TELEFONICA INTERNATIONAL WHOLESALE SERVICES II, S.L. UNIPERSONAL, SUCCURSALE EN BELGIQUE

Divers


Dénomination : TELEFONICA INTERNATIONAL WHOLESALE SERVICES II, S.L. UNIPERSONAL, SUCCURSALE EN BELGIQUE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 810.904.360

Publication

26/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

- ! In de bijlagen bij biet Belgisch

, eergo ~ Sta1ac ~tsblad be

en~ken~d te maken kopie

na neerlegging t grif e van d akte





be

a

B Ste

IIN 11 111111

i 7 JUNI 2014

ter griffie vars de Nederlandstalige rechtbank var, koophifi Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0810.904.360

Benaming

(voluit) : Telefonica International Wholesale Services II, S.L.

Unipersonal, Succursale en Belgique - Belgisch bijkantoor van Telefonica Wholesale Services Il, S.L.

(verkort) :

Rechtsvorm : Belgisch bijkantoor van een eenpersoonsvennootschap naar Spaans recht opgericht onder de vorm van een "Sociedad de Responsabilidad Limitada de caracter Unipersonal"

Zetel : Ronda de la Comunicación sln, Edificio Oeste 1, 28050 Madrid, Spanje

in België: Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Delegatie van bevoedgheden

Uittreksel uit de beslissingen genomen door de wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor op 29 april 2014

WIJZIGINGEN INZAKE DELEGATIES VAN BEVOEGDHEDEN

1. INTREKKING VAN DE BESTAANDE DELEGATIES VAN BEVOEGDHEDEN

De Wettelijke Vertegenwoordiger beslist om de bestaande delegaties van bevoegdheden die door de; voormalige wettelijke vertegenwoordiger aan bepaalde werknemers van Telefonica werden toegekend, in te, trekken. Het gaat meer bepaald om de delegaties van bevoegdheden die in het Belgisch Staatsblad van 26 oktober 2009 (ref. 0150648) en 28 februari 2011 (ref. 0031469) werden gepubliceerd.

2.DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN EN BENOEMING VAN BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDEN

De Wettelijke Vertegenwoordiger beslist om de volgende bijzondere volmachten aan de volgende personen, toe te kennen:

2.1 BIJZONDERE VOLMACHTEN

De volgende bevoegdheden met betrekking tot de activiteiten van Telefonica international Wholesale, Services Il, S.L., Unipersonal, succursale en Belgique (hierna het "Bijkantoor") zullen worden toegekend aan de volmachthouders onder de voorwaarden hierna beschreven:

2.1.A- Beschrijving van de bevoegdheden:

A) Het ondertekenen van alle overeenkomsten die nodig zijn voor de verdere ontwikkeling van het doel van de Vennootschap met elke natuurlijke of rechtspersoon, openbaar of privaat, binnenlands, buitenlands of supranationaal, met inbegrip van overeenkomsten met betrekking tot de verwerving, het bezwaren of hypothekeren (met inbegrip van alle wijzigingen of beëindigingen ervan) of de verkoop elk soort goederen, activa (met inbegrip van onroerende goederen), en rechten, in overeenstemming met het maatschappelijk doel, en onder de voorwaarden die de volmachthouder geschikt acht voor het vennootschapsbelang.

B) Het ondertekenen van overeenkomsten en bestellingen met binnen- of buitenlandse dienstverleners, leveranciers en aannemers, met het oog op het formaliseren van aankoop en invoer van goederen.

(C) De bestuurstaken van het Bijkantoor in verband met arbeids- en sociale zekerheidsaangelegenheden uitvoeren, met uitzondering van, voor alle duidelijkheid, het benoemen, aanwerven, afzetten en ontslaan van de werknemers van het Bijkantoor, of de ondertekening van collectieve arbeidsovereenkomsten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(D) Het Bijkantoor te vertegenwoordigen in bemiddelingsprocedures vbbr bemiddelings-, arbitrage of verzoeningsdiensten of enige andere entiteit belast met het beslechten van binnen- of buitenlandse geschillen.

(E) Het betalen van elk soort belastingen, heffingen, contributies, rechten, accijnzen, en het uitvoeren van

" elke andere betaling aan elke openbare entiteit of instelling, en elke aangifte, met inbegrip van de belastingsaangifte, te ondertekenen en in te dienen; het indienen van toelichtingen en bijkomende aangiften, alsook het instellen van beroepen en administratieve vorderingen met betrekking tot zulke aangiften; uitstel of afbetalingstermijnen vragen; en het innen bij de betreffende openbare entiteiten of instellingen van de bedragen die dienen teruggestortworden aan het Bijkantoor met betrekking tot deze belastingen.

(F) Het ondertekenen van burgerlijke aansprakelijkheids- en autoverzekeringspolissen aangegaan door het Bijkantoor met rechtsgeldig opgerichte verzekeringsinstellingen, en het ondertekenen van enige hernieuwingen van deze verzekeringspolissen alsook de overeenstemmende ontvangstbewijzen en documenten met betrekking hiertoe.

(G) Het uitvoeren van betalingen, het openen van termijnrekeningen, en het opnemen van tegoeden, en het ontvangen van tegoeden van elke openbare of natuurlijke persoon of instelling in België.

(H) Het aanvragen en/of verzoeken van aile nodige licenties (met inbegrip van maar niet beperkt tot telecommunicatielicenties) of vergunningen met betrekking tot het doel van het Bijkantoor in België.

(I) De vertegenwoordiging van het Bijkantoor voor elke openbare of private instelling in België, met inbegrip van het fungeren als contactpersoon van het Bijkantoor voor elke instelling of publiek orgaan; het ontvangen van berichtgeving en het beantwoorden ervan.

(J) Alle openbare of onderhandse documenten ondertekenen en aile noodzakelijke of bijkomstige acties ondernemen die voor de uitvoering van de bevoegdheden beschreven In de voorafgaande paragrafen noodzakelijk of nuttig zouden zijn.

2.1.B - Volmachthouders;

De bevoegdheden beschreven hierboven in Sectie 2A .A worden aan de volgende personen toegekend: GROUP A:

" Pierre Hamon

" Javier de Carlos Bertran

" Gabriel Zadikian

" Alberto González Torres

" Gabriel Rizzo

" Miohael Sean Hayes

" Juan Carlos Bernai Pérez

GROUP B:

" Stefa nos Malachias

" Eric Bruins

" Pierre Hamon

" Gabriel Rizzo

" Michael Sean Hayes

" Gabriel Zadikian

" Javier de Carlos Bertran

" Alberto González Torres

" Juan Vicente Revilia Vergara

" Alejandro Martínez-Rosillo

GROUP C:

" Eric Bruins

" Andre Devalck

" Stefanos Malachias

" Rafael Martinez

" Anne Saracino

GROUP D:

" Pierre Hamon

" Eric Bruins

" Cecilio Garcia Acebrôn

" Stefanos Malachias

De volmachthouders zullen de hen toegekende bevoegdheden als volgt uitoefenen:

" gezamenlijke ondertekening door twee leden van Groep A, tot een bedrag van maximaal zeshonderdduizend euro (600.000 EUR);

- gezamenlijke ondertekening door twee leden van Groep B, tot een bedrag van maximaal driehonderdduizend euro (300.000 EUR);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- gezamenlijke ondertekening door twee leden van Groep C, tot een bedrag van maximaal tienduizend euro

(10.000 EUR);

- Pierre Harnon, gezamenlijke ondertekening met eender welke lid van voormelde groepen, tot een bedrag

" tah rrtaximaal honderd vijftigduizend euro (150.000 EUR).

2.2 BIJZONDERE VOLMACHTEN VOOR BANKGERELATEERDE ZAKEN

De volgende bevoegdheden met betrekking tot activiteiten van het Bijkantoor werden toegekend aan de personen en onder de voorwaarden hierna beschreven:

2.2.A - Bevoegdheden:

(A) Bankrekeningen, zowel zichtrekeningen als spaarrekeningen, bij elke bank openen, handhaven en sluiten in naam en voor rekening van het Bijkantoor.

(B) Betalingen uitvoeren in baar geld, per oheque, orderbrief of elk ander bank- of handelsinstrument; zichtrekeningen, spaarrekeningen of kredietrekeningen openen, overbrengen, sluiten of annuleren bij elke bank, kredietinstelling, financiële instelling of spaarbank, met inbegrip van de Nationale Bank van België en elk buitenlandse of supranationale instelling.

(C) Wisselbrieven, orderbrieven en elk andere kredietinstrument aanvaarden, endosseren, vrijgeven, uitgeven, disconteren, protesteren, incasseren en betalen.

(D) Aile soorten kredietlijnen en leningen aanvragen, aanvaarden, aangaan en ondertekenen, hetzij gewone leningen, zichtrekeningen, kredietrekeningen of elk ander type, met alle nationale, buitenlandse, of supranationale natuurlijke of rechtspersonen, zowel openbare als private.

(E) Waarborgen en borgstellingen in naam van de Vennootschap aanvragen, ondertekenen en beëindigen, voor hun rekening of die van derden, natuurlijke of rechtspersonen, nationale, buitenlandse of supranationale, alsook aile andere polissen of documenten ais achterborg te ondertekenen die noodzakelijk zijn opdat de deposito's of borgstellingen kunnen uitgegeven worden of effect ressorteren.

(F) Alle openbare of onderhandse documenten ondertekenen en alle noodzakelijke of bijkomstige acties ondernemen die voor de uitvoering van de bevoegdheden beschreven in de voorafgaande paragrafen noodzakelijk zouden zijn.

2.2.B - Volmachthouders:

De bevoegdheden beschreven hierboven in Sectie 2.2.A worden aan de volgende personen toegekend: GROUP E:

" Magin Briceiio

" Camila Bennett

" Gonzalo Curbelo

" Pierre Hamon

" Cecilio Garcia Acebrón

" Gabriel Rizzo

" Gabriel Zadikian

GROUP F:

" Eric Bruins

" Andre Devalck

" Rafael Martinez Valera

" Stefanos Malachias

De volmachthouders zullen hun bevoegdheden als volgt uitoefenen:

- gezamenlijke ondertekening door twee leden van Groep E tot een bedrag van maximaal vijf miljoen euro (5.000.000 EUR), met dien verstande dat Camila Bennet en Gonzalo Curbelo niet gezamenlijk mogen optreden;

- gezamenlijke ondertekening door twee leden van Groep F, tot een bedrag van maximaal twintigduizend euro (20.000 EUR).

3. BIJZONDERE VOLMACHTEN VOOR 1-IR ZAKEN

De volgende bevoegdheden met betrekking tot activiteiten van het Bijkantoor werden toegekend aan de personen en onder de voorwaarden hierna beschreven:

3.A - Bevoegdheden:

A) De werknemers van het Bijkantoor te benoemen, aan te werven, af te zetten en te ontslaan, hun functies en salaris (met inbegrip van hun loonsverhogingen en bonussen) en andere voorwaarden en rechten te bepalen, alsook de geschikte sancties op te leggen.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(B) De bestuurstaken van het Bijkantoor inzake arbeids- en sociale zekerheidsaangelegenheden uit te oefenen, met inbegrip van het sluiten van collectieve arbeidsovereenkomsten.

(C) Het Bijkantoor te vertegenwoordigen in bemiddelingsprocedures váár bemiddelings-, arbitrage of vefzooningsdiensten of enige andere entiteit belast met het beslechten van binnen- of buitenlandse arbeidsgeschillen.

(D) De ondertekening van levensverzekeringspolissen aangegaan door het Bijkantoor ten gunste van de werknemers en/of kaderleden van het Bijkantoor en het ondertekenen van enige hernieuwingen van deze ' verzekeringspolissen alsook de overeenstemmende ontvangstbewijzen en documenten met betrekking hiertoe.

(E) Alle openbare of onderhandse documenten ondertekenen en alle noodzakelijke of bijkomstige acties ondernemen die voor de uitvoering van de bevoegdheden beschreven in de voorafgaande paragrafen noodzakelijk zouden zijn.

(F) De toegekende bevoegdheden volledig of gedeeltelijk te subdelegeren of te vervangen, elk soort openbare of onderhandse akte te ondertekenen die noodzakelijk zou zijn en eveneens elke vervanging en subdelegatie in te trekken en aan anderen toe te kennen.

3.B - Volmachthouders:

De bevoegdheden beschreven hierboven in Sectie 3.A worden aan de volgende personen toegekend: GROUP G:

" Raque! Munoz Garcia

" Juan Vicente Revilla Vergara

" Eva Atienza Pacheco

Zij kunnen hun bevoegdheden uitoefenen door alleen te tekenen.

4. BIJZONDERE VOLMACHT VOOR HET VERVULLEN VAN JURIDISCHE FORMALITEITEN

De Wettelijke Vertegenwoordiger geeft hierbij een bijzondere volmacht aan mevrouw Cristina Valcarce de Pedro, met identiteitskaart nummer 51069265-L, alleen optredend, om alle nodige stappen in naam en voor rekening van het Bijkantoor te ondernemen teneinde alle wettelijke formaliteiten naar Belgisch recht door te voeren.

Hiertoe is de volmachthouder gemachtigd om aile registratie en bekendmakingsformalitelten uit te voeren, alle aanvragen in te dienen en alle documenten en formulieren te ondertekenen en te certifiëren, en alle informatie In naam en voor rekening van de Vennootschap of het Bijkantoor te verstrekken die nodig of dienstig zijn voor registers en administraties, met inbegrip van de rechtbank van koophandel, het Belgisch Staatsblad, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de fiscale administratie, banken, alsmede alle privé en openbare instellingen.

Cristina Valcarce de Pedro

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

$elgisch

Staatsblad

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 29.08.2014 14533-0252-080
28/02/2014
ÿþ Mod werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19FEV. 2014

RuaeL.

r-

CII







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondemem ingsnr : 0810.904.360

Benaming

(voluit) : Telefonica International Wholesale Services II, S.L.

Unipersonal, Succursale en Belgique - Belgisch bijkantoor van

Telefonica Wholesale Services Il, S.L.

(verkort)

Rechtsvorm : Belgisch bijkantoor van een eenpersoonsvennootschap naar Spaans recht opgericht onder de vorm van een "Sociedad de Responsabilidad Limitada de caracter Unipersonal"

Zetel : Rondo de la Comunicación sin, Edificio Oeste 1, 28050 Madrid, Spanje

In België: Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming wettelijke vertegenwoordiger

Uittreksel uit de beslissing genomen door de raad van bestuur van Telefonica International Wholesale Services Il, S.L. Unipersonal op 2 december 2013

Verandering van wettelijke vertegenwoordiger In België

De raad van bestuur beslist eenparig dhr José Ramon Vela Martinez uit zijn functie van vaste vertegenwoordiger en bestuurder van het bijkantoor Telefonica International Wholesale Services II, S.L. Unipersonal, Succursale de Belgique" te zetten, waarbij hij bedankt wordt voor de bij de uitvoering van zijn ambt verleende diensten.

De raad van bestuur beslist eenparig om José Luis Gamo Cuadrado, meerderjarig, van Spaanse nationaliteit, gehuwd, met beroepsadres in Ronde de la Comunicacion sin, Edificio Norte 2, planta 4 te Madrid 28050 en met NIK 07216855F, tot vaste vertegenwoordiger en bestuurder van het bijkantoor "Telefonica International Wholesale Services Il, S.L. Unipersonal, Succursale en Belgique", te benoemen, waarbij hem de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend worden om de vennootschap te vertegenwoordigen, zodat hij bewuste bevoegdheden kan uitoefenen namens de Vennootschap, binnen de perken van het maatschappelijke doel ervan.

De raad van bestuur beslist eenparig hoofdelijk de voorzitter, dhr Juan Carlos Lopez Vives (Voorzitter), de secretaris niet-bestuurder, dhr Juan Ramon Balceils Olivero en de ondersecretaresse niet-bestuurder, mw Cristina Valcarce de Pedro te machtigen opdat ieder van hen onverschillig de registratie en het opmaken in authentieke akte, indien nodig, van de bij deze vergadering van de raad van bestuur aangenomen besluiten alsook om haar inschrijving in de registers te vragen zoals nodig geacht, waarbij zij te dien einde alle nodige of dienstige openbare en privédocumenten zullen ondertekenen, m.Lv, de uitleggende, verbeterende of rechtzettende documenten, zoals nodig voor de registratie en uitvoering ervan,

Cristina Valcarte de Pedro

Lasthebber

op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.10.2013, NGL 17.01.2014 14012-0248-079
17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.02.2011, NGL 10.12.2013 13683-0189-082
04/12/2014
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111!jj!!111jII1111111

Ondernemingsnr : 0810.904.360 Benaming

(voluit) : Telefonica International Wholesale Services Il, S.L. Unipersonal

Benaming Belgisch bijkantoor: Telefonica International Wholesate Services Il, S.L. Unipersonal, Succursale en Belgique (verkort)

- w -,, ncijQntvangen op

2 5 et,. 2014

F1tutiiiay~i y

'.+t.s ~ti " L." .p a~. (~ `'rj~~~~t~1J~G

s~~.t/~.1~l~+I /.

~' UssE!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Eenpersoonsvennootschap naar Spaans recht opgericht onder de vorm van een "Sociedad de Responsabilidad Limitada de caracter Unipersonal"

Zetel : Ronde de la Comunicación sin, Edificio Oeste 1, 28050 Madrid, Spanje

Adres Belgisch bijkantoor Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging bijkantoor

Uittreksel uit de verklaring van de secretaris van de raad van bestuur van Telefonica International Wholesale Services Il, S.L. Unipersonal:

De raad van bestuur keurt unaniem het besluit goed tot wijziging van het adres van de zetel van de vennootschap Telefonica International Wholesale Services II, S.L Unipersonal, Succursale en Belgique, van Pegasuslaan 5, 1831 Diegem, Brussel naar Kunstlaan 20, 1000 Brussel, dat genomen werd tijdens de vergadering van 25 september 2013 door alle toenmalige bestuurders.

De raad van bestuur keurt eveneens unaniem de machtiging goed die tijdens diezelfde vergadering toegekend werd aan de gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, die op zijn beurt op dat moment de functie bekleedde van vertegenwoordiger en beheerder van het Belgische bijkantoor van de vennootschap, voor de formalisering en uitvoering van het voormelde besluit.

De raad van bestuur keurt unaniem het besluit goed tot machtiging van de heer Juan Carlos López Vives (Voorzitter), de heer José Luis Gamo Cuadrado (Gedelegeerd Bestuurder) en mevrouw Cristina Valcarce de Pedro (Secretaris, geen Bestuurder) om, gezamenlijk of elk afzonderlijk, het besluit aangenomen in deze vergadering van de raad van bestuur te formaliseren en indien nodig in een notariële akte te laten vastleggen en om de inschrijving ervan aan te vragen in de registers die zij nodig achten, waarvoor zij alle voor de formalisering of uitvoering noodzakelijke of nuttige onderhandse en openbare aktes kunnen onderschrijven, met inbegrip van deze strekkend tot verduidelijking of rechtzetting van fouten.

Voor eensluidend uittreksel,

José Luis Gamo Cuadrado

Wettelijk vertegenwoordiger

Tegelijk hiermee neergelegd: gelegaliseerde en geapostilleerde verklaring van de secretaris van de raad, van bestuur van Telefonica International Wholesale Services II, S.L. Unipersonal, evenals haar beëdigde en gewettigde vertaling.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2011
ÿþ+11031669

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0810.904.360

Benaming

(voluit) : Telefonica International Wholesale Services II, S.L.

Unipersonal, Succursale en Belgique - Belgisch bijkantoor van

Telefonica International Wholesale Services Il, S.L.

Rechtsvorm : Belgisch bijkantoor van een eenpersoonsvennootschap naar Spaans recht opgericht onder de vorm van een "Sociedad de Responsabilidad Limitada de caracter Unipersonal"

Zetel : Ronda de la Comunicacién s/n, Edificio Oeste 1, 28050 Madrid, Spanje.

in Belgie: Pegasuslaan 5, 1 831 Diegem

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming van bijzondere gevolmachtigden

Uittreksel uit de beslissing genomen door de wettelijke vertegenwoordiger van hot bijkantoor op 20 januari" 2011

José Ramon Vela Martinez, Managing Director van Telefonica International Wholesale Services Il, S.L.,: Unipersonal (hierna de "Vennootschap") en wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap neemt de volgende beslissingen:

1. INTREKKING BIJZONDERE VOLMACHTEN

Per beslissing van 6 oktober 2009 werden een aantal volmachten aan verschillende personen toegekend, waaronder Mevrouw Carine Van den Putte (volmachthouder van Groep A en Groep C) en Mevrouw Mohsinne, Boujidane (volmachthouder van Groep B en Groep D).

De wettelijke vertegenwoordiger beslist om de bevoegdheden die aan Mevrouw Carine Van den Putte en Mevrouw Moshinne Boujidane per beslissing van 6 oktober 2009 werden toegekend, onmiddellijk in te trekken.

2. BENOEMING BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDE

De wettelijke vertegenwoordiger beslist om de heer André Devalck als volmachthouder van Groep A en volmachthouder van Groep C te benoemen, met ingang van deze beslissing. De wettelijke vertegenwoordiger; kent aan de heer André Devalck dezelfde bevoegdheden toe die werden toegekend aan Mevrouw Carine Van den Putte krachtens zijn eerdere beslissing van 6 oktober 2009, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 oktober 2009 onder nummer 2009-10-26 / 01 50648. De heer André;

Devatck zal de titel "Country Manager" dragen. "

3. BIJZONDERE VOLMACHT VOOR HET VERVULLEN VAN JURIDISCHE FORMALITEITEN

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Wouter Deneyer en mevrouw Danielle Machiroux van, het advocatenkantoor Jones Day, elk met het recht om alleen op te treden en met de mogelijkheid tot: indeplaatsstelling om alle documenten te onderteken en neer te leggen ter publicatie van de bovenstaande: bevoegdheden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Danielle Machiroux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luits B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(otn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening.

BLUP2oti~

Griffie

Bijlagen bij'lietBelgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.02.2010, NGL 09.12.2010 10627-0078-049
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.05.2015, NGL 27.07.2015 15360-0227-089

Coordonnées
TELEFONICA INTERNATIONAL WHOLESALE SERVICES …

Adresse
KUNSTLAAN 20 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale