THANET

Divers


Dénomination : THANET
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 478.476.056

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 28.02.2014, NGL 25.03.2014 14073-0214-012
17/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0478.476.056

Benaming

(voluit) : THANET

(verkort)

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: BRAND WHITLOCKLAAN 42, 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE (volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING -VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens met zetel te Brugge (Sint-Kruis) van negenentwintig september tweeduizend en veertien, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhèid "TFiANET", met zetel te 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE, Brand Whitlocklaan 42, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT  ONTBINDING

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"10.Elesluit

In het kader van de vereffeningsprocedure zoals voorgeschreven door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BV OW BVBA "TFiANET" per 31 augustus 2014 een staat van actief en passief opgesteld met een balanstotaal van 597.298,49 EUR en een netto actief van 238270,53 EUR,

Op grond van de informatie die ons door de zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 3.723,12 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, reeds geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, meer bepaald een controle onder vorm van een beperkt nazicht, hebben wij vastgesteld dat de voorgelegde staat van activa en passive rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding.

Wij menen dat de boekhoudkundige staat opgesteld op 31 augustus 2014 een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Wij wijzen de vennoten er op dat de veronderstellingen over de toekomst onvermijdelijk een aleatoir karakter hebben. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoot onontbeerlijk achten.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de ontbinding van een vennootschap, en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

In de authentieke akte die de beslissing tot ontbinding vaststelt, worden de conclusies overgenomen van onderhavig verslag. Het uittreksel uit deze authentieke akte, dat dient neergelegd te worden ter griffie en bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, moet deze conclusies niet bevatten.

Opgemaakt te Brugge, 29 september 2014,

Van lmpe Ruben"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MW Md 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

riCerelendiontypn

08 OKT. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van keepPandel Brussel

jen op

*14189979*

be' a

Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.' behouden*

aan het Belgisch Staatsblad

TWEEDE BESLUIT - KWIJTING ZAAKVOERDERS

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige

zaakvoerder.

De vergadering besluit om kwijting te geven aan de zaakvoerder.

DERDE BESLUlT  VASTSTELLING MOGELIJKHElD VEREFFENING IN EEN AKTE

De vergadering stelt onder haar verantwoordelijkheid vast dat de vennootschap voldoet aan de

voorwaarden van artikel 184§5 Wetboek Vennootschappen om over te gaan tot invereffeningstelling en sluiting

vereffening in een akte.

VIERDE BESLUIT  TERUGNAME ROEREND ACTIEF

Het volledige actief wordt heden rechtstreeks uitgekeerd aan alle vennoten, welke bijgevolg in de rechten en

plichten van de vennootschap treden met betrekking tot dit actief dat aan hen werd uitgekeerd en dat zij

bijgevolg zelf terugnemen,

ZESDE BESLUIT

De vergadering spreekt vervolgens de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap THANET definitief opgehouden heeft te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Ze duidt de heer Vanhoorne Peter, voornoemd, aan om alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten gedaan worden ingevolge de sluiting van de vereffening en de nodige handelingen te stellen bij alle financiële instellingen en/of administraties.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van gemelde vennootschap gedurende minstens vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden ten huize van de heer Vanhoorne Peter, voornoemd, die zich bij deze met de bewaring hiervan gelast,

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de aandeelhouders tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name STUYTS ACCOUNTING SERVICES CVBA, te Brugge en de heer Vanhoorne Peter, die elk afzonderlijk kunnen optreden.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Francis Moeykens te Brugge (Sint-Kruis) Bijlagen:

- afschrift akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

- staat actief/passief

Op de laatste blz. van Luik B vermekten : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RUSSEL.

24AUG 2011

i









Ondernemingsnr : 0478.476.056

Benaming

(voluit) : THANET

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : Brand Whitlocklaan 42, 1200 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vennootschap - statutenwijziging - omzetting van een BV ovv Comm. VA in een BV ovv BVBA

Er blijkt uit akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens te Brugge (Sint-Kruis) op acht

augustus tweeduizend en dertien, ter registratie, dat:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  VERSLAGGEVING

De besluiten van het verslag van de revisor Jan Degryse van BV eV BVBA VAN CAUTER  SAEYS & C° bedrijfsrevisoren, te Staden - Oosnieuwkerke, luiden als volgt:

°VII. CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werd de staat van actief en passief, afgesloten per 31 mei 2013 van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen THANET aan een beperkte controle onderworpen overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 31 mel 2013 is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 200.000,00. Het verschil bedraagt ¬ 5290,69.

Het netto actief is hoger dan het minimum te volstorten kapitaal vereist voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 20 juli 2013

Burg. BVBA VAN CAUTER  SAEYS & C° - bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de Brug. BVBA J.Degryse  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordeigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder"

TWEEDE BESLISSING  OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de commanditaire vennootschap op aandelen werd gehouden, voortzetten.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0478.476.056 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 mei 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de commanditaire vennootschap op aandelen werden verondersteld verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de hierboven vermelde personen gevormde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds onder hen bestond, onder de juridische vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen;

DERDE BESLISSING  AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

TITEL I : BENAMING ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1.Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt THANET.

Steeds dient de vermelding burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd,

Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te Brand Whitlocklaan 42, 1200 Brussel.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft ten doel:

Een patrimonium, grotendeels bestaande uit roerende of onroerende goederen, te beheren, behouden en oordeelkundig uit te breiden.

Zij zal daartoe onder meer mogen kopen, huren, verhuren, onderhuren en -verhuren, uitrusten, valoriseren, bouwen en zo nodig verkopen, alsmede alle handelingen verrichten die met dit doel in verband zijn en die van die aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals onder andere zich borg te stellen voor derden.

De vennootschap kan alle vormen van krediet aangaan ter financiering van haar activiteiten.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap zal, zowel in binnen- ais buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welk rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels bepaald in de statuten; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

TITEL Il : KAPITAAL AANDELEN AANSPRA-'KELIJKHEID

Artikel 5.Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD DUIZEND EURO (¬ 200.000).

Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 -ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot

telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 9.Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand februari om negen uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de algemene vergadering plaats op de eerstvolgende

werkdag.

Artikel 13Aanwezigheidslijst

-c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

AFDELING 2 - BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 22.Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwaardiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 23.Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Artikel 24.Bxteme vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

TITEL IV BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Artikel 26.Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één september en eindigt op eenendertig augustus van elk jaar.

Op het einde van elk beekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ' van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 27.Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

TITEL V ; ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 29.Beslissing tot ontbinding

, ; ..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-gen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 30.Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

VIERDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de in functie zijnde statutair zaakvoerder, en met name van de

heer VANHOORNE Peter, voornoemd, en besluit tevens dat de kwijting die zal gegeven worden door de

eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eveneens zal gelden als kwijting voor de

ontslagnemende zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit tevens, nu de nieuwe statuten zijn vastgesteld en de omzetting van de

commanditaire vennootschap op aandelen in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is verwezenlijkt, over te gaan tot de benoeming van de

zaakvoerder.

Na beraadslaging besluit de vergadering te benoemen tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De heer VANHOORNE Peter, voornoemd die uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL opgemaakt door geassocieerd notaris Annelies Vanquathem met

zetel te Brugge (Sint-Kruis)

bijlagen:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerder met staat actief en passief & verslag bedrijfsrevisor

15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 11.02.2013, NGL 11.03.2013 13062-0066-013
30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 29.02.2012, NGL 27.03.2012 12071-0013-013
17/01/2012
ÿþ mod1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

0 3 JAN. 2012

Voor- *12013551*

behouden

aan het 

Belgisch

Staatsblad r

Onderriernirtgsrur : 0478.476.056

Benairruiir.g (voluity : 7 MAN Er

(verkort) : I

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP IN DE VORM VAN EEN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN.

Zetel : Hertoginnestraat 34

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte : BVICVA : wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op achtentwintig

december tweeduizend en elf, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel %/ó& registratie, dat de

algemene vergadering van aandeelhouders van de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de Commanditaire vennootschap op aandelen "THANET" gevestigd te 1200 Sint-

Lambrechts-Woluwe, Hertoginnestraat 34, BTW-nummer BE 0478.476.056, RPR Brussel, de volgende

besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering heeft beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De vergadering heeft beslist de aandelen aan toonder te vernietigen en hier melding van te maken in het

aandelenregister.

De zaakvoerder werd belast met de uitvoering hiervan.

De statuten werden hiermee in overeenstemming gebracht.

TWEEDE BESLUIT: ZETELVERPLAATSING

De zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 1200 Brussel, Brand Whitlocklaan 42.

De statuten werden hiermee in overeenstemming gebracht.

DERDE BESLUIT : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Mevrouw Yvonne Vandenweghe, wonende te Oostende, Madridstraat 2 bus 6, werd ontslaan als statutair

zaakvoerder, en dit vanaf 28 december 2011. Décharge voor haar mandaat wordt haar gegeven door de

eerstvolgende jaarvergadering.

De heer Peter. Vanhoome, wonende te 8670 Koksijde, Piet Verhaertstraat 70, werd benoemd tot statutair

zaakvoerder van de vennootschap.

Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij een volgende algemene vergadering daar anders over beslist.

VIERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst, om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor

genomen besluiten.

- Voortaan zal de eerste zin van artikel 2 van de statuten luiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1200 Brussel, Brand Whitlocklaan 42."

- Voortaan zal de tekst van artikel 7 van de statuten luiden als volgt:

"De aandelen zijn op naam".

- Voortaan zal de tekst onder het tweede streepje van artikel 11 van de statuten luiden als volgt:

"- Aanduiding van de zaakvoerder:

De heer Vanhoorne, Peter Karel, geboren te Oostende op één april negentienhonderd zestig (ingeschreven

in het nationaal register onder nummer 60.04.01-337.48), wonende te 8670 Koksode, Piet Verhaertstraat 70,

is statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Hij is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte."

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING

De statutair zaakvoerder, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit

te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Stuyts Accounting Services cvba, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de

formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en

desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

{

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y Tegelijk hiermee neergelegd : mOd 11.1

11 hehouden aan het Belgisch Staatsblad " afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

Dirk Hendrickx, Notaris



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2011 : BLA122682
22/03/2010 : BLA122682
23/06/2009 : BLA122682
05/03/2009 : BLA122682
04/03/2008 : BLA122682
06/03/2007 : BLA122682
24/02/2006 : BLA122682
15/03/2005 : BLA122682
10/10/2002 : BLA122682

Coordonnées
THANET

Adresse
Zetel: BRAND WHITLOCKLAAN 42, 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE (volledig adres)

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale