THESEUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THESEUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.490.307

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 26.06.2014 14224-0369-013
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 17.07.2013 13317-0024-013
31/12/2012
ÿþ~ V ~

(n(

~

z ~

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsbias

OUM

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 g DEic 2012

BRUS«

Griffie

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0834 490 307 Benaming

(voluit) : Theseum

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: SPA4712//AT, S SRuss" et40 o

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten met als doel wijziging van zetel met ingang van 1.1.2013

Op de buitengewone algemene vergadering van 12/12/2012 wordt de verhuis van de zetel van de onderneming van de Spastraat 8 naar de Willebroekkaai 37 te 1000 Brussel op datum van 01.01.2013 goedgekeurd.

De wijziging van artikel 2 van de statuten wordt goedgekeurd met inwerkingtreding vanaf 01.01.2013.

ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Willebroekkaai 37,

Deze zetel mag bij eenvoudig besluit der algemene vergadering of de zaakvoerder, te publiceren in de

Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, naar een andere plaats in België worden overgebracht, mits inachtneming

van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende

administratieve zetels en bedrijfzetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/03/2011
ÿþw

(voluit) : THESEUM

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1000 Brussel, Spastraat 8

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs, op 11 maart 2011,; blijkt dat:

1."AUXILIO", Vereniging Zonder Winstoogmerk, gevestigd te 1000 Brussel, Spastraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel, met ondememingsnummer 0880.380.908,

2. "UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS", in `t kort "UNIZO", Vereniging Zonder Winstoogmerk,! gevestigd te 1000 Brussel, Spastraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel, met! ondememingsnummer 0410.337.219,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt :

Naam: THESEUM

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel: 1000 Brussel, Spastraat 8

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het stellen van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig: beheren, in stand houden en verhandelen van eigen onroerende goederen. Daartoe mag de vennootschap alle: handelingen stellen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of: onrechtstreeks betrekking hebben op onroerende goederen, zoals daar zijn, zonder beperkend te wezen, het; aankopen, het bouwen, het oprichten, verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het! huren en het verhuren met inbegrip van handelingen van onroerende leasing en andere handelingen welke; betrekking hebben op het gebruik en genot van onroerende goederen, het ter beschikking stellen, het; vervreemden, het vestigen, verwerven, overdragen en beëindigen van alle zakelijke rechten evenals het; verlenen en verwerven van optierechten.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de Organisatie,; de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen: aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het! uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en! toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het; uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in! deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even; welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,: zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende; waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen,; vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen,: vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de codrdinatie van de ontwikkeling en! investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 27

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lê MAR. 2011

BRUSSEL

Griffie

Ondememingsnr : Benaming

Zi3 c- , 49o. 30c+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERDDUIZEND EURO (500.000,00 ¬ ), verte-'genwoor'digd door tienduizend (10.000) aandelen, onderverdeeld in zesduizend vijfhonderdzevenenvijftig (6.557) aandelen van categorie A en drieduizend vierhonderddrieënveertig (3.443) aandelen van categorie B, alle zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van ééntienduizendste (1/10.000ste) van het geheel geplaatste kapitaal. Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

-Op zesduizend vijfhonderd zevenenvijftig (6.557) aandelen van categorie A wordt ingete-kend door de vzw Auxilio, comparante in deze sub 1., die, ter betaling van het daaraan beant-woordend gedeelte van het kapitaal, zijnde driehonderdzevenentwintigduizend achthonderdvijftig euro (327.850 ¬ ) een zelfde som geld heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, volstort is.

-Op drieduizend vierhonderddrieënveertig (3.443) aandelen van categorie B wordt ingetekend door de vzw Unizo, comparante in deze sub 2., die, ter betaling van het daaraan beant-woordend gedeelte van het kapitaal, zijnde honderdtweeënzeventigduizend honderdvijftig euro (172.150 ¬ ) een zelfde som geld heeft inge-ibracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, volstort is.

ZAAKVOERDER:

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaak-'voerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een periode van maximum drie jaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ENIGE ZAAKVOERDER

Indien er één zaakvoerder is:

De enige zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BEVOEGDHEID MEERDERE ZAAKVOERDERS

Indien er meerdere zaakvoerders zijn:

Hoewel elke zaakvoerder extern zijn volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid behoudt, zoals vermeld in artikel 15 hierna, dient een college van zaakvoerders gevormd te worden, waarbij de interne besluitvorming als volgt geregeld wordt:

a. in het geval er twee zaakvoerders zijn, dienen deze het bestuur bij unanimiteit te voeren;

b. in het geval er meer dan twee zaakvoerders zijn, dienen deze het bestuur bij meerderheidsbeslissing te voeren, met dien verstande dat een meerderheid van de uitgebrachte stemmen vereist is bij zowel de zaakvoerders van categorie A als bij de zaakvoerders van categorie B. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Het mandaat van voorzitter van het college van zaakvoerders zal worden waargenomen door een zaakvoerder van categorie A. Het college van zaakvoerders bestaat minimaal uit twee leden, natuurlijke of rechtspersonen.

Hiervan dient één zaakvoerder verkozen te worden uit een lijst van kandidaten, voorgedragen door de houders van aandelen categorie A, en één zaakvoerder uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen categorie B.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid beslissen om meer dan twee zaakvoerders te benoemen; in voorkomend geval dient de algemene vergadering te bepalen hoeveel bijkomende zaakvoerders de houders van elke categorie van aandelen kunnen laten benoemen.

Wanneer een plaats van zaakvoerder openvalt ten gevolge van overlijden, ontslag of andere reden, dient een nieuwe zaakvoerder gekozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van dezelfde categorie als deze waartoe de te vervangen zaakvoerder behoorde.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van het college machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van de leden en ten minste één zaakvoerder van categorie A en één zaakvoerder van categorie B aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien het aldus vereiste quorum niet wordt bereikt tijdens een eerste vergadering, zal het college van zaakvoerders tijdens een volgende vergadering met dezelfde agenda rechtsgeldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met 31 december 2012.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenko-'men op de eerste vrijdag van de maand juni om

veertien uur van het jaar 2013.

C. Zaakvoerders

Voor de duur van drie jaar, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, worden tot niet-statutaire

zaakvoerders aangesteld:

-voorgedragen door VZW Auxilio, als aandeelhouder categorie A: De Heer Pierre Vyverman, wonende te

9470 Denderleeuw, Steenweg 572, rijksregistemummer 590302-431-90;

-voorgedragen door VZW Unizo, als aandeelhouder categorie B: De Heer Danny Eysenbrandts, wonende te

2970 Schilde, Sint Jobsteenweg 81, rijksregistemummer 541230-439-73.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Krachtens artikel 13 der statuten wordt hierbij tot voorzitter van het college van zaakvoerders aangesteld:

voormelde Heer Pierre Vyverman.

D. Volmacht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen, vestigingsgetuigschriften en dergelijke aan te vragen, en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan: DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN B.V., o.v.v.e. BVBA, gevestigd te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door Jan Verhoeye en/of Sven De Wit, beide kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Korte Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

E. OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit sedert 1 oktober 2010, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

u Voorbehouden êan het Belgisch Staatsblad BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT :geassocieerde notarissen te Puurs, Scheëvelr:Ï 3, voor.wie ondertekent geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2015
ÿþa

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

neergelegd/omvangen op

Ondernerningsnr : 0834 490 307 Benaming

(voluit) : Theseum (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willebroekkaai 37 te 1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Er wordt akte genomen van het feit dat op de algemene vergadering van 06/06/2014 de volgende niet-statutaire zaakvoerders met unanimiteit herbenoemd worden voor een periode van 3 jaar of met andere woorden tot en met 2017:

De heer Danny Eysenbrandts, geboren te Schoten en wonende te 2970 Schilde, Sint Jobsteenweg 81

De heer Pierre Vyverman, geboren te Ninove en wonende te 9470 Denderleeuw, Steenweg 572, deze laatste zal overeenkomstig art 13 van de statuten tevens het voorzitterschap van het College van zaakvoerders waarnemen.

41 APR. 2 i5

Griffie

ter _gniïi.w van de Ncd3rlgndstalige rechtbank van koophandel Brussel

De Voorzitter

Pierre VYVERMAN

V

II

15 53594*

07/07/2015
ÿþIII

i

Mod word 11.1

in de bijlagen bij het Belg, c S~,aa sblacJ bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van' e a e vangen op

2 G 1r "°1 2015

gr'iiïle van 'rs ~derlanci^t2Ji~re

'>i~ i,

I~~~c vert I.ocpt-~anda ~.,...

l Brussel

sel

Griffie

~h te re



Ondernemingsnr : 0834 490 307

Benaming

(voluit) : Theseum

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Op de algemene vergadering van 05 juni 2015 wordt er akte genomen van het ontslag van niet statutaire zaakvoerder Danny Eysenbrandts met ingang op 05 juni 2015.

Op dezelfde algemene vergadering van 05 juni 2015 wordt met unanimiteit volgende niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor een periode tot en met 2017:

De Heer Johan De Becker geboren te Leuven op 28/12/1961 en wonende te Bovenbosstraat 35 3053 Oud-Heverlee

De Voorzitter

Pierre VYVERMAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de lastste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
THESEUM

Adresse
WILLEBROEKKAAI 37 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale