UPO INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : UPO INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.705.438

Publication

26/06/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggirtg ter griffie van dnee gelegd/ontvangen op

1 7 MM 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van maandel Brussel

ModWold 11.1

*14123674*

IR

Ondernemingsnr : 0473.705.438

Benaming

(voluit) : UPO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 86C bus 316, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de besluiten van de Gewone Algemene Vergadering genomen door de aandeelhouders op 7 mei 2014:

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de heren Kris Verhellen en Ward Van Gorp te herbenoemen als bestuurders. Hun mandaten gelden voor een duur van 4 jaar, hetzij tot na de jaarvergadering van 2018. Hun mandaten zijn onbezoldigde

Kris Verhellen Ward Van Gorp

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 16.05.2013 13125-0051-027
09/01/2013
ÿþOnoiernerrringsnr : 0473.705.438

Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 86C bus 316

(volledig adres) 1000 Brussel

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 14 december 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderdachtendertigduizend euro (¬ 438.000,00) door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00),

Het kapitaal van de vennootschap is volledig volgestort,

2. Artikel 5 van de statuten werd aangepast overeenkomstig het voorgaande besluit en luidt in de nieuwe tekst der statuten als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

3. De regeling in artikel 7 van de statuten aangaande de aard van aandelen werd uitgebreid naar alle

effecten van de vennootschap zodat artikel 7 van de nieuwe tekst der statuten als volgt luidt,

"Artikel 7: aard van aandelen en van andere effecten

De aandelen en ook de eventuele andere door de vennootschap uitgegeven effecten zijn steeds op

naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer."

4. Artikel 11 van de statuten aangaande bevoegdheidsdelegatie aan het dagelijks bestuur of desgevallend een directiecomité werd gewijzigd en artikel 12 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt: "Artikel 12: daneliiks bestuur- directiecomité

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan , ' niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Op de IGatate bb yen Luik B vermeiden Recto : Naam en haedaninhesci vait instrumenterende notaris. hei yen de persofoin{en'i bevoeÇid de rechY3oi.:rsonn ten aarSzlen vrl derden tv vertegeni:»JorCllgeri

Verso 1,4aon, en ha.tidfe,.eninc,

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' .7 1 a SFlUSsilie

Gri~7ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

UPO INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

 hencbutleri i

uan ezel

BalGïsch Staatsblad

mod 11.1

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal dat lid van het directiecomité de raad van bestuur inlichten en zal, in afwijking van artikel 524ter § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen de raad van bestuur de beslissing of verrichting kunnen goedkeuren, in vporkomend geval mits naleving van de procedure omschreven in artikel 523, §1, van het Wetboek van Vennootschappen.

5. Artikel 13 van de statuten aangaande externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en luidt in de nieuwe tekst der statuten als volgt:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen handelend,

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

6. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden voor algemene vergaderingen en voorwaarden uitoefening stemrecht werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht,"

7. De regeling inzake ontbinding en invereffeningstelling en veedeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en artikel 25 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 25: verdelinq liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,"

8. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste bi_- vartLL b: B6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de ínstrume-nterende riacaris. heti_ij van de perso(c)nieri bevoEpci df rechtspersoon ter. aanzien van derden Xe vertzgeT3trotartiitiei"i

'r.ars :aan en hidteverrrc

13/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ec.htsvarni : NV

Zetel : Havenlaan 86C bus 316, 1000 Brussel

re rcz d te : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de besluiten van de Gewone Algemene Vergadering genomen door de aandeelhouders op 2 mei 2012:

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door haar aansprakelijk vennoot, de heer Patrick Rottiers, te herbenoemen als commissaris. Dit mandaat geldt voor een duur van 3 jaar, hetzij tot na de jaarvergadering van 2015, Haar mandaat is bezoldigd.

Kris Verhellen " Ward Van Gorp

Bestuurder Bestuurder

I ei', vermelden : Recta ' Neam c , ne d ""an de rnstrumenteende notaris, heízq ,,an de peisoio)ntei) - " , p -rst)on ten aanzien van derden te vertegerh ooromen

Verso Naam ad i V_ r . n iiag

DA JUIL. 2011

mec

Griffie

*iaiaaase*

0473.705.438

.=<~n~trnir~g

(voluit) : Upo Invest

10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 07.05.2012 12108-0479-027
13/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 10.05.2011 11106-0441-027
14/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 06.05.2010 10112-0099-027
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.05.2009, NGL 07.05.2009 09140-0051-027
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.05.2008, NGL 19.05.2008 08147-0047-026
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 07.05.2007 07140-0158-030
11/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0473.705.438

Benaming

(voluit) : UPO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 86C bus 316, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de besluiten van de Gewone Algemene Vergadering genomen door de aandeelhouders op 6 mei 2015:

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door haar aansprakelijk vennoot, de heer Patrick Rottiers, te herbenoemen als commissaris. Dit mandaat geldt voor een duur van 3 jaar, hetzij tot na de jaarvergadering van 2018, Haar mandaat is bezoldigd.

b4

11. St

ir

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-nop

'

" r 4' 2 01' ZI5

ter griffie van de Naderiandstallge reehíbankvan koegiftiel Musset

nee

Ward Van Gorp Bestuurder

Kris Verhellen Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.05.2005, NGL 17.05.2005 05151-3461-019
07/12/2004 : AN343051
04/10/2004 : AN343051
08/06/2004 : AN343051
07/07/2003 : AN343051
16/06/2003 : AN343051
07/05/2003 : AN343051
06/02/2001 : ANA066361
13/01/2001 : ANA066361

Coordonnées
UPO INVEST

Adresse
HAVENLAAN 86C, BUS 316 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale