TEN GROUP BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEN GROUP BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.951.981

Publication

09/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/M4-- Annexes di Monteur bergti

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 055' - 951 " ,4

Benaming

(voluit) : TEN GROUP BELGIUM

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 1935 ZAVENTEM LEONARDO DA VINCILAAN 9

Onderwerp akte : OPRICHTING

HET JAAR TWEE DUIZEND VEERTIEN

Op acht april.

Voor Ons, Meester Jean-Pierre MARCHANT, notaris met standplaats te Ukkel-Brussel, ten kantore, Brugmannlaan 480.

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer CHEATLE Alexander John, geboren te Rio de Janeiro (Brasille) op 23 februari 1970, British Passport nummer 801564508, belgische nationaal nummer bis 70422324355, wonende te London (NW6 7HF, United Kingdom), 29 Esmond Road.

2. "TEN LIFESTYLE MANAGEMENT LTD", vennootschap naar engels recht, company nummer 4688658, Belgische nummer bis bij de Kruispuntbank van Ondernemingen 0550.718.686 waarvan de zetel gevestigd is te London W 1 W 8AP (United Kingdom), 30 Market Place.

Volmachten

De Heer CHEATLE Alexander John,en de vennotschap "Ten Lifestyle Management Limited" zijn hier vertegenwoordigd door de Heer Raffaele IACOVELLI, geboren in Bad (Italië) op 18 augustus 1955, wonende te 1180 Ukkel, Dieweg 54/9, ingevolge een onderhandse volmacht de dato 24 maart 2014 en een delegatie van machten de dato 19 maart 2014, die aan deze akte gehecht zullen blijven.

Welke verschijners Ons hebben verklaard dat zij bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming "TEN GROUP BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Leonardo da Vincilaan 9, en waarvan het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zes honderd (18.600,00 EUR) euro bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De verschijners, in hun hoedanigheid van oprichters hebben Ons het financiële plan overhandigd, waarbij zij het bedrag van het maatschappelijke kapitaal verantwoorden overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van Ven-nootachappen.

Inschrijving in speciën

Op de honderd maatschappelijke aandelen van het geheel kapitaal, volstort ten belope van een/derde (1/3), wordt onmiddellijk in geld ingeschreven als volgt:

II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

neergelegd/ontvangen op

2 8 APR. 2014

ter griffie van tederlandstalige

rechtbank van koop h ana russ

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T

4

j+~

f' ~,, f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De Heer CHEATLE Alexander John, voornoemd, verklaart op een maatschappelijk aandeel in te schrijven

voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) volstort: 1

2. "TEN LIFESTYLE MANAGEMENT LTD", hier vertegenwoordigd door de Heer Raffaele IACOVELLI, verklaart op negenennegentig maatschappelijke aandelen in te schrijven voor een bedrag

van achttien duizend vier honderd veertien euro (18.414,00 EUR), volstort: 99

Totaal : honderd aandelen: 100

Bijgevolg is er een som van achttien duizend zeshonderd euro (18.600 E) ter beschikking van de vennootschap, welke voorafgaandelijk aan deze oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE20.3631.3319.2356, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank ING België, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door bedoelde bank op 7 aril 2014, dat door de notaris bewaard zal worden in het dossier,

Anderzijds, verklaren de verschijners te weten dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar na haar oprichting, een vermogensbestanddeel dat toebehoort aan een oprichter, bestuurder, of aandeelhouder wil verkrijgen en daarvoor een vergoeding uitbetaalt van ten minste ééntiende van het geplaatste kapitaal, een verslag moet opgesteld worden door een bedrijfsrevisor op aanvraag van de zaakvoerder(s), alsmede een verslag van de zaakvoerder(s).

Na lezing van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de verschijners ons verklaard dat zij niet alleen-vennoten zijn van enige andere vennootschap in België.

De verschijners verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt:

I. STATUTEN

Artikel L - Vorm en Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming van 11TEN GROUP BELGIUM".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming, de vermelding duidelijk leesbaar en geplaatst véôr of na de maatschappelijke benaming "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "b.v.b.a.". De naam zal gevolgd worden door de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel en door het ondernemingsnummer of de termen "RechtsPersonenRegister (of de afkorting "RPR") met de aanwijzing de zetel van de handelsrechtbank in de bevoegdheid waarvan

de maatschappij haar zetel heeft, Artikel 2. - Zetel

De zetel der vennootschap is gevestigd te 1935 Zaventem, Leonardo da Vincilaan 9.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in België. Deze beslissing moet gepubliceerd worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De zaakvoerders zijn gemachtigd de daardoor eventueel vereiste wijziging aan de statuten te brengen met eerbiediging van de bestaande wetgeving op het gebruik der talen.

Zij kunnen ook beslissen agentschappen, succursalen en administratieve en/of exploitatiezetels op te richten waar zij het nuttig vinden zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3. - Doel

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het verstrekken van conciërge diensten aan rechtspersonen en aan particulieren in België, omvattende alle diensten van reisbureaus (vluchten, vakanties, taxi's, hotels) en kaartjes voor sportieve, culturele en andere evenementen ;

- de inkoop van kleinhandel artikelen ten behoeve van het cliënteel.

De vennootschap mag alle beleggingen en investeringen, zo roerend als onroerend, doen binnen de perken van de wet. Zij mag eveneens zich borg stellen en persoonlijke of zakelijke zekerheden geven in voordeel van alle al dan niet verbonden natuurlijke of rechtspersonen,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan alle functies of mandaten uitoefenen in alle andere vennootschappen, verenigingen of bedrijven. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 4. - Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ten allen tijde ontbonden worden door de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor de wijziging aan de statuten,

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die haar duur overtreft. Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD (18.600 EUR) EURO.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6. - Bijkomende stortingen

Bijkomende stortingen op de in geld ingeschreven aandelen worden gevorderd bij besluit van de aandeelhouders.

Alle bijkomende stortingen worden aangerekend op het ge-heel van al zijn aandelen est zonder verplichting dit op te delen.

De vennoot die, na aanmaning tot betalen bij aangetekende brief niet voldaan heeft binnen de maand, is intrest beschuldigd op de niet betaalde bedragen, berekend tegen de wettelijke intrest verhoogd met twee procent en dit vanaf de datum bepaald in de aanmaning.

De aandeelhouders kunnen bovendien, na een nieuwe aan-maning zonder gevolg gebleven gedurende een nieuwe maand, de aandelen van de in gebreke gebleven vennoot Iaten terugkopen door een medevennoot of door een derde die, overeenkomstig de statuten, aanvaard wordt.

De netto opbrengst van die inkoop wordt aangerekend op het bedrag dat de in gebreke blijvende vennoot nog verschuldigd is op zijn aandelen en die vennoot blijft niettemin aansprakelijk voor het verschil in min doch heeft recht op de eventuele meerprijs.

Bij wederinkoop van de aandelen bepaald in het alinea dat voorafgaat, wordt de overdracht van die aandelen ingeschreven in het register van de vennoten en wordt deze overdracht ondertekend door de inkoper en door de in gebreke gebleven vennoot, of bij weigering door deze, en na per

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

post aangetekende aanmaning zonder gevolg gebleven gedurende acht dagen, door de zaakvoerder.

Het stemrecht voor de aandelen, waarvoor niet werd voldaan aan de vordering tot bijkomende stortingen, wordt opgeheven zolang aan die vordering niet is voldaan.

Artikel 7. - Aandelenregister

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend;

I. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 8. - Overdracht van aandelen

De afstand en overdracht van maatschappelijke aandelen worden bepaald overeenkomstig de regels vervat in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandelen mogen niet overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met de instemming van alle aandeelhouders. Die instemming is vereist in alle gevallen.

De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden door gebrek aan instemming hebben het recht op de tegenwaarde van de overgegane aandelen. De waarde van de aandelen wordt bepaald in gemeenschappelijk akkoord of, in geval van ontstentenis daarvan, wordt deze bepaald door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel, op verzoek van de meest gerede partij.

De overnameprijs is hoofdelijk verschuldigd door alle overnemers binnen een termijn van zes maanden ingaande vanaf de weigering van instemming. Na deze termijn is er intrest verschuldigd aan het wettelijk tarief in handelszaken op de verschuldigde bedragen.

Indien de afkoop niet is gebeurd binnen het jaar waarin deze wordt gevorderd, hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

De aandelen zijn daarboven belast met het recht van voor-koop als volgt

Behalve in de gevallen genoemd in artikel 249 van het Wetboek van vennootschappen kan een vennoot zijn aandelen slechts verkopen aan derden na deze aangeboden te hebben aan de andere vennoten.

De vennoot die besluit alle of een gedeelte van zijn aandelen te verkopen brengt daarvan de zaakvoerder(s) op de hoogte, die dit aanbod binnen vijftien dagen overbrengt aan de andere vennoten.

Deze vennoten kunnen binnen een maand hun voorkooprecht uitoefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap hebben. Het voorkooprecht dat niet uitgeoefend wordt, komt bij het recht van de andere vennoten, die wel gebruik maken van hun voorkooprecht, altijd overeenkomstig het aantal aandelen reeds in hun bezit.

x

k ~ Z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet gereageerd wordt, wordt het aanbod geacht verworpen te zijn.

Indien het voorkooprecht uitgeoefend wordt, worden de aandelen aangekocht tegen de prijs die de derde er voor geboden heeft, of indien de prijs betwist wordt, tegen een prijs die vastgesteld wordt door een expert, die aangewezen is in onderlinge overeenstemming, of door een expert, bij ontstentenis daarvan, bepaald door de voorzitter van de handelsrechtbank, bij uitspraak als in kort geding op verzoek van de meest gerede partij.

De vennoot die bij toepassing van de vorige alinea's de aandelen verwerft van een andere vennoot betaalt de

prijs binnen dertig dagen gerekend vanaf de vaststelling van de prijs.

De mededelingen die gedaan worden in uitvoering van dit artikel, worden gedaan per aangetekend schrijven. De termijnen beginnen te lopen vanaf de datum van verzending zoals vermeld op het ontvangstbewijs van het aangetekend schrijven.

De brieven worden rechtsgeldig gestuurd naar het laatst bekende adres aan de vennootschap. Artikel 9 - Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk, alle handelingen ver-richten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Deze zaakvoerders worden benoemd door de vennoten in algemene vergadering en met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat, hetzij voor een bepaalde tijd hetzij zonder beperking van duur.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap je-gens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Hij kan ook volmachten verlenen aan derden, maar dan moet de specifieke opdracht in de volmacht worden vermeld.

Artikel 10. - Controle

Iedere vennoot heeft individueel de bevoegdheid van onderzoek en toezicht toegekend aan een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant, waarvan de vergoeding ten laste komt van de vennootschap, maar alleen indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een gerechtelijke beslissing. In alle gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Moest blijken dat nadien, krachtens het Wetboek van ven-nootschappen, de controle van de vennootschap moet worden opgedragen aan een commissaris, of indien de algemene vergadering dergelijke beslissing neemt, dan zal die commissaris benoemd worden door de algemene vergadering overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 11, - Algemene Vergadering

De gewone algemene vergadering der vennoten vindt jaar-lijks plaats op de eerste maandag van de maand juni om twaalf uur, of de volgende werkdag, zelfde tijd, indien de vastgestelde dag een wettelijke feestdag is.

Behoudens andere aanduiding in de oproepingsbrieven, of eensgezindheid tussen alle vennoten, wordt de algemene vergade-ring gehouden in de zetel van de vennootschap.

Is er maar één vennoot, dan heeft hij alleen de volle be-voegdheden van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten vergaderen ook in buitengewone algemene vergadering telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Dit moet ook gebeuren op aanvraag van vennoten die samen minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en worden gedaan door een zaakvoerder bij middel van een bij post aangetekende brief, geadresseerd aan iedere vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen v6ôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders (en eventuele conunissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking op hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslis-sing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in processen-verbaal die ondertekend worden door de Leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Ze worden in een speciaal register ingeschreven. De uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

Iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot

leder aandeel geeft recht op één stem in de vergadering, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht.

De aandelen zijn ondeelbaar. Als een aandeel door vruchtgebruik is bezwaard, oefent de vruchtgebruiker aile eraan verbonden rechten uit, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Als een aandeel in pand wordt gegeven, blijft de pandgever de eraan verbonden rechten uitoefenen,

Onverdeelde mede-eigenaars moeten een enkel persoon aanduiden om hen te vertegenwoordigen, op straffe van opheffing van het aan hun aandelen verbonden stemrecht.

Artikel 12. - Maatschappelijk jaar

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van elk jaar.

Bij het einde van elk boekjaar, maakt het bestuur een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 13. - Winstuitkering

Het batig slot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, de lasten en de afschrijvingen, en blijkende uit goedgekeurde jaarrekeningen, betekent de nettowinst van het boekjaar.

Op die nettowinst, wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijke kapitaal heeft bereikt. De verplichting wordt opnieuw van kracht indien om gelijk welke reden de reserve aangetast is,

t ] .;

ll

t

.L. f.; `

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), beslist over de bestemming ervan. Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winst.

De zaakvoerders bepalen plaats en tijdstip van uitkering van de dividenden.

Winst die nog niet verworven is en die het gevolg is van schatting op meerwaarde, mag niet worden opgenomen in het batig saldo dat aan de vennoten kan uitgekeerd worden.

Artikel 14. - Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van

één der vennoten. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke oorzaak en op welk

tijdstip ook, wordt de vereffening verzekerd door de in functie zijnde zaakvoerders die de meeste uitgebreide bevoegdheden zullen hebben, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen en waarvan zij dan de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Artikel 15. - Vereffening na ontbinding

De netto-opbrengst van de afrekening na betaling van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, of na consignatie van de hiertoe noodzakelijke bedragen, wordt vooreerst aangewend tot de terugbetaling van alle aandelen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort zijn zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, met deze verscheidenheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een gehele voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijstorting te vragen ten laste van de onvoldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld te doen ten voordeel van de aandelen die in grotere mate zijn volgestort.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening. Artikel 16. - Keuze van woonst

Voor de uitvoering van de statuten, doet iedere zaakvoerder, vereffenaar, commissaris en in het buitenland wonende vennoot, keus van woonst in de maatschappelijke zetel, waar hen alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 17. - Gerechtelijke bevoegdheid

Voor alle betwistingen tussen de vennootschap, haar aan-deelhouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, betreffende de uitvoering van deze statuten en meer in het algemeen alle zaken van de vennootschap, wordt exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 18. - Draagwijdte van de statuten

De vennoten onderwerpen zich volledig aan het Wetboek van Vennootschappen, naar dewelke wordt verwezen voor al wat in deze statuten niet bepaald wordt.

De clausules van deze akte die zouden indruisen tegen de dwingende bepalingen van bedoelde wetten, worden als niet ge-schreven beschouwd.

II. OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, hebben de verschijners, handelend in hoedanigheid van algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen:

1. Eerste maatschappelijk boekjaar: het eerste maatschappelijk boekjaar zal aanvangen op heden om te eindigen op een en dertig december 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Eerste algemene vergadering: de eerste algemene vergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar 2016

3. Benoeming van zaakvoerders: De vergadering beslist drie zaakvoerders te benoemen -De heer CHEATLE Alexander John, voornoemd

-De Heer LONG Andrew Michael, geboren te Waithmam Forest op 18 september I975, paspoort nummer 501376424, belgische nationaal nummer 75491822190, wonende te 278746 Singapore (Republiek van Singapore), Holland Hill 18, Parvis 10-15.

-" Mevrouw HARRISON Sarah Louise, geboren te Kettering op 8 maart I973, paspoort nummer 305739253, belgische nationaal nummer 73430808455, wonende te Harpenden (ALS 5TS, United Kingdom), Topstreet Way 80.

Hun mandaat is onbezoldigd.

4. Benoeming van commissarissen: overeenkomstig de wettelijke vereisten, word er besloten geen commissarissen te benoemen.

5, Volmacht: de verschijners verklaren als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap te benoemen, met macht van in de plaats stelling, de bvba HIGHTECH CONSULTING te 1180 Ukkel, 54/9 Dieweg, vertegenwoordigd door de Heer Raffaele JACOVELLI, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving in de Kruispuntbank van ondernemingen of bij administratieve kantoren, en hiervoor alle nodige verklaringen af te leggen en stukken en bescheiden te ondertekenen.

6. Overname verbintenissen; In toepassing van artikel 60 Wetboek

van Vennootschappen herneemt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEN GROUP BELGIUM", alhier vertegenwoordigd, de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was en dit vanaf 2 januari 2014.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG AFSCHRIFT

Gelijktijdige neerlegging van een expeditie

Afgeleverd op ongezegeld papier voor de inlassing het Belgisch Staatsblad.

JEAN PIERRE MARCHANT

NOTARIS

fi, x64r-

"béhouden

aan $let

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rteargeíegd/onfirangen op

2 0 MM 2015

Griffie

ter t`#relle Van dee(Jt?rlandsta(icle

Ondernemingsnr : 550.951.981 rt.c'rribank van koophandel Brussel

Benaming

(voluit} : TEN GROUP BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 1935 Zaventem, Leonardo da Vincilaan 9,

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING VAN DE STATUTEN - KAPITAALVERHOGING

HET JAAR TWEE DUIZEND VIJFTIEN

Op zeventien maart.

Voor ons, Meester Jean-Pierre MARCHANT, notaris met standplaats te Ukkel-Brussel.

Wordt de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «TEN GROUP BELGIUM», met maatschappelijke zetel te 1935

Zavemten, Leonardo da Vincilaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister nummer 0550.951.981 en

onderworpen aan de BTW onder nummer BE550.951.981.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "TEN GROUP BELGIUM" ingevolge akte verleden

voor notaris Jean-Pierre MARCHANT, te Ukkel, op 8 april 2014, bekendgemaakt in de bijlagen van het

Belgisch Staatsblad van 28 april daarna onder nummer 14096077. De statuten werden sindsdien niet meer

gewijzigd.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om veertien uur onder het voorzitterschap van De Heer IACOVELLI

Raffaele, hierna genoemd.

De voorzitter stelt als secretaris aan Mevrouw Sarah Berckmans, wonende te 8300 Knokke-Heist,

Parmentierlaan 183/5.1.

Gezien het beperkt aantal aandeelhouders, wordt er niet overgaan tot het aanstellen van stemopnemers

aan.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

A/ Aandeelhouders

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaar te zijn van de

volgende aandelen:

1. De heer CHEATLE Alexander John, geboren te Rio de Janeiro (Brazilië) op 23 februari 1970, British Passport nummer 801564508, Belgisch nationaal nummer bis 70.42.23-243.55, wonende te London (NW6 7HF, United Kingdom), 29 Esmond Road.

Houder van 1 aandeel 1

2. "TEN LIFESTYLE MANAGEMENT LTD", vennootschap naar Engels recht, company nummer 4688658, Belgische nummer bis bij de Kruispuntbank van Ondernemingen 0550.718.686 waarvan de zetel gevestigd is te London W1W 8AP (United Kingdom), 30 Market Place.

Houder van 99 aandelen 99

Totaal ;100 aandelen 100

Die het volledige kapitaal vertegenwoordigen

Volmachten

De Heer CHEATLE Alexander John, en de vennotschap `Ten Lifestyie Management Limited" zijn hier

vertegenwoordigd door de Heer IACOVELLI Raffaele, geboren in Bari (Italië) op 18 augustus 1955, wonende te

1180 Ukkel, Dieweg 54/9, ingevolge twee onderhandse volmachten de data 12 maart 2015, die aan deze akte

gehecht zullen blijven.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat:

A. -- De huidige vergadering als agenda heeft:

1.A/ Verhoging van kapitaal ten belope van 31.400,00 euro, om het te brengen van 18.600,00 euro naar

50.000,00 euro door het creëren van 168 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen (nieuwe

verdeling van de aandelen)

B/ Verzaking aan het wettelijk voorkeurrecht

C/ Verwezenlijking van de inbrengen,

D/ Volstoring van de kapitaalverhoging

E/ Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

2. Wijziging van het artikel 5 van de statuten

3, Machten aan Notaris JP MARCHANT

4. Lastgeving voor de kennisgeving bij de Kruispuntenbank der Ondernemingen en alle overige

administraties

B.  Er bestaan op heden 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Uit de samenstelling van de algemene vergadering, blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn.

De algemene vergadering is dus wettig samengesteld en kan aldus geldig beraadslagen en beslissen

betreffende de punten vermeld in de agenda zonder dat enig bewijs van de vervulling van de formaliteiten voor

de bijeenroeping van de vergadering dient te worden voorgelegd.

C.  Teneinde te worden aangenomen dienen de punten 1 en 2 van de agenda met drie vierden van de uitgebrachte stemmen te worden aanvaard, de óverige punten vereisen slechts de gewone meerderheid.

D.  ieder aandeel geeft recht op één stem

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting van de voorzitter wordt als juist erkend door de vergadering; deze erkent zich rechtsgeldig

samengesteld en bekwaam te beslissen over de punten van de agenda.

BERAADSLAGING

De algemene vergadering vat de agenda aan, en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen;

EERSTE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

A. VERHOGING VAN KAPITAAL

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van eenendertig duizend vier honderd euro (31.400,OOEUR), teneinde het kapitaal te brengen van achttienduizend zes honderd euro (18.600,00EUR) tot vijftig duizend euro (50.000,00EUR), door een inbreng in geld en door de creatie van 168 nieuwe aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, tegen een fractiewaarde van honderd zesentachtig euro (186,00EUR) per aandeel en zonder uitgiftepremie, behalve de afronding van de fractiewaarde.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en delen prorata temporis in de resultaten van de vennootschap vanaf hun inschrijving.

De nieuwe aandelen warden onmiddellijk onderschreven in geld en volledig volstort vanaf hun inschrijving, voor een bedrag van 168,90476 euro per aandeel, zijnde een totaal van eenendertig duizend vier honderd euro (31.400,00 EU R).

B. VERZAKING AAN HET WETTELIJK VOORKEURRECHT

Terstond komt tussen: De heer CHEATLE Alexander, vertegenwoordigd door De Heer iACOVELL1 Raffaele, dewelke verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en de financiële situatie van de vennootschap, evenals van het wettelijk voorkeurrecht en de minimum termijn om hiervan gebruik te maken en van de financiële gevolgen van het verzaken aan dit recht, verklaart, in het voordeel van de hierna genoemde inschrijver, uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van zijn wettelijk voorkeurrecht en van de minimum termijn opgelegd door de wet.

C. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENGEN

Terstond komt tussen: "TEN LIFESTYLE MANAGEMENT LTD", vertegenwoordigd door De Heer 1ACOVELLI Raffaele, deweike verklaart, na lezing te hebben gekregen van het voorgaande, volledige kennis te hebben van de statuten en de financiële situatie van de vennootschap, evenals van het wettelijk voorkeurrecht en de minimum termijn om hiervan gebruik te maken en van de financiële gevolgen van het verzaken aan dit recht, verklaart, de kapitaalverhoging volledig te onderschrijven voor de geheelheid van de prijs van eenendertig duizend vier honderd euro (31.400,00 EUR), `TEN LIFESTYLE MANAGEMENT LTD" verklaart eveneens de 168 nieuwe identieke aandelen, uitgegeven in speciën, elk voor een prijs van 168,90476 EUR, zijnde voor een totaal bedrag van eenendertig duizend vier honderd euro (31.400,00 EUR) volledig te onderschrijven.

D. VOLSTORTING VAN DE KAPiTAALBERHOGING

De leden van de algemene vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging volledig is onderschreven en volledig is volstort door middel van een storting van 31.400,00 EUR in speciën, verricht door de aandeelhouder, op de rekening niet nummer 13E36 3631 4555 2681, die werd geopend bij de bank ING, op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het attest afgeleverd op 17 maart 2015, dat zal neergelegd worden in het dossier van ondergetekende notaris.

E. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING iS VERWEZENLIJKT

De leden van de algemene vergadering verzoeken ondergetekende notaris om te acteren dat aile nieuwe

onderschreven aandelen volledig volstort zijn, en dat de vennootschap op heden een bedrag van vijftig duizend

euro (50.000,00EUR) ter haar beschikking heeft.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt om te acteren dat het maatschappelijk kapitaal

daadwerkelijk op vijftig duizend euro (50.000,00EUR) werd gebracht en dat het wordt vertegenwoordigd door

268 identieke aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde.

STEMMING: deze resoluties werden unaniem aangenomen.

TWEEDE BESLISSING - WIJZIGING VAN HET ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

JI

Vary-

behouden

aan het

Belgisch

etaathblad

De algemene vergadering beslist de statuten ais volgt te wijzigen:

Het artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

« Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIJFTIG DUIZEND (50.000,00 EUR) EURO.

Het is vertegenwoordigd door twee honderd achtenzestig (268) aandelen, zonder vermelding van de

nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt een twee honderd achtenzestigste (1/268e) deel van het

maatschappelijk kapitaal.»

DERDE BESLISSING _ VOLMACHTEN NOTARIS

De algemene vergadering geeft aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde statuten

op te stellen, deze neer te leggen bij de bevoegde rechtbank van koophandel en de publicatie te bevelen van

onderhavige akte in de Bislagen tot het Belgisch Staatsblad,

VIERDE BESLISSING - LASTGEVING

De algemene vergadering beslist om HIGHTECH CONSULTING bvba, met zetel te 1800 Brussel, Dieweg

54/9  RMR BE 0822 350 855, vertegenwoordigd door De Heer Raffaele IACOVELLI, voornoemd.

aan te stellen als lasthebber om over te gaan tot de kennisgeving bij de Kruispuntenbank der

Ondernemingen, de BTW administratie en alle overige administraties.

STEMMING - AFSLUITING VAN DE VERGADERING

De bovenstaande resoluties werden unaniem aangenomen.

Daar de dagorde Es afgewerkt, wordt de vergadering geheven om vijftien uur.

VOOR GELIJKVORMIG AFSCHRIFT

Gelijktijdige neerlegging van een expeditie ,

Afgeleverd op ongezegeld papier voor de inlassing het Belgisch Staatsblad.

JEAN PIERRE MARCHANT

NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bla. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 29.06.2016 16248-0031-034

Coordonnées
TEN GROUP BELGIUM

Adresse
LEONARDO DA VINCILAAN 9 1935 ZAVENTEM

Code postal : 1935
Localité : Corporate Village
Commune :
Région : Région de Bruxelles-Capitale