THUIS-SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUIS-SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.997.458

Publication

24/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*13078293*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

14 MEI 2013

Griffie

OndernernIngsrtr : 0502997458

Benaming

odult+it; THUIS SERVICE

(verkorfl

Rechtsvore : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel , Lange Lobroekstraat 195 te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Zetel- Overdracht van aandelen- Benoeming van een zaakvoerder- Ontslag van een zaakvoerder.

Het jaar 2013, 15 april extract proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering.

1-De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar Rue des Palais Outre-Ponts 458, te 1020 Brussel.

2-De heer Amezian Khalid overdragen 50 aandelen aan de heer Ettahiri Khalid gedomicilieerde aan Henri Jacobsstraat 46 te 1030 Brussel.

3- De heer Said Mohamed overdragen 50 aandelen aan de heer Ettahiri Khalid gedomicilieerde aan Henri Jacobsstraat 46 te 1030 Brussel.

4-De heer Ettahiri Khalid gedomicilieerde aan Henri Jacobsstraat 46 le 1030 Brussel, die wordt vanaf die dag zaakvoerder.

5-De heer Al Hariki Mohamed wordt ontslagen als zaakvoerder.

6-De heer Said Mohamed en de heer Amzian Khalid worden ontslagen als zaakvoerder.

Dit besluit treedt in werking 15 maart 2013

ZAAKVOERDER

ETTAHIRI KHALID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de'aelate blz van Link B'reemelderl : Recto . Naam en noen ~13gr,elo van da tnstnernenterende notaris hetzij van oe perw(o)n{enl bevoegd de .T.o" t,c.crso" .r tan aanzien van derden te vertegenwoorcl gt" 1

Verso : Naam en halle eeii ta.

13/02/2013
ÿþ Marl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,11118111J111.111

vc bek

aar

Beis Staat

h

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op 01 FEB. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : ©~O` !Z:S9 " 4 Benaming

(voluit) : THUIS-SERVICE (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Lange Lobroekstraat 195

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Op zeventien januari tweeduizend en dertien voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, De heer AMEZIAN Khalid wonende te Antwerpen, Wouter Haecklaan 16/1B en De heer SAID Mohamed wonende te Antwerpen, Londenstraat 5 verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "THUIS-SERVICE" waarvan de zetel thans gevestigd is te 2060 Antwerpen, Lange Lobroekstraat 195.



Het kapitaal wordt opgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E), vertegenwoordigd door honderd (140) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Inbreng: Het kapitaal wordt onderschreven in speciën als volgt: De heer AMEZIAN Khafid, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen voor negenduizend euro (9.300,00 q). De heer SAID Mohamed, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 E).

Het kapitaal is aldus volledig onderschreven. De comparanten verklaren dat ieder aandeel ten befope van een derde werd volstort.



Vorm en benaming: De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming is " THUIS-SERVICE".



Zetel: De maatschappelijke zetel zal mogen overal verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van het

beheer bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland opstellen.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derde of in samenwerking met derden:

- alle activiteiten in verband met de dienstencheques zoals hulp in de huishouding (schoonmaken met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, verstelwerk van strijkgoed, bereiden van màaltijden), boodschappen doen (zoals naar het postkantoor, de bakker of de apotheker gaan), hulp bij verplaatsingen van een particulier of van een minderjarig kind, met een erkenning als mindervalide;







- alle activiteiten die direct of indirect verband houden met het vervoer van personen of goederen, nationaal of internationaal, te land, te water of in de lucht, al dan niet vergoed; alle diensten in verband met laden en lossen, inklaren of uitklaren, stockeren of verdelen; dienstverlening in dit kader aan personen of bedrijven, de aankoop of verkoop van transportmiddelen, personen, vrachtwagens of autobussen, uitbaten van garages, en dergelijke;

- het uitbaten van car washes, service stations voor alle brandstoffen, taxi ondernemingen, garages met onderhoudsmogelijkheden en aftsleepbedrijven;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het reinigen en onderhouden van gebouwen, het kuisen van venster en ramen, bureauruimtes, het uitoefenen van Interims en werken in onderaanneming;

- import, export, detailverkoop en groothandel int

Q'bouwmateriaal, elektrisch en elektronisch materiaal, sanitair en loodgieterij

Dalle levensmiddelen zoals bv fruit, groenten, conserven, melkproducten, vis en zeevruchten, beenhouwerij, huishoud- en geschenkartikelen

Dalle textiel, bekleding, schoenen en lederwaren zonder beperking

Dalle ambachtelijke producten uit alle werelddelen,

Dalle artikelen in verband met cosmetica, parfumerie, schoonheid en maquillage evenals zepen en reinigingsmiddelen,

Dalle boeken, antiquiteiten, dekoratie voorwerpen, industriële machines,

Dalle sieraden en goudsmederij,

Dalle huishoudtoestellen, films en magnetische banden, dvd, alsook aile gedrukte of opgenomen artikelen die kunnen worden gelezen, gehoord of gezien.

Dalle bureau artikelen en informatica, telefoons, fax en gsm

Dalle elektronische toestellen, toebehoor en componenten.

- het uitbaten van:

Q'confectie ateliers en verkoop van traditionele kledij bakkerij en banketbakkerij Dsnack, brasserie en taverne, hotel en restaurant, drankgelegenheden en discotheken,

°messagerie, verzendservice, telefoon- en fax service, copycenter, fotolabo, zonder beperking van toepassingen.

De vennootschap mag tevens handelingen ondernemen van civiele, industriële of commerciële aard, alle roerende en onroerende voor zover ze direct of indirect, volledig of gedeeltelijk in verband staan met een activiteit van de vennootschap en die er toe zou kunnen leiden, de ontwikkeling, groei of samenwerking te verbeteren.

De vennootschap kan zich tevens interesseren voor andere bedrijven die een gelijkaardige of bijkomend doel zou hebben. Ze kan zich tevens borgstellen en of garanties afgeven aan personen of bedrijven al dan niet met de vennootschap verbonden. Ze mag tevens overeenkomsten tot samenwerking, ter rationalisering of participatie of overname sluiten met bedrijven of ondernemingen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euros (18,600,00 ê). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Beheers De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering, die hun macht en de duur van hun mandaat vaststelt. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De werkzaamheden van de vennootschap zullen toegezien worden in overeenstemming met de bepalingen van de wet,

Algemene vergadering: Een algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden elk jaar op de laatste vrijdag van juni om achttien uur. Indien de hierboven bepaalde datum geen werkdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar en rekeningen: Het maatschappelijke boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december daaropvol-gend.

É(' ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

UITEINDELIJK EN OVERGANGSBEPALINGEN: De comparanten verklaren hetgeen volgt:

1)De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt thans gevestigd te 2060 Antwerpen, Lange Lobroekstraat

2)Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf deze dag en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

3)De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in twee duizend en veertien. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING:

En aanstonds hebben de comparanten verklaren in buitengewone algemene vergadering samen te komen betreffende de hierboven gestichte vennootschap en, met eenparigheid van stemmen, hebben zij de volgende beslissingen genomen,

-Aantal zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op drie.

-Benoeming: De vergadering benoemt tot het ambt van zaakvoerder:

1°) De heer AMEZIAN Khalid, voornoemd, en die aanvaardt.

2°) De heer SAID Mohamed, voornoemd, en die aanvaardt.

- 3°) De heer AL HARIKI Mohamed, RN 840630 053-77, geboren te Gent op dertig juni 1984, wonende te Gent, Krijgsgasthuisstraat, 112 en nu te Drongen, Rondehuisjes dreef 1C, die aanvraardt,

-Duur. Deze functie vangt aan op heden zonder beperking van duur. Het ambt van zaakvoerder is op elk ogenblik herroepbaar door de algemene vergadering.

-Machten: De zaakvoerder wordt bekleed met de meest uitgebreide macht om alleen alle daden te stellen die de vennootschap betreffen.

Hij heeft onder zijn bevoegdheid alle daden die door de wet aan de algemene vergadering niet voorbehouden zijn.

Hij mag machten overdragen aan één of meer vol-machtdragers die vennoten zijn of niet.

Bruno le Maire

Notaris

Bijlage: 1 kopie van de akte

, " oor- ehbtMpn aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2015
ÿþM0D WORD 11.1

- Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Déposé I Reçu le

2 ~ ~ +t~. 2P15

au greffe du trib~reffQ' .? rommerce

+'7i áy

f..~r -^,.,t.c-r© de ER..

N° d'entreprise : 0502 997 458

Dénomination

(en entier) : THUIS SERVICE

(en abrégé) :

Forme juridique : SOCIETE PRIVEE A RESPONSABLE LIMITE

Siège : RUE DES PALAIS OUTRE-PONTS, 458 A LAEKEN 1020

(adresse complète)

Objet{s1 de l'acte:ASSEMBLEE GENERAL EXTRAORDINNAIRE DU 28/11/2014 DEMISSION ET NOMINATION DE GERANTS- TRANSFERT DE PARTS

II est décidé par rage du 28/11/2014, à l'unanimité des voix de la démission au poste de gérant et associé à dater du 01/12/2014 de monsieur ETTAHIRI KHALID et de la nomination a cette même date et ce même poste SRAIJA MEHDI.

Monsieur ETTAHIRI KHALID cede la totalité de ses parts à Monsieur SRAIJA MEHDI,

SRAIJA MEHDI,

GERANT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

11/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
THUIS-SERVICE

Adresse
RUE DES PALAIS OUTRE-PONTS 458 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale