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECHBORN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.879.370

Publication

28/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. De heer DE CRAECKER Jasper, voornoemd;

2. De heer DE CRAECKER Bart, voornoemd;

Die verklaarden hun opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

In het algemeen

- Alle activiteiten te verrichten die in de brede zin behoren tot de sector van burotica, informatica en

telecommunicatie;

- Mandaten waar te nemen in andere vennootschappen.

In het bijzonder, bij wijze van voorbeeld:

- De aankoop, de verkoop, verhuur in groot en/of kleinhandel van alle kantoorapparatuur en de

eventueel erop betrekking hebbende software; Het leveren van alle consultancy en diensten met

betrekking tot deze kantoorapparatuur en de bijbehorende software, zoals plaatsing, onderhoud en

nazicht, ontwikkeling, het inrichten van cursussen.

- Het ontwikkelen van software en het adviseren bij het ontwikkelen van software

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van het bovenvermeld doel.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel en welke van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan onder meer elke samenwerkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haar doel.

De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anderszins, belangen hebben of nemen in iedere bestaande of op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of verwant is met het hare of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals het hierboven omschreven wordt. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december om 10 uur en voor de eerste maal in 2016.

Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermede neergelegd : Uitgifte van de akte.

Coordonnées
TECHBORN

Adresse
VANDERSTICHELENSTRAAT 163A 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale