TREVI LICENSING

Société anonyme


Dénomination : TREVI LICENSING
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 836.627.473

Publication

10/04/2014
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mai 2.1

BRUXELLEE

3 1 MRT 20141

Greffe

!1.111.ij111111111111

N- d'entreprise 0836.627.473

Dénomination

(en entier): TREVI LICENSING

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Avenue Léopold Wiener 127- 1170 Watermael Boitsfort

Objet de l'acte : Nomination d'un Commissaire aux comptes

Extrait de l'Assemblée Générale Ordinaire des actionnaires tenue au siège social de la société en date du; 31 mai 2013:

DECIDE, après avoir été informée de la réorganisation du Groupe TREVI qui contrôle la société, de nommer ; en qualité de commissaire la société PWC Réviseurs d'entreprises SC SCRL inscrit au RPM sous le numéro , 0429.501.944, dont le siège social est situé à 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18 (Numéro de membre: B00009) représentée par Monsieur Didier MATRICHE (Numéro de membre : A01639) .Le mandat sera exercé pour une durée de trois ans. Le mandat prendra fin à l'issue de l'assemblée générale des actionnaires appelée à statuer sur les comptes annuels de l'exercice social qui sera clôturé le 31 décembre 2015

Certifié sincére, exact et signé

Le 28 octobre 2013

CAM Holding S.A. Benoit DELRUE

Administrateur Administrateur

Représentée par Frédéric de BUEGER

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/05/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

Rech#bank van 1( o

gtiibntvierpen

op De Griffier

Griffie



u i iu ~ u~ uii iiu IIi

1 0~1645~









: 0836.627473

: TREVI ANTWERP

naamloze vennootschap

Riemstraat 33 bus 35

2000 Antwerpen

:WIJZIGING VAN DE BENAMING  WIJZIGING VAN HET DOEL  VERPLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - AANNEMING

VAN NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS EN IN HET FRANS  SCHRAPPING VAN HET NEDERLANDSE VERSIE - ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS - BIJZONDERE MACHTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 28 maart 2013, dat bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "TREVI ANTWERP", met maatschappelijke zetel te Riemstraat 33 bus 35, 2000 Antwerpen.: Volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE BENAMING

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te vervangen door "Trevi Licensing" vanaf heden. TWEEDE BESLUIT: VERPLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Wienerlaan 127, vanaf heden.

DERDE BESLUIT: BIJZONDERE VERSLAG

De algemene vergadering geeft ontslag van voorlezing van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt; i; conform artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen op 27 maart 2013 en dat de voorgestelde wijziging; van het doel omstandig verantwoordt.

Aan dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 december 2012, hetzij minder; dan drie maanden oud,

De aandeelhouders erkennen volledig op de hoogte te zijn van dit verslag om er kopie van te hebben gekregen; voorafgaand aan deze, Dit verslag roept geen enkele opmerking van de aandeelhouders. Dit verstag zal aan; deze akte gehecht blijven.

VIERDE BESLUIT: DOELSWIJZIGING

Zoals voorgesteld door de raad van bestuur beslist de vergadering het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in participatie, in België of het buitenland:

1. De aankoop, de uitbating, de verbetering en de ontwikkeling door alle middelen van een netwerk van gefranchiseerde vastgoedagentschappen.

2. een deelname aan de vastgoedmarkt voor de aankoop, ruil, verkaveling, promotie, verkoop, verhuur, huur en onderverhuur, overdracht van huur en onderverhuur, dit alles met of zonder aankoopoptie, de bouw, de; renovatie en de verbouwing, de exploitatie en het onderhoud van huizen, appartementen, bureaus, winkels, handelszaken, gronden, en in het algemeen, onroerende goederen van welke aard ook en de toekenning en verkrijging van rechten in verband met opstal, toegang, erfpacht, vruchtgebruik en naakte eigendom, hypotheek, voorrecht en optie en alle financieringsverrichtingen (voor eigen rekening). Deze opsomming is een indicatie en beperkt in geen geval de aard van de activiteiten die de vennootschap op de vastgoedmarkt kan ontwikkelen.

De vennootschap treedt zowel op in eigen naam ais in de hoedanigheid van agent, tussenpersoon of vertegenwoordiger.

3. De verstrekking van enigerlei diensten in het kader van haar doel, hierin begrepen het beheer van het: onroerende vermogen en de tussenpersoon inzake het huren of de overdracht van onroerende goederen ;, (waaronder marketing-, franchise- en reclameactiviteiten waaronder aile prestaties in verband met het beheer ----------------------------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm :

;~, Zetel

Onderwerp akte

1170 Brussel, Leopold;

mod 11.1



'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

en de ontwikkeling van vastgoedprojecten). De vennootschap heeft tot doel alle transacties die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteit van vastgoedagentschap.

4. Het met hypotheek bezwaren van al haar onroerende goederen en al haar andere goederen, waaronder het handelsfonds, het in pand en in borg geven voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor rekening van derden.

5. De studie, het ontwerp, de lay-out, het onderhoud, de herstelling, de controle, de engineering, de exploitatie,

de aankoop, de verkoop, de verhuur, de import, de export, de fabricage of de plaatsing, de handel in het groot

of in het klein van aile informatica-apparatuur of -ondersteuning zowel wat betreft software als hardware en van

alle informatica-, elektronische en telecommunicatieapparatuur en elektronische handel.

Zij kan in het kader van dit doel ook alle publicrelationsactiviteiten en klantenwervingsactiviteiten beoefenen.

De Vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die de

verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk zouden vergemakkelijken.

Zij kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op elke andere wijze een belang nemen in enigerlei

vennootschappen, verenigingen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is

aan het hare of dat de ontwikkeling van haar activiteiten kan bevorderen, of die met haar een economische

band hebben.

De vennootschap kan eveneens de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere

vennootschappen uitoefenen."

VIJFDE BESLUIT: AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

De algemene vergadering beslist om geheel nieuwe statuten in het Nederlands aan te nemen, aangepast aan

de genomen beslissingen

STATUTEN

TITEL I.VORM - NAAM - DOEL - ZETEL - DUUR

Artikel 1

De vennootschap is een naamloze vennootschap. Haar naam luidt « Trevi Licensing».

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in participatie, in België of in

het buitenland:

1. De aankoop, de uitbating, de verbetering en de ontwikkeling door aile middelen van een netwerk van gefranchiseerde vastgoedagentschappen.

2. een deelname aan de vastgoedmarkt voor de aankoop, ruil, verkaveling, promotie, verkoop, verhuur, huur en onderverhuur, overdracht van huur en onderverhuur, dit alles met of zonder aankoopoptie, de bouw, de renovatie en de verbouwing, de exploitatie en het onderhoud van huizen, appartementen, bureaus, winkels, handelszaken, gronden, en in het algemeen, onroerende goederen van welke aard ook en de toekenning en verkrijging van rechten in verband met opstal, toegang, erfpacht, vruchtgebruik en naakte eigendom, hypotheek, voorrecht en optie en alle financieringsverrichtingen (voor eigen rekening).

Deze opsomming is een indicatie en beperkt in geen geval de aard van de activiteiten die de vennootschap op de vastgoedmarkt kan ontwikkelen.

De vennootschap treedt zowel op in eigen naam als in de hoedanigheid van agent, tussenpersoon of vertegenwoordiger.

3. De verstrekking van enigerlei diensten in het kader van haar doel, hierin begrepen het beheer van het onroerende vermogen en de tussenpersoon inzake het huren of de overdracht van onroerende goederen (waaronder marketing-, franchise- en reclameactiviteiten waaronder alle prestaties in verband met het beheer en de ontwikkeling van vastgoedprojecten). De vennootschap heeft tot doel alle transacties die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteit van vastgoedagentschap.

4. Het met hypotheek bezwaren van al haar onroerende goederen en al haar andere goederen, waaronder het handelsfonds, het in pand en in borg geven voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor rekening van derden.

5. De studie, het ontwerp, de lay-out, het onderhoud, de herstelling, de controle, de engineering, de exploitatie, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de import, de export, de fabricage of de plaatsing, de handel in het groot of in het klein van alle informatica-apparatuur of -ondersteuning zowel wat betreft software als hardware en van alle informatica-, elektronische en telecommunicatieapparatuur en elektronische handel,

Zij kan in het kader van dit doel ook alle publicrelationsactiviteiten en klantenwervingsactiviteiten beoefenen.

De Vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk zouden vergemakkelijken.

Zij kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op elke andere wijze een belang nemen in enigerlei vennootschappen, verenigingen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat de ontwikkeling van haar activiteiten kan bevorderen, of die met haar een economische band hebben.

De vennootschap kan eveneens de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

TITEL Il. MAATSCHAPPELIJKKAPITAAL

Artikel 6

Het maatschappelijk kapitaal, vastgesteld op HONDERDUIZEND EURO (¬ 100.000,00), is vertegenwoordigd

door duizend aandelen (1.000) zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénduizendste (1/1.000ste)

vertegenwoordigen van het vermorgen van de vennootschap.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

á mod 11.1



Artikel 7

Het maatschappelijk pitaal mag, in één of meer malen, worden verhoogd of verminderd door de algemene vergadering die beraadslaagt en besluit op de wijze vereist voor het wijzigen van de statuten en overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, worden bij voorkeur aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, De algemene vergadering bepaalt de termijn waarbinnen het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend. Zij kent aan de raad van bestuur alle bevoegdheden toe om de genomen beslissingen te verwezenlijken en de voorvaarden tot uitoefening van het voorkeurrecht te bepalen.

De algemene vergadering mag echter, in afwijking op wat voorafgaat, in het belang van de vennootschap, op de wijze vereist voor het wijzigen van de statuten en in naleving van de wettelijke bepalingen, het voorkeurrecht beperken of opheffen.

De raad van bestuur is steeds gerechtigd Om, in naleving van de wettelijke bepalingen, onder de door hem gestelde bedingen en voorwaarden, alle overeenkomsten aan te gaan die. y .bestemd zijn om de inschrijving op de nieuwe uit te geven aandelen, in hun geheel of een gedeelte daarvan zeker te stellen.

TITEL III. - BESTUUR - DIRECTIE - VERTEGENWOORDIGING  CONTROLE

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, welke is samengesteld uit ten minste de leden, die

voor ten hoogste zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders en door haar

kunnen worden ontslagen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na afloop van de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan uit zijn leden een voorzitter en één ondervoorzitter kiezen.

Artikel 14

Wanneer één of meer dan één plaats van bestuurder openvalt, kunnen de overblijvende leden van de raad van

bestuur voorlopig voorzien in de vervanging tot aan de eerstvolgende algemene vergadering waar tot de

definitieve verkiezing wordt overgegaan.

leder onder hoger vernielde voorwaarden aangevezen bestuurder is benoemd voor de tijd die noodzakelijk is om het mandaat van de bestuurder die hij vervangt te voleindigen.

Artikel 15

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn, jegens de vennootschap, verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur hebben begaan, met name de overschrijding van de bevoegdheden zoals ze voortvloeien uit onderhavige statuten of uit de beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 16

De raad van bestuur komt samen op de zetel van de vennootschap, of op de plaats die in de oproepingen wordt aangeduid, telkens dit vereist is voor heibelang van de vennootschap en in ieder geval telkens als ten minste twee bestuurders het eisen.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad of, ingeval deze is verhinderd, door de ondervoorzitter, of wanneer deze afwezig zijn, door een bestuurder die wordt aangeduid door zijn medeleden. Artikel 17

De raad kan slechts beraadslagen en besluiten indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder mag, zelfs gewoon per brief, telegram, telex, telekopie of om het even welk ander verzendingmiddelen dat steunt op een gedrukte tekst, aan één van zijn medeleden het recht verlenen om hem op een zitting van de raad te vertegenwoordigen, en er in zijn plaats te temmen. Geen enkele lasthebber mag aldus meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen, is die van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend. Indien op een raadszitting waarop het quorum aanwezig is om op geldige wijze te beraadslagen en te besluiten, één of meer dan één bestuurder zich onthoudt, worden de besluiten op geldige wijze genomen bij meerderheid van stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

In de uitzonderlijke gevallen waar de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kan de besluitvorming van de raad van bestuur bovendien schriftelijk gebeuren mits unanimiteit. De schriftelijke besluitvorming is echter uitgesloten voor de vaststelling van de jaarrekening of voor de aanwending van het toegestaan kapitaal.

BíjIagen bij liëffiêTgisèl staats ec - fb76512b13 - Annexes du Moniteur belge

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Staatsb^I ct: TRIOS/201J - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20

De raad van bestuur is bevoegd cm alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd

Artikel 22

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in de akten, met inbegrip van die waarvoor een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn bijstand verleent, of in rechte door twee gezamenlijk optredende bestuurders, en bij voorkeur door de met het dagelijks bestuur getaste bestuurder(s).

Zij is bovendien op geldige wijze verbonden door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht. TITEL IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 26

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die is aangeduid in

de oproepingsbrieven.

De vergadering wordt ten minste één keer per jaar gehouden, de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, of indien op deze dag niet gewerkt wordt in overeenstemming met de gebruiken van de vennootschap, de eerstvolgende werkdag, andere dan een zaterdag.

Artikel 28

De oproepingen voor iedere vergadering gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Artikel 29

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moet iedere eigenaar van aandelen aan toonder ten

minste zes dagen voor de vergadering zijn aandelen deponeren in één van de instellingen die zijn aangeduid in

de oproepingsbrieven. De eigenaars van aandelen op imam moeten binnen dezelfde termijn de vennootschap

op de hoogte brengen van hun voornemen om de vergadering bij te wonen evenals van het aantal aandelen

waarvoor zij van plan zijn deel te nemen aan de stemming.

Artikel 30

Iedere eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

lasthebber, al of niet aandeelhouder.

De raad van bestuur mag de formule van de volmacht vaststellen en eisen dat deze wordt neergelegd op de door hem aangeduide plaats en binnen de door hem vastgestelde termijn.

Iedere eigenaar van maatschappelijke aandelen mag per brief stemmen door middel van een formulier met de volgende vermeldingen; zijn naam, de dagorde, de wijze van stemmen of de onthouding voor elk punt van deze dagorde en de geldigheidstermijn van de lastgeving. Dit formulier moet behoorlijk ondertekend worden en de handtekeningen moeten voorafgaan worden door de woorden « goed voor » . Deze formulieren zullen slechts geldig zijn : indien ze werden ontvangen op de zetel van de vennootschap, drie werkdagen voor de algemene vergadering.

A" rtikel 33

Elk aandeel geeft recht non een stem.

Ar" tikel 35

Wanneer de algemene vergaderingmoet beslissen over een wijziging van de statuten, kan ze slechts geldig beraadslagen en besluiten indien diegene die de vergadering bijwonen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Indien deze voorvaarde niet is vervuld, is een nieuwe bijeenroeping noodzakelijk en de nieuwe vergadering zal geldig stemmen ongeacht het vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een statutenwijziging is alleen dan aangenomen, behoudens wettelijke uitzondering, wanneer zij drie vierden van de stemmen op een geldige wijze uitgedrukt, heeft verkregen.

Wanneer de beraadslaging door de wet wordt onderworpen aan striktere voorwaarden, dan is de vergadering

alleen geldig samengesteld en kan ze alleen beslissen onder de aanwezigheids- en meerderheidsvoorwaarden

die door het Wetboek van Vennootschappen zijn vereist.

Artikel 36

De algemene vergadering mag alleen beraadslagen en besluiten over de punten van haar agenda.

TITEL V. INVENTARIS EN JAARREKENING - WINST EN WJNSTVERDELING

Artikel 39

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar,

De raad van bestuur maakt de inventaris op en stelt overeenkomstig de wet, de jaarrekening vast, die bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Bovendien maakt hij het jaarverslag op.

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

Ten minste één maand voor de algemene vergadering, worden de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag' met de stukken, overhandigd aan de commissarissen die hun verslag moeten opstellen,

TITEL VI. ONTBINDING- VEREFFENING

TITEL VII. ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 49

De aandeelhouders en obligatiehouders, die hun woonplaats in het buitenland hebben en die in België nog geen domicilie hebben gekozen die behoorlijk is betekend bij de vennootschap, worden geacht domicilie te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap waar alle akten op geldige wijze mogen worden betekend; de vennootschap heeft echter geen andere verplichting dan ze ter beschikking te houden van de geadresseerde.

ZESDE BESLUIT: AANNEMING VAN EEN VERSIE VAN DE STATUTEN IN HET FRANS

ZEVENDE BESLUIT: SCHRAPPING VAN HET NEDERLANDSE VERSIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de Nederlandse versie van de statuten te schrappen tengevolge de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar Brussel,

ACHTSTE BESLUIT: VASTSTELLING VAN HET ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER

De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag, met ingang vanaf 31 mei 2012, van de vennootschap ROTTGER REAL ESTATE MANAGEMENT BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer ROTTGER Tim, als bestuurder van de vennootschap.

NEGENDE BESLUIT: BIJZONDERE KWIJTING

De algemene vergadering beslist om bijzondere kwijting te verlenen aan de ontslagnemende bestuurder voor de uitoefening van haar mandaat.

TIENDE BESLUIT: BENOEMING VAN EEN BESTUURDER

De algemene vergadering beslist om de hierna vermelde persoon met ingang van heden te benoemen als nieuwe bestuurder van de vennootschap:

- de heer REYÉ Olivier Jean, woonachtig te 1200 Brsussel, Lambeaulaan 44.

Uit correspondentie, gericht aan ondergetekende notaris blijkt dat voornoemde zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap aanvaardt,

Voornoemde bestuurder wordt benoemd voor een periode van zes (6) jaar, automatisch eindigend ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders welke in het jaar tweeduizend achttien (2018) gehouden zal worden.

Het mandaat zal voornoemde zal kosteloos uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ELFDE BESLUIT: MACHTEN TER UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN

De vergadering kent alle machten toe aan de raad van bestuur met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap in het Nederlands en in het Frans op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TWAALFDE BESLUIT: MANDAAT KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN EN ANDERE ADMINISTRATIES

De vergadering stelt bovendien de gewone commanditaire vennootschap Adminco, met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Alsembergstesteenweg 999, aan als bijzondere lasthebber, met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank van Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijke zouden zijn, te vervullen.

Voomoemde lasthebber zal te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel,

-1 volmacht

- 1 verslag van de raad van bestuur

-1 Coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Bijtagen bij hét Bélgise-h Staatsblad - 10f05/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/05/2013
ÿþmod 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





r

1111111t11,111,1111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koopl}gritM te Antwerpen

op 2 9 APR 7013 Griffie eriffl.r

Ondernemingsnr : 0836.627.473 Benaming (voluit) : TREVI ANTWERP

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : Riemstraat 33 bus 35 2000 Antwerpen

Onderwerp akte :AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN IN HET FRANS "

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 28 maart 2013,; dat bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze: vennootschap "TREVI ANTWERP", met maatschappelijke zetel te Riemstraat 33 bus 35, 2000 Antwerpen.: Onder andere beslissingen genomen heeft :

STATUTS

TITRE I. FORME - DENOMINATION - OBJET - SIEGE - DUREE

Article 1

La société revêt la forme de société anonyme. Elle est dénommée «Trevi Licensing».

Article 2

La société a pour objet pour compte propre, pour compte de tiers ou en participation, en Belgique ou à; l'étranger

;; 1, l'acquisition, l'exploitation, l'amélioration et le développement par tous moyens d'un réseau d'agences; immobilières franchisées. 2. une participation au marché immobilier pour l'achat, l'échange, le lotissement, la; promotion, la vente, la location, la prise en location et en sous-location, la cession en location et en sous-i location, le tout avec ou sans option d'achat, la construction, la rénovation et la transformation, l'exploitation et; l'entretien de maisons, appartements, bureaux, magasins, fonds de commerce, terrains, et de manière générale, de biens immobiliers de toute nature et accorder et obtenir des droits contenant superficie, accession, emphytéose, usufruit et nue propriété, hypothèque, privilège et option ainsi que toutes opérations de financement (pour son propre compte).Cette énumération est indicative et ne limite en aucun cas la nature des1 activités que la société peut développer dans le marché immobilier. La société agit tant en nom propre, qu'en; qualité de commissionnaire, comme intermédiaire ou de représentant.3. La prestation de tous services dans lei cadre de son objet, y compris la gestion du patrimoine immobilier et l'intermédiaire en matière de location ou de; il cession d'immeubles (y compris les opérations marketing, de franchise, de publicité en ce compris toutes les: prestations de management et de développement de projets immobiliers). La société a pour objet toutes les: opérations se rapportant directement ou indirectement à l'activité d'agence immobilière.4. Affecter ses biens: immeubles et tous ses autres biens en hypothèque, y compris le fonds de commerce, donner en nantissement? ;; et donner aval pour tous prêts, ouvertures de crédit et autres engagements tant pour elle-même que pour compte des tiers.5. L'étude, la conception, la mise en forme, la maintenance, l'entretien, la réparation, le; ;i contrôle, l'engineering, l'exploitation, l'achat, la vente, la location, l'importation, l'exportation, la fabrication ou lei Ei placement, le commerce de gros ou de détail de tout matériel ou support informatique tant en matière dei software que d'hardware et de tout matériel informatique, électronique et de télécommunication ainsi que lei commerce électronique.

Elle pourra également dans le cadre de cet objet exercer toutes activités de relations publiques et dei prospection de clientèles.La société pourra d'une façon générale, accomplir toutes opérations commerciales,i ,; industrielles, financières, mobilières ou immobilières, se rapportant directement ou indirectement à son objet; ,; social ou qui seraient de nature à en faciliter directement ou indirectement, entièrement ou partiellement, la; réalisation.

ii Elle pourra s'intéresser par voie d'apports, de souscription, de fusion ou de toute autre manière dans toutes! il sociétés, associations ou entreprises ayant un objet similaire ou connexe au sien ou susceptible de favoriser lei

développement de ses activités ou ayant avec elle un lien économique.La société peut également exercer les;

fonctions d'administrateur, de gérant ou de liquidateur dans d'autres sociétés.

il Article 3

;; Le siège social est établi à (Watermael-Boitsfort) 1170 Bruxelles, avenue Léopold Wiener, 127,

ll peut être transféré en tout autre endroit en Belgique par décision du conseil d'administration.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

TITRE II. CAPITAL SOCIAL

Article 6

Le capital est fixé à CENT MILLE EUROS (100.000,00), représenté par mille (1.000) actions sans désignation de valeur nominale, représentant chacune un/millième (1/1.000ième) de l'avoir social.

Article 7

Le capital social peut être augmenté ou réduit, en une ou plusieurs fois, par l'assemblée générale délibérant aux conditions requises pour les modifications des statuts et conformément aux dispositions du code des sociétés.

Les nouvelles actions à souscrire en espèces sont offertes par préférence aux actionnaires, proportionnellement à la partie du capital que représentent leurs actions.

L'assemblée générale fixe le délai de l'exercice du droit de préférence. Elle confère au conseil d'administration tous pouvoirs, aux fins de réaliser les décisions prises et de fixer les conditions de l'exercice du droit de préférence.

Toutefois, par dérogation à ce qui précède, l'assemblée générale peut, dans l'intérêt social, aux conditions requises pour la modification des statuts et clans le respect des dispositions légales, limiter ou supprimer le droit de souscription préférentielle.

Le conseil d'administration a toujours la faculté de passer, dans le respect des dispositions légales, aux clauses et conditions qu'il avisera, toutes conventions destinées à assurer la souscription de tout ou partie des nouvelles actions à émettre.

TITRE Ili. ADMINISTRATION - DIRECTION  REPRESENTATION - CONTROLE

Article 13

La société est administrée par un conseil d'administration composé de trois membres au moins, nommés pour six ans au plus par l'assemblée générale des actionnaires et révocables par elle. Les administrateurs sont rééligibles.

Les fonctions des administrateurs sortants et non réélus prennent fin immédiatement à l'issue de l'assemblée générale ordinaire,

Le conseil d'administration peut élire en son sein un président et un vice-président.

Article 14

En cas de vacance d'un ou plusieurs mandats d'administrateurs, les membres restants du conseil d'administration peuvent pourvoir provisoirement au remplacement jusqu'à la prochaine assemblée générale qui procède à l'élection définitive.

Tout administrateur, désigné dans les conditions ci-dessus, n'est nommé que pour le temps nécessaire à l'achèvement du mandat de l'administrateur qu'il remplace.

Article 15

Les administrateurs ne contractent aucune obligation personnelle relativement aux engagements de la société. Ils sont responsables à l'égard de la société de l'exécution de leur mandat et des fautes commises dans leur gestion, notamment du dépassement des pouvoirs tels qu'ils résultent des présents statuts ou de décisions de l'assemblée générale.

Article 16

Le conseil d'administration se réunit au siège social ou à l'endroit indiqué dans les convocations chaque fois que l'intérêt de la société l'exige et en tout cas, chaque fois que deux administrateurs au moins le demandent. Les réunions sont présidées par le président du conseil ou, en cas d'empêchement de celui-ci, par le vice-président ou, par un administrateur désigné par ses collègues.

Article 17

Le conseil ne peut délibérer et statuer que si la majorité des ses membres est présente ou représentée. Chaque administrateur peut, même par simple lettre, télégramme, télex, télécopie ou tout autre moyen de transmission ayant comme support un imprimé, donner à l'un de ses collègues pouvoir de le représenter à une séance du conseil et d'y voter en ses lieu et place. Aucun mandataire ne peut représenter ainsi plus d'un administrateur. Les décisions sont prises à la majorité des voix. En cas de partage, celle du président de la réunion est prépondérante. Si, dans une séance du conseil réunissant la majorité requise pour délibérer valablement, un ou plusieurs administrateurs s'abstiennent, les résolutions sont valablement prises à la majorité des autres membres du conseil, présents ou représentés.

Dans les cas exceptionnels dûment justifiés par l'urgence et l'intérêt social, les décision du conseil d'administration peuvent être prises par consentement unanime des administrateurs exprimé par écrit. Il ne pourra cependant pas être recouru à cette procédure pour l'arrêt des comptes annuels ou l'utilisation du capital autorisé.

Article 20

Le conseil d'administration a le pouvoir d'accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet

social, à l'exception de ceux que la loi ou les statuts réservent à l'assemblée générale.

Article 22

La société est représentée dans les actes, y compris ceux où intervient un fonctionnaire public ou un officier

ministériel et en justice par deux administrateurs agissant conjointement, et de préférence, par le(s)

administrateur(s) chargé(s) de la gestion journalière.

Elle est en outre valablement engagée par des mandataires spéciaux dans les limites de leur mandat.

Bijlagen-bij-het-Beigisc -Staatsblad 1O/05/201-3 ÿÿ Aanrexes -du Moniteur bag

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

13glagen b hët BëIgisél St atsblid _ iO1a57/i 13 - Annexes du-Moniteur belge

TITRE IV. ASSEMBLEES GENERALES

Article 26

L'assemblée générale se tient au siège social ou à l'endroit indiqué dans les avis de convocation. L'assemblée se réunit au moins une fois l'an, le dernier vendredi de mai à quatorze heures ou, si ce jour est un jour férié légal ou s'il est chômé eu égard aux règles en usage dans la société, le premier jour ouvrable suivant, autre qu'un samedi.

Article 28

Les convocations pour toute .assemblée sont faites conformément aux dispositions

légales. ;

Article 29

Pour être admis à l'assemblée générale, tout propriétaire d'actions au porteur doit déposer ses titres six jours au moins avant l'assemblée dans un des établissements désignés dans les avis de convocation. Les propriétaires d'actions nominatives doivent informer dans le même délai, la société de leur Intention d'assister à l'assemblée ainsi que du nombre d'actions pour lesquelles ils entendent prendre part au vote.

Article 30

Tout propriétaire d'actions peut se faire représenter à l'assemblée générale par un mandataire, actionnaire ou non.

Le conseil d'administration peut arrêter la formule de procuration et exiger que celle-ci soit déposée à l'endroit indiqué par lui et dans le délai qu'il fixe.

Tout actionnaire est autorisé à voter par correspondance, au moyen d'un formulaire dans lequel doivent être mentionnés son nom, l'ordre du jour, le sens du vote ou de l'abstention sur chacun des points de celui-ci, et le délai de validité du mandat. Ce formulaire sera dûment signé, la ou les signatures étant précédées de la mention "bon pour pouvoir". Il ne sera tenu compte que des formulaires qui auront été reçus par la société à son siège social, trois jours francs avant la réunion de l'assemblée générale.

Article 33

Chaque action donne droit à une voix.

Article 35

Lorsque l'assemblée générale est appelée à décider d'une modification aux statuts, elle ne peut valablement délibérer que si ceux qui assistent à l'assemblée représentent la moitié au moins du capital social. Si cette dernière condition n'est pas remplie, une nouvelle convocation est nécessaire et la nouvelle assemblée délibère valablement, quelle que soit la portion du capital représentée. Aucune modification des statuts n'est admise, sauf exception légale, que si elle réunit les trois quarts des voix valablement exprimées.

Lorsque la délibération est soumise par la loi à des conditions plus strictes, l'assemblée n'est valablement constituée et ne peut statuer que dans les conditions de présence et de majorité requises par le code des sociétés.

Article 36

L'assemblée générale ne peut délibérer que sur les points figurants à son ordre du jour.

TITRE V. INVENTAIRES ET COMPTES ANNUELS - BENEFICE ET REPARTITION

Article 39

L'exercice social commence le premier janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année. Le conseil d'administration dresse un inventaire et établit, conformément à la loi, les comptes annuels, qui comprennent le bilan, le compte de résultats et l'annexe, Il rédige en outre le rapport de gestion. Un mois au moins avant l'assemblée générale, l'inventaire, les comptes annuels et le rapport de gestion sont remis avec les pièces aux commissaires qui doivent faire leur rapport.

TITRE VI. DISSOLUTION- LIOUIDATION

TITRE VIL DISPOSITIONS GENERALES

Article 49

Les actionnaires et obligataires domiciliés à l'étranger et n'ayant fait aucune élection de domicile en Belgique dûment notifiée à la société, sont censés avoir élu domicile au siège social où tous actes peuvent valablement leur être signifiés ou notifiés, la société n'ayant pas d'autre obligation que de les tenir à la disposition du destinataire.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertljd neergelegd:

-1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 1 Coordinatie

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal 2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,11[11,M

16*

V beh aa Bel Star

empcleg1 ter free >tek

t?~1 to^Dehemeld te

3 0 ME! 2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TREVI ANTWERP

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Riemstraat 33 bus 35

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor Annelies Podevyn, geassocieerd notaris te Aartselaar op 19 mei 2011,

nog te registreren.

Vennoten-oprichters

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROTTGER REAL ESTATE MANAGEMENT°, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 50, B.T.W. 0806.438.204, RPR Antwerpen.

Opgericht als gewone commanditaire vennootschap bij onderhandse akte de dato 12 september 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 september daarna onder nummer 08155119.

Bij akte verleden voor notaris Hilde Hellemans te Hemiksem op 31 maart 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 april daarna onder nummer 10058357 werd de vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer ROTTGER, Tim Jeanne Frans, geboren te Wilrijk op 22 maart 1969, identiteitskaart nummer 590-4691023-32  rijksregister nummer 69.03.22-125.06, wonende te 2850 Boom, Guido Gezellestraat 5.

2. de heer ROTTGER, Tim Jeanne Frans, geboren te Wilrijk op 22 maart 1969, identiteitskaart nummer 590-

4691023-32  rijksregister nummer 69.03.22-125.06, wonende te 2850 Boom, Guido Gezellestraat 5.

Rechtsvorm

naamloze vennootschap

Naam

"TREVI ANTWERP".

Zetel

te 2000 Antwerpen, Riemstraat 33 bus 35.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- het uitbaten van een immobiliënkantoor waaronder onder meer wordt verstaan :

°de bemiddeling en de makelarij in de breedste zin van onroerende goederen voor eigen rekening als voor

rekening van anderen, evenals welkdanige transacties en verrichtingen, met inbegrip van aankoop, verkoop,

ruil, verhuring of afstand, verpachting, onroerende leasing van onbebouwde en bebouwde onroerende

goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

° de vastgoedhandel in het algemeen en de promotie ervan ;

° het schatten en evalueren van onroerend goed;

o activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom:

o het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen;

° het innen van de huur, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen;

° het beheer van onroerend goed;

- het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financierings- verrichtingen.

- de projectontwikkeling van onroerend goed in de meest ruime zin, ondermeer omvattende de projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van

3GG2a~~3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

appartementsgebouwen, voor de bouw van kantoren, voor de bouw of de aanleg van commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten,... Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen, verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen, verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur; alle mogelijke materialen kunnen aankopen, alle ondernemings- overeenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn; alle wissel-, commissie- en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van gebouwen.

- het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer.

- haar patrimonium gevormd door inbrengen en bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van het maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven, opstalrecht verlenen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of niet-gemeubeld.

- het verstrekken van professionele diensten op het vlak van bedrijfsbeheer. Deze diensten omvatten volgende activiteiten :

o het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

o het verlenen van managementsadviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, management, supervisie, beheer, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

o optreden als tussenpersoon, agent of vertegenwoordiger bij het tot stand komen van relaties tussen ondernemingen;

o alle commissieverrichtingen, zowel betreffende roerende als onroerende goederen, voor verrichtingen in het binnenland en verrichtingen in verband met de in- en uitvoer van goederen en diensten.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die zij het best geschikt zal achten.

Al deze activiteiten mogen uitgeoefend worden onder alle vormen en in de meest uitgebreide zin en betekenis, zowel in eigen beheer als in onderaanneming of bij wijze van uitbesteding.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteit die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen of dochterondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven, aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen toestaan, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap heeft geenszins tot doel de uitoefening van de activiteit van beleggingsadvies en vermogensbeheer voor derden, welke wettelijk zijn voorbehouden aan spaar- en depositobanken en vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Beheer wordt in de ruimste zin van het woord begrepen zodat onder meer aankoop, valorisatie, instandhouding, verhuring, belegging en vervreemding toegelaten zijn in zoverre dit nuttig of nodig is of bijdraagt tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan alle vennootschappen of ondernemingen in de hierboven beschreven domeinen bestuderen, oprichten, financieren, beheren en exploiteren.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, haar maatschappelijk doel verwezenlijken door alle roerende, onroerende, financiële, met inbegrip van het beheer van portefeuille, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen

Zij kan onder meer alle studies verrichten en haar financiële, technische, administratieve, commerciële, boekhoudkundige, fiskale, juridische of beheerstechnische bijstand verlenen aan alle maatschappijen of organisaties waarin zij een rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming bezit of voor rekening van derden.

Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle opgerichte of op te richten verrichtingen, vennootschappen, syndicaten, verenigingen of ondernemingen, met een gelijkaardig, verwant of samenhangend doel, of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus

negentienhonderd éénennegentig.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal

HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen,

zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.00051e) vertegenwoordigen van het vermogen van de

vennootschap, welk volledig werd volstort

De verschenen partijen verklaren en erkennen dat elk van de duizend (1.000) aandelen waarop werd ingeschreven door de aandeelhouders zoals voormeld, werd volgestort door een storting in geld bij de KBC Bank te Aartselaar, op rekeningnummer BE 44 7310 1784 5345, geopend op naam van de vennootschap in oprichting; hierdoor beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van honderd duizend euro (¬ 100.000,00).

Een bankattest, is gedateerd op 18 mei 2011.

Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, welke is samengesteld uit ten minste drie leden, die voor ten hoogste zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders en door haar kunnen worden ontslagen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na afloop van de gewone algemene vergadering.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn, jegens de vennootschap, verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur hebben begaan, met name de overschrijding van de bevoegdheden zoals ze voortvloeien uit onderhavige statuten of uit de beslissingen van de algemene vergadering.

Bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Al wat door de wel en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de be,oegdheid van de raad van bestuur.

Directiecomité

De raad van bestuur mag een executiefcomité oprichten waarvan de leden al dan niet uit zijn leden worden gekozen. Hij bepaalt de bevoegdheden van dat executiefcomité, regelt er de werking van en stelt de bezoldiging van zijn leden vast. Deze bezoldiging wordt op de algemene onkosten geboekt.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur, evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dit bestuur, opdragen aan één of meer dan één -persoon die in dat geval twee aan twee optreden. Hij benoemt en zet de al dan niet uit zijn leden gekozen personen af, stelt hun bezoldiging vast en bepaalt hun bevoegdheden.

De raad van bestuur mag de leiding van het geheel, van een bepaald deel of van een speciale tak van de zaken van de vennootschap opdragen aan één of meer dan één persoon.

De raad van bestuur, evenals de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, mogen, binnen de grenzen van dit bestuur, eveneens bepaalde speciale bevoegdheden verlenen aan één of meer dan één persoon van hun keuze.

Algemene vertegenwoordigingdbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in de akten, met inbegrip van die waarvoor een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn bijstand verleent, of in rechte

hetzij, door twee gezamenlijk optredende bestuurders;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen indien er slechts één is, en door twee gezamenlijk optredende personen indien er meer dan één is.

Zij is bovendien op geldige wijze verbonden door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht. Controle.

De controle op de rekeningen van de vennootschap wordt opgedragen aan minstens één commissaris die voor drie jaar wordt benoemd door de algemene vergadering. Hij is herbenoembaar door de vergadering die hem kan ontslaan.

Indien er ingevolge overlijden of om een andere reden geen commissaris meer is, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in deze vacature te voorzien.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde commissarissen houden onmiddellijk op na de gewone algemene vergadering.

De opdracht en de bevoegdheden van de commissarissen zijn die welke hen worden toegekend door het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bepaalt de bezoldigingen van de commissarissen, die overeenstemmen met hun

opdrachten van controle. De raad van bestuur mag echter aan de commissarissen bezoldigingen toekennen

voor speciale opdrachten; via het jaarverslag licht hij de eerstvolgende gewone algemene vergadering in over

het doel van die opdrachten en hun vergoeding.

Jaarvergadering

op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de

vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, andere dan een zaterdag, op de zetel van de vennootschap

of op de plaats die is aangeduid in de oproepingsbrieven.

Boekjaar

begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling

Het positieve overschot van de resultatenrekening vormt de nettowinst.

Van die winst wordt afgenomen :

a. ten minste vijf percent om de wettelijke reserve te vormen; die afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

b. de bedragen die de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur zou beslissen, hetzij voor een overdracht van resultaat, hetzij voor het aanleggen van of de dotatie aan reserves, te bestemmen.

Het eventueel saldo wordt als volgt uitgedeeld :

- een eerste bedrag door de gewone algemene vergadering bepaald - in elk geval beperkt tot vijf percent van dit saldo - aan de leden van de raad van bestuur die ze onder hen zullen verdelen volgens een huishoudelijk reglement;

- het eventueel saldo, uniform onder al de aandelen.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen die worden vastgesteld door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan een interim-dividend uitkeren op het resultaat van het boekjaar, zelfs voor het afsluiten van het maatschappelijk boekjaar.

Nadat de vennootschap is opgericht, hebben al de verschenen partijen zich verenigd in algemene vergadering en hebben de volgende besluiten met eenparigheid van stemmen genomen.

1. Einde van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 19 mei 2011 en eindigt op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

3. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op vier.

Worden benoemd:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RÛTTGER REAL ESTATE MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 50, B.T.W. 0806.438.204, RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer RtlTTGER, Tim Jeanne Frans, geboren te Wilrijk op 22 maart 1969, identiteitskaart nummer 590-4691023-32  rijksregister nummer 69.03.22-125.06, wonende te 2850 Boom, Guido Gezellestraat 5, hier aanwezig en aanvaardend.

-De Heer VERLINDEN, Eric Marie Yves, wonende te 1410 Waterloo, Avenue des Lilas 41 (identiteitskaart nummer 591-0932631-78  rijksregister nummer 57.01.03-111-33)

-De Heer DELRUE, Benoit Thierry Vivien, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Carré aux Platanes, 14 (identiteitskaart nummer 590-9124316-37  rijksregister nummer 65.06.25-259.10).

-CPM Holding SA, met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, rue J. Hazard 35, RPR. BTW BE 0860.512.635 RPR Brussel vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer de BUEGER, Frédéric Maximilien François, wonende te 1341 Céroux-Mousty, Avenue des Vallées 19A (identiteitskaart nummer 590-7429055-45  rijksregister nummer 71.09.01-233.30).

Het mandaat van de benoemde bestuurders zal onmiddellijk na de jaarvergadering in 2017 een einde nemen.

Dit mandaat is kosteloos.

De niet  aanwezige bestuurders hebben bij afzonderlijk geschrift aanvaard.

Verklaring bestuurders

De aanwezige bestuurders bevestigen, in hun hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, geen beroepsverbod te hebben opgelopen.

4. Commissarissen

De algemene vergadering besluit geen commissarissen te benoemen daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter en de afgevaardigde bestuurder(s).

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad tot voorzitter te benoemen: De Heer VERLINDEN, Eric.

Het ambt van de benoemde voorzitter is kosteloos.

En tot gedelegeerde bestuurder(s) te benoemen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RtlTTGER REAL ESTATE MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 50, B.T.W. 0806.438.204, RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer RÜTTGER, Tim Jeanne Frans, geboren te Wilrijk op 22 maart 1969, identiteitskaart nummer 590-4691023-32  rijksregister nummer 69.03.22-125.06, wonende te 2850 Boom, Guido Gezellestraat 5, hier aanwezig en aanvaardend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De gedelegeerde bestuurder(s) wordt (worden) belast met het dagelijks beheer van de vennootschap en de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit beheer betreft. In deze hoedanigheid zal elk

gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel zestien van de statuten.

Elk gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over de maatschappelijke handtekening, voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur.

Elk gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, kan namelijk alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle welkdanige verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Elk gedelegeerd bestuurder kan de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere, welke ook het bedrag weze.

De opdrachten van de aldus benoemde voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder gaan in op het ogenblik van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Het ambt van de benoemde bestuurder(s) is kosteloos.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering en voornoemde zaakvoerder aan Fiduciaire Bergmans - de heer Walter Haegemans, te Rumst-Reet, Eikenstraat 80/2, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen al het nodige te doen bij het Ondememingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en de R.S.Z.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE GEASSOCIEERD NOTARIS

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TREVI LICENSING

Adresse
AVENUE LEOPOLD WIENER 127 1170 WATERMAEL-BOITSFORT

Code postal : 1170
Localité : WATERMAEL-BOITSFORT
Commune : WATERMAEL-BOITSFORT
Région : Région de Bruxelles-Capitale