TOUR & TAXIS SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOUR & TAXIS SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.634.927

Publication

28/04/2015
ÿþti

L.w}j~E ~<

i IIIIIIIIIIIIUIIIII IM

*15061186*

mad 11.1

neerge4egcj/ontvangen ~p

16 APR. 2015

ter griffie vaeeNederiandstalige rechtbank vç r knonhrridel PrrJ sqi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr

Benaming (voluit) : Tour & Taxis Services

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 86/C

1000 Brussel

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Ken Penne, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 10 april 2015, blijkt dat zijn verschenen :

1.De naamloze vennootschap "Extensa Group", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86/C bus 316, met ondernemingsnummer BTW BE 0425.459.618 RPR Brussel. Opgericht onder de benaming "LEASINVEST" blijkens akte verleden voor notaris Jean-Luc Indekeu, destijds te Brussel, op 30 december 1983, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari 1984 onder nummer 955-13.

2.De naamloze vennootschap "Extensa", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86/C bus 316, met ondernemingsnummer BTW BE 0466.333.240 RPR Brussel. Opgericht bij akte splitsing door overneming en door oprichting van een nieuwe vennootschap bij akte verleden voor notaris Frank Celis, te Antwerpen, op acht juni negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juni daarna onder nummer 990629-343. De comparanten, vertegenwoordigd als gezegd, verzoeken mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van een naamloze vennootschap onder de naam "Tour & Taxis Services", met zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 861C.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd EURO (¬ 62.500,00); vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat elk aandeel volledig (100 %) in geld volstort is.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, beheren en uitbaten van onroerende goederen. -De uitvoering en de coördinatie van aile onroerende werkzaamheden, omvattende alle bouw- en verbouwingswerkzaamheden, werkzaamheden betreffende de afwerking en het inrichten van gebouwen, herstellingswerkzaamheden, onderhoudswerken, schoonmaakwerken en afbraakwerken van alle onroerende goederen, in hun geheel of voor een gedeelte alsook alle verrichtingen die betrekking hebben op de levering en plaatsing van roerende goederen, zodanig dat ze onroerend worden door hun bestemming.

-De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen.

-Alle verrichtingen met betrekking projectontwikkeling en projectmanagement.

-Het beheer van onroerende goederen die toebehoren aan andere vennootschappen, die al dan niet verbonden zijn met onderhavige vennootschap. Dit beheer kan een algemene beheers- en toezichtsopdracht omvatten al dan niet gebaseerd op een bestaand of te maken reglement van inwendige orde, en kan - zonder beperkend te zijn -, het technisch beheer of het beheer van de technieken betreffen,. de organisatie van het verkeer, de mobiliteit en het parkeerbeleid viseren,_ _ _ _







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,,, mod 11.1

4 Voor- , behouden aan het Belgisch Staatsblad l



alsook de organisatie van de veiligheidsmaatregelen, de verdeling van de gemeenschappelijke kosten onder de verschillende eigenaars van de te beheren goederen, alsook de inning daarvan waar te nemen.

-De uitbating en het beheer van parkings, dienstencentra, bedrijvencentra, kantoorruimten, winkelcentra en dergelijke meer.

-Het verlenen van diverse diensten aan huurders, gebruikers ter bede, alsook andere gebruikers, erfpachters, opstalhouders, eigenaars van de grond en de ondergrond en dergelijke meer. -Het leveren van diensten als klusjesman.

-De uitbating van een ontwerp- en designbureau in de ruimste zin van het woord.

-Het verwerven van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voorgaande activiteiten in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. -Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

-Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden worden benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de jaarvergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De duur van hun opdracht mag vier jaar niet te boven gaan; zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De voorzitter wordt benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden.

Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn. De raad wordt samengeroepen door een bestuurder telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijf dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De tegenwoordigheid van de meerderheid van de bestuurders, hetzij persoonlijk hetzij bij volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de besluiten.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen.

In geval van gelijkheid, is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend.

De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden.

Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door de bestuurders die de . vennootschap extern kunnen vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v mod 11.1



.Voci. 1.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Een bestuurder die belet is, kan op iedere door de wet toegelaten wijze volmacht geven aan een andere bestuurder. Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De eventuele verdeling van de taken door de bestuurders overeengekomen, kan niet aan derden worden tegengeworpen, ook al is die beperking of verdeling openbaar gemaakt.

Dagelijks bestuur - directiecomité

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder of afgevaardigd bestuurder.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité in de zin van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal dat lid van het directiecomité de raad van bestuur inlichten en zal, in afwijking van artikel 524ter § 9 van het Wetboek van vennootschappen, alleen de raad van bestuur de beslissing of verrichting kunnen goedkeuren, in voorkomend geval mits naleving van de procedure omschreven in artikel 523 § 9 van het Wetboek van vennootschappen. Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootsohap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, met inbegrip van deze in rechte als eiser of verweerder, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen handelend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden goals bepaald bij hun aanstelling. Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwocrdelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering daartoe besluit door één of meer commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Gewone algemene vergadering











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\., mod 11.1



, Vogr- . u behouden aan het Belgisch Staatsblad 1



De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde woensdag van de maand mei om 13.00 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Deelneming aan de algemene vergadering

Voor de houders van effecten zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen. Aile stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

De aandeelhouders kunnen ook éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Verloop van de algemene vergadering

De algemene vergaderingen worden gehouden onder voorzitterschap van de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn afwezigheid of ontstentenis, onder voorzitterschap van de oudste aanwezige bestuurder. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn. De voorzitter stelt een secretaris aan die hij Vrij kan kiezen ook buiten de aandeelhouders, De vergadering kiest, indien gewenst, twee stemopnemers.

Deze personen vormen samen met de overige aanwezige leden van de raad van bestuur het bureau.

V66r de zitting wordt geopend wordt een aanwezigheidslijst opgesteld; het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldige samenstelling hiervan, De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, alle algemene vergaderingen, dus zowel de jaarvergadering als alle andere algemene vergaderingen, één enkele keer drie weken uit te stellen. Dergelijke verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De raad van bestuur zal uitzonderlijk dit uitstelrecht niet mogen toepassen wanneer de vergadering werd samengeroepen op verzoek van de cornmissaris(sen) of aandeelhouders die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen,

Een algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen, tenzij alle personen die conform artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen moeten worden uitgenodigd aanwezig zijn of vertegenwoordigd door hun orgaan of hun vaste vertegenwoordiger en er door niemand bezwaar wordt gemaakt tegen de uitbreiding van de agenda. Aandeelhouders die een punt op de agenda van de jaarvergadering willen doen plaatsen, moeten ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en hiertoe een aanvraag doen met vermelding van de gewenste agendapunten tenminste één maand voor de datum van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

Stemmen gebeurt mondeling tenzij het over personen gaat of de vergadering bij gewone meerderheid beslist tot een geheime stemming.

Boekjaar

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen,

Interimdividenden

De raad van bestuur is bevoegd om, op het resultaat van het boekjaar, interimdividenden uit te keren overeenkomstig de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. OVERGANGSBEPALINGEN

1) Benoeming bestuurders

De comparanten verklaren om :

a. het aantal bestuurders vast te stellen op drie.

b. te benoemen als bestuurders:

- de heer Kris Verhellen, geboren te Ronse, op 28 juli 1965, gedomicilieerd te 1040 Etterbeek, Tervurenlaan 16 bus 1;

- de heer Ward Van Gorp, geboren te Herentals, op 16 juli 1968, gedomicilieerd te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 379 bus 0037; en





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,Noot 

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

4. g

de heer Laurent Jacquemart, geboren te Charleroi, op 25 juni 1975, gedomicilieerd te 1440 Braine-le-Château, Chemin des Alouettes 12.

Het mandaat van bestuurder zal kosteloos uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering en voor een termijn van vier (4) jaar. Het mandaat eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019,

Voornoemde bestuurders hebben schriftelijk ten aanzien van ondergetekende notaris bevestigd dat zij hun opdracht aanvaarden en dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

2) Commissaris

De commissaris zal worden benoemd in een bijzondere algemene vergadering, gehouden buiten de

aanwezigheid van de notaris.

3) Afsluitin " van het eerste boekaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

4) De eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

5) Bekrachtiging verbintenissen

De comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren dat er geen verbintenissen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan.

VOLMACHT

De vergadering stelt aan als bijzondere lasthebber, Mevrouw Kristina VANDEGOOR, wonende te 9190 Stekene, Herdersstraatje 36, met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank van Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijke zouden zijn, te vervullen. Voomoemde lasthebber zal te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, In het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.

VOOR GELIJKVORM1NG UITTREKSEL

Meester Ken Penne, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel

- 2 volmachten

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Coordonnées
TOUR & TAXIS SERVICES

Adresse
HAVENLAAN 86C 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale