VALUESOURCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VALUESOURCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.685.453

Publication

21/01/2014
ÿþ Mod Word t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*USSEL

1 o JAN, 2014

Griffie

111

1 8

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

0472.685.453

Valuesource

Vroegtijdige beëindiging van het mandaat van de commissaris - Kwijting aan de commissaris - Benoeming nieuwe commissaris - Volmacht

Er blijkt uit het proces-verbaal van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 17 december 2013 dat de aandeelhouders :

1. BESLOTEN HEBBEN het mandaat van de commissaris, namelijk de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, te beëindigen voor afloop van de wettelijke termijn, Deze beslissing werd meegedeeld aan en aanvaard door Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Pierre Vanderbeek, bedrijfsrevisor.

2. BESLOTEN HEBBEN, bij afzonderlijke stemming, kwijting te verlenen aan de commissaris voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van zijn mandaat gedurende het boekjaar afgesloten op 31 december 2013, met inbegrip van de controle activiteiten die werden uitgevoerd naar aanleiding van de contacten met de boekhouder en de juridisch adviseur van de Vennootschap en de kennisname van de halfjaarlijkse financiële informatie van de Vennootschap per 30 juni 2013.

Deze kwijting zal tevens op de eerstvolgende jaarvergadering worden bevestigd.

3. BESLOTEN HEBBEN om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bruno Blaton Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te Floralienlaan 26, 2600 Berchem, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Blaton, bedrijfsrevisor, te benoemen tot commissaris.

Het mandaat van de commissaris zal onmiddellijk eindigen na de gewone algemene vergadering die gevraagd zal worden om de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2015 goed te keuren.

4.BESLOTEN HEBBEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruis, met keuze van woonplaats te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Naamloze vennootschap

Esplanade 1, bus 41, 1020 Brussel

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u ICI

*13165516*

2 OKT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.685.453

Benaming

(voluit) : Valuesource

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen - Verplaatsing maatschappelijke zetel- Intrekking en toekenning van volmachten

Er blijkt uit het proces-verbaal van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 2 oktober 2013 dat de aandeelhouders :

1. AKTE HEBBEN GENOMEN VAN het ontslag van Dhr. Rudi Peeters, Dhr, Eric Vandenbempt en Dhr. Danny De Raymaeker als bestuurders van de Vennootschap, met ingang op heden.

- BESLOTEN HEBBEN om een volledige en onvoorwaardelijke kwijting te verlenen aan Dhr. Rudi Peeters, Dhr. Eric Vandenbempt en Dhr. Danny De Raymaeker voor wat betreft de uitoefening van hun respectieve mandaten in de Vennootschap gedurende het huidige en de voorgaande boekjaren (in de mate dat zulke kwijting nog niet werd verleend voor zulke jaren). Het voorstel tot bevestiging van de verlening van deze volledige en onvoorwaardelijke kwijting zal opnieuw voorgelegd worden aan de gewone algemene vergadering van de Vennootschap tijdens de relevante gewone algemene vergadering van de Vennootschap gedurende dewelke de jaarrekening van de Vennootschap met betrekking tot het huidige boekjaar van de Vennootschap zal worden voorgelegd.

2. BESLOTEN HEBBEN om Dhr. Steven E. Schwartz, met woonplaats te 3 Roger Drive, Greenwich, CT 06831, Verenigde Staten, en Dhr. Santosh G. Thomas, met woonplaats te Leijenberghlaan 32, 1082 GM Amsterdam, Nederland, te benoemen als bestuurders van de Vennootschap, met ingang vanaf heden.

Verder besloten dat het mandaat van Dhr. Steven E. Schwartz en Dhr. Santosh G. Thomas als bestuurders van de Vennootschap, onmiddellijk zal eindigen na de gewone algemene vergadering die de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018 dient goed te keuren.

- BESLOTEN HEBBEN dat Dhr. Steven E. Schwartz en Dhr. Santosh Ge Thomas hun functies als bestuurders onbezoldigd zullen uitoefenen.

ln overeenstemming met artikel 16 van de statuten wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd tegenover derden door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

3. BESLOTEN HEBBEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruis, beiden kantoorhoudende te Neerveidstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Er blijkt uit het proces-verbaal van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per

telefoonconferentie op 3 oktober 2013 dat de raad van bestuur :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1, BESLOTEN HEEFT om, in overeenstemming met artikel 2 van de statuten van de Vennootschap, de zetel van de Vennootschap te verplaatsen van het huidige adres, Havenlaan 2, 1080 Brussel, naar Esplanada 1, bus 41, 1020 Brussel, met ingang van heden.

2.BESLOTEN HEEFT om Dhr. Santosh G. Thomas, met woonplaats te Leijenberghlaan 32, 1082 GM Amsterdam, Nederland, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, voor de duurtijd van zijn mandaat als bestuurder. Dhr. Santosh G. Thomas zal de titel van "Managing Director" dragen.

- BESLOTEN HEEFT om Dhr, Santosh G. Thomas de bevoegdheden te verlenen van dagelijks bestuur, alsook de bevoegdheid om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in het kader van juridische procedures die vallen binnen het dagelijks bestuur, tot een maximumbedrag van EUR 10,000,000,00 EUR (tien miljoen euro), met ingang van heden.

Dhr, Santosh G. Thomas zal zijn functie als gedelegeerd bestuurder onbezoldigd uitoefenen.

3. BESLOTEN HEEFT om alle bestaande bank- en bijzondere volmachten in te trekken.

4. BESLOTEN HEEFT om de volgende bijzondere volmachten toe te kennen aan de hierna genoemde personen, met ingang van heden:

-(i) Dhr, Manojkumar Mehta, met woonplaats te Armentierlaan 4, 1185 CW Amstelveen, Nederlands, tot een maximumbedrag van EUR 1.000.000,00 (één miljoen euro), (ii) Dhr. Matthias Meister, met woonplaats te Alt-Griesheim 52, 65933 Frankfurt, Duitsland, tot een maximumbedrag van EUR 5.000.000,00 EUR (vijf miljoen euro) en (iii) Dhr. Simon F. White, met woonplaats te Cuckoo Cottage, 2 Woodlands Road, Headington, Oxford  OX3 7RU, Verenigd Koninkrijk, tot een maximumbedrag van EUR 5.000.000,00 (vijf miljoen euro), de hierna genoemde bijzondere volmachten:

-het uitbrengen en aanvaarden van alle prijsoffertes, het afsluiten van aile klant-, onderaannemings- en samenwerkingsovereenkomsten en het uitbrengen en aanvaarden van alle bestellingen voor de koop en verkoop van alle materialen, uitrustingen en andere investeringsgoederen en aile diensten en leveringen; en

-het opstellen en uitvoeren van alle documenten noodzakelijk voor de uitoefening van de hierboven vermelde volmachten.

-Mevr. Joelle Ouilla, met woonplaats te 174 Prospect Avenue, Oradell, NJ 07469, Verenigd Staten van Amerika, tot een maximumbedrag van EUR 5.000.000,00 EUR (vijf miljoen euro), om alle klanten, onderaanemings- en samenwerkingsovereenkomsten af te sluiten;

-Dhr. Alan Flanagan, met woonplaats te Palmdwarsstraat 14, Amsterdam 1015HV, Nederland, tot een maximumbedrag van EUR 50.000,00 EUR (vijftigduizend euro), om aile verkoopovereenkomsten af te sluiten;

-Dhr, Pradeep Bhaskaran, met woonplaats te Flakkeestraat 26, Amstelveen 1181CJ, Nederland, en Mevr. Fiona Woods, met Woonplaats te Cranleigh House, Southend Road, Bradfield, Berkshire RG7 6EU, Verenigd Koninkrijk, om zorg te dragen voor alle HR-gerelateerde zaken voor de Vennootschap; en

-Dhr. Jonathan Needs, met woonplaats te 59 Upper Grotto Road, Twickenham, Verenigd Koninkrijk, om zorg te dragen voor alle met tax-gerelateerde zaken voor de Vennootschap.

Deze bijzondere volmachten werden toegekend voor onbepaalde tijd, maar kunnen ad nutum worden ingetrokken door de raad van bestuur. De hierboven vermelde bijzondere gevolmachtigden kunnen hun bevoegdheden niet delegeren.

5. BESLOTEN HEEFT dat elke twee van de volgende ondertekenaars ("Bevoegde Ondertekenaars") gezamenlijk bevoegd zijn om één of meer bankrekeningen te openen en af te sluiten ("Bankrekeningen") bij eender welke bank(en) voor de Vennootschap en om zulke Bankrekeningen te beheren zonder enige bedragsllmiet.

-Gordon J Cobum (paspoort nr..: 113221135; Nationaliteit -- USA; Geboortedatum  12 februari 1964) -Karen McLoughlin (paspoort nr..: 443127946; Nationaliteit  USA; Geboortedatum  12 November 1964) -Robert Telesmanic (paspoort nr..: 452162119; Nationaliteit -- USA; Geboortedatum  26 July 26 1966) -David Nelson (paspoort nr..; 057302244; Nationaliteit  USA; Geboortedatum  24 November 1953)

- BESLOTEN HEEFT dat elke twee van de Bevoegde Ondertekenaars gezamenlijk bevoegd zijn om te beleggen in gezamenlijke beleggingsfondsen en deze af te lossen, en om deposito's te beleggen bij de bank(en).

" %.

- BESLOTEN HEEFT dat deze besluiten aan de bank meegedeeld zullen worden en van kracht zullen blijven tenzij anders besloten door de raad van bestuur,

6. BESLOTEN HEEFT om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruls, met keuze van woonplaats te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013
ÿþMod Ward 11.1

' H In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V, beh aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 0472685453

Benaming

(voluit) : Valuesource

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 -1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Jaarvergadering van aandeelhouders gehouden op 24 april 2013.

De BCVBA Ernst & Young, met de heer Pierre Vanderbeek ais vertegenwoordiger, wordt herbenoemd in hun functie van commissaris en dit voor een termijn van 3 jaar, tot de Algemene Vergadering van 2016.

Eric Vandenbempt Danny De Raymaeker

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi] van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/05/2013
ÿþE

mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111110EILII In E7 M E I 2013

nus*





Griffie



Ondernemingsnar : 0472.685.453

Benaming (voluit) : VALUESOURCE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2

1080 BRUSSEL (Sint-Jans-Molenbeek)

Onderwerp akte ;REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig april tweeduizend dertien, door Meester Cari OCKERMAN, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VALUESOURCE", waarvan de zetel gevestigd is te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Havenlaan, 2,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van. vennootschappen, met een bedrag van miljoen driehonderdeenenzeventig duizend vijfhonderdenelf euro en zestig cent (¬ 1,371.511,60) om het te brengen op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekte ertoe het. kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de. Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in geld van een bedrag gelijk aan het bedrag van, de kapitaalvermindering aan de enige aandeelhouder.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van, artikel 5 van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500) vertegenwoordigd door zeventienduizend honderd eenenveertig (17.141) kapitaalaandelen zonder nominale, waarde.

Het kapitaal is volstort."

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Marc Cyriel Verlegh, met woonplaats te 3440 Zoutleeuw,; Grote Steenweg, 144 teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschr'sjvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Cari OCKERMAN

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 03.05.2013 13113-0255-028
02/05/2013
ÿþ i Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gill(011.1

Vo, beho 1 III i

aan

Belg Staat:

2 2 APR 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.685.453

Benaming

(voluit) : VALUESOURCE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 -1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Eenhoofdigheid

Alle aandelen van de vennootschap zijn met ingang van 1 december 2011 in handen van KBC Global Services NV (Havenlaan 2 - 1080 Brussel).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 25.05.2012 12130-0578-028
09/06/2011
ÿþ Mpd $.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *iioeseao*

behouden 1

aan het

Belgisch

Staatsblad





BRVssa

2 7 M Ei 20.11i

Griffie



Ondernemingsnr : 0472685453

Benaming

(volut) : Valuesource

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 - 1080 Brussel

Onderwerp akte : wijzigingen raad van bestuur

De raad van bestuur van 24 maart 2011 heeft:

- kennis genomen van het ontslag van dhr, Carl Tilkin Franssens als bestuurder met ingang van 1 maart

2011, en

- dhr. Rudi Peeters gecoöpteerd als bestuurder met ingang van 24 maart 2011.

De algemene vergadering van 9 mei 2011 heeft:

- kennis genomen van het ontslag van dhr. Rudi Vanhaeren als bestuurder met ingang van 9 mei 2011;

- dhr. Rudi Peeters definitief benoemd als bestuurder voor een periode van vier jaar tot de jaarvergadering

van 2015; en

- dhr. Eric Vandenbempt benoemd als bestuurder voor een periode van vier jaar tot de jaarvergadering van

2015.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is met ingang van 9 mei 2011 als volgt samengesteld: dhr. Danny De Raymaeker (voorzitter), dhr. Rudi Peeters en dhr. Eric Vandenbempt.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Eric Vandenbempt Danny De Raymaeker

bestuurder bestuurder













op r.19 !.l;x1~;14? ~l%. Ví111 Luilç 0 Vi!(:llF?If:klli : Recto : Na'c!m E:11 I?(,G?l,lai1':9helC# véln Ci/: Illstf11111F:11te!'e11CiC notaris, i1M17_ij +6',1f1 Of? IJcrso(li.ln(E;!})

'uC" vf;P.li:1 :1e [«?" .'tltst)?f:ioG!"!`811 " 11Ss1'I.iZii van tj:?rl.Pen `Iltc? jenY'd4G1rl11'}en Verso " ilaFif;i r:11 11:1.'lflit,,1:,;;1inp,

06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 23.05.2011 11128-0142-027
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 09.06.2010 10175-0423-029
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 10.06.2009 09224-0051-031
18/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.10.2008, NGL 13.11.2008 08811-0227-028
09/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.09.2007, NGL 05.11.2007 07797-0024-030
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 22.11.2006, NGL 29.12.2006 06936-2552-022
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.09.2005, NGL 30.09.2005 05744-1165-019
14/09/2004 : IE039071
14/09/2004 : IE039071
06/05/2004 : IE039071
25/02/2004 : IE039071
20/10/2003 : IE039071
06/11/2002 : IE039071
23/09/2002 : IE039071
05/07/2002 : IE039071

Coordonnées
VALUESOURCE

Adresse
ESPLANADE 1, BUS 41 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale