TOBUFAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOBUFAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.486.973

Publication

10/01/2014
ÿþIrlfflt~

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatebla

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

31 DEC: 2013

Griffie

ll

19 11 Sfi*

e

"

te De datum vanaf dewelke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

"GOLPHAR", overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening; rm

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOBUFAR", ovememende vennootschap,Ïi ;

vastgesteld is op 1 januari 2013 zoals vermeld in het voornoemd fusievoorstel.

"

;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOBUFAR", ovememende vennootschap,

I, geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid "GOLFHAR", overgenomen vennootschap. '

" Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOBUFAR", ovememende vennootschap, en van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOLPHAR", overgenomen vennootschap.

i OVERGANG VAN HET VERMOGEN

;i de ondergetekende Notaris te verzoeken te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen;

i vennootschap overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de ovememende vennootschap. ;

Te verklaren dat de overgenomen vennootschap geen titularis is noch houder van enig onroerend zakelijk recht;

i VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE overgenomen VENNOOTSCHAP li de ondergetekende Notaris te verzoeken vast te stellen dat de vergadering van de overgenomen vennootschap,, ;i in notulen opgesteld op heden voor zijn ambt, haar instemming heeft betuigd met deze fusie. Derhalve houdt dei ! overgenomen vennootschap op te bestaan vanaf heden.

;; MACHTIGING AAN BESTUURSORGAAN "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

te

Ondernemingsnr : 0464.486.973

Benaming (voluit) : TOBUFAR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Joseph Bensstraat 83 A

1180 Brussel

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING -

VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

?; Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 18 december

2013, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOBUFAR" heeft besloten

MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

;i De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het voorstel tot een met fusie door; ;i overneming gelijkgestelde verrichting,

De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen goed en besluit in te stemmen met de fusie: !i tussen enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOBUFAR", met maatschappeiijkel ;i zetel te Ukkel (1180 Brussel), Joseph Bensstraat 83A, ingeschreven onder ondernemingsnummer; 0484.486.973 (RPR Brussel), ovememende vennootschap, en anderziids de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOLPHAR", met maatschappelijke zetel te Ukkel (1180 Brussel), Joseph' Î; Bensstraat 83A, ingeschreven onder ondernemingsnummer 0426.409.129 (RPR Brussel), overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de ;i rechten ais de verplichtingen, naar de ovememende vennootschap, overeenkomstig het voornoemde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

ii De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor; i; rekening van de ovememende vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013. De fusie zal juridisch voltrokken; i; zijn op heden.

i; Overeenkomstig artikel 703, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen; toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de; ovememende vennootschap de enige vennoot is in de overgenomen vennootschap, BIJZONDERE BEPALINGEN

ii overeenkomstig het fusievoorstel dat

mod 11.1

Voorbehouden aan het I3elgisch Staatsblad



elke machtiging te verlenen aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT

een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer VANDENBULCKE Antoon, voornoemd, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op het verrichten van alle formaliteiten die vereist zijn overeenkomstig de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waaronder de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de Vennootschap bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Kruispuntbank voor ondernemingen en de overige administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.



"BylagenTüj Tiël Belglscli Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013
ÿþ Modwad 11.1

Luik 6 . in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b s 11111111!"11j1111 InV *tissa

12~~cT. 2013

Griffie

Onderriemingsnr : 0464.486.973

Benaming

(voluit) : TOBUFAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Joseph Bensstraat 83A, 1180 UKKEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 9 oktober 2013 houdende voorstel tot fusie van de BVBA TOBUFAR, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 1180 Ukkel, Joseph Bensstraat 83A, met ondernemingsnummer 0464.486.973, RPR Brussel, door overneming van de BVBA GOLPHAR, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 1180 Ukkel, Joseph Bensstraat 83A, met ondernemingsnummer 0426.409.129, RPR Brussel, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de BVBA TOBUFAR houdster is van aile aandelen van de BVBA GOLPHAR, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de BVBA GOLPHAR, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de BVBA TOBUFAR.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd warden:

De ovememende vennootschap:

De BVBA TOBUFAR, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1180 Ukkel, Joseph Bensstraat 83A, met ondernemingsnummer 0464.486.973, RPR Brussel, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Paul Maselis te Schaarbeek op 29 oktober 1998, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 november 1998 onder het nummer 981113. De statuten werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd met uitzondering van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het huidige adres.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

de handel, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de vertegenwoordiging, de distributie, de dienst, de verpakking, de import, de export en de makelarij van verbruiksgoederen waaronder begrepen maar daartoe niet beperkt tot farmaceutische produkten.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, In haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaf-'fen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschap-'pen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, finan-'ciële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondememin-'gen, in België of in het buitenland, waarvan het maat-schappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen."

~

Oj',de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s

Voor-

.bel ousien

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.591,01 EUR en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 11750ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA GOLPHAR, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te gevestigd te 1180 Ukkel, Joseph Bensstraat 83A, met ondernemingsnummer 0426.409.129, RPR Brussel, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Etienne Verbeeck te Antwerpen op 12 november 1984, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 november 1984 onder het nummer 3224-6.

De statuten van de vennootschap werden voor het laatste gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Etienne Verbeeck te Antwerpen dd. 31 juli 1990, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 december 1990 onder het nummer 330.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:



Uitbating van een apotheek, handel, aankoop en verkoop, fabricatie, van farmaceutische en parafarmaceutische producten en artikelen, theetassen, theepotten, schoenen, kousen, sokken, dieetvoeding en babyvoeding, parfumerie  en toiletartikelen; dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord, en zowel groothandel als detailhandel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken op elke plaats en op om 't even welke wijze en volgens de werkwijze die haar het meest aangepast lijkt.

De vennootschap mag bovendien aile commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de uitbreiding of de ontwikkeling van haar activiteit te begunstigen. Zij mag belangen nemen niet aile middelen van recht in alle gelijkaardige of verwante zaken, ondernemingen of vennootschappen, bestaande en op te richten in België of in den vreemde, van aard om de ontwikkeling van de maatschappelijke activiteiten te bevorderen."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 400 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 11400ste van het kapitaal. liet kapitaal is volledig volstort.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZiJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 Januari 2013 door de BVBA GOLPHAR worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA TOBUFAR

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA TOBUFAR:

BVBA MEDCOLAB

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Antoon Vandenbulcke

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 24 mei 2013



Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 23.05.2013 13130-0448-017
14/06/2012 : BL629017
21/02/2012 : BL629017
31/08/2011 : BL629017
28/06/2010 : BL629017
28/07/2009 : BL629017
18/06/2008 : BL629017
06/09/2007 : BL629017
01/08/2007 : BL629017
10/06/2005 : BL629017
04/06/2004 : BL629017
04/07/2003 : BL629017
20/09/2001 : BL629017
24/07/2001 : BL629017
13/11/1998 : BL629017

Coordonnées
TOBUFAR

Adresse
JOSEPH BENSSTRAAT 83A 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale