VANIC INVEST, AFGEKORT : VANIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANIC INVEST, AFGEKORT : VANIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.223.142

Publication

12/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 11.06.2013, DPT 11.06.2013 13163-0083-009
20/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0836.223.142 Benaming vanic invest (voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 29 bus 0301, 8660 De Panne, België

Onderwerp akte ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER VERPLAATSING



MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL PROCES VERBAAL VAN DEALGEMENE VERGADERING VAN

27-6-2011

De algemene vergadering wordt geopend om 14 uur.

Al de vennoten zijn aanwezig.

De algemene vergadering:

> Aanvaardt het ontslag van de Heer Nicolas Van Poucke als zaakvoerder met onmiddellijke ingang, NN-730910-313-13.

Benoemt de nieuwe zaakvoerder met onmiddellijke ingang: Techna Consult spi, Square Vergote 19 -1200 Bruxelles, RPM 0453 022 563. De algemene vertegenwoordiger van Techna Consult is haarzaakvoerder, zijnde de Heer François Detandt, Square Vergote 19 -1200 Bruxelles, NN-540719-387-32.

> Beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Square Vergote 19 -1200 Bruxelles met onmiddeIl ijke ingang.

De vergadering wordt beëindigd om 14 uur 30.

TECHNA CONSULT SPRL FRANCOIS DETANDT

Mnd 2-t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'11111903+

~--

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch taatsbladpbekend te,.maken kopie

na neerlegging ter griffie van e 1%9 $ ~

I 11111111111 IIII 11111 llII 1(111 11111 IIlI 1111 lli

.~~a,aoao.

v bet ae Be " Sta;

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VANIC INVEST in afkorting : VANIC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8660 De Panne, Zeedijk 29 bus 301

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris met standplaats te De Panne de dato DRIE MEI TWEEDUIZEND ELF geregistreerd onder volgend relaas "Geboekt te Veurne,; Registratiekantoor, negen bladen, geen renvooien op elf mei tweeduizend en elf. Reg: 5 Boek 439 Blad 79 Vak' 15. Ontvangen: vijfentwintig Euro (25,00 Eur). De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) Luc De Bergh. dat; werd opgericht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANIC INVEST" in afkorting; "VANIC" met maatschappelijke zetel te 8660 De Panne, Zeedijk 29 bus 301, zoals hierna omschreven.

Het kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERDDUIZEND euro (¬ 200.000,00).

Het is verdeeld in TWEEHONDERD aandelen (200) zonder nominale waarde die ieder` ÉÉNTWEEHONDERDSTE (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en is volledig volstort.

Het gestorte bedrag van TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 200.000,00) werd bij overschrijving` gedeponeerd op een bijzondere rekening 001-6410001-26 bij BNP PARIBAS FORTIS , geopend op naam van` de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANIC INVEST" in oprichting, zoals blijkt uit het' bewijs van deponering afgeleverd door voomoemde instelling op twee mei tweeduizend elf dat mij overhandigd; werd.

De statuten werden vastgesteld als volgt, alhier geciteerd bij wijze van uittreksel :

TITEL I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN - NAAM:

De naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid luidt: "VANIC INVEST", in afkorting "VANIC"

ARTIKEL TWEE - ZETEL:

De zetel is gevestigd te 8660 De Panne, Zeedijk 29 bus 301

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Gewest, overgebracht; worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel :

1.Alle immobillaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name : de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend: geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van. makelaar in onroerende goederen. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het: 1 opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariëren van meubilair, het vervullen van_ de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, " E enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

2.De aannemingen en de uitvoering van aile openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, ', afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met; het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de: vertegenwoordiging en comissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen' tusse nkomen.

3.De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2. 4.Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

5. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële: organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

223 t4 L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

6. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

7.Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

B.Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

9.Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

10.1-let beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen enlof ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

12.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijk zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op ander wijze.

13.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben) of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

14.binnenhuisarchitect.

zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen. vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op bet even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

ARTIKEL VIER - DUUR :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

TITEL II. KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 200.000,00), en is verdeeld in TWEEHONDERD (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder ÉÉNTWEEHONDERDSTE (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

TITEL III. AANDELEN.

ARTIKEL ZES  AARD VAN DE AANDELEN:

De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

TITEL IV. BESTUUR - CONTROLE.

ARTIKEL TIEN - BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of. meer zaakvoerders, vennoot of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering kan aan de bestuurders een vaste of een veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldiging of vergoeding kan gebeuren ter gelegenheid van de algemene vergadering die de bestuurder benoemt. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen enkele beslissing neemt, is de opdracht van de bestuurder onbezoldigd.

ARTIKEL ELF  MACHTEN VAN ZAAKVOERDER

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL TWAALF - VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van .de vennootschap,. behouden die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. ARTIKEL DERTIEN- VOLMACHTEN :

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN - BIJEENKOMST - OPROEPING :

Ieder jaar, de tweede dinsdag van juni om vier uur in de namiddag moet een jaarvergadering gehouden

worden, in de zetel van de vennootschap, behoudens anders vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur

gehouden.

TITEL VI. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTBESTEDING.

ARTIKEL ZESTIEN - BOEKJAAR :

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op éénendertig december van hetzelfde jaar

afgesloten.

ARTIKEL ZEVENTIEN - WINSTBESTEDING :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten-,,maatschappelijke lasten,

nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de netto winst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. De verplichting tot

deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het

maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid

worden beslist.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ACHTTIEN - ONTBINDING:

De vennootschap kan steeds ontbonden worden.

De vennootschap blijft na ontbin-'ding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij

een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot

aan de sluiting ervan.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of dood van een der

vennoten.

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene verga-'dering de vereffenaars, die al dan niet vennoten

kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie

van hun benoeming is overgegaan.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar

aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

ARTIKEL NEGENTIEN  VEREFFENING:

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om al de aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

De verdeling van activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten

worden door de rechtbank van koophandel.

TITEL VIII. ALGEMENE SCHIKKINGEN.

ARTIKEL TWINTIG - GESCHILLENBESLECHTING:

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige

statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of

rechthebbenden van een overleden vennoôt, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

ARTIKEL EENENTWINTIG - WETTELIJKE BEPALINGEN :

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen

de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden,

zodat zaakvoerders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van

statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of

aan de wet wordt toegevoegd.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG - WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig

betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de

vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de

vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de

bestemmeling te houden.

III. OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

Artikel A - Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van juni tweeduizend en dertien, in

de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald werd in de oproepingsbrief.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend

en twaalf.

Artikel B - Benoeming van zaakvoerder en commissaris

Vervolgens hebben de oprichters unaniem beslist als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur te ! benoemen:

De Heer VAN POUCKE Nicolas, geboren te Brugge op tien september negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Paul Parmentierlaan 51/0011

Nationaal nummer Heer Van Poucke : 73.09.10-313.13

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

De oprichters beslissen voorlopig geen commissaris te benoemen.

Artikel C - Bijzondere volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan "B-DOCS" BVBA, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Willem De Zwijgersstraat 27 evenals aan diens aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook ten aanzien van de diensten van het Handelsregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsook ten aanzien van de diensten van

het Belgisch Staatsblad en de Provinciale Kamers voor Handel Neringen.

Artikel D - Artikel 60 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend elf.

In het bijzonder wordt in die context verwezen naar de onderhandse verkoopsovereenkomst de dato achttien februari tweeduizend elf betreffende een aankoop van een appartement te 8660 De Panne, Zeedijk 29 (op het derde verdiep)

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Serge Van Damme

worden tevens neergelegd :

` gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte dd. 03.05.2011

* bankattest BNP PARIBAS FORTIS dd. 02.05.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

r

, Voor~

,be{trouçIen

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 25.02.2016, DPT 25.02.2016 16049-0519-010

Coordonnées
VANIC INVEST, AFGEKORT : VANIC

Adresse
SQUARE VERGOTE 19 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale