TINKER BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TINKER BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 603.995.145

Publication

27/03/2015
ÿþmad 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tte-ergelegebittletteergen op

1 l MAART 2015

ter griffie vals de ¬ eoeriandstalige

rechtbank van

Griffie ohandel Brussel

15 95654

Ondernemingsar: 043 . J95.4ys-

Benaming (voluit) : Tinker Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

el

Zetel : Leonardo Da Vincilaan 9

1936 Zaventem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerde notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 11 maart 2015, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TINKER BELGIUM" werd opgericht met; ;; volgende gegevens:

I .Zetel; 1935 Zaventem, Leonardo Da Vincilaan 9.

2.Oprichters: 1/ De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "TINKER HOLDING B,V.", gevestigd te; 1012SH Amsterdam (Nederland), Nieuwezijds Voorburgwal 120, ingeschreven in de Kamer van Koophandel; onder nummer 53626788,

Ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 0600.958.253. Opgericht blijkens akte verfeden op eenendertig mei tweeduizend en twaalf.

3.Doel: De vennootschap heeft tot doel:

ODe ontwikkeling van software en de implementatie daarvan, gericht op de reis- en vakantiemarkt.

{Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van! management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken.

Q'Consultancy in verband met informatica,

01-let programmeren van software

OProject management

ODe kleinhandel en groothandel in computers, randapparatuur en programmatuur.

©Het verlenen van advies over soorten computers, hardware en software, en hun configuratie en toepassing; van bijbehorende programmatuur, analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing, het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen.

Deze opsomming is vcorbeeldgevend en niet beperkend, Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en; verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van; het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen: !j of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of ande-'re zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of; verschillend doel,

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder,! vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4.Duur: onbepaald

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.550,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder; aanduiding van nominale waarder Volstort ten belope van 12.400 euro. De voornoemde oprichter tekende in op; aile aandelen, elk van deze aandelen werd volstort ten belope van 12.400/18.550ste.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE03 3631 4534 9284 geopend bij dei ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

7,Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste bcekjaar loopt tot 31 december 2015. B.Reserves en winstverdeling: Van de nèttowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd; tot het Vormen van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de wettelijke; à reserve. én tiende rran fletmaatschapp_ftle apifaalbereiE~#~

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het saldo van de winst, zal rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, naar goeddunken van de algemene vergadering aangewend worden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

9.Bestuur, Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerders

Tot zaakvoerder werd benoemd

1/ De heer KEEHNEN Alexander, geboren te 's-Gravenhage (Nederland) op zestien november negentienhonderdvierentachtig, rijksregister-bisnummer 84.11.16-575.10, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1800 Vilvoorde, Hondenbergstraat 9 0/01.

Dit mandaat is bezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

2/ De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "MUNDILFARI B.V.", gevestigd te 1118BH Schiphol (Nederland), Schiphol Boulevard 279, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 53626788.

Ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0600.958.451. Opgericht blijkens akte verleden op eenendertig mei tweeduizend en twaalf.

Met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN STRIEN Rob, geboren te Amsterdam (Nederland) op drie januari negentienhonderdtachtig, rijksregister-basnummer 80.41.05-897,47, wonende te 1059XS Amsterdam (Nederland), Stolwijkstraat 27 H.

Dit mandaat is onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

31 De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "NOTEZAKELIJK BEHEER B.V.", met maatschappelijke zetel te 7522BE Enschede (Nederland), Mr. Troelstrastraat 6, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 52733203.

Ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 0600,956.471. Opgericht blijkens akte verleden op dertien mei tweeduizend en elf.

Vertegenwoordigd door haar bestuurder, bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, te weten de heer ABBINK Gerrit Bernard Jacob, geboren te Enschede (Nederland) op twee januari negentienhonderdtachtig, rijksregister-bisnummer 80.41.05-895.49, wonende te 7522BE Enschede (Nederland), Mr. Troelstrastraat 6.

Dit mandaat is onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. 10.Commissaris geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden op vijfentwintig mei om tien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen, Eerste gewone algemene vergadering in 2016.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de heer KEEHNEN Alexander, wonende te 1800 Vilvoorde, Hondenbergstraat 9 0/01, en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TINKER BELGIUM

Adresse
LEONARDO DA VINCILAAN 9 1935 ZAVENTEM

Code postal : 1935
Localité : Corporate Village
Commune :
Région : Région de Bruxelles-Capitale