TOM SCHOORS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOM SCHOORS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.676.347

Publication

08/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IJI11.111. YI

be a Bi Sta

ui

'+Griffie

Ondernemingsnr: 0860.676.347

Benaming

(voluit) : TOM SCHOORS IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : TERVURENLAAN 268A 1150 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DB VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 26 september 2012 : Na beraadslaging neemt de vergadering de volgende beslissingen :.

1. De voorzitter geeft lezing van het rapport van de vereffenaar met het oog op de sluiting van de vereffening. Dit rapport zal bij de huidige notulen gevoegd worden.

2. Met eenparigheid van stemmen worden de rekeningen van de vereffening afgesloten per 31/05/2012 goedgekeurd.

3. Met algemeenheid van stemmen wordt kwijting verleend aan de vereffenaar voor zijn mandaat vanaf 1/12/2011 tot op heden,

4. De vergadering verklaart de vereffening gesloten en dat de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tom Schoors, met zetel te Tervurenlaan 268 A, 1150 Brussel, heeft opgehouden te bestaan, zelfs ten behoeve van de vereffening.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar op de zetel van de vennootschap.

Schoors Tom

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 07.06.2012 12147-0247-009
05/01/2012
ÿþ Motl Word 11.1

Lia 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

_Staatsblac._

IR

*12003128*

23DEC

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.676.347

Benaming

(voluit) : TOM SCHOORS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 268A

Onderwerp akte : Ontbinding

Het blijkt uit een akte van ontbinding verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19,op 1 december 2011 met registratierelaas "Geregistreerd # " dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOM SCHOORS" met zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 268A.

Ingeschreven de kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0860.676.347.

Karel Lacquet te Herent, op 22 september 2003, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 oktober daarna onder nummer 03101252.

Waarvan de statuten sedertdien niet meer gewijzigd werden.

De zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens een beslissing van de zaakvoerder de dato 27 mei 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 augustus daarna onder nummer 06126946.

Is aanwezig de volgende aandeelhouder die verklaart het volgend aantal aandelen te bezitten:

De heer SCHOORS Tom, advocaat, geboren te Turnhout op 10 juli 1973, rijksregister nummer 73.07.10131.84, in huwelijk met Mevrouw HELSEN Dorien, bediende, geboren te Geel op 4 juni 1973, rijksregister nummer 73.06.04-006.91, samenwonende te 3020 Herent (Winksele), Schoonzichtlaan 21.

De heer SCHOORS Tom, voornoemd, is eigenaar van alle honderd zesentachtig (186) aandelen van de vennootschap, hetzij de geheelheid van het kapitaal.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

a) op 4 november 2011 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen;

b) op 15 november 2011 heeft de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de Burg. BVBA TOM SCHOORS een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2011, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 659.767,29 en een eigen vermogen van EUR 424.063,22.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en de passiva, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig getrouw weergeeft.

Er is geen andere informatie die we noodzakelijk achten voor de aandeelhouders of derden.

Opgemaakt te Wemmel, 15 november 2011."

Neerlegging

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van deze akte

neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen.

De uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig

samengesteld werd en bevoegd is om over de onderworpen agenda te beraadslagen.

Beraadslaging - besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

Eerste besluit - Verslagen zaakvoerder en extern accountant over de ontbinding.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder over de

ontbinding waaraan een staat van activa en passiva gehecht is, afgesloten op 30 september 2011, hetzij minder

Tdan_drie-maanden-oud. - -

-

De vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de voorlezing van het verslag van de heer ROBRECHTS Peter, bedrijfsrevisor te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2, over de voormelde staat, waarvan de besluiten hierboven zijn weergegeven.

De enige aanwezig vennoot verklaart volledig kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

Na onderzoek heeft ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van de Vennootschappenwet gehouden is.

Tweede besluit - Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en te vereffenen te rekenen vanaf heden. Derde besluit - Kennisname ontslag zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de zaakvoerder, de heer SCHOORS Tom, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend is.

Vierde besluit - Benoeming en bevoegdheden vereffenaar - Bezoldiging.

De vergadering benoemt tot vereffenaar : de heer SCHOORS Tom, voornoemd, hier aanwezig die bevestigt niet alhier getroffen te zijn door enig beroepsverbod en deze opdracht verklaart te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van de Vennootschappenwet, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derde lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening wordt verbonden zullen getekend worden door de vereffenaar.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar de heer SCHOORS Tom, voornoemd, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel samen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Vijfde besluit - Machtiging vereffenaar

De algemene vergadering beslist de vereffenaar te machtigen de genomen beslissingen uit te voeren. Zesde besluit - Volmacht KBO.

De algemene vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor DRT & Partners" te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, diens zaakvoerders en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank van ondernemingen.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van ontbinding; kopie van het akkoordvonnis.









Bijlagen ttiàet Bclgiscir Staatsblad - 0Sf0112012 Anneres du-Moniteur iselge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 12.07.2011 11273-0541-011
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 15.07.2009 09410-0301-011
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 17.07.2008 08415-0238-011
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 31.08.2007 07662-0399-011
14/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 13.07.2006 06452-1959-013
23/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 22.06.2005 05295-0837-012

Coordonnées
TOM SCHOORS

Adresse
TERVURENLAAN 268A 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale