TRIBECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIBECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.695.423

Publication

25/04/2013
ÿþMod 2.0

'iktee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i II

1 6962AR

enusem_

APR 26g

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0475.695.423

Benaming TRIBECA B.V.

(voluit) : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Koningsstraat 97 (4de verdieping), B-1000 Brussel

Zetel : Buitengewone algemene vergadering - Schriftelijke beslissing van de enige aandeelhouder conform artikel 268 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen dd 15.03.2013

Onderwerp akte



Er blijkt uit de schriftelijke beslissing van de enige aandeelhouder dat de aandeelhouder:

1. KENNIS HEEFT GENOMEN van het verslag van de vereffenaar op de sluiting van de vereffening;

2. KENNIS HEEFT GENOMEN van de realisatie van een liquidatiebonus;

3. VASTSTELT dat de vereffening van de vennootschap afgesloten is en, dat het bestaan van de vennootschap is beëindigd zelf voor de behoefte van de vereffening;

4. BESLIST, zonder enig voorbehoud of beperking, volledige en algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaar;

5, BESLIST alle bevoegdheden toe te vertrouwen aan de "BDO Bedrijfsrevisoren" Burg.Ven, CVBA en aan haar werknemers, die over het recht beschikken om zich in de plaats te stellen, om het nodige te ondernemen met het oog op de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket van de Kruispuntbank voor ondernemingen, om over te gaan tot publicatieformaliteiten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de beslissingen genomen in dit proces-verbaal.

De enige aandeelhouder beslist eveneens om alle bevoegdheden toe te vertrouwen aan "BDO Bedrijfsrevisoren" Burg.Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Michel Tefnin, met recht van indeplaatsstelling, om bankrekeningen af te sluiten;

6. BESLIST bovendien dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en bewaard zullen worden bij "INTERTRUST (Belgium)" N.V., met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (ode verdieping), gedurende een periode van 5 jaar.

Voor eensluidend uittreksel,

Michel Tefnin

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 15.03.2013 13065-0295-011
29/08/2012
ÿþmod 11.1

(L,

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_





III I1ff II UllI1ff IlII 111111

" iainveaa"

N

BRUSSEL

AU dia

Griffie

Onderrtemingsnr : 0475.695.423

Benaming (voluit) : TRIBECA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat 97 (4de verdieping)

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester'; Vincent BERQUIN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt :

« Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het lste Registratiekantoor van Woluwe op 03.07.2012. Boek 37 blad 10 vak 01. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ). Voor de Ontvanger, (getekend) JL' MORSOMME. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIBECA B.V.", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Koningsstraat, 97 (4de verdieping),

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf tweeëntwintig juni: tweeduizend en twaalf.

2° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend isn:

- de heer TANS Christophe.

3° Werd benoemd als vereffenaar: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te Da Vincilaan 9-Box E6, 1390 Zaventem, Deze vennootschap heeft eveneens een bedrijfszetel te Parc Scientifique. Créalys, rue Camille Hubert, 1 in 5032 Les lsnes (Gembloux).

De burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", noemt de heer Michel Tefnin, in de hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap om het mandaat van vereffenaar uit te voeren namens en voor rekening van de Vennootschap. De heer Michel Tefnin heeft domicilie gekozen voor de uitvoering van zijn werkzaamheden in:, het kader van deze vereffening op zijn professioneel adres te 5032 Les lsnes (Gembloux), Parc Scientifique., Crealys, rue Camille Hubert, 1.

4° Machten van de vereffenaar :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zondere dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle: zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder: betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere;; belemmeringen,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van dei' vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn;, machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen' door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van: vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een, omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vgon

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Intertrust (Belgium), die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (vierde verdieping), evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsioket met het oog op de inschrijving/ aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel van Brussel ter bevestiging van de benoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren" als vereffenaar).

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

~

Op de laatste blz. van t.uiK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.04.2012, NGL 23.04.2012 12093-0253-010
06/10/2011
ÿþ MOa l D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AI III IIII III VIII VIII IIA

*11150637*



Onclernr-n'.." r as'r 0475.695.423 Benaming

2 & m09- 2011

Griffie

Tribeca BV

Recrus :cr'r' Besloten Venootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Koningsstraat 97 (4e Verdiep), 1000 Brussel, België

Onderwerp akte Notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering der Vennoten gehouden op 30 juni 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge De vennoten hebben kennisgenomen van het ontslag dd. 30 juni 2011 aangeboden door de heer Pierre Verhaegen met betrekking tot zijn zaakvoerdersmandaat in de vennootschap. Zij aanvaarden het ontslag van de heer Pierre Verhaegen met onmiddelijke ingang na deze vergadering. De vennoten beslissen om niet in een vervangende benoeming te voorzien.

De vennoten verlenen een bijzondere volmacht aan juffrouw Claire Lemahieu en de heer Christophe Tans om deze beslissing in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te publiceren. Zij kunnen elk afzonderlijk handelen.

Claire Lemahieu

Lasthebber

. J bv w.ae, 4,1:: i ' >er9 !Recto 1\41-ren r+r' '-.oeJrlamgn." " rf van de fnsfof>Y1.,lllrenrle' ;';S1.9" !c hrr[ :,, .i,. ,,, ,r,;.,a,, :- "

~:c-r~" s-cF,1 IE' " t, th veie" JPr.ït,:: (r .,?elc:jr+'.y., " " ,i::e`..

Verso :.f" r'" . ~ d rt" ,.w." r-.~iL~

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.08.2011 11420-0473-011
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 23.06.2010 10213-0571-010
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.03.2009, NGL 31.03.2009 09100-0278-009
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.08.2008, NGL 29.08.2008 08703-0275-011
10/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 09.03.2007, DPT 31.08.2007 07711-0397-007
18/08/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 03.07.2006, DPT 16.08.2006 06630-4710-008
18/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.09.2005, NGL 15.11.2005 05861-2295-012
23/12/2004 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2002, APP 29.09.2003, DPT 17.12.2004 04861-0980-013
23/12/2004 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2003, APP 15.06.2004, DPT 17.12.2004 04861-0993-013
21/12/2004 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2001, APP 10.03.2003, DPT 15.12.2004 04855-1016-013
18/11/2004 : BLA116168
06/10/2001 : BLA116168

Coordonnées
TRIBECA

Adresse
KONINGSTRAAT 97 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale