TRAMSTORE MARCONI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRAMSTORE MARCONI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 807.540.341

Publication

25/03/2014
ÿþ~

-~

~~~~.~( 4~3

ne"

-

(rd,

" .

Voor, behoucle aan het Belgisct Staatsbla

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

1:211

~~~e '`~ ~

l" t~

y., sl " .~~...irL., ,j,yy?~~

Griffie ,.

111 i *1A06fi21 i

Ondernemingsnr:0807540341

Benaming (voluit) : TramStore Marconi NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Anton Van Osslaan 1, bus 2

1120 Brussel (Neder-over-Heembeek)

Onderwerp akte :ONTBINDING met dadelijke SLUITING van de VEREFFENING (toepassing artikel 184,§5 W.Venn.)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig februari tweeduizend veertien, door Meester Peter; ;; Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;; "TramStore Marconi NV", waarvan de zetel gevestigd is te 1120 Brussel, Anton Van Osslaan 1 bus 2, hierna; :j "de vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap wordt toepassing gemaakt van de ;, mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen tot ontbinding en vereffening;, ` van de Vennootschap in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passivai, besliste de vergadering tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zondere i; benoeming van een vereffenaar.

2/ Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de;; E Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3/ De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bijt de wet verplichte termijn op volgende adres: Anton Van Osslaan 1 bus 2, 1120 Brussel (Neder-over-i; i3 Heembeek).

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie vanj: gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Henri Witteveen, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders,

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Jan Vanopré, woonstkeuze gedaan hebbende te Anton:, Van Osslaan 1 bus 2, 1120 Brussel (Neder-over-Heembeek), evenals aan zijn bedienden, aangestelden en';; lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een,; ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van; Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een verslag van het; bestuursorgaan en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek; van vennootschappen).

Uitgereikt véér registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

litt111,11#1

Ondernemingsnr ; 0807.540.341

Benaming

(voluit) : BAM PPP FINANCING BELGIE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antoon Van Osslaan 1 - Bus 2 - 1120 Brussel (Neder-over-Heembeek) (volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming commissaris (laattijdige publicatie)

Griffie 0'2 JUL 2013

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 24 april 2012:

De algemene vergadering stelt vast dat het mandaat van de huidige commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young, Joe Englishstraat 52-54 te 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd daar de heer Patrick Rottiers, een einde neemt. De vergadering beslist het mandaat van de huidige commissaris niet te verlengen en dankt de uittredende commissaris voor zijn bewezen diensten.

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft de vennootschap "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Dauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31/12/2014 dient goed te keuren.

De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 1 500,00 per jaar (plus BTW) onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen.

J. Wijnberger R. Fielder

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voort behoud aan he Belgisr Staatshl

Op de laatste blz. van luik E3_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 28.05.2013 13132-0264-025
28/08/2012
ÿþ mod 11.1



L';_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

a~~~'

ci, ~

~

I AUG 2012

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111.R111!111

aiRas

t7ndernemingsnr : 0807.540.341

Benaming (voluit) : BAM PPP Financing België NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antan Van Osslaan 1 bus 2

1120 BRUSSEL

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - DOELWIJZIGING STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien augustus tweeduizend en twaalf, door Meester Eric; SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm; van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, L1oye Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BAM'' PPP Financing België NV", waarvan de zetel gevestigd is te 1120 Brussel, Anton Van Ossiaan 1 bus 2, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten;; door volgende tekst :

"Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het realiseren van een;' DBFM project voor een tramstelplaafs op het grondgebied van de gemeente Ukkel, op de site 'Marconi", welke' stelplaats zal bestaan uit de drie hoofdonderdelen, een stallingshal, een onderhoudshal en een administratief en sociaal gebouw, waarbij de vennootschap zal instaan voor het ontwerp, de bouw en de financiering van de stelplaats alsook de terbeschikkingstelling (inclusief onderhoud en instandhouding) van de stelplaats.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van' derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van; haar doel, met inbegrip van het aangaan van financieringsoperaties of van de herfinanciering."

2° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "TramStore Marconi NV" en! wijziging van artikel 1 van de statuten als volgt

"Artikel 1, RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming; 'Tramstore Marconi NV"."

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan J.P. Wijnberger, die te dien einde woonplaats kiest te; Runnenburg 9, 3981 AZ Bunnik (Nederland), evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met; mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsioket met; het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de: Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der,

Registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 24.05.2012 12123-0407-025
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 24.06.2011 11235-0041-024
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 03.06.2010 10144-0151-025

Coordonnées
TRAMSTORE MARCONI

Adresse
ANTON VAN OSSLAAN 1, BUS 2 1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

Code postal : 1120
Localité : Neder-Over-Heembeek
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale