UNITAS

Association sans but lucratif


Dénomination : UNITAS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 414.749.234

Publication

07/06/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

uu

Ondernemingsnr : 414.749.234 Benaming

(voluit) : Unitas vzw

BRUSSEL

2 9 M E1 2013

Griffie

111111

*13086415*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Wetstraat 89 , 1040 Brussel

Onderwerf akte : uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 22 april 2013.

Agendapunt 2: Wijziging samenstelling raad van bestuur en algemene vergadering.

Conform artikel 8 van de vzw-statuten dat o.m. stelt dat de leden van het Directiecomité van CD&V van rechtswege deel uitmaken van de raad van bestuur van de vzw Unitas, krijgt de heer Ludwig Caluwé, Kloosterstraat 61 te 2910 Essen, ais bestuurslid een eervol ontslag toegekend.

Conform hetzelfde artikel 8 van de vzw-statuten dat o.m, stelt dat de leden van het Directiecomité van CD&V van rechtswege deel uitmaken van de raad van bestuur van de vzw Unitas, wordt de heer Koen Van Den Heuvel, Leemgaard 18 te 2870 Puurs en geboren te Bornem op 1 augustus 1964 aan de algemene vergadering voorgedragen als lid van de algemene vergadering en de raad van bestuur, De algemene vergadering hecht zijn unanieme goedkeuring aan deze opname en benoemt de heer Koen Van den Heuvel als lid van de raad; van bestuur.

De algemene vergadering neemt kennis van het ambtshalve ontslag van mevrouw inge Verrotte, de heer' Jan Laurys en de heer Pieter Marechal ais lid van de algemene vergadering aangezien zij, conform artikel 5 van de statuten, geen deel meer uitmaken van het politiek bestuur van CD&V.

Conform hetzelfde artikel 5 van de statuten wordt de heer Tom Vandenkendelaere, Vierwegstraat 97, 8800 Roeselare en geboren te Roeselare op 1 september 1984 met eenparigheid van stemmen opgenomen als lid in de algemene vergadering.

In opvolging van de vzw-wetgeving vermelden we uit de statuten artikel 9,10 en 11 inzake de omvang van bevoegdheden van de raad van bestuur en de wijze waarop ze worden uitgeoefend:

Artikel 9. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke of buitengerechtelijke handeling.

De raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. De raad isi bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden en onder meer:

-Het sluiten van alle aankopen, verkopen en ruiling van roerende en onroerende goederen, van huur- en verhuurovereenkomsten van welke duur ook, en van alle andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragebedingen;

-het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken met of zonder beding van dadelijke uitwinning en het verlenen van aile zakelijke waarborgen;

-voorts afstand van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling met of zonder kwitantie, van aile inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en verzet.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging.

Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van hun gegeven opdracht en tot de in hun bestuur bedreven misgrepen.



















Artikel 10. De raad duidt onder zijn leden een afgevaardigde bestuurder aan, die met het dagelijks bestuur: wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle; kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoerinstanties, post, bank, spaarkas en dergelijke meer.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moo 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdracht vallen en waarvan de waarde 2.500 euro te boven gaat, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter en van één bestuurder. Voor andere handelingen kan met de handtekening van één bestuurder worden volstaan.

De duur van het mandaat van afgevaardigde bestuurder wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Het eindigt bovendien door overlijden, ontslag en afzetting. De afgevaardigde bestuurder is onmiddellijk' herkiesbaar.

Benoeming, ontslag en afzetting evenals elk hernieuwen van een mandaat van een afgevaardigd bestuurder wordt binnen één maand neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel ter plaatse waar de vereniging is gevestigd.

De eventuele bezoldiging van de dagelijks bestuurder wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Bestuurders die namens de raad optreden moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enige beraadslaging of machtiging. Is echter de machtiging van de algemene vergadering tot het verrichten van de voorgenomen handeling vereist, dan zal hiervan blijk dienen te worden gegeven.

Artikel 11. De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders.

De vergaderingen warden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders,

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; echter dienen ten minste de helft der leden aanwezig te zijn. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid, voorzien van een schriftelijke volmacht. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen, uitgezonderd de voorzitter van de raad van bestuur.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering. Uittreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter van de raad en de secretaris.

Vanaf heden is de raad van Bestuur dus als volgt samengesteld:

Beke Wouter, Boterbloemstraat 20 te 3970 Leopoldsburg.

Caluwé Ludwig, Kloosterstraat 61 te 2910 Essen.

Cardoen Jonathan, Scherpendries 31 te 3473 Waanrode.

Claes Dirk, Beninkstraat 35 te 3111 Rotselaar.

De Graeve Yves, Pastorijstraat 10 te 9320 Aalst.

De Pauw Brigitte, De Smet De Naeyerlaan 24 te 1090 Jette.

Poulussen Peter, Terlinden 79 te 1785 Merchtem.

Suys Raf, Magerstraat 88 te 9420 Mere.

Terwingen Raf, Desteinstraat (B) 26 te 3631 Maasmechelen.

Thyssen Marianne, Oude Netensebaan 39 te 3051 Sint-Joris-Weert.

Agendapunt 6: Varia.

De algemene vergadering benoemt de BV NV KPMG Vies (IBR Nr.B00402) Hoekstraat 2, 1000 Brussel, als commissaris voor een termijn van 3 jaar. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering die de rekeningen van het boekjaar 2015 vaststelt. KPMG Vies duidt de heer Joris Mertens (IER Nr.A01881), vennoot van KPMG Vies, aan ais vaste vertegenwoordiger en stelt de vergoeding van de commissaris vast op 8500,00 EUR (excl. BTW) per jaar, jaarlijks indexeerbaar, betaalbaar per trimester en te verhogen met de jaarlijkse bijdrage zoals verschuldigd aan het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Opgemaakt te Brussel op 22 april 2013

Jonathan Cardoen Raf Suys

Secretaris VZW Voorzitter VZW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid Van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2012
ÿþ r M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehoud

aan he Belglsc Staatsbl;

Iteng

Ondernemingsnr : 414.749.234

Benaming

(voluit) : Unitas vzw

BRUSSEL

31 M E I 2072

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Wetstraat 89 , 1040 Brussel

Onderwerp akte : uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 16 april 2012.

Agendapunt 2: Wijziging samenstelling raad van bestuur en algemene vergadering.

Conform artikel 8 van de vzw-statuten dat o.m. stelt dat de leden van het Directiecomité van CD&V van rechtswege deel uitmaken van de raad van bestuur van de vzw Unitas, dient de volgende wijziging' doorgevoerd: mevrouw Sabine de Bethune, Kasteeldreef 10 te 8510 Marke en geboren te Leopoldstad op 16: juli 1958 en de heer Servais Verherstraeten, Smallestraat 22 te 2400 Mol en geboren te Balen op 19 januari 1960 krijgen een eervol ontslag toegekend ais lid van de raad van bestuur en worden bedankt voor hun inzet als bestuurslid van de vzw. Aangezien zij nog deel uitmaken van het politiek bestuur van CD&V blijven zij wel nog lid van de algemene vergadering van de vzw Unitas.

Conform artikel 8 van de statuten maken de heer Dirk Claes, Beninkstraat 35 te 3111 Rotselaar, geboren te: Leuven op 27 mei 1959 en de heer Raf Terwingen, Desteinstraat (B) 26 te 3631 Maasmechelen en geboren te Genk op 12 juli 1972 als lid van het directiecomité van CD&V, ook deel uit van de raad van bestuur en de algemene vergadering van Unitas vzw.

De leden van de algemene vergadering hechten hun unanieme goedkeuring aan de door de raad van bestuur voorgestelde bovenstaande punten.

In opvolging van de vzw-wetgeving vermelden we uit de statuten artikel 9,10 en 11 inzake de omvang van. bevoegdheden van de raad van bestuur en de wijze waarop ze worden uitgeoefend:

Artikel 9. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke of buitengerechtelijke handeling.

De raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming,: ontslag en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. De raad is. bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden en onder meer:

-Het sluiten van alle aankopen, verkopen en ruiling van roerende en onroerende goederen, van huur- en, verhuurovereenkomsten van welke duur ook, en van alle andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragebedingen;

-het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken met of zonder beding van dadelijke uitwinning en het verlenen van alle zakelijke waarborgen;

-voorts afstand van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling met of zonder kwitantie, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en verzet.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging.

Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van hun gegeven opdracht en tot de in hun bestuur bedreven misgrepen.

Artikel 10. De raad duidt onder zijn leden een afgevaardigde bestuurder aan, die met het dagelijks bestuur, wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoerinstanties, post, bank, spaarkas en dergelijke meer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 "4,

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdracht vallen en waarvan ds waarde 2.500 euro te boven gaat, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter en van één bestuurder. Voor andere handelingen kan met de handtekening van één bestuurder worden volstaan.

De duur van het mandaat van afgevaardigde bestuurder wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Het , eindigt bovendien door overlijden, ontslag en afzetting. De afgevaardigde bestuurder Is onmiddellijk herkiesbaar.

