VANBEVER PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANBEVER PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.592.858

Publication

11/12/2013
ÿþ4

Mod POP 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(1111111101

 *---j---

Ondernemingsnr : Jc' Li 2. 5 9 a. 85 8

3RUS

9 Nov

Griffie

Benaming (votuit)'. VANGEVER PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :1130 Haren, Verdunstraat 277-279

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, meester Martine ROBBERECHTS, notaris te Zaventem, op 30 oktober 2013, ter registratie aangeboden, blijkt dat :

1.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "VANBEVER INVEST", met zetel te 1130 Haren, Verdunstraat 277-279.Ondemerningsnummer 437.304.803.

2.de heer VANBEVER Jean_Emile, nationaal nummer 56.07,27 145-76, geboren te Vilvoorde op zevenentwintig juli negentienhonderd zesenvijftig, uit de echt gescheiden, wonende te 1820 Steeokkerzeel, Klaprozenlaan 6, 3, Mevrouw VANBEVER Anny Jeanne, nationaal nummer 43.11.1-134-22, geboren te Machelen op eenentwintig november negentienhonderd drieënveertig, weduwe van de Heer GALOPPIN Roger, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Zonneboslaan 3.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "VANBEVER PROJECTS".

Het kapitaal bedraagt HONDERD VIJFENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 185.000,00) vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijftig (1850) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénhonderd vijfentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De duizend achthonderd vijftig (1850) aandelen werden als volgt onderschreven:

- Door NV VANBEVER INVEST duizend achthonderd aandelen (1.800);

- Door Mevrouw VAKBEVER Anny, ten belope van vijfentwintig aandelen (25);

- Door de heer VANBEVER Jean, ten belope van vijfentwintig aandelen (25).

Totaal duizend achthonderd vijftig (1850) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van HONDERD VIJEhNTACHTIG DUIZEND EURO (¬

185.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de

vennootschap in oprichting bij ING BANK.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1130 Haren, Verdunstraat 277-

279. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in het Belgisch Staatsblad.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. Het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen, 2romotie en beheer (als syndicus of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Luik B - vervolg

niet) van alle mogelijke onroerende goederen, zowel bebouwd als onbebouwd, de prospectie en verkenning ervan voor promoties, alsook het aangaan iu gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal  en erfpachtcontracten.

2. De vennootschap zal in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij mag bovendien op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

3, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen.

4. Het bouwen, herbouwen en uitrusten van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies

in alle materialen.

5, Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,

industriële of commerciële, financiële of immobiliënvennootschappen of onderneming.

6. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht, alsmede het verlenen van technische administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen, zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

BESTUUR; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten :Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon _Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval. er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren._Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college der zaakvoerders, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden._De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigende leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college._Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

à

Voor-

 behouden

aan het (~i3elgisch

I Staatsblad

' º%

Voor j?ehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden iedere eerste zaterdag van de maand

juni om tien uur (10.00u) op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping .De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar.

VERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN: Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN:

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op drie.

b. te benoemen tot deze functie:

- Mevrouw Anny VANGEVER, voornoemd

- de heer Jean VANBEVER, voornoemd

- Mevrouw Liliane Monique Aurelia GALOPP1N, nationaal nummer : 66.07.25 120-80, geboren te

Vilvoorde op 25 juli 1966, uit de echt gescheiden, wonende te 3140 Keerbergen, Oude Putsebaan 21

één.

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

f geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Coordonnées
VANBEVER PROJECTS

Adresse
VERDUNSTRAAT 277-279 1130 HAREN (BRUSSEL-STAD)

Code postal : 1130
Localité : Haren
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale