TROPICANA LOOZA BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TROPICANA LOOZA BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.901.866

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.11.2013, NGL 22.01.2014 14013-0173-027
03/12/2013
ÿþ , Mod Word 77.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111111111111111

BRUSSEL

.1= wOv 20t

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.901.866

Benaming

(voluit) : TROPICANA LOOZA BENELUX

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1935 Zaventem, Da Vincilaan 3, Corporate Village, Bayreuth Building (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ONTBINDING

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, geassocieerd notaris te Brussel, op 04 november 2013, blijkt het dat:

-*Verslag en voorafgaande verklaringen =

I. Fusievoorstel.

De zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen hebben een fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Gezegd fusievoorstel werd neergelegd op 11 september 2013 ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel door de ovememende vennootschap en de overgenomen vennootschap.

Il. Verslag.

De commissaris, de burgerlijke CVBA "KPMG Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door de heer Henk Vandorpe, heeft een schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag, de dato 3 oktober 2013, bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusie:

Wij hebben het fusievoorstel door opslorping opgesteld door de bestuursorganen van Snack Ventures Europe BVBA en Tropicana Benelux BVBA onderzocht, dat betrekking heeft op de fusie door opslorping van Tropicana Looza Benelux BVBA door Snack Ventures Europe BVBA. Deze verrichting zal boekhoudkundig in werking treden op 1 juli 2013 Cm 0.00 uur. De verrichting wordt gerealiseerd volgens een ruilverhouding waarbij; (afgerond) 48.981 aandelen van Snack Ventures Europe BVBA worden toegekend voor 100 aandelen van; Tropicana Looza Benelux BVBA. De vooropgestelde fusie wordt vergoed door de uitgifte van (afgerond) 48.981; nieuwe gewone aandelen van Snack Ventures Europe BVBA, tijdens de Algemene Vergadering die beslist over; de fusie,

De betrokken vennootschappen werden op identieke wijze gewaardeerd en meer bepaald op basis van de? Waarde van het gecorrigeerd netto-actief beide vennootschappen voortvloeiend uit de respectievelijke' boekhoudkundige toestand per 29 december 2012 voor Snack Ventures Europe BVBA en per 31 december 2012 voor Tropicana Looza Benelux BVBA, Deze methode heeft geleid tot een waarde van respectievelijk 98.262.578 EUR voor Snack Ventures Europe BVBA en 9.650.291 EUR voor Tropicana Looza Benelux BVBA.

De ruilverhouding kwam tot stand- door de verhouding van de waarde van een aandeel van elk der vennootschappen, zijnde (afgerond) 197,02 EUR voor Snack Ventures Europe BVBA en 96.502,91 EUR voor Tropicana Looza Benelux BVBA,

Als besluit van de door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden, in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder deze met betrekking tot de controle van de fusie en splitsing van handelsvennootschappen, zijn wij van mening dat de ruilverhouding redelijk en relevant is.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en is uitsluitend bestemd voor de vennoten van de betrokken vennootschappen en enkel in het kader van de voorgestelde fusie, zoals hierboven beschreven, en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden."

Een exemplaar van dit verslag zal hier aangehecht blijven.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist om te verzaken aan de verplichting voor de zaakvoerders om een omstandig verslag over de voorgestelde fusie op te stellen en om te verzaken aan de terbeschikkingstelling van tussentijdse cijfers, overeenkomstig artikelen 694 en 697 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT.

:+aé vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding zonder vereffening van de vennootschap met het oog

op de fusie hierna.

DERDE BESLUIT,

De vergadering beslist tot de fusie van de vennootschap met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SNACK VENTURES EUROPE, met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 3. Corporate Village, Bayreuth Building, bij wijze van overdracht aan de laatstgenoemde vennootschap van haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, tegen uitreiking van achtenveertigduizend negenhonderdeenentachtig (48.981) nieuwe gewone, volledig volgestorte aandelen van de ovememende vennootschap aan de aandeelhouders van gezegde overgenomen vennootschap, overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen en het fusievoorstel.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen vanaf 1 juli 2013 boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap. Er wordt geen opleg in geld toegekend.

De nieuwe aandelen zullen in de winsten van de vennootschap delen vanaf het begin van het boekjaar dat een aanvang nam op 30 december 2012 en dat zal eindigen op 31 december 2013.

De nieuwe aandelen zullen aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap toebedeeld worden

Dit besluit, evenals het Tweede Besluit hierboven, zal slechts uitwerking hebben op het ogenblik van de goedkeuring door de algemene vergaderingen van de vennoten van de overgenomen en overnemende vennootschappen van overeenstemmende besluiten tot fusie door overneming.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen

-aan de zaakvoerders, ieder alleen optredend, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan,

-aan Mevrouw Danielle Machiraux, de heer Jonas Van den Bossche of elke andere advocaat of paralegal

van het advocatenkantoor « Jones Day », ieder alleen optredend, om de inschrijvingen in het aandelenregister "

van de vennootschap door te voeren en alle formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap

in het Rechtspersonen register en alle andere formaliteiten voortvloeiend uit de fusie te vervullen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie, volmachten en verslagen

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2013
ÿþ~ Mod Word 11.1

1~ r

"(1ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

il



al18611«~

1111 SEP Z013.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0478.901.866

Benaming

(voluit) : Tropicana Looza Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Corporate Village, Bayreuth Building, Da Vincilaan 3, 1935 Zaventem (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel - volmacht

Uittreksel uit het fusievoorstel overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen tussen Snack Ventures Europe BVBA, de overnemende vennootschap, met maatschappelijke zetel te Corporate Village, Bayreuth Building, Da Vincilaan 3, 1935 Zaventem, ondernemingsnummer 0448.207.405, RPR Brussel en Tropicana Looza Benelux BVBA, de overgenomen vennootschap, met maatschappelijke zetel te Corporate Village, Bayreuth Building, Da Vincilaan 3, 1935 Zaventem, ondernemingsnummer 0478.901.866, RPR Brussel.

De zaakvoerders van Snack Ventures Europe BVBA (hierna "SVE"), de overnemende vennootschap, enerzijds en de zaakvoerders van Tropicana Looza Benelux BVBA (hierna "TLB"), overgenomen vennootschap, anderzijds, stellen in gezamenlijk overleg het onderhavig voorstel tot fusie door overneming op, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn."), dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren tussen deze vennootschappen, waarbij zowel het gehele vermogen ais alle rechten en verplichtingen van TLB door SVE worden overgenomen.

Het huidige fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van SVE, enerzijds, en van TLB, anderzijds, niet eerder dan na afloop van de termijn van zes weken voorzien in artikel 693 W. Venn.

De zaakvoerders van beide vennootschappen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast.

1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (art. 693, 10 W. Venn.) 1.1. De overnemende vennootschap: Snack Ventures Europe BVBA

Oprichting:

De vennootschap Snack Ventures Europe BVBA, voorheen Snack Ventures Europe Comm,VA, werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Frank Depuyt te Sint-Jans-Molenbeek, op 18 september 1992, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 6 oktober daarna, onder nummer 921006-344,

Statutenwijziging:

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op 5 september 2013, bij akte verleden op het kantoor van de geassocieerde notarissen Hisette, Roggeman, Derynck & Desimpel, waarvan de bekendmaking in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad nog dient te worden aangevraagd.

Maatschappelijke zetel:

Corporate Village, Bayreuth Building, Da Vincilaan 3, 1935 Zaventem.

Ondernemingsnummer:

BTW BE 0448,207.405, RPR Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 77.271.820,21 Euro, verdeeld in 498.742 aandelen zonder

nominale waarde die elk een gelijke waarde vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel in de breedste zin, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het uitoefenen in België of elders, in de hoedanigheid van fabrikant, uitvoerder, invoerder, handelaar en verdeler, van aile industriële en handelsverrichtingen, waaronder de fabricatie, verpakking, distributie, marketing en verkoop, van chips, zoute en andere snacks, noten, ontbijt- en andere granen en graanproducten, rijstwafels en andere soorten voedingswaren, alsook van water, frisdranken, sportdranken, fruitsappen, soepen en andere dranken en brouwsels (niet-alcoholische en alcoholische).

De vennootschap mag alle activiteiten van consultancy en beheer uitoefenen in alle vennootschappen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais actieve of passieve investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen en mag alle leningen en andere financieringen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatste toestaan.

De vennootschap zal zich rechtstreeks of onrechtstreeks mogen interesseren, door middel van inbreng, overdracht, afstand, fusie, onderschrijving of aankoop van titels, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen of maatschappijen, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend De vennootschap kan haar doel in België en in het buitenland realiseren.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende verrichtingen mogen realiseren, alsmede aile industriële, commerciële en financiële verrichtingen, met inbegrip van financieringsverrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die tot gevolg hebben haar maatschappelijk doei te realiseren, te ontwikkelen of te vergemakkelijken."

Bestuur en vertegenwoordiging:

De huidige zaakvoerders van SVE zijn:

" De heer Adriaan Herman Scholten;

" De heer Andre Grube; en

" De vennootschap naar Spaans recht Larragana SL, Avenida de los Olmos 2, 01013 Vitoria (Spanje), vertegenwoordigd door Pepsico Holding de Espana ETVE, SL, vertegenwoordigd door de heer Javier Ezpeleta, vaste vertegenwoordiger.

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd ten aanzien van derden door elke zaakvoerder, alleen optredend

Aandeelhouders:

De huidige aandeelhouders van SVE zijn:

" De vennootschap naar Spaans recht Larragana SL, houder van 363.790 aandelen (nr, 1 tot 98 en 201 tot 363.892); en

" De vennootschap naar Belgisch recht Tropicana Europe NV, houder van 134.952 aandelen (nr. 99 tot 119 en 363.893 tot 498.823).

Pro memorie: de aandelen met nrs. 120 tot en met 200 en met nrs. 498.824 tot en met 838.229 werden door de vennootschap ingekocht en doorgehaald ingevolge de beslissing van de algemene vergadering gehouden voor notaris Paul Maselis op 28 februari 2005.

1.2. De overgenomen vennootschap: Tropicana Looza Benelux BVBA

Oprichting:

De vennootschap Tropicana Looza Benelux BVBA werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Olivier Verstraete te Oudergem, op 17 november 2002, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 6 december daarna, onder nummer 02146077.

Statutenwijziging:

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op 27 mei 2004, bij akte verleden voor notaris Olivier Verstraete te Oudergent, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 6 juli daarna, onder nummer 0099372.

Maatschappelijke zeteb

Corporate Village, Bayreuth Building, Da Vincilaan 3, 1935 Zaventem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnummer:

BTW BE 0478.901.866, RPR Brussel

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 4.800.000 Euro, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale

waarde die elk een gelijke waarde vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel in de breedste zin, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het uitoefenen in België of eiders, van alle industriële en handelsverrichtingen, in de hoedanigheid van fabrikant, uitvoerder, invoerder, handelaar en verdeler, van alle soorten dranken en brouwsels, alcoholische of niet, van aile soorten voedingswaren.

De vennootschap mag alle activiteiten van raadgever en beheer uitoefenen in alle vennootschappen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben,

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en kontrole uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

De vennootschap zal zich rechtstreeks of onrechtstreeks mogen interesseren, door middel van inbreng, afstand, fusie, onderschrijving of aankocp van titels, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen of maatschappijen, met een gelijkaardig, analoog of verwant doel, of welke gewoon nuttig zijn tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel in België of in het buitenland. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend, De vennootschap kan haar deel in België en in het buitenland op welke manier ook en tegen de haar het best voorkomende voorwaarden realiseren.

De vennootschap zal aile roerende en onroerende verrichtingen mogen realiseren, alsmede aile industriële, commerciële en financiële verrichtingen, met inbegrip van de financiering, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die tot gevolg hebben haar maatschappelijk doel te realiseren, te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

Ingeval de uitvoering van sommige handelingen onderworpen is aan voorafgaandelijke toegangsvoorwaarden tot het beroep, zal de vennootschap haar desbetreffende handelingen onderwerpen aan de verwezenlijking van gezegde voorwaarden,

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het wetboek van vennootschappen."

Bestuur en vertegenwoordiging:

De huidige zaakvoerders van TLB zijn:

" De heer Adriaan Herman Scholten; en

" De heer Andre Grube.

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd ten aanzien van derden door elke zaakvoerder, alleen optredend.

Vennoten:

De huidige enige vennoot van TLB is:

" De vennootschap naar Belgisch recht Tropicana Europe NV, houder van alle 100 aandelen (nr, 1 tot 100).

2. BESCHRIJVING VAN DE VOORGENOMEN VERRICHTING

SVE diende oorspronkelijk als vehikel voor de snack joint venture tussen de PepsiCo en General Miils groepen. Teneinde toe te laten dat elke groep een beherend vennoot afvaardigde, met uitgebreide bevoegdheden en vetorechten onder de vennoctschapswetgeving en de statuten van de Vennootschap, werd geopteerd voor een Comm. VA, Gelet op de beperkte beoogde activiteiten van de joint venture, beschikte de Vennootschap eveneens over een beperkt maatschappelijk doel. in 200412005 is General Mills uit de joint venture gestapt, en sindsdien is de Vennootschap een 100 percent onderdeel van de PepsiCo groep.

De uitstap van General Mills laat nu dus toe om een aantal van de activiteiten van de PepsiCo groep in België te gaan samenvoegen door het uitvoeren van de voormelde fusie. Deze fusie komt eveneens tegemoet aan de beoogde vereenvoudiging van de vennootschapsrechtelijke structuur van de PepsiCo groep in België. In diezelfde optiek is voorafgaandelijk aan de beoogde fusie eveneens een wijziging in de vennootschapsvorm van SVE (van een Comm. VA naar een BVBA) en een uitbreiding van het maatschappelijk doel doorgevoerd.

"

di

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. RU1LVERHOUD1NG VAN DE AANDELEN (art. 693, 2° W. Venn.)

3.1 Vaststelling van de waarderingsmethoden volgens dewelke de ruilverhouding is vastgesteld

Vermits de jaarrekeningen van beide te fuseren vennootschappen meer dan zes maanden voor de datum van dit fusievoorstel werden afgesloten, zullen overeenkomstig art. 697, para. 2, 5° W, Venn. tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen aan de vennoten ter beschikking worden gesteld. Deze cijfers geven de toestand weer op 15 juni 2013 voor de overnemende vennootschap en op 30 juni 2013 voor de over te nemen vennootschap.

Ter bepaling van de ruilverhouding tussen de uit te geven nieuwe aandelen van Snack Ventures Europe BVBA en de in te ruilen aandelen van Tropicana Looza Benelux BVBA, is door de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen uitgegaan van een waardering van SVE en TLB op basis van het gecorrigeerde netto-actief van beide vennootschappen. De zaakvoerders van SVE en TLB zijn van oordeel dat geen andere waarderingsmethoden noodzakelijk zijn om tot een accurate waardering te komen omwille van het feit dat de vennootschappen een gelijkaardige structuur en financiën hebben.

Gehanteerde waarderingsmethode voor de aandelen van de overnemende vennootschap SVE (in euro):

De vennootschap SVE werd gewaardeerd op basis van het gecorrigeerde netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening per 29 december 2012. Er dienen naar onze mening geen latente correcties voor meer- of minderwaarden te gebeuren en aldus is het netto-actief gelijk aan de boekhoudkundige waarde. Deze waarde is als volgt:

Waarde SVE: 98.262.578

Aantal aandelen: 498.742

Waarde per aandeel: 197,02 (afgerond))

Gehanteerde waarderingsmethode voor de aandelen van de overnemende vennootschap TLB (in euro):

De vennootschap TLB werd gewaardeerd op basis van het gecorrigeerde netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening per 31 december 2012. Er dienen naar onze mening geen latente correcties voor meer- of minderwaarden te gebeuren en aldus is het netto-actief gelijk aan de boekhoudkundige waarde. Deze waarde is als volgt:

Waarde TLB: 9.650.291

Aantal aandelen: 100

(Waarde per aandeel: 96.502,91 (afgerond))

3.2 Berekening van de ruilverhouding

Op basis van de waarde van de betrokken vennootschappen zoals hierboven berekend en op basis van het bestaand aantal aandelen, kan de ruilverhouding als volgt worden bepaald:

Waarde van TLB 9.650.291

9,8209%

Waarde van SVE 98.262.578

Het aantal nieuw uit te geven SVE aandelen bedraagt bijgevolg 9.650.291 / 98.262.578 x 498.742 48981,06. Dit wordt afgerond tot 48.981 nieuwe SVE aandelen.

De ruilverhouding is dus als volgt: 100 aandelen TLB worden omgeruild voor 48.981 nieuw uit te geven aandelen van SVE.

4. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN SVE WORDEN UITGEREIKT (art. 693, 3° W. Venn.)

Zoals de bestaande aandelen van SVE, zullen deze 48.981 nieuwe aandelen geen nominale waarde hebben. Er wordt aan de nieuwe aandelen een stemrecht verbonden dat identiek is aan het stemrecht verbonden aan de reeds bestaande aandelen in SVE,

De nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven onmiddellijk nadat de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen tot de fusie hebben beslist.

De 48.981 nieuwe SVE aandelen zullen aan de enige vennoot van TLB, m.n. Tropicana Europe NV, toegekend worden, in ruil voor 100 aandelen van TLB.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

5, DEELNAME IN DE WINST (art. 693, 4° W. Venn.)

De nieuwe uitgereikte aandelen geven recht om vanaf het begin van het boekjaar te delen in de winst van het boekjaar dat een aanvang nam op 30 december 2012 en dat zal eindigen op 31 december 2013.

6, WERKING OP BOEKHOUDKUNDIG VLAK (art. 693, 5° W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van SVE vanaf 1 juli 2013.

7, BIJZONDERE RECHTEN TOEGEKEND AAN DE VENNOTEN (art. 693, 6° W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houder ervan, die trouwens de enige vennoot van de overgenomen vennootschap is, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd, Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden,

8. BEZOLDIGING VAN DE COMMISSARIS (art. 693, 7° W. Venn.)

Voor het opstellen van het bijzonder verslag over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 W. Venn. wordt een bezoldiging van 12.000 euro (excl. BTW) aan KPMG Bedrijfsrevisoren burgerlijke CVBA, met kantoor te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Henk Vandorpe, toegekend.

9. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE BESTUURSORGANEN (art, 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

10. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Gezien het doel van de ovememende vennootschap ruim genoeg is om de huidige activiteiten van de overnemende en overgenomen vennootschap alsook de te verwachten activiteiten van de gefuseerde vennootschap te omvatten, is een doelswijziging van de overnemende vennootschap niet aan de orde.

11. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

Aangezien de enige vennoot van TLB, m.n. Tropicana Europe NV, reeds één der vennoten van SVE is, worden de voorwaarden van artikel 698 W. Venn. nageleefd.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, zelfs indien onderhavig fusievoorstel niet goedgekeurd wordt.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van TLB en SVE, niet eerder dan na afloop van de termijn van zes weken voorzien in artikel 693 W. Venn,

De zaakvoerders van SVE en TLB geven hierbij volmacht aan Meester Thomas De Muynck, Meester Jonas Van den Bossche, Meester Marilyn Jonckheere en Mevrouw Danielle Machircux, woonstkeuze doende te 1200 Brussel, Brand Whitlocklaan 165, elk alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om voormelde neerlegging en publicatie te verrichten.

Thomas De Muynck

Lasthebber

03/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13135 99

HFIVSaa.

Griffie AOU 2E

151

Ondernemingsnr: 0478901866

Benaming

(voluit) : Tropicana Looza Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Da Vincilaan3 /Bayreuth building te 1935 Zaventem (volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming commissaris

Tijdens de algemene vergadering gehouden op 28 juni 2013 werd het volgende beslist:

Herbenoeming van de commissaris, Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Henk Vandorpe (vennoot), tot 30 juni 2016.

Adriaan Herman Scholten, zaakvoerder

Op de laálste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 04.07.2013 13270-0286-035
22/04/2013
ÿþf

Voo behou aan 1 Belgi: Staatst

Mal POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie

i I . 2013

Ondernemingsnr : 0478.901.866

Benaming (voluit) : Tropicana Looza Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zesel : Imperiastraat 6 2 -1930 Zaventem

(vorledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 14/03/2013

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Corporate Village, Bayreuth Building, Da Vincilaan 3 te 1935 Zaventem.

De vergadering beslist om de vennootschapsnaam Tropicana Looza Benelux te behouden maar uit te breiden met de commerciële benaming PepsiCo BeLux.

Adriaan Herman Scholten

Zaakvoerder

Andre Grube

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bl7 van f slik H véimëide : Rcctó Naam én tioedánigheid van de' instrumenterende notaris, hee ij van de pérso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2012
ÿþMod Word 11.1

tpe: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III ~IIN III I IV III IIII Mi

*12161485*



Ondernemingsnr : 0478901866

Benaming

(voluit) : Tropicana Looza Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Imperiastraat 6 bus2 te 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming zaakvoerder

Tijdens de algemene vergadering gehouden op 29 juni 2012 werden de volgende zaken aanvaard/beslist:

1) Ontslag als zaakvoerder van de heer Wim DESTOOP per 31 mei 2012..

2)Benoeming tot zaakvoerder van de heer Adriaan Herman SCHOLTEN, Kloosterstraat 24, 1411 RT

Naarden, Nederland.

Het mandaat is ingegaan per 1 juni 2012 voor onbepaalde duur en is niet bezoldigd.

Andre Grube, zaakvoerder

9 SEP" 2412

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de lealste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 04.07.2012 12263-0284-034
30/09/2011
ÿþ [ &tod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 11111111111011 II

*11147409*

be; a. Bc Sta

zgusse

insre 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0478.901.866

Benaming Tropicana Looza Benelux

(voluit) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Imperiastraat 6 bus 2, 1930 Zaventem, België

Onderwerp akte

: Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de algemene vergadering gehouden op 30 juni 2011

Na beraadslaging beslissen de aandeelhouders, met eenparigheid van stemmen:

- tot benoeming als zaakvoerder van de heer Andre GRUBE, Louis Lepoutrelaan 93 bus 2, 1050 Elsene. Het mandaat gaat in per 1 juli 2011 voor onbepaalde duur en is niet bezoldigd.

Wim Destoop,

Zaakvoerder

Op de laatste b17, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, 'hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0154-034
04/07/2011
ÿþ MM 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MeV

22 JUIN a 411

Griffie- -

IIl hit hi II t thi 1h t II I I lU II

*11099458*

be a Bi st~

Ondememingsnr : 0478.901.866

Benaming Tropicana Looza Benelux

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Imperiastraat 6 bus 2, 1930 Zaventem, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming commissaris; Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de algemene vergadering gehouden op 30 juni 2010

Na beraadslaging beslissen de aandeelhouders, met éénparigheid van stemmen:

1)het mandaat als zaakvoerder van de heer Andrew MACLEOD te beëindigen met ingang van 1 juli 2010

2)de verlenging van het mandaat van commissaris, Klynveld Peat Marwick toerdeler

Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Henk Vandorpe (vennoot), tot 30 juni 2013.

Wim Destoop,

Zaakvoerder

Bijlagen bij - dü 1V)ónitèür - elge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handlekening.

11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 04.08.2010 10393-0153-034
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 25.08.2009 09655-0207-031
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 14.08.2008 08558-0200-033
18/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 12.09.2007 07713-0307-032
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.07.2006, NGL 31.07.2006 06581-2773-020
28/10/2005 : BLA123687
08/08/2005 : BLA123687
03/09/2004 : BLA123687
06/07/2004 : BLA123687
16/01/2003 : BLA123687
06/12/2002 : BLA123687

Coordonnées
TROPICANA LOOZA BENELUX

Adresse
DA VINCILAAN 3 1935 ZAVENTEM

Code postal : 1935
Localité : Corporate Village
Commune :
Région : Région de Bruxelles-Capitale