Benoeming, ontslag en afzetting evenals elk hernieuwen van een mandaat van een afgevaardigd bestuurder ' wordt binnen één maand neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel ter plaatse waar de ' vereniging is gevestigd.

De eventuele bezoldiging van de dagelijks bestuurder wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Bestuurders die namens de raad optreden moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enige beraadslaging of machtiging, Is echter de machtiging van de algemene vergadering tot het verrichten van del voorgenomen handeling vereist, dan zal hiervan blijk dienen te worden gegeven.

Artikel 11. De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders.

De vergaderingen warden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; echter dienen ten minste de helft der leden aanwezig te zijn. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter,

Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid, voorzien van een schriftelijke volmacht. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen, uitgezonderd de voorzitter van de raad van bestuur.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering. Uittreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter van de raad en de secretaris.

Vanaf heden is de raad van Bestuur dus als volgt samengesteld;

Beke Wouter, Boterbloemstraat 20 te 3970 Leopoldsburg.

Caluwé Ludwig, Kloosterstraat 61 te 2910 Essen.

Cardoen Jonathan, Scherpendries 31 te 3473 Waanrode,

Claes Dirk, Beninkstraat 35 te 3111 Rotselaar.

De Graeve Yves, Pastorijstraat 10 te 9320 Aalst.

De Pauw Brigitte, De Smet De Naeyerlaan 24 te 1090 Jette.

Poulussen Peter, Terlinden 79 te 1785 Merchtem.

Suys Raf, Magerstraat 88 te 9420 Mere.

Terwingen Raf, Desteinstraat (B) 26 te 3631 Maasmechelen.

Thyssen Marianne, Oude Netensebaan 39 te 3051 Sint-Joris-Weert.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Opgemaakt te Brussel op 16 april 2012

Jonathan Cardoen Raf Suys

Secretaris VZW Voorzitter VZW

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/03/2011
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*11045611

BRUSSEL

º%14 *efl3Gr~ i lli

~~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0414.749.234

Benaming

(voluit) : Unitas

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Wetstraat 89 te 1040 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging samenstelling Raad van Bestuur

uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 28 februari 2011 om 9u45: Agendapunt 2: Wijziging samenstelling algemene vergadering en raad van bestuur.

Conform artikel 8 van de vzw-statuten dat o.m. stelt dat de leden van het Directiecomité van CD&V van! rechtswege' deel uitmaken van de raad van bestuur van de vzw Unitas, dient de volgende wijziging. doorgevoerd: de heer Pieter Demeester, Louis Hapstraat 216 te 1040 Etterbeek krijgt een eervol ontslag: toegekend.als lid van de raad van bestuur en wordt bedankt voor zijn jarenlange inzet als voorzitter van de vzw.'' Aangezien hij ook geen deel meer uitmaakt van het politiek bestuur van CD&V blijft hij ook geen deel meer; uitmaken van de algemene vergadering van de vzw" Unitas.

De functie van voorzitter wordt vanaf de eerstkomende raad van bestuur ingevuld door de heer Raf Suys,' Magerstraat 88 te 9420 Mere.

De functies van afgevaardigd bestuüirder en secretaris worden dan nog vandaag overgedragen tijdens de raad van bestuur dadelijk volgend op deze algemene vergadering.

Conform artikel 8 van de statuten maakt de heer Jonathan Cardoen, Scherpendries 31 te 3473 Waanrode en geboren op 4 oktober 1977 te Geraardsbergen, die voor CD&V de functie van algemeen secretaris uitoefent en dus als lid van het directiecomité van CD&V, ook deel uit van de raad van bestuur en de algemene`. vergadering van Unitas vzw.

De heer Peter Poulussen, Terlinden 79 te 1785 Merchtem en geboren op 24 februari 1961 te Deume (Antwerpen), die als politiek directeur van CD&V ook deel uitmaakt van het CD&V-directiecomité zal conform artikel 5 van de Unitas-statuten vanaf heden ook deel uitmaken van de raad van bestuur van de vzw Unitas.

De leden van de algemene vergadering hechten hun unanieme goedkeuring aan de door de raad van; bestuur voorgestelde bovenstaande punten.

De raad van bestuur draagt ook de heer Yves De Graeve, financieel secretaris van CD&V, voor als lid van de algemene vergadering en vraagt hem daarna te benoemen tot lid van de raad van bestuur.

De leden van de algemene vergadering laten vervolgens de heer Yves De Graeve, Pastorijstraat 10 te 9320. Aalst en geboren op 20 april 1965 te Aalst, toe als lid van de algemene vergadering en benoemen hem. vervolgens tot lid van de raad van bestuur,

In opvolging van de vzw-wetgeving vermelden we uit de statuten artikel 9,10 en 11 inzake de omvang van: bevoegdheden van de raad van bestuur en de wijze waarop ze worden uitgeoefend:

Artikel 9. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke` gerechtelijke of buitengerechtelijke handeling.

De raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming,; ontslag en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. De raad is bovendien bevoegd om aile daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden en onder meer:

-Het sluiten van aile: aankopen, verkopen en ruiling van roerende en onroerende goederen, van huur- en verhuurovereenkomsten van welke duur ook, en van alle andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen,; dadingen, compromissen en arbitragebedingen;

"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken met of zonder beding van dadelijke uitwinning en het verlenen van aile zakelijke waarborgen;

-voorts afstand van aile rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling met of zonder kwitantie, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en verzet.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging.

Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van hun gegeven opdracht en tot de in hun bestuur bedreven misgrepen.

Artikel 10. De raad duidt onder zijn leden een afgevaardigde bestuurder aan, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging aile kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoerinstanties, post, bank, spaarkas en dergelijke meer.

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdracht vallen en waarvan de waarde 2.500 euro te boven gaat, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter en van één bestuurder. Voor andere handelingen kan met de handtekening van één bestuurder worden volstaan.

De duur van het mandaat van afgevaardigde bestuurder wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Het eindigt bovendien door overlijden, ontslag en afzetting. De afgevaardigde bestuurder is onmiddellijk herkiesbaar.

Benoeming, ontslag en afzetting evenals elk hernieuwen van een mandaat van een afgevaardigd bestuurder wordt binnen één maand neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel ter plaatse waar de vereniging is gevestigd.

De eventuele bezoldiging van de dagelijks bestuurder wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Bestuurders die namens de raad optreden moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enige beraadslaging of machtiging. Is echter de machtiging van de algemene vergadering tot het verrichten van de voorgenomen handeling vereist, dan zal hiervan blijk dienen te worden gegeven.

Artikel 11. De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; echter dienen ten minste de helft der leden aanwezig te zijn. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid, voorzien van een schriftelijke volmacht. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen, uitgezonderd de voorzitter van de raad van bestuur.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering. Uittreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter van de raad en de secretaris.

Vanaf heden is de raad van Bestuur dus als volgt samengesteld:

Beke Wouter, Boterbloemstraat 20 te 3970 Leopoldsburg.

Caluwé Ludwig, Kloosterstraat 61 te 2910 Essen.

Cardoen Jonathan, Scherpendries 31 te 3473 Waanrode.

De Bethune Sabine, Kasteeldreef 10 te 8510 Marke.

De Graeve Yves, Pastorijstraat 10 te 9320 Aalst.

De Pauw Brigitte, De Smet De Naeyertaan 24 te 1090 Jette.

Poulussen Peter, Terlinden 79 te 1785 Merchtem.

Suys Raf, Magerstraat 88 te 9420 Mere.

Thyssen Marianne, Oude Netensebaan 39 te 3051 Sint-Joris-Weert.

Verherstraeten Servais, Smallestraat 22 te 2400 Mol.

uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 28 februari 2011 om 10u10 :

Agendapunt 2: Verdeling functies binnen de raad van bestuur.

De raad stelt de heer Raf Suys, Magerstraat 88 te 9420 Mere en geboren op 13 mei 1962 te Aalst aan als voorzitter met onmiddellijke ingang.

De raad stelt de heer Jonathan Cardoen, Scherpendries 31 te 3473 Waanrode en geboren op 4 oktober 1977 te Geraardsbergen aan als afgevaardigd bestuurder en secretaris van de vereniging met onmiddellijke ingang:

MOD 2.2

Voor-

behouden

.aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Agendapunt 3: Varia.

Enkel de volgende personen beschikken vanaf heden over een financiële volmacht:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Buelens Stephan, Holle Eikaard 12 te 2550 Kontich.

Cardoen Jonathan, Scherpendries 31 te 3473 Waanrode.

Suys Raf, Magerstraat 88 te 9420 Mere.

Van Campenhout Sven, Muilemlaan 20 te 1742 Sint-Katherina-Lombeek,

Er dient steeds 2 aan 2 getekend te worden en de combinatie Buelens-Van Campenhout is niet geldig.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Opgemaakt te Brussel op 28 februari 2011

Jonathan Cardoen Raf Suys

Secretaris VZW Voorzitter VZW





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
UNITAS

Adresse
WETSTRAAT 89 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale