UMAMIDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UMAMIDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.553.479

Publication

02/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

~ i ir In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~ 4.~~_

Ondernemïngsnr Benaming

(voluit) . UMAMIDO

(verkort)

BRUSSEL

Griffie a n DEC. 20~~

*13000028*

111111

0 50 553 ta~

Vo

behc

aav

Bek'.

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Brussel, Square Vergote 38/6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte van Marc ALLARD, notaris te Dilsen-Stokkem, op zeven december tweeduizend en twaalf, ter registratie aan te bieden dat werd opgericht door de heer QUIRYNEN Guy, ondernemer, geboren te Hasselt op zes april negentienhonderd tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 1030 Brussel - Schaarbeek, Square Vergote 38 / B006, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de volgende kenmerken

-naam : "LiNiAMIDO".

-zetel : 1030 Brussel, Square Vergote 38 bus 6.

-Kapitaal : dertigduizend (30.000) euro, Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één driehonderd (300)-ste van het kapitaal, volledig onderschreven door voormelde oprichter en volledig volstort / gedeeltelijk volstort ten bedrage van 30000 EUR euro.

-Duur : onbepaald..

-Doel : De vennootschap heeft tot doel : Het uitbaten en inrichten van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, restaurants, spijshuizen, snack-bars, verbruikerssalons, tea-rooms, milk-bars, café, bar's, bodega's en tavernes evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings en discotheken, night-clubs, feestzalen, sport- en fitnesscentrum, kortom aile activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en foikioreartikelen evenals luxeartikelen.

De aan- en verkoop, im- en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren.

Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en mode-shows.

Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten. De uitbating van speel- en sportterreinen, de uitbating van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massage-salon.

Alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren,

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven,

Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende' goederen.

De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële,, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te, bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Up de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Nzam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

r 1,-45-

pi-

behouden aan hel Belgisch Staatsblad

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin.

-Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en ai dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zander beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen. De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

-Jaarvergadering : derde maandag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden

-Boekjaar : vanaf één januari om te eindigen op één en dertig december van hetzelfde jaar

-Reserves en verdeling winst : Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

-Verdeling na vereffening : Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

-Benoeming statutaire zaakvoerder : werd als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd :

QUIRYNEN Guy, voornoemd, die na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen de benoeming verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vestigingsgetuigschrift(en), verklaart de opdracht te aanvaarden.

-Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar : Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot één en dertig december tweeduizend dertien, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de veertien juni tweeduizend veertien om achttien uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE DIENSTIG VOOR NEERLEGGING RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Marc ALLARD - Notaris

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

30/04/2015
ÿþMulfeee

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tergdffie van " de Nederiandstali

rechtbank van koophandel Brussel

Ondernemingsnr : 0508553479

Benaming

(voluit) : UMAM1D0

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Brussel, Square Vergote 38 bus 6. (volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel per 1 januari 2015 te verplaatsen naar 1050 Elsene, Vleurgatsesteenweg, 1.

Voor eensluidend uittreksel.

Guy QUIRYNEN - zaakvoerder.

Voor-

behouc aan h. Belgis.

Staatsb

IMBU



neergeLegcUontvangef 0~ GgfffeAPR' 20I5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 25.08.2015 15479-0270-014
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 25.08.2016 16485-0055-014

Coordonnées
UMAMIDO

Adresse
VLEURGATSESTEENWEG 1 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale