UNTAMED PRODUCTIONS

Association sans but lucratif


Dénomination : UNTAMED PRODUCTIONS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 536.958.841

Publication

06/08/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

VIII

IlI I1111111III7IIII~I

*1312324*

2 6 juL 201.3

~ ~~x,~~,

Griffie

Ondernemingsnr : ~ 36 5 se

Benaming

(voluit) : Untamed Productions

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Washingtonstraat 108, 1050 Elsene/ Brussel

Onderwerp akte : Oprichting

Op 24 Juli 2013 verklarden volgende personen een vereniging zonder winstoogmerk overeenkomstig de Wet van 21 juni 1921 op te richten:

- Mevrouw Feys Karen Nathalie, wonende te 2610 Wilrijk, Parklaan 42.

- Meneer Helder Seabra, wonende te 2610 Wilrijk,Parklaan 42.

Meneer Eddy Becquart, wonende te 2300 Turnhout, Korte Begijnenstraat 15.

Artikel 1: Naam

Hun vereniging neemt de benaming Untamed Productions aan.

Deeze benaming zal in alle akten, rekeningen, publicaties of andere stukken worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de worden vereiniging zonder winstoogmerk, afgekort vzw.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vzw is gevestigd te 1050 Elsene, Washingtonstraat 108 ( gerechtelijk arrondissement Brussels Hoofdstedelijk Geweest ).

Deze kan verplaatst worden naar even welke andere adres door een beslissing van de Algemene vergadering.

Artikel 3: Doel

-De vereniging heeft een artistieke, culturele en pedagogische grondslag.

De doelstelling van de vereniging bestaat uit alle verchtingen die rechstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

uitoefening van alle vormen van danskunsten en nieuwe creaties op podium te presenteren, in samenwerking met choreografen enlof dansers

-organisatie van danswetstrijden en -happenings tussen verschillende centra's,scholen, landen, dansers en choreografen uit binnen-en buitenland voor een internationale uitwisseling

- lesgeven, aanbieden van workshops, festivals en overige sociale evenementen

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

r:e 1 iNOD 2.2

- uitbating van een dansschool

-verkopen van danskledij, kostuums en decor

- creatie van beeldende kunst: video- en beeldmateriaal, diens promotie, tentoenstelling en verkoop

-productie en verkoop van didactisch materiaal

- management, lichamelijke zorg, artistieke input en advies binnen dans- en overige creatieve sectoren

- aanbieden van allerhande steun en hulp aan artiesten en kunstorganisaties dit alles in de ruimste zin zonder dat deze opsomming beperkend hoeft te zijn.

De vereniging beeogt de bovenvernoemde doelen ook internationaal te verwezenlijken en mag aile activiteiten ontwikkelen die de internationale spreiding kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge De vereniging mag alle handelingen doen die te maken hebben met de creatie, productie, realisatie, promotie, uitzending, ontwikkeling en ook lesgeven.

De vereiniging kan functies van bestuurder in andere vereinigingen uitoefenen.

De vereiniging zal alle burgerlijke, industriele, commerciele, financiele, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten,slechts in bijkomstige wijze en zolang deze van aard zijn de verwezenlijking van hun doelen gemakkelijker te maken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Artikel 4: Duur

De Vereinging Untamed Productions wordt opgericht voor onbepaalde duur en neemt aanvang per 25 Juli 2013.

Artikel 5: Leden

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste 3 bedragen. Er bestaan twee soorten leden: vaste en toegetreden leden. Enkel de vaste leden hebben stemrecht op de algemene vergadering.

De oprichters zijn de eerste vaste leden van de vereniging.

Als lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, evenals openbare besturen, die door de raad van bestuur als zodanig worden toegelaten.

Wie lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

De raad van bestuur beslist vrij over elk verzoek tot toetreding.

De raad van bestuur houdt op de zetel een register van de leden bij. Dit register vermeldt hun naam of ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, rechsvorm en het adres van de zetel. Alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden moeten door toedoen van de raad van bestuur opgenomen worden in dat register nadat hij of zij van de beslissing op de hoogte is.

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

,e-

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke lid kan uit de vereniging treden door zijn ontslag in te dienen bij de raad van bestuur in vorm van een ter post afgegeven aangetekend brief. De lidmaatschap kan ook door een twee/derde meerderheid van de stemmen in de algemene vergadering stop worden gezet. Opgave van redenen is niet ereist.

Het lidmaatschap eindigt automatisch bij overlijden. Dat lid dat onslaagd of uitgesloten is heeft geen enkel recht op het bezit of vermogen van de vzw. ln geen geval kan hij mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van goederén of de opmaak van een inventaris aanvragen.

Artikel 6: Raad van Bestuur

De raad van bestuur bestuurd de vzw en bestaat uit tenminste 2 leden, die allemaal vast lid van de vereniging zonder winstoogmerk moeten zijn.

Elke wijziging wordt bij uittreksel binnen de maand officieel bekend gemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

Als er door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting minder dan 3 noodzakelijke leden zijn, blijven de bestuurders in functie tot hun vervanging overneemt.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, secretaris en penningmeester.

De raad van bestuur kan aile handelingen van bestuur en beschikking verrichten die voor de doelen van de vereiniging noodzakelijk of dienstig zijn.

De raad van bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de vereniging zonder winstoogmerk dit vereist,op vraag van de voorzitter, secretaris of twee leden van de raad van bestuur. De inhoud van de vergaderingen wordt altijd schriftelijk vastgehouden. Dit notuul moet, naar handtekening door de voorzitter of secretaris, in een daartoe bestemd register opgeslagen worden.

Artikel 7: Algemene vergadering

De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen.

De algemene vergadering is samengesteld uit al de vaste leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de wet van 27 juni 1921.

Voor elke statutenwijziging en doelwijziging is een meerderheid van de stemmen op de vergadering vereist.

Alle vaste leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste 14 dagen váór de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda, die opgesteld wordt door de Raad van Bestuur.

Ieder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander vaste lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Aile vaste leden hebben een gelik stemrecht in de vergadering. Bij staking van stemmen ist de stem van de voorzitter van de vergadering definitief.

De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter, de secretaris en de leden die het wensen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOA 2.2

Afschriften en uittreksels van de notulen en het register warden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

De besluiten van de algemene vergadering worden de leden en belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Artikel 8: Jaarrekening

Elk jaar wordt op 31 december een balans en een inventaris van het actief en het passief van de vereiniging opgemaakt, overeenkomstig de bepalingen van de vzw-wetgeving en de wet op de boekhouding en fiscaliteit. Het inventaris en de jaarrekening moeten ten laatste zes maanden na afsluiting van het boekjaar door de algemene vergadering worden goedgekeurd. De jaarrekening in overeenkomst met art 17 wet 27 06 1921 opgesteld, wordt door de raad van bestuur neergelegd in het dossier van de vereniging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel binnen de maand naar haar goedkeuring.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar begint op 25 Juli 2013 en loopt tot 31 december 2013.

Artikel 9: Ontbinding

De V.Z.W. kan op elk ogenblik vrijwillig worden ontbonden-door een besluit van de algemene vergadering. Deze laatste beslist over het aanwenden der goederen en waarden van de ontbonden vereniging.

Artikel 10: Slot

Voor alle gevallen die niet voorzien worden door de statuten, zijn de beschikkingen van de V.Z.W. -- wetgeving, waaronder de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Overgangsbepalingen

1.De partijen benoemen eenparig tot bestuurders van Untamed Productions vzw:

- Mevrouw Karen Feys, geboren te Kortrijk op 20 januari 1979, wonende te 2610 Wilrijk, Parklaan 42

- Meneer Helder Seabra, geboren te Vila ova de Gala op 30 april 1982, wonende te 2610 Wilrijk, Parklaan 42.

Bijzondere volmacht

De oprichters verklaren een bijzondere volmacht te geven aan Martina Griewank voor de inschrijving van de vereniging in de rechtbank en alle andere administratieve formaliteiten.

Waarvan akte.

Verleden in twee exemplaren te Brussel op 25 Juli 2013,

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte,

Karen Feys

- bestuurder Untamed Productions

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

.Voor-.behouden aan het Belgisch Staatsblad

k

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
UNTAMED PRODUCTIONS

Adresse
WASHINGTON STRAAT 108 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale