UNITED GAS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNITED GAS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.651.596

Publication

25/05/2012
ÿþOndernemingsnr : 0839651596

Benaming

(voluit) : UNITED GAS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan 65 bus 11,

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - FUSIE DOOR OVERNAME

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld voor Meester Sophie MAQUET, Geassocieerde Notaris te Brussel op dertig april tweeduizend en twaalf,

Geregistreerd acht bladen twee renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 2 mei 2012. Boek 34 blad 97 vak 13. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). De eerstaanwezend inspecteur, a.i. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "UNITED GAS BELGIUM" genoemd, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Loulzalaan 65 bus 11, de volgende beslissingen heeft genomen :

FUSIE MET DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ANTARGAZ BELGIUM" DOOR DE OVERNAME VAN ONDERHAVIGE VENNOOTSCHAP DOOR VOORMELDE VENNOOTSCHAP "ANTARGAZ BELGIUM"

A. Voorafgaande formaliteiten

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter lezing te geven van de documenten die meegedeeld en gratis ter beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk

1. Het fusievoorstel

Het fusievoorstel werd in het Nederlands gezamenlijk opgesteld en goedgekeurd op twaalf maart tweeduizend en twaalf door de enige zaakvoerder van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap. Het werd opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevat de door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen.

Dit fusievoorstel werd door elk van beide betrokken vennootschappen op zestien maart tweeduizend en twaalf neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, hetzij de Rechtbank van Koophandel binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van beide betrokken vennootschappen gevestigd is.

Het fusievoorstel werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, onder nummer 12063904 voor de overgenomen vennootschap, en onder nummer 12063905 voor de overnemende vennootschap. (.,.)

B. Beslissing tot fusie

1. Fusie

De vergadering beslist over te gaan tot de fusie van onderhavige vennootschap met de naamloze vennootschap "ANTARGAZ BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Jan Olieslagerslaan 41 (RPR Brussel - KBO 0881.334.278 - BTW BE 881.334.278), door de overname van de onderhavige vennootschap door voormelde vennootschap "ANTARGAZ BELGIUM" overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze fusie gebeurt overeenkomstig de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze fusie gebeurt op basis van de tussentijdse cijfers van de overgenomen vennootschap afgesloten op eenendertig oktober tweeduizend en elf om vierentwintig uur.

Alle vanaf een november tweeduizend en elf om nul uur door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen worden op boekhoudkundig vlak geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel actief als passief, zijn in het voor- of nadeel van de overnemende vennootschap, onder last voor haar het volledige passief van de overgenomen vennootschap te dragen, alle verbintenissen en verplichtingen van deze uit te voeren, en aile kosten, belastingen en lasten te betalen en te dragen die voor elk van de betrokken vennootschappen kunnen voortvloeien uit de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIIlI liii 1I liii II I II 11111 I lii 1111

*12094754*

Griffie! . 4 M At 21112.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg wordt elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen van de overgenomen vennootschap' vormt, overgedragen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen hun waarde op eenendertig oktober tweeduizend en elf om vierentwintig uur.

Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van de overgenomen vennootschap en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat" of "uitzonderlijke lasten" van de overnemende vennootschap.

De andere modaliteiten van de overdracht zijn opgenomen in het proces-verbaal van de overnemende vennootschap.

2. Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat de hiervoor genomen beslissing tot fusie van rechtswege de ontbinding zonder vereffening van onderhavige overgenomen vennootschap tot gevolg heeft, die ophoudt te bestaan, overeenkomstig artikel 682 1° van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van de artikelen 178, 688 en 689 van voormeld Wetboek. Deze ontbinding zonder vereffening treedt in werking op het ogenblik van de stemming van de overeenstemmende beslissing tot fusie door overname door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap,

3. Ruilverhouding

De vergadering beslist de ruilverhouding van de effecten van beide betrokken vennootschappen vast te stellen op basis van de door de enige zaakvoerder van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap weerhouden waarderingsmethoden van voormelde vennootschappen, wat een ruilverhouding van effecten verantwoordt van honderd (100) aandelen van de overgenomen vennootschap tegen honderd zesenveertigduizend achthonderd en elf (146.811) (afgerond) aandelen van de overnemende vennootschap, zonder uitgifte van fracties.

Er wordt geen opleg in geld of onder een andere vorm toegekend.

De verantwoording voor de keuze van deze waarderingsmethode is opgenomen in het verslag van de enige zaakvoerder van de overgenomen vennootschap en in het verslag van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap waarvan hiervoor sprake in punt A.2.a).

Deze keuze werd goedgekeurd door de bedrijfsrevisor van de overgenomen vennootschap en de commissaris van de overnemende vennootschap zoals blijkt uit het besluit van hun verslag zoals hierboven weergegeven in punt A,2.b).

In ruil voor de honderd (100) aandelen van onderhavige overgenomen vennootschap, zal de overnemende vennootschap honderd zesenveertigduizend achthonderd en elf (146.811) nieuwe aandelen uitgeven.

De bestaande aandelen en de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap hebben dezelfde fractiewaarde na de fusieverrichting.

Deze nieuwe aandelen zijn zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, van de overnemende vennootschap en zij delen in het resultaat vanaf de datum van inwerkingtreding van onderhavige fusie.

Deze nieuwe aandelen zijn volledig volgestort en worden toegekend aan de vennoten van onderhavige overgenomen vennootschap, als vergoeding van de overdracht van het vermogen van onderhavige overgenomen vennootschap. Er worden geen fracties toegekend.

4. Te verlenen kwijting

De vergadering beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld zal worden na de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de enige zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor de opdracht die hij uitvoerde gedurende de periode die verlopen is tussen zijn benoeming ter gelegenheid van de oprichting van de overgenomen vennootschap op eenentwintig september tweeduizend en elf en de datum van de effectieve overdracht.

5. Inwerkingtreding

De vergadering beslist dat de over voorgaande punten te nemen beslissingen in werking treden zodra de overeenstemmende beslissingen met betrekking tot de overdracht aan de overnemende vennootschap van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening zijn genomen door beide bij de fusie betrokken vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap geen wijziging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap tot gevolg heeft.

De leden van het bureau verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van onderhavige vennootschap, overeenkomstig voorgaande sub B. genomen beslissing en overeenkomstig artikel 682, 3° van het Wetboek van Vennootschappen, de geheelheid van het vermogen, actief en passief, van onderhavige vennootschap aan de overnemende vennootschap zal worden overgedragen vanaf de vaststelling van de overeenstemmende stemming door de overnemende vennootschap.

6. Machten

Machten aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap voor de uitvoering van de genomen

besluiten.

Volmacht voor de vervulling van de formaliteiten bij het OndememingsloketiKruispuntbank van

ondernemingen en indien nodig bij de BTW-administratie en andere instellingen. (...)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Sophie MAQUET - Geassocieerde Notaris.

Tegelijkhiermeeneergelegd :_uitgifte,.aanwezigheidslijst,2_volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2012
ÿþ117tg Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouder

aan het

Belgisch

Steatsblai

BRUSSEL

1 6 MRP21312

1111iJ111.1111111)1111111,11111

Ondernemingsnr : 0839.651.596

Benaming

(voluit) : UNITED GAS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 65, bus 11, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid UNITED GAS BELGIUM door de naamloze vennootschap ANTARGAZ BELGIUM overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen:

I, INLEIDING

De enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid UNITED GAS BELGIUM (hierna "UGB" of "overgenomen vennootschap" genoemd) en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ANTARGAZ BELGIUM (hierna "ANTARGAZ" of "overnemende vennootschap" genoemd) zijn samengekomen teneinde een fusievoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie door overneming tot stand te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van UGB zal overgaan op ANTARGAZ, tegen de hierna vermelde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van', vennoten/aandeelhouders van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze fusie vindt plaats in het kader van de globale reorganisatie van de UGI-groep waartoe de overgenomen en overnemende vennootschap behoren met het oog op de groepering van de entiteiten in één entiteit, teneinde de structuur te vereenvoudigen en de kosten te reduceren.

II.IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De bij deze fusie betrokken vennootschappen zijn de volgende:

A.De overnemende vennootschap

Rechtsvorm, benaming, zetel en maatschappelijk doel

De naamloze vennootschap naar Belgisch recht ANTARGAZ BELGIUM, heeft haar maatschappelijke zetel te Jan Olieslagerslaan 41, 1800 Vilvoorde.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen (Rechtspersonenregister van Brussel) onder het nummer 0881.334.278.

Het maatschappelijk doel van ANTARGAZ luidt ais volgt overeenkomstig artikel 3 van haar statuten:

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekemmng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel het onderzoek, de productie, de industrie, de distributie, het vervoer, de groothandel, de kleinhandel, het onderhoud en het commercialiseren voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik van vloeibare petroleum gassen (butaan en propaan), afgeleide producten en gerelateerd materieel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel binnen België als daarbuiten.

Zij mag bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hezelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen en vergemakkelijken.

De vennootschap mag participaties nemen in om het even welke zaak, vennootschap of andere, Belgische en buitenlandse, die een identiek of verwant doel heeft met het doel zoals hierboven uiteengezet, of die van aard is om dit doel te ondersteunen middels de aanvoer van ruwe materialen of door het bevorderen van de distributie van de producten en diensten.

De vennootschap mag ook alle daden stellen van beheer, administratie en ontwikkeling voor de vennootschappen of zaken waarvan zij eigenaar is of direct of indirect een participatie in heeft, en dit eveneens zowel voor de Belgische als buitenlandse vennootschappen of zaken.

De vennootschap mag zich borgstellen voor, leningen toekennen aan, of op welke wijze dan ook assistentie verlenen aan de vennootschappen of zaken in dewelke zij een participatie heeft of die toebehoren tot dezelfde g roep van de vennootschappen als zijzelf.

De vennootschap mag investeren in en handelen in onroerend goed en intellectuele eigendom in elke vorm. De vennootschap mag leningen aangaan in om het even welke vorm en mag schuldbekentenissen uitvaardigen."

B.De overgenomen vennootschap

Rechtsvorm, benaming, zetel en maatschappelijk doel

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht UNITED GAS BELGIUM, heeft haar maatschappelijke zetel te Louizalaan 65 bus 11, 1050 Brussel.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen (Rechtspersonenregister van Brussel) onder het nummer 0839.651.596.

Het maatschappelijk doel van UGB luidt als volgt overeenkomstig artikel 3 van haar statuten:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

1-Het bri wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland zonder onderscheid. Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het voorgaande is niet limitatief, doch de door de vennootschap te stellen handelingen kwalificeren zich niet als wettelijk gereglementeerde transacties in financiële instrumenten in de zin van de Wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten, noch als beleggingsdiensten en activiteiten, nevendiensten of beleggingsadvies in de zin van de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen.

2-De vennootschap mag door middel van inschrijving, inbreng, fusie of anderszins een deelneming verwerven in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze participaties beheren, valoriseren, verkopen of anderszins vervreemden, Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

3-Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken:

III.DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

Daar de bij de fusie betrokken vennootschappen behoren tot dezelfde groep, met name de UGI-groep en dat ze allebei dezelfde aandeelhouders/vennoten hebben, hebben de bij de fusie betrokken vennootschappen besloten om de ruilverhouding conventioneel te bepalen. Ze hebben besloten om de ruilverhouding te bepalen op basis van het boekhoudkundige netto eigen vermogen van de overnemende vennootschap op 31 oktober 2011. Ze hebben besloten om de ruilverhouding te bepalen op basis van een genormaliseerde ondememingswaarde op 29 februari 2012, gecorrigeerd wat betreft de cash en het werkkapitaal van de overgenomen vennootschap rekening houdend met de interesten die door de overgenomen vennootschap moeten worden betaald op de lening toegestaan door UGI Europe Inc. op 26 september 2011 zoals gewijzigd.

De waarde van de overgenomen vennootschap per 29 februari 2012 werd als volgt berekend:

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende en de overgenomen vennootschap hebben besloten om een herwaardering te doen van de participaties die de overgenomen vennootschap aanhoudt in de Luxemburgse vennootschappen Antargaz Luxembourg SA en in de Nederlandse vennootschap Antargaz Nederland B.V. op 29 februari 2012. Ten dien einde, hebben de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap besloten om dezelfde methode van berekening toe te passen die werd gebruikt op 30 september 2011 wanneer deze beide participaties werden verworven door de overgenomen vennootschap. De waarde van beide participaties werd toen berekend op basis van de ondernerningswaarde van de Luxemburgse en Nederlandse vennootschappen gecorrigeerd wat betreft het werkkapitaal en de cash. Ervan uitgaande dat de ondernemingswaarde van de Luxemburgse en de Nederlandse vennootschappen dezelfde is gebleven tussen 30 september 2011 en 29 februari 2012 werd dezelfde ondernemingswaarde als die op 30 september 2011 gebruikt om de waarde te bepalen op 29 februari 2011 van de overgenomen vennootschap. Tussen 30 september 2011 en 29 februari 2012 werd winst gerealiseerd in de Luxemburgse en de Nederlandse vennootschappen wat een positieve weerslag op de evolutie van de cash en werkkapitaal heeft gehad. Daarom hebben de overgenomen en de overnemende vennootschap besloten om een correctie te doen van het werkkapitaal en van de cash op 29 februari 2012. Achteraf werd van de waarde van de participaties in de Luxemburgse vennootschap en de Nederlandse vennootschap per 29 februari 2012 berekend zoals hierboven vermeld het negatieve eigen vermogen afgetrokken alsmede de interesten die moeten worden betaald door de overgenomen vennootschap op de lening toegestaan door UGI Europe Inc. op 26 september 2011 zoals gewijzigd.

De ruilverhouding werd dus als volgt berekend:

Waarde van de overgenomen vennootschap x aantal aandelen in de overnemende vennootschap Waarde van de overnemende vennootschap

Met name

857.723 x 1.451.016 = 146.811, 1535

8.477.351,8

Op het ogenblik van de fusie zullen er 99 aandelen van UGB in het bezit zijn van de vennootschap naar Frans recht AGZ Holding en 1 aandeel van UGB in het bezit zijn van de vennootschap naar Frans recht UGI Holding Bordeaux op een totaal van 100 aandelen in UGB, De ruilverhouding werd conventioneel bepaald aan 146.811 (afgerond) nieuwe aandelen van ANTARGAZ voor de 100 aandelen in UGB. Deze ruilverhouding werd door de twee partijen goedgekeurd. De vennoten van UGB ontvangen in vergoeding, per aandeel dat ze in UGB bezitten, 1.468,111535 aandelen in het maatschappelijk kapitaal van ANTARGAZ. Deze ruilverhouding werd door de twee partijen goedgekeurd.

Dit impliceert dat bij de fusie door overneming van UGB door ANTARGAZ, 146.811 (afgerond) nieuwe ANTARGAZ- aandelen zullen worden uitgegeven, ter vergoeding van de overdracht van het vermogen van UGB. Aan AGZ Holding zal er in vergoeding in totaal 145.343 (afgerond) nieuwe aandelen toegekend worden in ANTARGAZ en aan UGI Holding Bordeaux zal er in vergoeding in totaal 1.468 (afgerond) nieuwe aandelen worden toegekend in ANTARGAZ,

in het kader van deze operatie zal er geen opleg in geld toegekend worden,

IV,WIJZE VAN UITREIKING VAN DE NIEUWE AANDELEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De toekenning van de ter gelegenheid van de fusie door ANTARGAZ nieuw uit te geven aandelen die op naam zullen zijn, zal geschieden door inschrijving op naam van de vennoten van de overgenomen vennootschap, van het aantal aandelen hun respectievelijk toekomende aandelen en van de datum van de fusiebesluiten, in het register van aandelen op naam van ANTARGAZ. Deze inschrijving zal gebeuren binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Het bestaande register van aandelen van de overgenomen vennootschap zal vernietigd worden.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap zal volmacht krijgen teneinde het nodige daartoe te doen.

V.DATUM VANAF WELKE DEZE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DlT RECHT

De ter gelegenheid van de fusie door ANTARGAZ nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van ANTARGAZ. Ze zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zijn vanaf de datum van de fusie, zelfs indien een eventuele uitkering betrekking heeft op eerder gerealiseerde winsten.

Er wordt geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

VLDATIJM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 november 2011.

VII.DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er werden door de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of andere effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Bijgevolg wordt er geen bijzondere rechten toegekend door de overnemende vennootschap in het kader van huidige fusie.

VIII. DE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

Aan PwC Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te '1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, commissaris van de overnemende vennootschap, vertegenwoordigd door Marc Daelman wordt door de ovememende vennootschap de opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen. De bijzondere bezoldiging door de overnemende vennootschap toegekend voor deze opdracht bedraagt 15.000 ¬ .

Aan PwC Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door Marc Daelman, die door de overgenomen vennootschap als bedrijfsrevisor werd aangewezen, wordt door de overgenomen vennootschap de opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek vennootschappen, De bijzondere bezoldiging door de overgenomen vennootschap toegekend voor deze opdracht bedraagt 5.000 ¬ .

IX.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Na het besluit tot fusie zullen de statuten van ANTARGAZ gewijzigd worden, onder meer ingevolge de uitgifte van nieuwe aandelen in het kader van de fusie. Het doel van ANTARGAZ zal desgevallend worden gewijzigd om haar toe te laten de activiteiten van UGB uit te oefenen na de fusie.

X.JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming tussen ANTARGAZ en UGB zal juridische uitwerking hebben vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergadering van de bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende fusiebesluiten zullen genomen hebben,

Opgemaakt te Vilvoorde en ondertekend op '12 maart 2012 in vier originele exemplaren. ANTARGAZ en UGB verklaren elk twee ondertekende exemplaren namens het bestuursorgaan van beide betrokken

I

Voor-

behouden

aan het

Be''gisch

$taatsblad

vennootschappen te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en één om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de betrokken vennootschappen.

Uittreksel uit de beslissingen van de enige zaakvoerder genomen op 12 maart 2012:

bijzondere volmacht te verlenen aan Christoph Michiels of Lara Trawinski of Katti Van Oosterwijck of Louis De Groote, do Berkenlaan Sa, 1831 Diegem, ieder apart handelend, met recht van indeplaatstelling, voor de opstelling en de ondertekening van het formulier voor de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van het fusievoorstel vermeld onder punt 1 en voor de neerlegging van het formulier en het fusievoorstel bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend uittreksel,

Louis De Groote

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordLgen

Verso Naam en handtekening

07/10/2011
ÿþY I "

Mod 2.0

L[_@eS L J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 *11151163*

bel ai Be Sta

ih

dReSe

a á SEP 20i?,

Griffie

Bijlagen bij het BeTgiscfi St ats[il d 47/1U/1011 Annexes du Moniteur bélgë

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : United Gas Belgium

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan 65, bus 11.

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde

Notaris te Brussel, op éénentwintig september tweeduizend en elf, dat :

De vennootschap naar Frans recht AGZ Holding société par actions simplifiée, met zetel te Immeuble les

Renardières, 3, Place de Saverne, 92400 Courbevoie, Frankrijk en ingeschreven in het Registre du Commerce

et des Sociétés van Nanterre (Frankrijk) onder nummer 413 765 108;

De vennootschap naar Frans recht UGI Bordeaux Holding société par actions simplifiée, met zetel te

Immeuble les Renardières, 3, Place de Saverne, 92400 Courbevoie, Frankrijk en ingeschreven in het Registre

du Commerce et des Sociétés van Nanterre (Frankrijk) onder nummer 452 431 232;

Voormelde comparanten zijn hier vertegenwoordigd door:

Maxim Van Buggenhout, Rue de la Bachée 32, 1380 Lasne, met identiteitskaartnummer 591-2255794-64;

handelend in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager ingevolge twee hieraangehechte

onderhandse volmacht(en).

Die ons, ondergetekende notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te

stellen van de hierna genoemde vennootschap, de volgende beslissingen heeft genomen :

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "United Gas Belgium".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 65, bus 11.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

1- Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland zonder onderscheid. Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het voorgaande is niet limitatief, doch de door de vennootschap te stellen handelingen kwalificeren niet als wettelijk gereglementeerde transacties in financiële instrumenten in de zin van de Wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten, noch als beleggingsdiensten en activiteiten, nevendiensten of beleggingsadvies in de zin van de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen.

2- De vennootschap mag door middel van inschrijving, inbreng, fusie of anderszins een deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze participaties beheren, valoriseren, verkopen of anderszins vervreemden. Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

3- Zij kan zich ten gunste van de vennootschapen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of

haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen,

hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Art 5.- KAPITAAL.

delaatsteblz. ----ikel -- .------" -" ---_...____ __..__.__---_____.._..__________.-----_....___ __.----" .-------------....__ -__--

Opvan Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

39" 4SA. 596

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

AFDELING 1.- Algemene vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand maart om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. (...)

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (desgevallend een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. (...)

Artikel 16. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU - NOTULEN.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden. (...)

Artikel 19. BERAADSLAGING - AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 20. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem. (...)

Artikel 21. MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Artikel 22. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over :

- een fusie of splitsing van de vennootschap;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal ;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde ;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving ;

- de ontbinding van de vennootschap;

- enige wijziging van de statuten,

dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge " De beslissingen over bovengenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschap, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 23. - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 24. AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS VAN NOTULEN

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

AFDELING 2.- Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger(s). (...)

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten warden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. (...)

Artikel 38.- ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. (...) Artikel 41.- ALGEMENE VERGADERING.

.'`v "

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen warden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft. (...)

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor een oorspronkelijke duur van twee jaar, zodat zijn mandaat zal eindigen na de jaarvergadering van tweeduizend dertien:

De heer Donald Groth, wonende te 1664 Fairfield Road, Yardley, PA 19067, Verenigde Staten van Amerika. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijke persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte. (...)

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand maart in het jaar tweeduizend en dertien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Notaris Sophie Maquet, voormeld, individueel bevoegd, evenals aan hun aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevarlend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren en om alle andere formaliteiten te verrichten die nodig zijn of zouden kunnen zijn met betrekking tot deze beslissingen alle documenten te ondertekenen die daarmee verband houden. (...)

Voor eensluidend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, 2 volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
UNITED GAS BELGIUM

Adresse
LOUIZALAAN 65, BUS 11 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale