UNILEVER BELGIUM PENSION FUND ''SERIC

Divers


Dénomination : UNILEVER BELGIUM PENSION FUND ''SERIC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 457.177.628

Publication

07/07/2014
ÿþ?Md Md 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" neergelegd/ontvangen op

" 26 JUN1 20i

ter griffie van de Nederlandstalige re_41444éimle. wnre leeiMandel Brussel

Ing

UI

Ondernerningsnr : 0457.177.628

Benaming

(voluit) : Unilever Belgium Pension Fund "SERIC"

(verkort) :

Rechtsvorm: Organisme voor de Financiering van Pensioenen

Zetel Humaniteitslaan 292, 1190 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 26 mei 2014:

1. "De heer Domen brengt op gedetailleerde wijze verslag uit over zijn opdracht Zijn rapport wordt in bijlage bij deze notulen gevoegd. Bij wijze van conclusie stelt de vereffenaar voor om de vereffening definitief af te sluiten.

Na kennisname van het rapport van de vereffenaar over de vereffening stelt de vergadering vast:

- dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende schuldeisers of waarvan de aangifte niet

kon worden gedaan;

- dat het Organisme bijgevolg geen schulden meer heeft.

Bijgevolg keurt de Algemene Vergadering eenparig het voorstel tot ontbinding van het fonds goed."

2. "Op verzoek van de Raad van Bestuur heeft PwC Bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordigd door de heer Yves Vandenplas, de erkende commissaris van het Organisme, de rekeningen per 30 juni 2013 gecontroleerd. Ook de rekeningen afgesloten op 31 december 2013 en 31 maart 2014 werden door de erkende commissaris nagekeken. Het rapport van deze controle bevat geen enkele opmerking en keurt de rekeningen goed. Het werd overgemaakt aan de Raad van Bestuur en aan de Algemene Vergadering. Het verslag zal via e-corporate aan de FSMA bezorgd worden.

De vergadering beslist eenparig tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat het Organisme volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van zijn vereffening.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de sluiting van de vereffening er een einde is gekomen aan he mandaat van de vereffenaar, met name Ronald DOMEN, aan wie volledige decharge dienaangaande word verleend.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de sluiting van de vereffening ook een einde is gekomen aan het mandaat van de erkende commissaris van het Organisme, met name PwC Bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordigd door de heer Yves Vandenplas, aan wie volledige decharge dienaangaande wordt verleend.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van het Organisme gedurende ten minste Vijf (5) jaar zullen bewaard worden te 1190 Brussel, Humaniteitslaan 292.

De vergadering geeft een mevrouw Ingrid Van Cauwenberghe, geboren te Gent op 3 aprit 1956, wonende te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 36, een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, om het Organisme te vertegenwoordigen:

- bij één of meer ondememingsloketten ten einde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van het Organisme bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat; nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht naar aanleiding van de sluiting van de vereffening;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.44

bij em'hëïe-ven-Welke-ii'ëdàlé-ddreinisiretie, met daarbijbevoegdheid onder meer orn'eïle nog nodige

aangiften in te vullen, alle briefwisseling te voeren en alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van

het Organisme;

- bij aile om het even welke overige overheidsdiensten en administraties."

Mevrouw Ingrid Van Cauwenberghe

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

eloor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1III 111111111 j1,1)(1,111111 II

 .1 bet

Be Sta

neergelegdiorrtvart,cen op

Ô9 .11.1i1"2Ó14

ter g riffie van de Nedelftstalige

rechtbank-van-koophandel Brussel ----- -

Ondernerningsnr : 0457.177.628

Benaming

(voluit) Unilever Belgium Pension Fund "SERIC"

(verkort) :

Rechtsvorm Organisme voor de Financiering van Pensioenen

Zetel Humaniteitslaan 292, 1190 Brussel, België

(volledig adres)

; Onderwerp akte: Verbeterende akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verbeterende akte, volgend op de akte neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brusseli op 26 juni 2014 en op datum van ondertekening van onderhavige verbeterende akte nog niet gepubliceerd in: het Belgisch Staatsblad:

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 26 mei 2014:

"De voorzitter geeft een overzicht van wat de voorbije maanden is gedaan:

1. Op 29 augustus 2013 heeft de Algemene Vergadering van de OFP besloten de OFP met ingang van 1; oktober 2013 te ontbinden en in vereffening te stellen;

2. Op dezelfde datum heeft de Algemene Vergadering met ingang van 1 oktober 2013 de heer Ronald DOMEN, wonende te 1502 Halle-Lembeek, Prinsenbos 250, aangesteld als vereffenaar. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden teneinde de OFP te vereffenen en vervolgens de vereffening af te sluiten.

3. De FSMA heeft de aanstelling van de vereffenaar goedgekeurd op 13 augustus 2013;

4. Ingevolge de voorgaande beslissingen tot ontbinding en in vereffeningstelling van het Organisme is er op

30 september 2013 een einde gekomen aan het mandaat van de bestuurders, te weten:

- de heer Nils VAN DAM, Prins Boudewijnlaan 135, 2650 Edegem

- de heer Stéphane BONNAVE, Rue de la Légère Eau 196, 1420 Braine-L'Alleud

- de heer Franki BRAEKEN, Jebel Ali FZE (Dubai, UAE), po Box 17055, Roundaout 13

- de heer Frank HUYGHE, Eerstestraat 18, 9980 Sint-Laureins

5. Middels een schrijven van 14 augustus 2013 liet de FSMA weten dat door de ontbinding de toelating van het OFP om pensioenregelingen te beheren van rechtswege wegvalt (overeenkomstig artikel 130 van de Wet van 27 oktober 2006 betreffende het toezicht op de instellingen voor beddjfspensioenvoorzieningen);

6. De beslissing van de Algemene Vergadering van 29 augustus 2013 werd bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 oktober 2013. De origineel ondertekende notulen werden tevens ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel neergelegd;

7. De bijdragende ondernemingen namen de beslissing om het beheer van haar gesloten pensioenregeling die tot dan werd beheerd door het OFP, per 1 oktober 2013 toe te vertrouwen aan het Unilever Belgium Pension Fund "Union" OFP. Overeenkomstig de artikelen 34 en 39 van de Wet van 28 april 2003 betreffende de aanvullende pensioenen, werden de aangeslotenen en de rentegenieters van de betrokken pensioentoezeggingen over deze overdracht geïnformeerd en werd hun impliciet individueel akkoord gevraagd. De bijdragende ondernemingen ontvingen geen negatieve reacties;

8. Aan de FSMA werd overeenkomstig artikel 36 van de Wet van 28 april 2003 betreffende de aanvullende; pensioenen en de circulaire WAP-3 van de CBFA van 22 maart 2004, op 9 juli 2013 het WAP nr. 3 formulier: bezorgd;

9. Zoals overeengekomen in de overdrachtsovereenkomst werden op 1 oktober 2013 aile! pensioenverplichtingen en de activa door het OFP overgedragen naar het Unilever Belgium Pension Fundi "Union" OFP. Het volledige vermogen per 30 september 2013 werd wel verminderd met een kostenprovisie van; E 50.000. Deze provisie was bestemd ter dekking van de Kosten van de afhandeling van de lopende! operationele verplichtingen en de toekomstige kosten, met inbegrip van de kosten voor overdracht naar het: Unilever Belgium Pension Fund "Union" OFP, de kosten voor het 'opstellen van de boekhouding over het; boekjaar 2013 en de kosten in verband met de ontbinding en vereffening van het OFP. Het saldo 49.849,97! werd op 31 maart 2014 overgedragen naar het Unilever Belgium Pension Fund "Union" OFP.

















-------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

VOin-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer D'OPEN brengt op gedetailleerde wijze Verslag tait orier-zijn apdracht. Zijn rapport wokit in beage bij deze notulen gevoegd. Bij wijze van conclusie stelt de vereffenaar voor om de vereffening definitief af te sluiten.

4 Na kennisname van het rapport van de vereffenaar over de vereffening stelt de vergadering vast:

- dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende schuldeisers of waarvan de aangifte niet"

kon warden gedaan;

- dat het Organisme bijgevolg geen schulden meer heeft.

Bijgevolg keurt de Algemene Vergadering eenparig het voorstel tot ontbinding van het fonds goed.

Op verzoek van de Raad van Bestuur heeft PwC Bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordigd door de heer Yves Vandenplas, de erkende commissaris van het Organisme, de rekeningen per 30 juni 2013 gecontroleerd, Ook de rekeningen afgesloten op 31 december 2013 en 31 maart 2014 werden door de erkende commissaris nagekeken. Het rapport van deze controle bevat geen enkele opmerking en keurt de rekeningen goed. Het werd ; overgemaakt aan de Raad van Bestuur en aan de Algemene Vergadering. Het verslag zal via e-corporate aan de FSMA bezorgd worden4

De vergadering beslist eenparig tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat het Organisme volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van zijn vereffening.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de sluiting van de vereffening er een einde is gekomen aan het mandaat van de vereffenaar, met name Ronald DOMEN, aan wie volledige decharge dienaangaande wordt verleend,

De vergadering stelt vast dat ingevolge de sluiting van de vereffening ook een einde is gekomen aan het mandaat van de erkende commissaris van het Organisme, met name PwC Bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordigd door de heer Yves Vandenplas, aan wie volledige decharge dienaangaande wordt verleend.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van het Organisme gedurende ten minste vijf (5) jaar zullen bewaard worden te 1190 Brussel, Humaniteitslaan 292.

De vergadering geeft een mevrouw Ingrid Van Cauwenberghe, geboren te Gent op 3 april 1965, wonende te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 36, een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatssteliing, om het Organisme te vertegenwoordigen:

- bij één of meer ondememingsloketten ten einde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van het Organisme bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht naar aanleiding van de sluiting van de vereffening;

- bij om het even welke fiscale administratie, met daarbij de bevoegdheid onder meer om aile nog nodige aangiften in te vullen, alle briefwisseling te voeren en alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van het Organisme;

bij alle om het even welke overige overheidsdiensten en administraties."

Mevrouw Ingrid Van Cauwenberghe

Gevolmachtigde

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2013
ÿþe¢ "ji MOD22

rd"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

imam

BRUSSEL

02 OKT 2013

Griffie

Ondernemingsar : 0457.177.628

Benaming

(voluit) : Unilever Belgium Pension Fund "SER1C"

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor financiering van pensioenen

Zetel : 1190 Brussel, Humaniteitslaan 292

Onderwerp akte : Ontbinding en in vereffeningstelling van het Unilever Belgium Pension

Fund "SERIC" OFP

Aanstelling van een vereffenaar

Uiitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 29 augustus 2013

"Na de overdracht van activa en passiva zal worden overgegaan tot ontbinding en in vereffeningstelling van het Unilever Belgium Pension Fund °SERIC" OFP

Wordt door de algemene vergadering unaniem als vereffenaar aangesteld:

de heer Ronald DOMEN, geboren te Neerpelt op 2 maart 1954, wonende te 1502 Halle-Leenbeek Prinsenbos 250.

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgevoerd."

Voor waargemaakt uittreksel,

Stéphane BONNAVE Nils van DAM

Bestuurder Bestuurder

e¢ "ji MOD22

rd"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

imam

BRUSSEL

02 OKT 2013

Griffie

Ondernemingsar : 0457.177.628

Benaming

(voluit) : Unilever Belgium Pension Fund "SER1C"

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor financiering van pensioenen

Zetel : 1190 Brussel, Humaniteitslaan 292

Onderwerp akte : Ontbinding en in vereffeningstelling van het Unilever Belgium Pension

Fund "SERIC" OFP

Aanstelling van een vereffenaar

Uiitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 29 augustus 2013

"Na de overdracht van activa en passiva zal worden overgegaan tot ontbinding en in vereffeningstelling van het Unilever Belgium Pension Fund °SERIC" OFP

Wordt door de algemene vergadering unaniem als vereffenaar aangesteld:

de heer Ronald DOMEN, geboren te Neerpelt op 2 maart 1954, wonende te 1502 Halle-Leenbeek Prinsenbos 250.

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgevoerd."

Voor waargemaakt uittreksel,

Stéphane BONNAVE Nils van DAM

Bestuurder Bestuurder

13/06/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0457.177.628

Benaming

(voluit) : Unilever Belgium Pension Fund "SER[C"

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor financiering van pensioenen

Zetel : 1190 Brussel, Humaniteitslaan 292

Onderwerp akte : Statuten: wijziging artikel 18

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering, gehouden op 27 mei 2013

"Op dit ogenblik luidt het artikel 18 van de statuten als volgt:

Artikel 18 -- Samenstelling van de Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering vertrouwt het bestuur van het organisme voor de financiering van pensioenen toe aan een Raad van Bestuur.

De bijdragende ondernemingen en de aangeslotenen of hun vertegenwoordigers moeten de meerderheid uitmaken in de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur is paritair samengesteld en bestaat uit een even aantal leden, in beginsel minstens vier.

De Algemene Vergadering benoemt de bestuurders. De ene helft van de bestuurders wordt door de' Algemene Vergadering gekozen onder de kandidaten voorgedragen de bijdragende onderneming(en), de andere helft onder de kandidaten voorgedragen door de werknemersvertegenwoordigers.

Na bespreking keurt de algemene vergadering de wijziging aan het artikel 18 van de statuten goed. Met ingang van 1 september 2013 luidt het artikel 18 ais volgt

Artikel 18  Samenstelling van de Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering vertrouwt het bestuur van het organisme voor de financiering van pensioenen toe aan een Raad van Bestuur.

De bijdragende ondernemingen en de aangeslotenen of hun vertegenwoordigers moeten de meerderheid uitmaken in de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur is paritair samengesteld en bestaat uit een even aantal leden, in beginsel minstens twee.

De Algemene Vergadering benoemt de bestuurders. De ene helft van de bestuurders wordt door de Algemene Vergadering gekozen onder de kandidaten voorgedragen de bijdragende onderneming(en), de andere helft onder de kandidaten voorgedragen door de werknemersvertegenwoordigers."

Voor waargemaakt uittreksel,

-~ ~'1. +~

;~. " 1~~~

anUSSEL

Griffie

fl1111111111111111111111~iiiiu iniinn

*1308 37

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Stéphane BONNAVE Bestuurder Nils van DAM

Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/12/2012
ÿþ Mau 2.2

3.) j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

be A n

a

Bi

st`c



12 02783*



p .6 C :Z, 201Z

eefeegi.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0457.177.628

Benaming

(voluit) : Unilever Belgium Pension Fund "SERIC"

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor financiering van pensioenen

Zetel : 1190 Brussel, Humaniteitslaan 292

Onderwerp akte : Wijziging van de vertegenwoordiger van de vennootschap PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 26 november 2012.

"De algemene vergadering der leden neemt akte van de wijziging van de vertegenwoordiger van de vennootschap PwC Bedrijfsrevisoren, die met ingang van 3 september 2012 wordt vertegenwoordigd door de heer Yves VANDENPLAS in de uitoefening van zijn mandaat van commissaris ter vervanging van de heer Kenneth VERMEIRE,"

Voor waargemaakt uittreksel, Nits van DAM

Stéphane BONNAVE Bestuurder

Bestuurder

29/05/2012
ÿþti MOD 2.2

I Le I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

0457,177.628

Ondernemingsnummer VOLMACHTEN

Ondernemingsnr : 0457.177.628

Benaming

(voluit): Unilever Belgium Pension Fund "SERIC" OFP

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor financiering van pensioenen

Zetel : 1190 Brussel, Humaniteits!aan 292

Onderwerp akte : Volmachten.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur, gehouden op 24 april 2012.

"De voorzitter stelt voor om de volmachten aan te passen overeenkomstig het ontwerp in bijlage, en dit met ingang van 24 april 2012.

Na beraadslaging wordt dit voorstel met eenparigheid van stemmen goedgekeurd."

"UNILEVER BELGIUM PENSION FUND "SERIC" OFP

Maatschappelijke zetel Humaniteitslaan 292

1190 Brussel

daad van bestuur 24 april 2012. Volmachten met ingang van 24 april 2012.

A,

A.1.a)Alle roerende en onroerende goederen van de vereniging beheren, daaronder begrepen o.a. alle daden van beschikking betreffende het huren en verhuren van deze goederen. Alle huurovereenkomsten afsluiten ook indien ze aangegaan worden voor meer dan negen jaar.

Alle zakelijke rechten zoals voorrechten, hypotheken en pandgevingen verlenen op de goederen van de vereniging, zowel roerende als onroerende. Handlichting geven van elke bevoorrechte inschrijving alsook van alle bevelschriften, overschrijvingen, beslagen en andere !asten en bezwaren betreffende deze goederen met of zonder vaststelling van betaling.

Aile (verkoop)overeenkomsten afsluiten betreffende de uit te voeren werken aan deze goederen en alle abonnementen onderschrijven bij de openbare diensten zoals ondermeer telefoon, elektriciteit, water en gas.

A.1.b)Alle rekeningen van schuldeisers, schuldenaars en bewaarnemers onderzoeken, betwisten, afsluiten, en saldo's ervan bepalen, Alle effecten of wisselbrieven trekken of accepteren; alle endossementen en waarborgen ondertekenen.

Ingeval van faillissement van schuldenaars, aan alle vergaderingen en beraadslagingen van schuldeisers deelnemen; alle tijdelijke of definitieve vereffenaars, curators, beheerders of bewindvoerders benoemen of doen benoemen, aangifte van schuldvordering in het faillissement doen, alle stukken in dit verband nazien, aannemen of betwisten; deze van de vereniging voorbrengen, ze echt en voor eensluidend verklaren; alle overeenkomsten van schuldenregeling voor akkoord ondertekenen of verwerpen; op enige wijze tussenkomen In geval van schuldvorderingen, alle kwijtscheldingen verlenen, alle cessies, overdrachten, delegaties en elke boedelafstand goedkeuren; het aandeel innen van de dividenden en andere uitkeringen of vergoedingen die toekomen aan de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111111

*12096039*

15 -05- 2012

HussE4

Griffie

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

In rechte optreden, als eiser of als verweerder, voor alle rechtbanken, hoven, instanties en in aile graden.

A.2.a)Alle personeelsleden, bedienden en werklieden benoemen en ontslaan, alsook hun wedden bepalen.

A.2.b)Alle akten en documenten betreffende het benoemen en ontslaan van personeel evenals deze ter vaststelling van hun wedden en andere arbeidsvoorwaarden ondertekenen.

A.3.Alle aan de vereniging verschuldigde sommen, van welke aard ook, kapitalen en vervallen of nog te vervallen intresten ontvangen, of ervoor kwijting verlenen.

Bedragen, effecten, waarden of koopwaren betalen, ontvangen, overdragen of afleveren tegen kwijtschrift, ontlasting of andere ontvangstbewijzen.

A.4.Alle verzekeringsovereenkomsten en aile daarbijkomende bijlagen onderhandelen, afsluiten, ondertekenen en beëindigen. De opzegging of beëindiging van de verzekeringspolissen geheel of gedeeltelijk betekenen. Alle akten bespreken en ondertekenen met betrekking tot de regeling (volledig of door dading) door de verzekeraars van schadegevallen betreffende goederen van de verenigingen, desgevallend een deskundige aanstellen.

A.5.Alle effecten, titels en waardepapieren, openbare fondsen en roerende en onroerende goederen kopen en verkopen.

Aile leningen op korte of lange termijn aangaan of toekennen.

Aile rekeningen bij banken, kredietinstellingen of bij het Bestuur der Postchecks openen en afsluiten. Alle verrichtingen uitvoeren die op deze rekeningen betrekking hebben en meer bepaald cheques, overschrijvingen of andere bank- en postdocumenten die een bedrag van ¬ 2.500 per document overschrijden ondertekenen.

A.6,Aan deelnemers rust- en overlevingspensioenen of andere voordelen toekennen zoals voorzien in het reglement van de vereniging,

A.7.De belastingsaangiften en alle andere documenten voorzien door de belastingswetten opstellen en ondertekenen. Alle akten met betrekking tot de fiscale rechten en verplichtingen van de vereniging bespreken en ondertekenen.

A.8.Alle briefwisseling in het kader van de uitoefening van de volmachten omschreven onder A.1. tot A.7, ondertekenen.

B.

De vereniging vertegenwoordigen op alle vergaderingen van mede-eigenaars, de aanwezigheidslijsten ondertekenen, zijn stem uitbrengen over punten die op de dagorde voorkomen, deze vertegenwoordigingsbevoegdheid overdragen aan één of twee personen die samen of afzonderlijk kunnen handelen.

Handelingen van dagelijks beheer uitvoeren en meer bepaald tegen geldige kwijting aile pensioenen en alle bedragen toekomende aan de deelnemers van de pensioenkas in geval van vroegtijdig beëindigen van hun arbeidsovereenkomst uitbetalen.

Alle cheques, overschrijvingen of andere bank- en postdocumenten voor bedragen tot E 2.500 per document ondertekenen,

Volmachten in verband met de ondertekening van kwijtschriften of ontvangstbewijzen t.o.v. de administratie der spoorwegen, post-, telefoon- en telegraafdiensten, van alle verzendingen en briefwisseling bestemd voor de vereniging zelfs indien aangetekend en bezwaard overdragen.

C.

De hierboven sub, A. en B. opgesomde volmachten worden verleend aan:

-De Heer Stéphane BONNAVE, wonende te 1420 Braine-l'Alleud, rue de la Légère Eau 196

-De Heer Philippe DELVAUX, wonende te 1341 Céroux-Mousty, Grand-Rue 1

-De Heer Frank HUYGHE, wonende te 9980 Sint-Laureins, Eerstestraat 18

-De heer Nils van DAM, wonende te 2840 Reet, Ctemenshoek 63

die slechts twee aan twee gezamenlijk kunnen optreden.

'1,

a

a,

Voor-

behouder.

aan.het'

Bëlgisch

Staatsblad

 ."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

D.

De hierboven sub. A. en B. opgesomde volmachten worden verleend aan:

-Mevrouw Sylvianne LOONES, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, G. Wittouckstraat 106

met dien verstande dat het nodig en voldoende is dat zij gezamenlijk optreedt met één der personen volmachtdragers vermeld onder C of onder E.

E.

De hierboven sub. A. opgesomde volmachten worden verleend aan:

-De Heer Ronald DOMEN, wonende te 1502 Halle-Lembeek, Prinsenbos 250,

met dien verstande dat het nodig en voldoende is dat hij gezamenlijk optreedt met één der personen volmachtdragers vermeld onder C, of onder D.

F.

De hierboven sub. B. opgesomde volmachten worden verleend aan:

-De Heer Ronald DOMEN, wonende te 1502 Halle-Lembeek, Prinsenbos 250,

met dien verstande dat het nodig en voldoende is dat hij alleen kan optreden.

Deze volmachten vervangen de vroegere volmachten verleend bij beslissing van de raad van bestuur en blijven tot nader bericht geldig. In elk geval vervalt onderhavige volmacht indien de arbeidsovereenkomst tussen één van de voornoemde volmachthouders en één van de vennootschappen van de Unilever groep om welke reden dan ook beëindigd is."

Voor waargemaakt uittreksel, Nils van DAM

Stéphane BONNAVE Bestuurder Bestuurder

h

Luik B - Vervolg

M00 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

l

1.11111.1151J 19117*

N

BBUSSEi.

0 7 MRT 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0457.177.628

Benaming

(voluit) : Unilever Belgium Pension Fund "SERIC"

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor financiering van pensioenen

Zetel : 1190 Brussel, Humaniteitslaan 292

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 16 februari 2012.

"Na beraadslaging wordt de volgende resolutie unaniem genomen:

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Dominique LEROY met ingang van 1 oktober 2011. Zij benoemt de heer Ni1s van DAM als bestuurder, die de werkgever vertegenwoordigt, om het mandaat te voleindigen tot de jaarlijkse algemene vergadering van 2016 (boekjaar 2015),

Bljgevolg bestaat de raad van bestuur van de vereniging per 1 oktober 2011 tot de jaarlijkse algemene vergadering 2016 ùit:

- de heer Stéphane BONNAVE, wonende te 1420 Braine-l'Alleud, rue de la Légère Eau 196

- de heer Franki BRAEKEN, wonende te Jebel Ali FZE (Dubai, UAE), PO Box 17055, Roundabout 13

- de heer Frank HUYGHE, wonende te 9980 Sint-Laureins, Eerstestraat 18

- de heer Nuls van DAM, wonende te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 135"

Voor waargemaakt uittreksel,

Stéphane BONNAVE Nuls van DAM

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2011
ÿþr'

Bijlagen bij 7ièt Bèlgisdi -Stá-afiblád = 28/06t2011ÿÿ Aüüèxès dü 1Vrónitëür lièlgè

Luik B

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111 16 --afr 2011 "

*11096539* $RUSSEC

Griffie



Ondernemingsnr : 0457.177.628

Benaming

(voluit) : Unilever Belgium Pension Fund "SERIC"

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel : 1190 Brussel, Humaniteitslaan 292

Onderwerp akte : 1. Hernieuwing van het mandaat van de commissaris. 2. Bestuursmandaten.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de gewone algemene vergadering van 26 mei 2011.

1.

"De Voorzitter zet uiteen dat het mandaat van de commissaris een einde neemt na deze algemene vergadering.

Na beraadslaging wordt volgende beslissing met eenparigheid van stemmen goedgekeurd:

De algemene vergadering hernieuwt het mandaat van de commissaris, de burgerlijke cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers, bedrijfsrevisoren, Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de Heer Kenneth VERMEIRE, voor een periode van drie jaar dewelke zal eindigen op de dag van de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de beslissingen van de, eventueel uitgestelde, gewone algemene vergadering van 2014."

2.

"De voorzitter stelt voor om het advies van de raad van bestuur op te volgen en na beraadslaging wordt volgend punt unaniem goedgekeurd:

"De Heer Frank HUYGHE, wonende te 9980 Sint-Laureins, Eerstestraat 18, en de Heer Franki BRAEKEN, wonende te Jebel Ali FZE (Dubai, UAE), PO Box 17055, Roundabout 13, worden benoemd als bestuurders die de deelnemers vertegenwoordigen, en dit tot de resultaten van de verkiezingsprocedure in 2016 bekend zijn."

"De voorzitter legt uit dat de bestuursmandaten van de Heer Philippe DELVAUX en van zichzelf statutair ten einde lopen."

"De voorzitter stelt voor om het advies van de raad van bestuur op te volgen en na beraadslaging wordt volgend punt unaniem goedgekeurd:

De Heer Stéphane BONNAVE, wonende te 1420 Braine-i'Atleud, rue de la Légère Eau 196, en Mevrouw Dominique LEROY, wonende te 1170 Brussel, avenue du Geai 27A, worden benoemd als bestuurders die de werkgevers vertegenwoordigen, en dit voor een mandaat tot 2015 (jaarlijkse algemene vergadering 2016. "

Voor waargemaakt uittreksel,

Stéphane BONNAVE Dominique LEROY

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.05.2007, NGL 11.06.2007 07197-0179-016
14/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.05.2005, NGL 09.06.2005 05215-0255-020
16/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 26.05.2004, NGL 14.06.2004 04232-0102-020
07/07/2003 : BL000041
29/06/2002 : AS000041
07/07/2000 : AS000041

Coordonnées
UNILEVER BELGIUM PENSION FUND ''SERIC

Adresse
Zetel Humaniteitslaan 292, 1190 Brussel, Belgi

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale