TRACIMAT

Association sans but lucratif


Dénomination : TRACIMAT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 558.889.551

Publication

11/08/2014
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het jaar tweeduizend veertien, op 4 juli, zijn samen gekomen,

De ondergetekenden:

de Nationale Confederatie van het Bouwbedrijf vzw - Vlaamse Confederatie Bouw, kortweg VCB, op dat ogenblik gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42, met ondernemingsnummer 0406.479.092, hier vertegenwoordigd door Christophe Maes, voorzitter en Jef Lembrechts, ondervoorzitter de Federatie van Producenten van Recycling Granulaten vzw, kortweg FPRG, op dat ogenblik gevestigd te 2000 Antwerpen, Th. Van Rijswijckplaats 7 bus 2, met ondernemingsnummer 0812.258.895 hier vertegenwoordigd door Dirk Coveliers, bestuurder en Dirk Vandecappelle, bestuurder

TRACIMAT

Vereniging zonder winstoogmerk

de Confederatie van Aannemers van Sloop- en Ontmantelingswerken vzw, kortweg CASO, op dat ogenblik gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42, met ondernemingsnummer 0419.033.862, hier vertegenwoordigd door Johan D Hooghe, voorzitter

Teneinde een vereniging zonder winstoogmerk onder naam  TRACIMAT op te richten in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen en de stichtingen, hierna de  VZW-wet genoemd waarvan de statuten als volgt luiden ;

Statuten vzw TRACIMAT

TITEL I.

HOOFDSTUK I.  Benaming, doel en zetel

Artikel 1. De vereniging heeft als benaming  TRACIMAT , vereniging zonder winstoogmerk, hierna afgekort de vzw TRACIMAT, en werd opgericht door :

- de Federatie van Producenten van Recycling Granulaten vzw, kortweg FPRG, op dat ogenblik gevestigd te 2000 Antwerpen, Th. Van Rijswijckplaats 7 bus 2, met ondernemingsnummer 0812.258.895 hier vertegenwoordigd de heer Dirk Coveliers, bestuurder en de heer Dirk Vandecappelle, bestuurder.

- de Nationale Confederatie van het Bouwbedrijf vzw - Vlaamse Confederatie Bouw, kortweg VCB, op dat

De vereniging zonder winstoogmerk, Organisatie van raadgevende ingenieurs en engineers  en consultancybureaus (ORI), gevestigd te Kolonel Bourgstraat 105, 1030 Brussel, met ondernemingsnummer 0447.649.852, hier vertegenwoordigd door Anya De Bie, secretaris-generaal

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : TRACIMAT vzw

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Lombardstraat 34-42

*14307114*

Luik B

België

1000

0558889551

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Brussel

Griffie

Neergelegd

07-08-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ogenblik gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42, met ondernemingsnummer 0406.479.092, hier vertegenwoordigd door Christophe Maes, voorzitter en Jef Lembrechts, ondervoorzitter.

- de Confederatie van Aannemers van Sloop- en Ontmantelingswerken vzw, kortweg CASO, op dat ogenblik gevestigd te 1000 brussel, Lombardstraat 34-42, met ondernemingsnummer 0419.033.862, hier vertegenwoordigd door Johan D Hooghe, voorzitter.

- De vereniging zonder winstoogmerk, Organisatie van raadgevende ingenieurs en engineers  en consultancybureaus (ORI), gevestigd te Kolonel Bourgstraat 105, 1030 Brussel, met ondernemingsnummer 0447.649.852, hier vertegenwoordigd door Anya De Bie, secretaris-generaal.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 2. De maatschappelijke zetel bevindt zich te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel. De raad van bestuur is gemachtigd de zetel over te plaatsen binnen dit arrondissement mits bekrachtiging ervan in een statutenwijziging goedgekeurd door de algemene vergadering.

Art. 3. De vzw TRACIMAT stelt zich tot doel het borgen van kwaliteit en traceerbaarheid van bouw- en sloopafval via het uitwerken, toepassen en controleren van een traceerbaarheidsysteem voor puin vanaf de plaats waar het puin als afvalstof vrijkomt tot aan de verwerker ervan; een traceerbaarheidsysteem dat kadert binnen het Beheersysteem milieukwaliteit voor gerecycleerde granulaten en het eenheidsreglement dat hiervan een onderdeel vormt,

Hierbij kan de vzw TRACIMAT zich ook bezighouden met het leveren van studiewerk, het verstrekken van informatie en advies inzake afvalstoffen.

Zij kan zich tevens bezighouden met alle activiteiten die met dit maatschappelijk doel verband kunnen houden. De vereniging kan alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, en haar medewerking verlenen aan elke gelijkaardige bedrijvigheid.

Art. 4. De vereniging bestaat uit tenminste drie leden.

Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen kunnen lid worden van de vzw TRACIMAT.

Om als natuurlijke persoon lid te kunnen worden en blijven mag men geen rechtstreeks economisch belang hebben in het produceren, op- en/of overslaan, transporteren, inzamelen, verhandelen, verwerken, verwijderen en/of hergebruiken van afvalstoffen of materialen; tevens moet men aan kunnen tonen voldoende onafhankelijk te zijn van individuele bedrijven.

Om als rechtspersoon lid te kunnen worden en blijven dient men voldoende representatief te zijn voor tenminste één van de bij de in het vorige lid vermelde en betrokken sectoren; tevens moet men aan kunnen tonen voldoende onafhankelijk te zijn van individuele bedrijven.

Art. 5. Om lid te kunnen worden van de vereniging, dient een kandidaat lid, na door twee leden te zijn voorgedragen, zowel door de raad van bestuur als door de algemene vergadering, met een tweederde meerderheid te worden aanvaard.

Art. 6. Het staat de leden vrij op elk tijdstip hun ontslag te nemen, mits de raad van bestuur hiervan bij aangetekend schrijven ten minste twee maanden voor de aanvang van het volgende boekjaar in kennis te stellen. Het lid wordt geacht uit te treden de 1e dag van het volgende boekjaar, tenzij met het akkoord van tweederde van de resterende leden een andere datum wordt overeengekomen.

Is geacht ontslagnemend lid te zijn, het lid dat niet langer voldoet aan de in deze statuten en het huishoudelijk reglement gestelde voorwaarden, alsmede het lid dat in gebreke blijft zijn bijdrage te betalen binnen de maand in dewelke hij hiertoe bij aangetekend schrijven werd aangezegd.

Door overlijden, ontbinding of faillissement verliest een lid van rechtswege het lidmaatschap van de vereniging. De raad van bestuur zal hiervan akte nemen en/of aan de betrokkene hiervan formeel kennis geven.

Om elke dringende reden van vertrouwensbreuk kan een lid geschorst worden met behoud van de bijdrageplicht door de raad van bestuur of, op voorstel van de raad van bestuur, door de algemene vergadering uit de vereniging verwijderd worden. Deze schorsing of uitsluiting van een lid kan slechts met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of bij volmacht vertegenwoordigde leden uitgesproken worden. Art. 7. Ontslagnemende of uitgesloten leden, de erfgenamen van een overleden lid, de rechtsopvolgers van een failliet of ontbonden lid hebben geen recht op het maat-schappelijk fonds en kunnen evenmin teruggave eisen van de door hen betaalde bijdragen.

Art. 8. In geen geval kan een ontslagnemend, geschorst of uitgesloten lid inzage, mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van de goederen der vereniging of het opmaken van een inventaris verlangen. Art. 9. De leden betalen een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage waarvan het bedrag door de raad van bestuur wordt vastgesteld en dat niet hoger mag zijn dan ~ 2.500.

Art. 10. Lidmaatschap geeft recht op inspraak in de organisatie van de vzw TRACIMAT, dit door mogelijke deelname aan de organen van de vzw TRACIMAT zoals bepaald in deze statuten en het huishoudelijk reglement.

HOOFDSTUK II.  Lidmaatschap

HOOFDSTUK III.  Aangeslotenen

Art. 11. Na aansluiting ondersteunt de vzw TRACIMAT de aangeslotenen (met name, alle actoren en dienstverleners betrokken bij de kringloop van het bouw- en sloopafval) door middel van haar dienstverlening. Art. 12. De aangeslotenen zijn geen leden en hebben geen lidmaatschapsrechten. Zij ontlenen hun rechten aan de bepalingen uit hun contract van aansluiting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TITEL II.  Organen en comités

Luik B - vervolg MOD 2.2

Art. 13. De organen van de vzw TRACIMAT zijn:

- de algemene vergadering;

- de raad van bestuur.

Als lid van de organen, verbinden de bestuurders resp. leden zich vanaf de aanvaarding van hun benoeming resp. van hun toetreding tot naleving van de statuten en het huishoudelijk reglement. Zij zullen het belang van de vereniging steeds vooropstellen.

Art. 14. Een klachten- en beroepscomité staat de organen bij conform het bepaalde in artikel 30 e.v. van deze statuten.

Door middel van het huishoudelijk reglement kunnen bijkomende comités worden opgericht.

Art. 15. Alle aan de vergaderingen van de organen en comités deelnemende personen dienen de hun ter beschikking gestelde documenten en informatie met de nodige discretie te behandelen, o.a. erover te waken dat deze niet in handen komt van personen die de belangen van de vzw TRACIMAT zouden kunnen schaden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 16. De algemene vergadering is samenge-steld uit alle leden.

Art. 17. Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor

- de wijziging van de statuten,

- de benoeming en afzetting van de bestuurders,

- de goedkeuring van de vertegenwoordiger(s) van de bestuurder  rechtspersonen,

- de benoeming en de afzetting van de commis-saris-sen of commissaris-revisoren en het bepalen van hun bezoldiging, ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen of commissaris-revisoren,

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

- de uitsluiting van leden,

- de ontbinding van de vereniging,

- de uitoefening van alle andere machten op grond van de wet of onderhavige statuten.

Art. 18. Ieder jaar wordt er minstens één algemene vergadering gehouden.

De raad van bestuur kan steeds bijkomende buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, hetzij op eigen initiatief, hetzij op verzoek van 1/5e van de leden, hetzij als de wet dit vereist.

De bijeenroepingen worden per gewone brief of op elektronische wijze tenminste veertien kalenderdagen voor de vergadering aan ieder lid en/of diens afgevaardigden verzonden. De agenda wordt bij de oproeping gevoegd. De notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden in een register dat door de leden vrij in te zien is, behalve indien de wet of deze statuten een andere vorm van bekendmaking voorzien.

Art. 19. Leden-natuurlijke personen nemen zelf deel aan de algemene vergadering. Leden-natuurlijke personen hebben elk één stem.

Leden-rechtspersonen worden in de algemene vergadering vertegenwoordigd door afgevaardigden-natuurlijke personen. Het huis-houdelijk reglement bepaalt het maximaal aantal afgevaardigden per lid-rechtspersoon. Leden rechtspersoon heb-ben evenveel stemmen als het maximaal aantal afgevaardigden waarover ze conform het huishoudelijk reglement beschikken.

Leden-rechtspersonen worden aanwezig beschouwd indien tenminste één van haar afgevaardigden aanwezig is. De beslissingen van de algemene vergaderingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen van de aanwezige of bij volmacht vertegenwoor-digde leden, behoudens andersluidende bepa-lingen in de wet of in onderhavige statuten.

In geval van staking der stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

Art. 20. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit natuurlijke personen en/of rechtspersonen.

Om rechtsgeldig de bestuurders te kunnen benoemen, en in geval van bestuurders-rechtspersonen, om rechtsgeldig de vertegenwoordiger(s) goed te keuren, moet op de algemene vergadering tenminste de helft van de leden aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd zijn. Indien dit quorum niet wordt gehaald zal een nieuwe algemene vergadering worden uitgeschreven die dan wel kan overgaan tot benoeming van de bestuurders en desgevallende tot de goedkeuring van de vertegenwoordiger(s) van de bestuurder-rechtspersonen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Art. 21. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes jaar. Zij kunnen onbeperkt herbenoemd worden.

Het mandaat van bestuurder eindigt van rechtswege op de datum van overlijden, ontbinding of faillissement. Art. 22. Bestuurders alsook de door de bestuurders- rechtspersonen aangeduide vertegenwoordiger(s) zijn persoonlijk niet gebonden door de verbintenissen van de vereniging. Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van hun opdracht.

Art. 23. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter, door de persoon belast met het dagelijks bestuur of door twee of meer bestuurders. De agenda wordt bepaald in overleg tussen de voorzitter en

HOOFDSTUK I.  Algemene vergadering

HOOFDSTUK II.  Raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de persoon belast met het dagelijks bestuur.

De bijeenroepingen worden per gewone brief of op elektronische wijze tenminste acht kalenderdagen voor de vergadering aan ieder lid en/of diens afgevaardigden verzonden. De agenda wordt bij de oproeping gevoegd Elke bestuurder heeft het recht agendapunten te laten toevoegen uiterlijk twee dagen na de ontvangst van de agenda.

Bestuurders-rechtspersoon worden aanwezig beschouwd indien tenminste één van haar vertegenwoordigers aanwezig is.

De raad van bestuur kan geldig beraadslagen indien de meerderheid der bestuurders aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd is. De beslissingen worden met eenvoudige meerderheid van de aanwezige of bij volmacht vertegenwoordigde bestuurders genomen. Elke bestuurder beschikt over één stem.

De notulen van de raad van bestuur worden bijgehouden in een register dat door de leden vrij in te zien is, behalve indien de wet of deze statuten een andere vorm van bekendmaking voorzien.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van alle bestuurders. De aldus genomen besluiten worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder het betreffende document ondertekent.

Art. 24. In geval van hoogdringendheid en wanneer het belang van de vereniging dit vereist kunnen punten die niet op de agenda staan behandeld worden als alle bestuurders aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd zijn en daarmee akkoord gaan.

Art. 25. De raad van bestuur beschikt over de residuaire bevoegdheid en is bevoegd tot het stellen van alle daden die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering of andere organen op grond van de wet of deze statuten.

Art. 26. De raad van bestuur onderwerpt jaarlijks de jaarrekening van het afgelopen boekjaar en de begroting van het volgend boekjaar aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

Art. 27. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging delegeren, samen met het gebruik van de maatschappelijke handtekening voor dat bestuur, aan een tussen zijn leden of hun vertegen-woordigers aangeduid dagelijks bestuurder of aan een in dienstverband van de vzw TRACIMAT werkend directeur-generaal, en waarvan de bevoegdheden vastgesteld worden door raad van bestuur.

De aanstelling of afzetting van de dagelijks bestuurder of de directeur-generaal vereist een tweederde meerderheid van stemmen van de aanwezige of door volmacht vertegenwoordigde bestuurders.

De raad kan eveneens alle bijzondere machten verlenen aan alle lasthebbers-derden zijner keuze.

Art. 28. Indien een bestuurder of vertegenwoordiger, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóór dat de raad van bestuur een besluit neemt. De bestuurder of vertegenwoordiger met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen. Daarenboven zijn noch de raad van bestuur, noch de dagelijks bestuurder of directeur-generaal bevoegd voor het afhandelen van individuele dossiers of het behandelen van beroepen hiertegen.

De bevoegdheden daartoe, alsmede het gebruik van de maatschappelijke handtekening in dat verband, behoort toe aan respectievelijk de bevoegde personeelsleden van de vzw voor wat de individuele dossiers betreft en aan het klachten- en beroepscomité voor wat de beroepen aangaat en dit conform hetgeen hierna wordt bepaald. De raad van bestuur is wel bevoegd voor het toezicht op en de bijsturing van de procedures in dit verband. Art. 29. De raad van bestuur kan met eenparigheid van stemmen beslissen natuurlijke personen of vertegenwoordigers van rechtspersonen, mits deze voldoen aan de in deze statuten gestelde voorwaarden om lid te kunnen worden van de vereniging, als vaste waarnemer dan wel als vaste deelnemer aan de debatten, maar steeds zonder stemrecht, toe te laten op zijn vergaderingen.

Art 30. Tegenover derden volstaat de gezamenlijke handtekening van twee van de hierna genoemde personen: de voorzitter van vzw TRACIMAT en/of de dagelijks bestuurder van vzw TRACIMAT en/of de voorzitter van FPRG en/of de voorzitter van CASO, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd is.

HOOFDSTUK III.  Klachten- en beroepscomité

Luik B - vervolg MOD 2.2

Art. 31. Het klachten- en beroepscomité heeft de bevoegdheid adviezen te geven aan de raad van bestuur over betwistingen van derden m.b.t. de weigering tot aanvaarding en de schorsing van aangeslotenen alsook de beëindiging van de aansluiting.

De definitieve beslissing in deze materie komt toe aan de raad van bestuur.

Art. 32. Het klachten- en beroepscomité heeft de bevoegdheid kennis te nemen van en beslissingen te nemen over betwistingen van derden m.b.t. de wettelijk opgelegde taken.

Art. 33. De samenstelling en de werking van het klachten- en beroepsco-mité worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

TITEL III.  Boekjaar en controle

Art. 34. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Art. 35. De algemene vergadering kan één of meerdere commissarissen of commissaris-revisoren aanstellen die gelast zijn met de controle van de financiële toestand, van de jaarrekening en van de regelmatigheid van de verrichtingen in de jaarrekening.

TITEL IV.  Ontbinding en vereffening

Art. 36. In geval van ontbinding van de vereniging, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en stelt hun machten vast. Het nettoactief wordt toegewezen in een als volgt bepaalde volgorde: aan 1) de oprichtende leden vermeld in artikel 1 van deze statuten; 2) de rechtsopvolgers van de leden van de oprichtende leden vermeld in artikel 1 van deze statuten en 3) een goed doel.

TITEL V.  Varia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

de Nationale Confederatie van het Bouwbedrijf vzw - Vlaamse Confederatie Bouw, kortweg VCB, op dat ogenblik gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42, met ondernemingsnummer 0406.479.092, vertegenwoordigd door Marc Dillen, directeur-generaal

de Federatie van Producenten van Recycling Granulaten vzw, kortweg FPRG, op dat ogenblik gevestigd te 2000 Antwerpen, Th. Van Rijswijckplaats 7 bus 2, met ondernemingsnummer 0812.258.895, vertegenwoordigd door Willy Goossens, voorzitter

Art. 37. De notulen van de raad van bestuur en de algemene vergadering worden ondertekend door twee bestuurders. In het geval het bestuurders-rechtspersonen betreft volstaat de ondertekening door tenminste één van hun vertegenwoordigers.

Art. 38. Een huishoudelijk reglement wordt opgesteld door de raad van bestuur en ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd.

Art. 39. Lidmaatschap van de vereniging sluit aanvaarding van de statuten, het huishoudelijk reglement en de algemene voorwaarden in.

Art. 40. Al wat niet bepaald is door deze statuten wordt geregeld door de vzw-wet en het huishoudelijk reglement.

De partijen aanwezig komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen eenparig het volgende besluit :

Worden tot bestuurder benoemd :

de Confederatie van Aannemers van Sloop- en Ontmantelingswerken vzw, kortweg CASO, op dat ogenblik gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42, met ondernemingsnummer 0419.033.862, vertegenwoordigd door Johan D Hooghe, voorzitter

Opgemaakt te Brussel in 4 exemplaren,

Met eenparigheid van stemmen aanvaard op de oprichtingsvergadering van de vzw TRACIMAT op datum 20 juni 2014 op de maatschappelijke zetel in Lombardstraat 34-42 te 1000 Brussel.

Jef Lembrechts Bestuurder

Confederatie Bouw

De Federatie van Producenten van Recycling Granulaten vzw, kortweg FPRG,

Dirk Coveliers

Bestuurder

Dirk Vandecappelle

Bestuurder Christophe Maes Bestuurder Confederatie Bouw

De Brancheorganisatie van advies- en ingenieursbureaus in België vzw, kortweg ORI,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Anya De Bie

Secretaris-Generaal

De Confederatie van Aannemers van Sloop en Ontmantelingswerken vzw, kortweg CASO,

Ir. Johan D hooghe

voorzitter

23/02/2015
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 MEIJI

Ondernemingsnr : 0558.889.551

Benaming

(voluit) : TRACIMAT

Wego,1onitZh

ç',Y_Dti

bp

FE

e. ~ 2ii~.~

f.~~

~GC~rtl 'nnffie

" ' ~- '

(O

O/Dh" QnCii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel

Onderwerp akte : BENOEMING VAN DE BESTUURDERS

Uit de notulen van de algemene vergadering van19 december 2014 blijkt dat benoemd zijn als bestuurder, en dit tot aan de sluiting van de gewone algemene vergadering van 2020:

.de vereniging zonder winstoogmerk "NATIONALE CONFEDERATIE VAN HET BOUWBEDRIJF", afgekort "CONFEDERATIE BOUW", - Vlaamse Confederatie Bouw, kortweg VCB, op dat ogenblik gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42, met ondememingsnummer 0406.479.092 met als vaste vertegenwoordigers :

-de heer Marc DILLEN, geboren te Turnhout op 8 augustus 1959, wonend te 3440 Zoutleeuw, Zwartaardeweg 27

-de heer Simon NOVEMBER, geboren te Leuven op 3 april 1984, wonend te 3010 Kessel-Lo, Koetsweg 38 -mevrouw Liesbet VAN CAUWENBERGHE, geboren te Sint-Niklaas op 6 mei 1972, wonend te 2627' Schelle, Voltastraat 3

-mevrouw Anya DEBIE, geboren te Oostende op 14 november 1956, wonend te 3140 Keerbergen, Mereldreef 132B

-meneer Bernard Deltour, geboren te Etterbeek op 18 maart 1965, wonend te 1630 Linkebeek, Hollebeekstraat 443

" de vereniging zonder winstoogmerk "FEDERATIE VAN PRODUCENTEN VAN RECYCLING GRANULATEN (FPRG)" op dat ogenblik gevestigd te 2000 Antwerpen, Th. Van Rijswijckplaats 7 bus 2, met ondernemingsnummer 0812.258.895 met als vaste vertegenwoordigers

-de heer Willy GOOSSENS, geboren te Duffel op 5 augustus 1950, wonend te 2570 Duffel, Kiliaanstraat 42 -de heer Dirk VANDECAPPELLE, geboren te Knokke op 2 augustus 1956, wonend te 9170 Sint-Gillis-Waas, Beekstraat 42

" de vereniging zonder winstoogmerk "CONFEDERATIE VAN AANNEMERS VAN SLOOP-EN ONTMANTELINGSWERKEN (CASO)", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42, met ondernemingsnummer 0419.033.862, met als vaste vertegenwoordiger :

-de heer Johan D'HOOGHE, geboren te Deurne op 2 november 1971, wonend te 2980 Zoersel, Drengel 34 --de heer Jan VERSTRYNGE, geboren te Lokeren op 14 mei 1965, wonend te 9160 Lokeren, Brugstraat 111.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 19 december 2014 die volgde op de algemene vergadering van diezelfde dag, blijKt dat benoemd is als directeur-generaal Marc Dillen en als voorzitter Bernard Deltour

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRACIMAT

Adresse
LOMBARDSTRAAT 34-42 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale