TESCO-INVEST

Société anonyme


Dénomination : TESCO-INVEST
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 428.876.689

Publication

22/10/2014
ÿþ n) ' ModWord11.1

na sitêelegcliontvangen -

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te !naken

neeriegging ter griffie van op

1 3 OKT. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

Mii-figàhâriaél Bi-üààê1

UI lU

ii,,1

11 II

11

bc

E St

Ondernemingsnr : 0428.876.689

Benaming

(voluit) TESCO-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Rue des Fripiers 15-17, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING EN BEKENDMAKING FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL

INZAKE

VERENIGING ALLE AANDELEN IN EEN HAND

A. De NV Tesco-Invest waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Rue des Fripiers 15/17.

De vennootschap werd opgericht bij authentieke akte verleden voor meester Yves Tytgat, notaris te Gent, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14/05/1986 onder nummer 275. Sindsdien werden de statuten menig maat aangepast

Ingeschreven in het KBO met Ondernemingsnummer: BE 0428.876.689

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar bestuurder, de Heer Lecompte Alain

Hierna genoemd partij enerzijds

en

B. De BVBA Acte II waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 6700 Arlon, Rue du Cloître 10.

De vennootschap werd opgericht bij authentieke akte voor meester Umbreit, notaris te Arlon, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25/08/2005 onder nummer 05121573.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Heyse Luc.

Ingeschreven in het KBO met Ondernemingsnummer: BE 0875.532.688.

Hierna genoemd partij anderzijds

Komen het volgende overeen

Artikel 1:

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen, voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BVBA Acte II overgaat naar de NV Tesco-invest.

Alle aandelen van de BVBA Acte II verenigen zich nu reeds sinds 01/01/2014 in handen van de NV Tesco invest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is de volgende:

De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het beheer en de administratie van alle roerende en

onroerende goederen en van vennootschappen al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband

houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

Het doel van de overgenomen vennootschap is de volgende:

De Vennootschap heeft als doel, zowel in België als in buitenland, elke activiteit verband houdend zowel direct als indirect met de verwerving en het beheer van een patrimonium, zowel roerend als onroerend, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het stellen van alle handelingen die verband houden zowel direct als indirect met deze activiteit en van die aard gunstige invloed te hebben op de gebouwen die de vennootschap bezit, als daar zijn: onderhoud, ontwikkeling, verfraaiing en de verhuur van deze eigendommen, alsook zich borg te stellen teneinde de engagementen ten opzichte van derden na te komen middels de natuurlijke personen of rechtspersonen die het genot hebben van de goederen waarvan ze de eigendom heeft.

De vennootschap zal binnen de limiet van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële daden kunnen stellen voor zover ze direct of indirect het maatschappelijk doel dienen.

De vennootschap zal eveneens zich mogen verbinden door middel van inbreng of fusie, onderschrijving in om het even welke onderneming, associatie of vennootschappen welke een gelijkaardig doel hebben en met als doel hiermee de vennootschap te begunstigen.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten, zal de overnemende vennootschap haar doel wijzigen en aanvullen, zodat in de toekomst haar doel zalzijn:

De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het beheer en de administratie van aile roerende en

onroerende goederen en van vennootschappen al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

De Vennootschap kan tevens, zowel in België als in buitenland, elke activiteit verband houdend zowel direct als indirect met de verwerving en het beheer van een patrimonium, zowel roerend ais onroerend, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het stellen van aile handelingen die verband houden zowel direct als indirect met deze activiteit en van die aard gunstige invloed te hebben op de gebouwen die de vennootschap bezit, als daar zijn: onderhoud, ontwikkeling, verfraaiing en de verhuur van deze eigendommen, alsook zich borg te stellen teneinde de engagementen ten opzichte van derden na te komen middels de natuurlijke personen of rechtspersonen die het genot hebben van de goederen waarvan ze de eigendom heeft.

De' vennootschap zal binnen de limiet van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële daden kunnen stellen voor zover ze direct of indirect het maatschappelijk doel dienen.

De vennootschap zal eveneens zich mogen verbinden door middel van inbreng of fusie, onderschrijving in om het even welke onderneming, associatie of vennootschappen welke een gelijkaardig doel hebben en met. als doel hiermee de vennootschap te begunstigen.

Artikel 2: ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking

- Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 01/01/2014 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (art. 719 VV.Venn)

. Voor-liehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Artikel 3: datum voor deelname in de winst

 ,

Omwille van de hiervoor vermelde reden(vereniging van aile pandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (art. 719 W.Venn)

Artikel 4: boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01/01/2014.

Tesco-Invest NV

Stalingradlaan 106

1000 Brussel

Verslag van de zaakvoerder aangaande

het fusievoorstel door vereniging van aile aandelen

in één hand

Waarde vennoten,

Op 01/01/2014 zijn de 100% aandelen van de BVBA Acte II, een vennootschap behorend tot onze groep, eigendom geworden van onze vennootschap.

Ofwel dienden wij binnen de 12 maanden een bijkomende aandeelhouder te zoeken en diende onze vennootschap enige aandelen BVBA Acte Il terug te vervreemden, dan wel dienen we ons te gedragen conform de volgende wettelijke bepalingen:

1.Art, 676-10 W.Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden. 2.art 682 W.Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand 3.de verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (art. 693 W,Venn.)

Gezien de zeer nauwe verbondenheid van beide vennootschappen.

Gezien de verwevenheid in activiteit van beide vennootschappen, zou het naar economische continuïteit toe alsook naar administratieve continuïteit toe eerder opportuun zijn om beide vennootschappen te laten versmelten in die zin dat onze vennootschap de BVBA Acte Il zal opslorpen.

Deze fusie kan enkel maar onze werking en onze balansen naar zowel klanten ais schuldeisers toe vereenvoudigen.

Lecompte Alain

zaakvoerder

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 10.03.2014 14065-0094-017
14/11/2014
ÿþ" ~

;3Y

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo beho aan Belg Staat

92070

2O

.0

Ondernemingsnr : 0428.876.689

Benaming

(voluit) : TESCO-INVEST

(verkort) :

1

ge

ter griffie van de lede Brute ei

ta

rechtbank van koophandel

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rue des Fripiers 15-17, 1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Correctie op de publicatie die werd neergelegd op 13/10/2014:

A.De NV Tesco-Invest , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Rue des Fripiers 15/17.

De vennootschap werd opgericht bij authentieke akte verleden voor meester Yves Tytgat, notaris te Gent, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14/05/1986 onder nummer 275. Sindsdien werden de statuten menig maal aangepast. Ingeschreven in het KBO met Ondernemingsnummer: BE 0428.876.689

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar bestuurder, de Heer Lecompte Alain

Hierna genoemd partij enerzijds

en

B.De BVBA Acte Il waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 6700 Arlon, Rue du Cloître 10.

De vennootschap werd opgericht bij authentieke akte voor meester Umbreit, notaris te Arlon, bekend

gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25/08/2005 onder nummer 05121573. Ingeschreven

in het KBO met Ondernemingsnummer: BE 0875.532.688.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Heyse Johan.

Hierna genoemd partij anderzijds

Komen het volgende overeen

Artikel 1:

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen,

voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de

verplichtingen, van de BVBA Acte Il overgaat naar de NV Tesco-Invest.

Alle aandelen van de BVBA Acte Il verenigen zich nu reeds sinds 01/01/2014 in handen van de NV Tesco-

Invest.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap is de volgende:

De vennootschap heeft tot doel:

" De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het beheer en de administratie van alle roerende en

onroerende goederen en van vennootschappen al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

n®ergel diontvangen op Griffie

ry

7

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders."

Het doel van de overgenomen vennootschap is de volgende:

De Vennootschap heeft als doel, zowel in België als in buitenland, elke activiteit verband houdend zowel direct als indirect met de verwerving en het beheer van een patrimonium, zowel roerend als onroerend, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het stellen van alle handelingen die verband houden zowel direct als indirect met deze activiteit en van die aard gunstige invloed te hebben op de gebouwen die de vennootschap bezit, als daar zijn: onderhoud, ontwikkeling, verfraaiing en de verhuur van deze eigendommen, alsook zich borg te stellen teneinde de engagementen ten opzichte van derden na te komen middels de natuurlijke personen of rechtspersonen die het genot hebben van de goederen waarvan ze de eigendom heeft.

De vennootschap zal binnen de limiet van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële,

roerende, onroerende of financiële daden kunnen stellen voor zover ze direct of indirect het maatschappelijk doel dienen.

De vennootschap zal eveneens zich mogen verbinden door middel van inbreng of fusie, onderschrijving in om het even welke onderneming, associatie of vennootschappen welke een gelijkaardig doel hebben en met als doel hiermee de vennootschap te begunstigen.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten, zal de overnemende vennootschap haar doel wijzigen en aanvullen, zodat in de toekomst haar doel zal zijn:

De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het beheer en de administratie van alle roerende en onroerende goederen en van vennootschappen al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

De Vennootschap kan tevens, zowel in België als in buitenland, elke activiteit verband houdend zowel direct als indirect met de verwerving en het beheer van een patrimonium, zowel roerend als onroerend, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het stellen van alle handelingen die verband houden zowel direct als indirect met deze activiteit en van die aard gunstige invloed te hebben op de gebouwen die de vennootschap bezit, als daar zijn: onderhoud, ontwikkeling, verfraaiing en de verhuur van deze eigendommen, alsook zich borg te stellen teneinde de engagementen ten opzichte van derden na te komen middels de natuurlijke personen of rechtspersonen die het genot hebben van de goederen waarvan ze de eigendom heeft.

De vennootschap zal binnen de limiet van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële daden kunnen stellen voor zover ze direct of indirect het maatschappelijk doel dienen.

De vennootschap zal eveneens zich mogen verbinden door middel van inbreng of fusie, onderschrijving in om het even welke onderneming, associatie of vennootschappen welke een gelijkaardig doel hebben en met als doel hiermee de vennootschap te begunstigen.

Artikel 2: ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 01/01/2014 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (art. 719 W.Venn)

Artikel 3: datum voor deelname in de winst

Omwille van de hiervoor vermelde reden(vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een

datum voor deelname in de winst te worden bepaald (art. 719 W.Venn)

Artikel 4: boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01/0112014.

f&

e

Artike+ 6:

De overnemende vennootschap dient de rechten bedoeld in artikel 719, § 3 van het Wetboek van vennootschappen te verzekeren.

Artikel 7:

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fusionerende ondernemingen.

Artikel 8:

Het voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van elk van de betrokken ondernemingen op dezelfde dag, ten minste zes weken na de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, op voorwaarde dat de bestuursorganen van de verschillende ondernemingen er alles zullen aan doen dat de datum van deze goedkeuring voorafgaand aan 15 december 2014 kan doorgaan. Deze tekst is opgesteld op 17 oktober 2014 te Brussel, in twee originele exemplaren in het Nederlands. Dit voorstel zal worden neergelegd bij de Rechtbank van Koophandel van Arlon en Brussel en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad in overeenstemming met sectie 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor « TESCO-INVEST » Voor « ACTE Il SPRL »

Alain LECOMPTE Johan HEYSE

Gedelegeerd bestuurder Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-behodden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12455-0344-015
10/11/2011
ÿþMod2.i

-A '

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

j11(j111

2 8 -i®- 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0428.876.689

Benaming

(voluit) : TESCO-INVEST

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stalingradlaan 106 te 1000 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - benoeming gedelegeerd bestuurder Zetelverplaatsing.

Uit het verslag van de vergadering der aandeelhouders van 31 augustus 2011 blijkt de herbenoeming van de heer Alain Lecompte en de heer David Lecompte als bestuurders van de vennootschap voor een duurtijd van zes jaar.

Uit het verslag van de daaropvolgende Raad van Bestuur van 31 augustus 2011, blijkt de herbenoeming van de heer Alain Lecompte als gedelegeerd bestuurder voor zes jaar.

Uit het verslag van de Raad van Bestuur van 25 oktober 2011, blijkt de onmiddellijke verplaatsing van de zetel naar : Galerie du Centre - bureau 225 , Rue des Fripiers 15/17 te 1000 Bruxelles.

Getekend, Alain LECOMPTE, gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.08.2011, NGL 09.09.2011 11540-0274-011
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 03.07.2009 09357-0395-011
25/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.09.2008, NGL 19.09.2008 08739-0040-011
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 03.07.2007 07351-0149-011
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.09.2006, NGL 14.09.2006 06782-2851-014
14/07/2006 : GE143920
23/06/2015
ÿþMod POF 11.1

I

kffRA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vei egdlontvangen op

u ui







1 2 JUNI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

i hlitMSt+H ?

*mi kr)onhandel Brussel Griffie

Ondernemingsnr : 0428.876.689

Benaming (voluit) : TESCO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Rue des Frippiers 15/17, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Bij bijzondere algemene vergadering gehouden op het adres van de maatschappelijke zetel op 1/06/2015 werd beslist om Dhr. Senna Alberto, wonende te Italië, Via Silvio Pellico 55, 5520081 Abbiategrasse, Milaan, geboren op 21/12/1965 te benoemen ais bestuurder en dit met onmiddellijke ingang vanaf 01/06/2015.

Dhr. Senna Alberto aanvaardt zijn mandaat vanaf heden tot en met 31/07/2017.

Dhr. Senna Alberto wordt verantwoordelijk gesteld voor de afdeling Inter Charter Services. Hij zal deze afdeling naar eigen goeddunken besturen tijdens de charterperiodes. Hij zal ook instaan voor de marketing-en promotiecampagnes, alsook op beurzen aanwezig zijn om de verkoop van de charterperiodes te promoveren en te verkopen. Zijn vergoeding zal door de Raad van Bestuur vastgesteld worden naar gelang de jaarlijkse bereikte resultaten. Alle onkosten eigen aan zijn functie zullen te lasten komen van de vennootschap. De vennootschap zal hem tevens een werkvoertuig ter beschikking stellen voor het uitvoeren van zijn mandaat.

Getekend,

Dhr. Lecompte Alain

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermekfen : -Recto : Naam en YióecïanigFieicËvan ae instrumenterende nofaris, fit ili ván ---------------------------

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/12/2005 : GE143920
14/11/2005 : GE143920
28/10/2004 : GE143920
21/10/2003 : GE143920
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 08.08.2015 15422-0395-015
25/09/2002 : GE143920
09/01/2001 : GE143920
30/06/1995 : GE143920
05/05/1993 : GE143920
15/11/1990 : GE143920
01/01/1988 : GE143920
16/08/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 30.06.2016, DPT 10.08.2016 16418-0530-013

Coordonnées
TESCO-INVEST

Adresse
RUE DES FRIPIERS 15/17 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale