THE GOLD UNIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE GOLD UNIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.692.207

Publication

24/07/2014
ÿþOndernemingsnr : 0836.692.207

Benaming

(voluit) : THE GOLD UNIT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gustave Schildknechtstraat 33 te 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij besluit van een bijzondere algemene vergadering de dato 5 mei 2014 worden de volgende zaken' éénparig beslist

- De maatschappelijke zetel wordt met onmiddellijke ingang verplaatst naar "Gustave Schildknechtstraat 33 bus 1" te 1020 Brussel.

De zaakvoerder

David Vermander

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

q JULI 2n.11

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kc c5Mndel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14347-0353-011
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 01.07.2013 13248-0591-012
16/08/2011
ÿþ- - - ~ Moa 2.1

~% {1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11 111011111111111111111

*11125362*



~ "nec~T,~ ` ~.~,~" ~'

0 3 -08- 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.692.207

Benaming

(voluit) : The Gold Unit

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gustave Schildknechtstraat 33, 1020 Brussel-Laken

Ondenreem akte : BEKRACHTIGING OPRICHTINGSAKTE

Uit een akte verleden voor Meester Michaël MERTENS, notaris te leper, vervangende Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, ratione personae wettelijk verhinderd, op achttien juli tweeduizend en elf, dragende volgende melding van registratie : "Geboekt twee blad geen verzending te leper de 28.07.2011 boek 176 blad 39 vak 12. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). vr. de EA Inspecteur a.i. (getekend) Picqueur Chr.. fiscaal deskundige", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgend besluit genomen heeft :

Enig besluit :

De vergadering besluit de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "The Gold Unit", verleden voor geassocieerd notaris Annelles Himpe te leper op éénendertig mei tweeduizend en elf, en geregistreerd met letterlijk volgend registratierelaas: "Geboekt negen blad geen verzending te IEPER, de 14 JUN 2011 boek 176 blad 19 vak 9 Ontvangen Vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger A.I. (getekend) JEAN-PIERRE LEMAIRE", waarvan de heer David Vermander de enige oprichter en aandeelhouder was en de heer David Vermander voornoemd, tevens als enige zaakvoerder benoemd werd, ondanks " mogelijke formaliteiten die niet zouden nageleefd zijn, onder alle oogpunten en op alle vlakken te bekrachtigen en zelfde oprichtingsakte te zuiveren van eventuele nietigheidsgronden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de bekrachtigingsakte

Notaris Michaël Mertens te leper

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303598*

Neergelegd

31-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : The Gold Unit

0836692207

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gustave Schildknechtstraat 33,, 1020 Brussel

Onderwerp akte: Oprichting

Ten jare tweeduizend elf, op eenendertig mei.

Voor ons, Meester Annelies HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap

 Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper.

IS VERSCHENEN:

De Heer VERMANDER David Jozef Vera Maria, geboren te Leuven op twee september

negentienhonderd éénentachtig, rijksregisternummer 810902-375-68, ongehuwd, wonende te 9000 Gent,

Doornsteeg 20.

Die een vennootschap heeft opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM: The Gold Unit

3) ZETEL: 1020 Brussel, Gustave Schildknechtstraat 33

4) DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurders-functies, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Dit alles als hoofdaannemer, dan wel als onderaannemer, als hoofd-handelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zakelijke zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennoot-schappen waarnemen.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

Door de Heer VERMANDER David, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van het volledige kapitaal en waarvan hij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volledig volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeen-stemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen een bedrag, groot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Dexia-Bank te Brussel, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op negenentwintig maart tweeduizend en elf.

6) DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend twaalf.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde dinsdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend twaalf.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING: Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

11) BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER - VOLMACHT:

Onmiddellijk hierna heeft de aandeelhouder een algemene vergadering gehouden en heeft hij met éénparigheid

van stemmen beslist :

- te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : de Heer

VERMANDER David, wonende te 9000 Gent, Doornsteeg 20, die verklaart te aanvaarden.

- bijzondere volmacht te verlenen aan de Heer Kristof Swinnen, accountant en belastingconsulent,

kantoor houdende te 2500 Lier, Lisperstraat 87/8, en aan zijn medewerkers, voor de afhandeling van de verdere

oprichtingsformaliteiten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THE GOLD UNIT

Adresse
GUSTAVE SCHILDKNECHTSTRAAT 33 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale