URBICOON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : URBICOON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 544.636.093

Publication

31/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ei)ïagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 1'1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 iuiuu~ul~~iiui uw



Ondernemingsnr : 5L/Li. 6 36. (D9 3

Benaming

(voluit) : URBICOON

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; Louizalaan 265, bus 11 --1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 20 januari 2014 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

1. de naamloze vennootschap JM Construct, waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Ekkelgaarden 16,E met ondernemingsnummer BTW BE 0439.659.230 RPR Hasselt, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar: gedelegeerd bestuurder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jemi Consult, waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 85, met ondememingsnummer BTW BE 0827.597.565: RPR Hasselt, op haar beurt vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger de heer Louis Gerardus MACHIELS, geboren te Hasselt, op 17 januari 1971, gedomicilieerd te 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 85;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WIRECO, waarvan de zetel gevestigd is te: Etterbeek (1040 Brussel), Koning Overwinnaarplein 117, met ondememingsnummer BTW BE 0880.437.326 RPR Brussel, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Wim George SMEETS,, geboren te Hasselt, op 20 juli 1976, wonende te Etterbeek (B-1040 Brussel), Koning Overwinnaarplein 1/7; en

3. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H.V.L.-CONSTRUCTIONS, waarvan de zetel gevestigd is te 2570 Duffel, Lintseheide 43, met ondernemingsnummer BTW BE 0458.887,796 RPR Brussel,: hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Herman Maria VLUYMANS, geboren te Duffel, op 16 augustus 1971, wonende te 3800 Brustem, Kruiskapefstraat 28,

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: naamloze vennootschap.

Naam: URBICOON.

Zetel: 1050 Brussel, Louizalaan 265, bus 11.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in samenwerking met. derden, in België of in het buitenland;

aile activiteiten betreffende de onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de: vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en de verhuur, het ontwikkelen,: het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, tussenhandelaar, de makelarij evenals onroerende verhandeling; in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing en zal alle activiteiten omvatten die daarmee verband; houden of tot de ontwikkeling ervan bijdragen,

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet f voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, de directie en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen en deze adviezen verschaffen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële: tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of

2 2 JAti. 2Ü4

Griffie

Op-de-laatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het Rare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met inbegrip van borgtocht, aval of elke andere vorm van garantie, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de Krediet- en/of financiële instellingen

Kapitaal: bedraagt twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan duizend vijfhonderd (1.500) aandelen categorie A en vijfhonderd (500) aandelen categorie B.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd een raad van bestuur ten minste bestaande uit vier leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Twee (2) bestuurders, de A-bestuurders, zullen worden benoemd op voordracht van de houder(s) van de aandelen van categorie A en twee (2) bestuurders, de B-bestuurders, zullen worden benoemd op voordracht van de houder(s) van de aandelen van categorie B, waarbij de betrokken aandeelhouders tenminste twee (2) kandidaten voordragen voor elk bestuurdersmandaat.

Bevoegheden van de bestuurders :

a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur zal aan één persoon, ai dan niet lid van de raad, uit kandidaten voorgedragen door de B-

bestuurders, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren,

of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c) Directiecomité

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, samengesteld uit meerdere personen, al dan niet bestuurders, waaraan hij zijn bestuursbevoegdheden mag overdragen, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt de samenstelling en de werking van het directiecomité, alsook de voorwaarden voor de aanstelling van haar leden, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging en de duur van hun opdracht. Behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur, handelt het directiecomité als college.

De raad van bestuur kan eveneens beperkingen stellen aan de bevoegdheden die het aan het directiecomité overdraagt. Deze beperkingen kunnen evenwel niet worden tegengeworpen aan derden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

d) Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur kan bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht. Vertegenwoordiging De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door tenminste één A-bestuurder en één B-bestuurder, die samen optreden;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is

opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Jaarvergadering: wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elk andere plaats zoals aangeduid in de oproepingen. Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten:

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon)! naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon)

van de aandeelhouder;

het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

- de agenda van de vergadering;

- de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: 'goedgekeurd"/"verworpen"/

"onthouding";

- de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

- de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de

vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

Schorsing van het stemrecht - inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare storting en niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Boekjaar: begint op één januari er eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

Saldo na vereffening: Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de 2.000 aandelen werd als volgt ingeschreven;

A/ de vennootschappen WIRECO en H.V.L: CONSTRUCT;ONS, comparanten sub 2 en 3 voornoemd, hebben

op vijfhonderd (500) aandelen categorie B ingeschreven, door middel van een inbreng in natura, als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De vennootschap "WIRECO", voornoemd sub 2., ten belope van tweehonderd

vijftig aandelen categorie B 250B

2. De vennootschap "H.V.L.-CONSTRUCTiONS", voornoemd sub 3., ten belope

van tweehonderd vijftig aandelen categorie B 250B

Samen : vijfhonderd aandelen categorie B 500E

B/ de vennootschap JM Construct, comparant sub 1 voornoemd, heeft op de resterende duizend vijfhonderd (1.500) aandelen categorie A in aetd ingeschreven, tegen de prijs van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, elk voor 25% volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Paribas Fortis.

Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, zoals vereist door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt inzonderheid over de beschrijving van de inbreng in natura, bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

"De inbreng in natura bestaat uit 10.000 aandelen van de BVBA PACIFICATiON iNVEST, (ondernemingsnummer 0534.731.207) met zetel te 1040 Brussel, Koning Overwinnaarplein 1/7 waarvan er 5.000 worden aangehouden door de BVBA WIRECO en 5.000 door BVBA H.V,L.-CONSTRUCTIONS.

Tot besluit van mijn controlewerkzaamheden in het kader van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaar ik dat

" Mijn werkzaamheden werden verricht in overeenstemming met de algemene controlenormen en de specifieke normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap ult te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. De vergoedingen werden conventioneel bepaald in overeenkomsten tussen partijen.

" De door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is en gebaseerd is op conventionele bepalingen. De waardebepaling

waartoe deze methode van waardering leidt, komt ten minste overeen met het aantal en

de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen; zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 500 aandelen categorie B van de op te richten vennootschap

URBICOON NV .

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van Artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor

andere doeleinden gebruikt worden.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat mijn verslag geen "fairness opinion"

is."

Benoeming van de bestuurders: Werden tot bestuurder benoemd, voor een termijn die zal eindigen

onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31

december 2018:

a) de vennootschap "Jemi Consult", voornoemd, als A-bestuurder, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer Louis MACHIELS, voornoemd, statutaire zaakvoerder van genoemde vennootschap;

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EPH & PARTNERS", waarvan de zetel

gevestigd is te 2490 Balen, Pasdijk 17, met ondememingsnummer BTW BE 0460.568.866 RPR Turnhout, als A-bestuurder, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer Emiel Jan PHILIPSEN, geboren te Balen op 22 juni 1956, gedomicilieerd te 2490 Balen, Pasdijk 17, zaakvoerder van genoemde vennootschap;

c) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEWI Management", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Loulzalaan 265, bus 11, met ondememingsnummer BTW BE 0544.569.579 Brussel, als B-bestuurder, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd

.~

a. t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van

vennootschappen, zijnde de heer Wim SMEETS, voornoemd;

de vennootschap " H.V.L. CONSTRUCTIONS", voornoemd, ais B-bestuurder, dewelke voor het waarnemen

van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld

conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer Herman VLUYMANS,

voornoemd,

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder : de vennootschap "HEWI Management", voornoemd,

vertegenwoordigd door de heer Wim SHEETS, eveneens voornoemd.

Haar opdracht wordt niet vergoed.

Eerste boeklaar; vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december

2015.

Eerste iaarvergaderino; in 2016.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van

artikel 173, 9°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gelllktld(ge neerlegging:

de expeditie van de oprichtingsakte met bijlagen :

- het verslag van de oprichters;

- het verslag van de bedrijfsrevisor;

- het bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2014
ÿþMod Wasd 11.1

+''~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van c §elegd/onty lagen op

12 BEC. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kocchandel Brussel

Gri#fié

be 111111 Sta

*j4226522*

a

Bc

Aai

Ondernemingsnr : 0544.636.093

Benaming

(voluit) : URBICOON

(verkast):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 256, bus 11, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag » Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden api september 2014.

Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren CVBA, Diepenbekerweg 65, bus 1 te 3500 Hasselt, hierbij vertegenwoordigd door de heer Johan de Coster, bedrijfsrevisor (IBR-nummer 199-N-01815), wordt als commissaris van de vennootschap benoemd voor een termijn van drie jaar, waarbij de controleopdracht een aanvang neemt in het boekjaar eindigend op 31 december 2014 om van rechtswege een einde te nemen op de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

Voor eensluidend verklaard afschrift,

grussel,15 oktober 2014

Jemi Consult bvba

niet als vaste vertegenwoordiger dhr, Louis Machiels

bestuurder

Hewi Management bvba

met als vaste vertegenwoordiger dhr. Wim Smeets

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15095976+

Ondernemingsnr : 0544.636.093

Benaming

(voluit) x URB1COON

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Louizalaan, 265 bus 11 -Bruxelles (B-1050 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPL4.ATSING  KAPITAALVERHOGING -- WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - STATUTENWIJZIGING "

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 30 apri1.2015, met als registratievermelding

"Geregistreerd 5blad(en), 0 renvooi(en) op het Registratiekantoor Brussel V-AA op 4.5.2015 Register 5 Boek 000, blad 000, vak 8492. Ontvangen : vijftig euro (50 E). De Ontvanger."

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "URBICOON", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan 265, bus 11, besloten heeft

1. de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Schaarbeek (1030 Brussel), Kerselarenlaan 15, met

ingang vanaf 30 april 2015.

als gevolg de eerste alinea van artikel 2 overeenkomstig te wijzigen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schaarbeek (1030 Brussel), Kerselarenlaan 15.

2. de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze te verplaatsen naar de eerste woensdag van de= maand juni, om 17.30 uur. Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden in juni 2016., Als gevolg de eerste zin van artikel 26 van de statuten overeenkomstig te wijzigen als volgt:

"De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om 17.30 uur.".

3. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drie miljoen euro (3.000.000,00 EUR), om het van twee

miljoen euro (2.000.000,00 EUR) op vijf miljoen euro (5.000.000,00 EUR) te brengen, door de creatie van drieduizend (3.000) nieuwe aandelen van categorie A, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen van categorie A. Zij zullen pro rata temporis delen in de resultaten van het lopende boekjaar.

als gevolg van het besluit dat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen euro (5.000.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan vierduizendvijfhonderd (4.500) aandelen categorie A en vijfhonderd (500) aandelen categorie B. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

GeIilktijd ge neerleçlginy :

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

2 onderhandse volmachten;

- bankattest;

de gecoördineerde statuten.

Op-de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

neefgéfegc3/bntvïa¬ tgen op

2S El 2015

f0~ ~ri~iÎá Vérl c`GrfffteOri;r]d-taiiJe

rcc'.,1~~~~~. ,~. ~.

~ ~ uur rn v.µ1 i r~~`"=í t.:3~I ura': zû1

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0185-033

Coordonnées
URBICOON

Adresse
KERSELARENLAAN 15 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale